You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνάντηση για στριπτηζομάγαζα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
να κανουμε το 1ο συνεδριο των μπουρδελιαριδων σε στριπτιτζαδικο
Επισκέπτης
προτεινω στους ποιο παλιους εδω μεσα να φτιαξουν μια οργανωτικη επιτροπη και να κανονιση το 1ο συνεδριο της Ε.ΜΠ.Ε. ενωση μπουρδελιαρηδων ελλαδος
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Oi fan του είδους ρίξτε και μια ματιά εδώ striptitzadiko.blogspot.com O τύπος μεταφέρει τις εμπειρίες του από το χώρο.
Δίνεις που δίνεις την πληροφορία (και σε ευχαριστούμε) ... αλλά γράψ' την σωστά!
Το σωστό είναι:
Aν προσέξεις, η διαφορά δεν είναι μονο η προσθήκη του αλλά και η διαφορετική γραφή μεταξυ striptiTZadiko που ανέφερες και του striptiZadiko που είναι και το σωστό!
Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Για ποιά Τζέσικα λέει, του BabyGold;
Επισκέπτης
Ρε τι μου θυμιζει ο τυπας...Σε ποιον μοιαζει....σε ποιον μοιαζει....λεεεεω εγω τωρα...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ρε τι μου θυμιζει ο τυπας...Σε ποιον μοιαζει....σε ποιον μοιαζει....λεεεεω εγω τωρα...
και εγω που ενθουσιαστηκα μηπως ειχε τιποτε αλλο?........
Επισκέπτης
τι εννοεις αδερφε ???και εγω που ενθουσιαστηκα μηπως ειχε τιποτε αλλο?........
Επισκέπτης
Εμενα δεν μου θυμιζει τιποτα mclein..Για βοηθα λιγακι...
Το διαβασα το blog. Ενας σαν και εμας ειναι και αυτος αλλα με συγγραφικες ικανοτητες και αρκετη δοση ροματισμου και φαντασιας.
Στα αρνητικα, το κειμενο με το RanZerox...O κλασσικος Ελληνας που "γαμαει και δερνει" και μετα καβαλαει το "παπακι" του ( καλα εκει πεθανα στο γελιο.... ) και φευγει..!
Καλα αμα μου βρειτε εσεις στριπτηζου να πηγαινει με καποιον με "παπακι", μεχρι το παπακι δωρι θα σας κανω.....
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Στα αρνητικά ότι ο τύπος είναι φοιτητής....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
τι εννοεις αδερφε ???
ελα τωρα που δεν ξερεις....
Επισκέπτης
δν ξερω....δν ξερω... στειλε μου ενα pm για να μαθω αφου ξερεις εσυ!!!ελα τωρα που δεν ξερεις....
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Καλή η ιδέα δε λέω, αλλά σα να θυμάμαι κι ένα ''BOURDELA BIKERS CLUB'' όπου πάλι διάβαζα για γνωριμίες και εξορμήσεις, και μετά το έχασα....και δεν ξανάκουσα για αυτο.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εμενα δεν μου θυμιζει τιποτα mclein..Για βοηθα λιγακι...
Το διαβασα το blog. Ενας σαν και εμας ειναι και αυτος αλλα με συγγραφικες ικανοτητες και αρκετη δοση ροματισμου και φαντασιας.
Στα αρνητικα, το κειμενο με το RanZerox...O κλασσικος Ελληνας που "γαμαει και δερνει" και μετα καβαλαει το "παπακι" του ( καλα εκει πεθανα στο γελιο.... ) και φευγει..!
Καλα αμα μου βρειτε εσεις στριπτηζου να πηγαινει με καποιον με "παπακι", μεχρι το παπακι δωρι θα σας κανω.....
Γνωστή η παρέα του πάντως... Και η κριτική για αυτές τους τις δραστηριότητες είναι αμφιλεγόμενη... Έχει και αρχαιοελληνικό όνομα ο φίλος... We're watching you...
Επισκέπτης
κατι ξερεις κ εσυ λοιπον........Γνωστή η παρέα του πάντως... Και η κριτική για αυτές τους τις δραστηριότητες είναι αμφιλεγόμενη... Έχει και αρχαιοελληνικό όνομα ο φίλος... We're watching you...
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ε ρε συ, στα λέει ο ίδιος... Αν είσαι θαμώνας, τον παίρνεις χαμπάρι επιτόπου. Το θέμα είναι ότι πολλοί δεν χαμπαριάζουν τι γράφουν και εκτίθενται(π.χ. το παλικάρι με τα blog του) ʼτιμο πράμα το internet.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 212
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 270
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις