The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Υπήρξε μεγάλη μορφή. Από τους πιο διαπρεπείς αποτυχημένους.Τον πικερ γιατί τον έχετε τόσο ψηλά ρε τύποι?
Υπήρξε μεγάλη μορφή. Από τους πιο διαπρεπείς αποτυχημένους.Τον πικερ γιατί τον έχετε τόσο ψηλά ρε τύποι?
Διαπιστώνω ότι ο leader πηγαίνει "σφαίρα" ειδικά μετά τον αυτοχαρακτηρισμό του ως "κυνηγού"
Εν τω μεταξυ οι μισοι ψηφιζουν την καλυτερη και οι μισοι τη χειροτερη μεθοδο
γαμησετα και εγω εφαγα προλογο και πηγα να ψηφισω τον πικερ και μετα ειδα οτι ψηφιζουμε την πιο αχρηστη
Αποτυχημένη η δικια μου θεωρία?όλοι όσοι έχουν γκομενες στην Ελλάδα..τη δικια μου μέθοδο ακολουθούν..με δώρα τις κρατάνε..εσείς τι νομίζετε..ότι τους..ερωτεύτηκαν?
Τυπε το ξέρω, το μεγαλυτερο ναυαγιο ηταν, αλλά δεν προσπάθησε ποτέ να προσελκύσει γκομενες, όπως είναι ο τίτλος του νήματος.Υπήρξε μεγάλη μορφή. Από τους πιο διαπρεπείς αποτυχημένους.
Τυπε το ξέρω, το μεγαλυτερο ναυαγιο ηταν, αλλά δεν προσπάθησε ποτέ να προσελκύσει γκομενες, όπως είναι ο τίτλος του νήματος.
Να πληρώσει και το σχετικό παράβολοΠολύ σοβαρή καταγγελία.
Αν δεν υπάρξουν απτές αποδείξεις από τον κ. @leader96 η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ οφείλει να ακυρώσει την υποψηφιότητά του.
Να πληρώσει και το σχετικό παράβολο
Μόνο στην Αλβανία ερωτεύονται οι γκόμενες.Αποτυχημένη η δικια μου θεωρία?όλοι όσοι έχουν γκομενες στην Ελλάδα..τη δικια μου μέθοδο ακολουθούν..με δώρα τις κρατάνε..εσείς τι νομίζετε..ότι τους..ερωτεύτηκαν?
Μόνο στην Αλβανία ερωτεύονται οι γκόμενες.
Μόνο.-
Πολύ σοβαρή καταγγελία.
Αν δεν υπάρξουν απτές αποδείξεις από τον κ. @leader96 η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ οφείλει να ακυρώσει την υποψηφιότητά του.
Εάν είναι αλβανίδες, ναι.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Και στη Μπουργκίνα Φάσο, ερωτεύονται.
Εάν είναι αλβανίδες, ναι.
Εάν είναι άλλης εθνικότητας, όχι.
Τέλος πάντων το παράβολο για τη συνεδρίαση πρέπει να το πληρώσει,
αλλά πρέπει να φέρει αποδείξεις ότι έχει πάει τουλάχιστον με 1 γυναίκα στη ζωή του.
0 κριτικές σε στούντιο, μασαζ, εσκορτ κλπ
Φούμαρα μας πούλαγε για θεωρίες "πως βγάζεις γκόμενα"