Νέα

Μπορώ να εμφανίσω μαύρο χρήμα από Western Union χωρίς να με πιάσει η Εφορία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.282
Πόντοι
1.191
Ο μεσος πετυχημενος φουρναρης της γειτονιας μπορει να εχει κοντα στο εκατομμυριο στην ακρη
...ναι έχει, αλλά όχι από 'επενδύσεις' σε crypto currency και λοιπές παπαριές

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
ΟΠΑΠ play και καζίνο ζητούν πλέον ΑΦΜ. Άρα δεν μπορείς να το "κερδίσεις". Μένουν κάτι ρουλέτες και κίνο σε συνοικιακά προπατζίδικα με χασούρα όμως 10-15%. Φάτα στα ταξίδια ή κάνε επένδυση σε υπανάπτυκτη χώρα που τα δέχεται, όπως ξεπλένουν οι κινέζοι αγοράζοντας διαμερίσματα στην αθήνα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Τρόπος Β':

"Νοικιάζεις" ότι δωμάτιο βρίσκεται στο όνομα σου σε φίλους σου που έχουν ΑΦΜ ή καλύτερα airbnb σε "τουρίστες" που έχουν αριθμό διαβατηρίου. Όμως τα λεφτά του ενοικίου τους τα δίνεις εσύ. Η ΑΑΔΕ παίρνει τα ποσοστά της και εσύ ζεις από τα "ενοίκια". Όλοι ευχαριστημένοι.

Τελευταία τροποποίηση:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
...ναι έχει, αλλά όχι από 'επενδύσεις' σε crypto currency και λοιπές παπαριές

Ειπες οτι δεν υπαρχει κανεις με 100κ εδω μεσα.

Κατ'αρχας που ξερεις εσυ για κρυπτο και ποσους ξερεις ? Τιποτα και κανεναν.

Δειχνεις εντελως μαυρομεσανυχτας μη κανεις τον απολυτο γιατι φαινεσαι χαζουλης.

Κρυπτο εχουν κεφαλαιοποιηση 1,1 τρισεκατομμυρια αυτη τη στιγμη αρα καπου ειναι αυτα τα λεφτα.
Οποιος αγοραζε προπερσυ στη τυχη οποιο νομισμα ναναι εβγαινε με 10πλασιο στη καλυτερη αλλα ο μπουφος εδω θεωρει οτι ειναι εικονικα λεφτα :2funny::2funny::2funny:

Θα τον ξεπερασει και αυτον η ζωη και ο κοσμος γυρω του και θα ερχετε μετα να ρωταει πως εγινε οπως καθε φορα.

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.282
Πόντοι
1.191
Ειπες οτι δεν υπαρχει κανεις με 100κ εδω μεσα.
Τύπε μου, που ακριβώς είπα πως "δεν υπαρχει κανεις με 100κ εδώ μεσα"? Μήπως έγραψα κάτι άλλο (που δεν κατάλαβες ή δεν θυμάσαι)?​

Τελευταία τροποποίηση:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Τύπε μου, που ακριβώς είπα πως "δεν υπαρχει κανεις με 100κ εδώ μεσα"? Μήπως έγραψα κάτι άλλο (που δεν κατάλαβες ή δεν θυμάσαι)?​
Άσε τις πίπες τύπε

Είπες ότι εδώ μέσα είναι όλοι για τον πούτσο και ότι αυτό που λέει ο νηματοθετης είναι της φαντασίας του.

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.282
Πόντοι
1.191
Άσε τις πίπες τύπε

Είπες ότι εδώ μέσα είναι όλοι για τον πούτσο και ότι αυτό που λέει ο νηματοθετης είναι της φαντασίας του.
Τις "πίπες" κράτα τις για τον εαυτό σου, αφού εκεί (στις πίπες) είσαι σπεσιαλίστας. Όσο για αυτά που εικάζεις πως τάχα είπα (δηλ. πως "εδώ μέσα είναι όλοι για τον πούτσο"), δεν έχεις παρά να δείξεις και να παραθέσεις το ακριβές κείμενο που - υποτίθεται - πως έγραψα. Αλλά... τι να δείξεις, αφού ποτέ δεν έγραψα (επί λέξει) "...δεν υπαρχει κανεις με 100κ εδώ μεσα...". Μπορεί να το φαντάστηκες, μπορεί να το ονειρεύτηκες, αλλά... δεν!

Εάν αντιμετωπίζεις δυσκολία στην κατανόηση γραπτού κειμένου ή αν κουράζεσαι και δυσανασχετείς διαβάζοντας κείμενο μεγαλύτερο της μιας πρότασης, εντάξει να το καταλάβω - άλλωστε όλοι συμπασχούμε με τις δυσκολίες ΑΜΕΑ. Αν όμως επινοείς λέξεις / προτάσεις που υποτίθεται πως έγραψα και φτιάχνεις δήθεν ιστοριούλες βγαλμένες βαθιά μέσα από την κωλοτρυπίδα σου, ε, όχι, αυτό λέγεται κάπως αλλιώς. Προτείνω να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα, να κουνήσεις το κεφάλι σου δεξιά αριστερά για να set-άρεις εκ νέου τις εγκεφαλικές ρυθμίσεις ανάγνωσης και κατανόησης γραπτού κειμένου και τα ξαναλέμε​

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
ΟΠΑΠ play και καζίνο ζητούν πλέον ΑΦΜ. Άρα δεν μπορείς να το "κερδίσεις". Μένουν κάτι ρουλέτες και κίνο σε συνοικιακά προπατζίδικα με χασούρα όμως 10-15%. Φάτα στα ταξίδια ή κάνε επένδυση σε υπανάπτυκτη χώρα που τα δέχεται, όπως ξεπλένουν οι κινέζοι αγοράζοντας διαμερίσματα στην αθήνα.
Ποια καζίνο ζητάνε ΑΦΜ;
Δηλαδή πας να παίξεις και σου λένε δώσε ΑΦΜ αλλιώς δεν μπαίνεις;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Μερικές σκόρπιες σκέψεις - δεν αφορά ειδικά μέλη του παρόντος φόρουμ, αλλά γενικότερα "γκουρού" και "ειδικούς" που μπορεί να συναντήσει κανείς σε κάθε παρέα

Λέει ο ένας "...έχω 100Κ σε κρυπτονομίσματα...", κι απαντά ο άλλος "...εγώ έχω 200Κ και τα ξεπλένω με ΟΠΑΠ / καζίνο κλπ...". Μάϊστα! Όλα τα λαμπρά οικονομικά μυαλά και οι διάνοιες εδώ στο Bou μαζεύτηκαν! Για δες, κι εγώ που νόμιζα πως εδώ είναι φόρουμ για βίζιτες, αλλά τελικά είναι στέκι για γκουρού της κρυπτο-Οικονομίας που μοιράζουν γνώση (και πόνο) έτσι τζάμπα σε εμάς τους πλεμπαίους πτωχούς

Βέβαια, ξεχνούν πως όοοοολα αυτά είναι στην ουσία αέρας κοπανιστός, διότι ΟΥΤΕ πραγματικό χρήμα είναι, ΟΥΤΕ σταθερότητα κι ασφάλεια παρέχουν και - το κυριότερο - ΟΥΤΕ μπορεί κάποιος να εμφανίσει κρύπτο και να το χρησιμοποιήσει για σοβαρές & ουσιαστικές αγορές (πχ να αγοράσει ένα ακίνητο)! Κι όμως, μέλη του Bou παίζουν με ευκολία τα κόλπα της Παγκόσμιας κρυπτο-Οικονομίας και σηκώνουν με αυτοπεποίθηση το μεσαίο δάκτυλο στα λαγωνικά της Εφορίας.

Εν τω μεταξύ, δεν θα εκπλαγώ εάν όλοι αυτοί οι "γκουρού" και "ειδικοί" με τα (εικονικά) 100Κ ή 200Κ σε κρυπτονομίσματα, δεν έχουν στη τσέπη ούτε 5 EUR για καφέ και ζητάνε από τη μάνα 'κοσάρι να το επενδύσουν στα παρακμιακά μπουρδέλα παρέα με Πάκια & τσιγκανάκια

...just saying​
Έλα τύπε χίλια συγνώμη
Εσύ τα επαινείς τα μέλη του μπου

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.282
Πόντοι
1.191
Έλα τύπε χίλια συγνώμη Εσύ τα επαινείς τα μέλη του μπου
Όπως λοιπόν μπορείς να διαβάσεις (μπορείς? ή δεν?) γράφω για αυτούς που κομπάζουν πως έχουν "...100Κ σε κρυπτονομίσματα...", και φλεξάρουν δήθεν στυλάκι τύπου "...για πείτε ρε μαγκίτες που να ξεπλύνω τα (εικονικά) λεφτά που μου τρέχουν από τα πατζάκια..."! Άλλωστε αγαπητέ, αυτός που πράγματι έχει 50Κ ή 100Κ ή ακόμη περισσότερα, δεν θα απευθυνθεί στο bou να αναζητήσει συμβουλές. Τι διάολο, έχει στην τσέπα 50 χιλιάρικα ή 100 χιλιάρικα ή ακόμη περισσότερα! Το 50ευρο ή έστω 100ευρο θα τσιγκουνευτεί για αμοιβή λογιστή / δικηγόρου / ειδικού επαγγελματία για παροχή συμβουλών σχετικά με αυτό που θέλει? Έλεος πια!

Οπότε, άσε τα χαζά και τα πονηρά κι αν θες να μου κάνεις παρατήρηση, να το κάνεις για πράγματα που έγραψα - όχι για αυτά που φαντάστηκες ή νομίζεις πως έγραψα. Όσο για την αρχή της συζήτησής μας, ναι, και βέβαια είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν αναμεσά μας μέλη που μπορεί να έχουν αποταμιεύσει 50Κ ή 100Κ ή ακόμη περισσότερα είτε με την εργασία τους είτε με σωστές επενδύσεις... αλλά νομίζω πως εδώ, δε συζητούμε για αυτό! Εδώ συζητούμε (και σχολίασα) για τους δηθενατζήδες που φλεξάρουν εικονικό / φανταστικό χρήμα και αέρα κοπανιστό, crypto νομίσματα που (στην παρούσα φάση) ΔΕΝ μπορούν να αξιοποιηθούν στην πράξη κι έχουν τόσο αγοραστική αξία, όσο και τα χαρτονομίσματα του παιχνιδιού Monopoly​

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Όπως λοιπόν μπορείς να διαβάσεις (μπορείς? ή δεν?) γράφω για αυτούς που κομπάζουν πως έχουν "...100Κ σε κρυπτονομίσματα...", και φλεξάρουν δήθεν στυλάκι τύπου "...για πείτε ρε μαγκίτες που να ξεπλύνω τα (εικονικά) λεφτά που μου τρέχουν από τα πατζάκια..."! Άλλωστε αγαπητέ, αυτός που πράγματι έχει 50Κ ή 100Κ ή ακόμη περισσότερα, δεν θα απευθυνθεί στο bou να αναζητήσει συμβουλές. Τι διάολο, έχει στην τσέπα 50 χιλιάρικα ή 100 χιλιάρικα ή ακόμη περισσότερα! Το 50ευρο ή έστω 100ευρο θα τσιγκουνευτεί για αμοιβή λογιστή / δικηγόρου / ειδικού επαγγελματία για παροχή συμβουλών σχετικά με αυτό που θέλει? Έλεος πια!

Οπότε, άσε τα χαζά και τα πονηρά κι αν θες να μου κάνεις παρατήρηση, να το κάνεις για πράγματα που έγραψα - όχι για αυτά που φαντάστηκες ή νομίζεις πως έγραψα. Όσο για την αρχή της συζήτησής μας, ναι, και βέβαια είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν αναμεσά μας μέλη που μπορεί να έχουν αποταμιεύσει 50Κ ή 100Κ ή ακόμη περισσότερα είτε με την εργασία τους είτε με σωστές επενδύσεις... αλλά νομίζω πως εδώ, δε συζητούμε για αυτό! Εδώ συζητούμε (και σχολίασα) για τους δηθενατζήδες που φλεξάρουν εικονικό / φανταστικό χρήμα και αέρα κοπανιστό, crypto νομίσματα που (στην παρούσα φάση) ΔΕΝ μπορούν να αξιοποιηθούν στην πράξη κι έχουν τόσο αγοραστική αξία, όσο και τα χαρτονομίσματα του παιχνιδιού Monopoly​
Είδες που και εσύ φαντάζεσαι πράγματα;

Και επειδή είμαστε στο μπου

Σάλτα και γαμησου ρε νούμερο

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.282
Πόντοι
1.191
Και επειδή είμαστε στο μπου. Σάλτα και γαμησου ρε νούμερο
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τις ευχές για Καλή Χρονιά στην γκόμενά σου θα τις δώσω από κοντά, όταν θα έρθει αύριο να με συναντήσει. Στην μανούλα σου τις έδωσα εχθές - θα ακολουθήσει κριτική στο bou. Να περνάς καλά

:thumbsup:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Τις "πίπες" κράτα τις για τον εαυτό σου, αφού εκεί (στις πίπες) είσαι σπεσιαλίστας. Όσο για αυτά που εικάζεις πως τάχα είπα (δηλ. πως "εδώ μέσα είναι όλοι για τον πούτσο"), δεν έχεις παρά να δείξεις και να παραθέσεις το ακριβές κείμενο που - υποτίθεται - πως έγραψα. Αλλά... τι να δείξεις, αφού ποτέ δεν έγραψα (επί λέξει) "...δεν υπαρχει κανεις με 100κ εδώ μεσα...". Μπορεί να το φαντάστηκες, μπορεί να το ονειρεύτηκες, αλλά... δεν!

Εάν αντιμετωπίζεις δυσκολία στην κατανόηση γραπτού κειμένου ή αν κουράζεσαι και δυσανασχετείς διαβάζοντας κείμενο μεγαλύτερο της μιας πρότασης, εντάξει να το καταλάβω - άλλωστε όλοι συμπασχούμε με τις δυσκολίες ΑΜΕΑ. Αν όμως επινοείς λέξεις / προτάσεις που υποτίθεται πως έγραψα και φτιάχνεις δήθεν ιστοριούλες βγαλμένες βαθιά μέσα από την κωλοτρυπίδα σου, ε, όχι, αυτό λέγεται κάπως αλλιώς. Προτείνω να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα, να κουνήσεις το κεφάλι σου δεξιά αριστερά για να set-άρεις εκ νέου τις εγκεφαλικές ρυθμίσεις ανάγνωσης και κατανόησης γραπτού κειμένου και τα ξαναλέμε​

Τυπικο παραδειγμα λεκτικου αυνανισμου και γραπτης αερολογιας.

Ναι αλλα που ειπα εγω οτι ...
Αφου ποτε δεν εγραψα οτι...
Ειπα επι λεξη..
Δεν ειπα κατα γραμμα και εντελως συγκεκριμενα αυτο αρα το φανταστηκες..
Ξαναδιαβασε ΕΣΥ αυτο που εγραψα και πες μου ΕΣΥ μηπως εγραψα κατι αλλο που δε θυμασαι..
Εννοουσα κατι αλλο απο αυτο που σαφως ειπα και το προβλημα ειναι σε εσενα που δε καταλαβες τι εννοουσα οταν το ελεγα..

Κλασσικο ανασφαλες παιδακι που εχει μαυρα μεσανυχτα του τι λεει αλλα εχει και αποψη. :2funny:

Επομενο βημα να σε διορθωσει για ορθογραφικα λαθη.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Μαυρομεσανυχτακιας δεν εχει ουτε 10 χιλιαρικα στην ακρη αλλα εχει αποψη.... για τους αλλους

Εννοειται αυτοι που εχουν χρημα απο κρυπτο θα απευθυνθουν και στο μπου και στο reddit ακομα και σε καθε private chat.

Ακου λεει αυτοι που εχουν 50κ θα πανε σε λογιστη θα του πουν εβγαλα 50k απο το toshi τι κανω και θα τους λυσει το προβλημα :2funny::2funny::2funny:

Οι λογιστες δεν εχουν ιδεα ξυπνα ουτε μπορουν να σε παρoυν στο λαιμο τους χωρις νομικο σαφες πλαισιο.

Α καλα εσυ πιστευεις στα σοβαρα οτι τα λεφτα απο κρυπτο ειναι εικονικο χρημα μονοπολης και δε μετατρεπονται σε ευρω, καλα το ειχα πει απο τη πρωτη στιγμη οτι εισαι μπουφος ολκης επιπεδου γκομενας κομμωτριας.

Εικονικο χρημα λεει :2funny::2funny::2funny:
Ενω το ευρω ειναι πραγματικο χρημα υπαρχει σε θυσαυροφυλακια. :2funny::2funny::2funny:

Το ραπανακι δεν εχει καταλαβει ακομα οτι ανταλλασονται με fiat money. Περιμενει να αγορασει ντοματες με btc αυτος ο τσιμεντολιθος για να πειστει.

Ο πατος της τροφικης αλυσιδας. 99% μετραει και τα συνταξιμα χρονια απο τα 30 του, τωρα ανακαλυπτει το ιντερνετ για αρχη.

Τελευταία τροποποίηση:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Τυπικο παραδειγμα λεκτικου αυνανισμου και γραπτης αερολογιας.

Ναι αλλα που ειπα εγω οτι ...
Αφου ποτε δεν εγραψα οτι...
Ειπα επι λεξη..
Δεν ειπα κατα γραμμα και εντελως συγκεκριμενα αυτο αρα το φανταστηκες..
Ξαναδιαβασε ΕΣΥ αυτο που εγραψα και πες μου ΕΣΥ μηπως εγραψα κατι αλλο που δε θυμασαι..
Εννοουσα κατι αλλο απο αυτο που σαφως ειπα και το προβλημα ειναι σε εσενα που δε καταλαβες τι εννοουσα οταν το ελεγα..

Κλασσικο ανασφαλες παιδακι που εχει μαυρα μεσανυχτα του τι λεει αλλα εχει και αποψη. :2funny:

Επομενο βημα να σε διορθωσει για ορθογραφικα λαθη.
Τι κάθεσαι και ασχολείσαι με τον αυτιστικό ρε τύπε... Χαρά στο κουράγιο σου...

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Προσπαθω να σου εξηγήσω ότι το 80+ΦΠΑ δεν έχω λόγο να σου το δώσω 80 μαύρα. Γιατί να το κάνω; Γιατί να ρισκάρω; Στο 80 μέσα, πριν τον ΦΠΑ έχω βαλει τα πάντα όλα, και τον φόρο εισοδήματος. Άρα δεν έχω λόγο να αποφύγω την απόδειξη για να "γλιτώσω" τον ΦΠΑ διότι εσύ θα τον πληρώσεις τελικά.
Πότε έχει νόημα το χωρίς απόδειξη; Αν μου δώσεις τα 80 και κάτι ακόμη. Συνήθως, με τους πελάτες που ξέρουν είναι ο μισός ΦΠΑ, διότι έτσι εχουμε ίδιο κέρδος και οι δύο. Δες το παράδειγμα και κατάλαβε τους υπολογισμούς, μην το προσπερνας
Τέλεια. Άρα πληρώνω 100€. (Παράδειγμα αναφοράς) και παίρνω απόδειξη και ούτε διαπραγματεύσεις ούτε παρεξηγήσεις. Καθαρές και νόμιμες δουλειές.

Προφανώς αν τα 100€ του είναι λίγα του πωλητή μπορεί να το βάλει στα 200 και εάν μου είναι πολλά δεν θα πάρω. Ούτε λεφτά ούτε απόδειξη.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.935
Πόντοι
456
εγω ειμαι ψαρακι μικρο μπροστα στους καρχαριες που εχουν μαυρο χρημα και προσπαθουν να δικαιολογησουν
Τα μικρα κηνυγανε, τα μεγαλα εχουν ακρες δεν τα ακουμπανε

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
968
Πόντοι
366

Σου εξηγησα νομιζω και το ειπα ποσες φορες οτι για την νομιμη οδο ρωτησα ειδικους και ουτε εκεινοι ηξεραν ειναι δυσκολη η κατασταση της νομιμης οδου τωρα για την μη νομιμη οδο που ειναι το κακο να ρωτησω τα μελοι του μπου. Επισης το επιχειρημα σου οτι οποιος εχει 100Κ δεν καθεται να ρωταει στο μπου πως το τεκμηριωνεις γιατι σου φαινεται τοσο περιεργο αν ειχα την λυση σου υποσχομαι θα το εκανα χωρις να ρωτησω. Εχεις αναρωτηθει ποτε τι λογω εχει καποιος που ρωταει συμβουλες να λεει ψεμματα?? τι εχω να κερδισω μηπως εσυ θα μου τα δωσεις? Ολο το ιντερνετ ειναι γεματο φορουμ που ρωτανε χαζες ερωτησεις οτι τους κατεβει στο κεφαλι και σε πειραξε η ερωτηση μου που ειναι και χρησιμη για οσους εχουν κρυπτο και εχουν ιδιο προβλημα. Αν υπηρχαν λυσεις σου υποσχομαι δεν θα καθομουν να τρωω το χρονο μου να σε ρωταω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα μικρα κηνυγανε, τα μεγαλα εχουν ακρες δεν τα ακουμπανε
Αυτο θελω να αποφυγω και εγω ομως γι αυτο ειμαι εδω

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Τρόπος Β':

"Νοικιάζεις" ότι δωμάτιο βρίσκεται στο όνομα σου σε φίλους σου που έχουν ΑΦΜ ή καλύτερα airbnb σε "τουρίστες" που έχουν αριθμό διαβατηρίου. Όμως τα λεφτά του ενοικίου τους τα δίνεις εσύ. Η ΑΑΔΕ παίρνει τα ποσοστά της και εσύ ζεις από τα "ενοίκια". Όλοι ευχαριστημένοι.
Πόσα θέλει η εφορία;
Αν δεν κάνω λάθος, ενοίκιο σπιτιού φορολογείται με 25%.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486

Stories

Νέο!