Νέα

Μπορώ να εμφανίσω μαύρο χρήμα από Western Union χωρίς να με πιάσει η Εφορία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Και κάπως έτσι επανερχόμαστε στο αρχικό ερώτημα για το πως συγκεντρωθήκαν στο Bou όλα τα λαμπρά μυαλά της Παγκόσμιας κρυπτο-Οικονομίας και γιατί κάποιος σαν εσένα που αν κατάλαβα καλά διαθέτεις 100Κ κρύπτο (δηλ ζεστό αέρα κοπανιστό), ψάχνεις τζάμπα "συμβουλές" από θαμώνες παρακμιακών μπουρδέλων και εθισμένους σε βίζιτες, αντί να κλείσεις ένα ραντεβού πχ με κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία λογιστή ή ακόμη και δικηγόρο ειδικευμένο σε τέτοιες υποθέσεις. Δεν έχεις να πληρώσεις το 50αρικο για την επίσκεψη στο γραφείο του, εσύ ο "100K σε crypto"? Ή μήπως δεν φτάνει η μπετζίνα στο παπάκι?

Τεσπα, δεν είναι μόνο αυτό το θέμα με τα crypto και φυσικά δεν είναι απλά μόνο το δικό σου θέμα στοχευμένα. Είναι μια γενικότερη τάση που ο μέσος χρήστης του Bou είναι ειδικός επαΐων σε πάσης φύσεως θέματα, πλούσιος με χαρτονομίσματα να πέφτουν από τις τσέπες, νέος, γυμνασμένος, επιτυχημένος, κούκλος & ακαταμάχητος σε γυναίκες, πουτάνες & τραβέλια αλλά - ω, τι σύμπτωση - όταν θέλει να αναζητήσει οικονομικές ή νομικές ή ιατρικές συμβουλές, απευθύνεται στη βάση του φόρουμ που - μάντεψε - δεν είναι μέλη της Ακαδημίας των Αθηνών και ίσως κάποιοι δεν έχουν τελειώσει καν Λύκειο

Κατά τ' άλλα, τέτοια θέματα είχα συνηθίσει να τα διαβάζω Κυριακές, αλλά φαίνεται πως κάθε μέρα της εβδομάδας μας χαρίζει απλόχερα το γέλιο

Φιλικά​
Τύπε αν έχεις κάτι να προσφέρεις πρόσφερε... Αν όχι άντε παρακάτω καλύτερα... Αυτά που λες δεν σε κάνουν διαφορετικό από αυτούς που περιγράφεις.

Ο τύπος είπε πήγε και σε συνάντηση που δεν έβρισκε άκρη τι ισχύει... Οπότε αυτά που λες μάλλον πίπες είναι, ειδικά για την περίπτωση.

Και ναι όταν ζητάς λύση για κάτι που σε ενδιαφέρει δεν είναι κακό να ρωτήσεις στο μπου.κομ
Άπειροι βρήκαν λύση ..

Καληνοτσες από μένα

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.188
Πόντοι
456
Και κάπως έτσι επανερχόμαστε στο αρχικό ερώτημα για το πως συγκεντρωθήκαν στο Bou όλα τα λαμπρά μυαλά της Παγκόσμιας κρυπτο-Οικονομίας και γιατί κάποιος σαν εσένα που αν κατάλαβα καλά διαθέτεις 100Κ κρύπτο (δηλ ζεστό αέρα κοπανιστό), ψάχνεις τζάμπα "συμβουλές" από θαμώνες παρακμιακών μπουρδέλων και εθισμένους σε βίζιτες, αντί να κλείσεις ένα ραντεβού πχ με κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία λογιστή ή ακόμη και δικηγόρο ειδικευμένο σε τέτοιες υποθέσεις. Δεν έχεις να πληρώσεις το 50αρικο για την επίσκεψη στο γραφείο του, εσύ ο "100K σε crypto"? Ή μήπως δεν φτάνει η μπετζίνα στο παπάκι?

Τεσπα, δεν είναι μόνο αυτό το θέμα με τα crypto και φυσικά δεν είναι απλά μόνο το δικό σου θέμα στοχευμένα. Είναι μια γενικότερη τάση που ο μέσος χρήστης του Bou είναι ειδικός επαΐων σε πάσης φύσεως θέματα, πλούσιος με χαρτονομίσματα να πέφτουν από τις τσέπες, νέος, γυμνασμένος, επιτυχημένος, κούκλος & ακαταμάχητος σε γυναίκες, πουτάνες & τραβέλια αλλά - ω, τι σύμπτωση - όταν θέλει να αναζητήσει οικονομικές ή νομικές ή ιατρικές συμβουλές, απευθύνεται στη βάση του φόρουμ που - μάντεψε - δεν είναι μέλη της Ακαδημίας των Αθηνών και ίσως κάποιοι δεν έχουν τελειώσει καν Λύκειο

Κατά τ' άλλα, τέτοια θέματα είχα συνηθίσει να τα διαβάζω Κυριακές, αλλά φαίνεται πως κάθε μέρα της εβδομάδας μας χαρίζει απλόχερα το γέλιο

Φιλικά​

Τύπε, λογικό να απευθύνεται στη βάση του σαιτ για νομικές - οικονομικές ή και ιατρικές συμβουλές. Η επιστημονική ομάδα του μπου διαθέτει στις τάξεις της τους καλύτερους οικονομολόγους-δικηγόρους-λογιστές-γιατρούς της χώρας, μην πω της Ευρώπης....Εξάλλου και εσύ πρέπει να είσαι κάποιου είδους επιστήμονας, όπως και εγώ, αλλιώς θα είχαν απορρίψει το βιογραφικό μας όταν βάλαμε υποψηφιότητα για μέλοι ου μπου

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Τύπε, λογικό να απευθύνεται στη βάση του σαιτ για νομικές - οικονομικές ή και ιατρικές συμβουλές. Η επιστημονική ομάδα του μπου διαθέτει στις τάξεις της τους καλύτερους οικονομολόγους-δικηγόρους-λογιστές-γιατρούς της χώρας, μην πω της Ευρώπης....Εξάλλου και εσύ πρέπει να είσαι κάποιου είδους επιστήμονας, όπως και εγώ, αλλιώς θα είχαν απορρίψει το βιογραφικό μας όταν βάλαμε υποψηφιότητα για μέλοι ου μπου
Τύπε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά με τα λεγόμενα του ο τύπος δεν είναι επιστήμονας...
Κάτι σε κλέφτη, λοποδητη, τρακαδορο τον κόβω...

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.188
Πόντοι
456
Τύπε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά με τα λεγόμενα του ο τύπος δεν είναι επιστήμονας...
Κάτι σε κλέφτη, λοποδητη, τρακαδορο τον κόβω...

Για τον νηματοθέτη μιλάς? Εαν ναι, το σεβαστό μέλος του μπου είναι ξεκάθαρα ένας αρκετά πετυχημένος - διαβασμένος επενδυτής

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
968
Πόντοι
366
Για τον νηματοθέτη μιλάς? Εαν ναι, το σεβαστό μέλος του μπου είναι ξεκάθαρα ένας αρκετά πετυχημένος - διαβασμένος επενδυτής
Μακαρι να ημουν διαβασμενος επενδυτης γιατι αν ημουν οταν αγορασα γυρω στα 6Κ δν θα πουλουσα στα 30 θα κραταγα να παει 60 αλλα δεν πιστεψα χαχα. Απλως ειμαι λιγο καλοφαρδος αυτη ειναι η αληθεια κατι που μερικοι δν μπορουν να χωνεψουν μαλλον:grin:
:grin::grin:

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.336
Πόντοι
4.636
Μακαρι να ημουν διαβασμενος επενδυτης γιατι αν ημουν οταν αγορασα γυρω στα 6Κ δν θα πουλουσα στα 30 θα κραταγα να παει 60 αλλα δεν πιστεψα χαχα. Απλως ειμαι λιγο καλοφαρδος αυτη ειναι η αληθεια κατι που μερικοι δν μπορουν να χωνεψουν μαλλον:grin:
κρατα τωρα θα ανεβει θα περασει τα 60κ...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Για τον τύπο που απαντάς τύπε.. δεν θέλει πολύ μυαλό.. αλλά ίσως έχει δίκιο αυτός που απάντησες απ'ότι φαίνεται

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Μερικές σκόρπιες σκέψεις - δεν αφορά ειδικά μέλη του παρόντος φόρουμ, αλλά γενικότερα "γκουρού" και "ειδικούς" που μπορεί να συναντήσει κανείς σε κάθε παρέα

Λέει ο ένας "...έχω 100Κ σε κρυπτονομίσματα...", κι απαντά ο άλλος "...εγώ έχω 200Κ και τα ξεπλένω με ΟΠΑΠ / καζίνο κλπ...". Μάϊστα! Όλα τα λαμπρά οικονομικά μυαλά και οι διάνοιες εδώ στο Bou μαζεύτηκαν! Για δες, κι εγώ που νόμιζα πως εδώ είναι φόρουμ για βίζιτες, αλλά τελικά είναι στέκι για γκουρού της κρυπτο-Οικονομίας που μοιράζουν γνώση (και πόνο) έτσι τζάμπα σε εμάς τους πλεμπαίους πτωχούς

Βέβαια, ξεχνούν πως όοοοολα αυτά είναι στην ουσία αέρας κοπανιστός, διότι ΟΥΤΕ πραγματικό χρήμα είναι, ΟΥΤΕ σταθερότητα κι ασφάλεια παρέχουν και - το κυριότερο - ΟΥΤΕ μπορεί κάποιος να εμφανίσει κρύπτο και να το χρησιμοποιήσει για σοβαρές & ουσιαστικές αγορές (πχ να αγοράσει ένα ακίνητο)! Κι όμως, μέλη του Bou παίζουν με ευκολία τα κόλπα της Παγκόσμιας κρυπτο-Οικονομίας και σηκώνουν με αυτοπεποίθηση το μεσαίο δάκτυλο στα λαγωνικά της Εφορίας.

Εν τω μεταξύ, δεν θα εκπλαγώ εάν όλοι αυτοί οι "γκουρού" και "ειδικοί" με τα (εικονικά) 100Κ ή 200Κ σε κρυπτονομίσματα, δεν έχουν στη τσέπη ούτε 5 EUR για καφέ και ζητάνε από τη μάνα 'κοσάρι να το επενδύσουν στα παρακμιακά μπουρδέλα παρέα με Πάκια & τσιγκανάκια

...just saying​

Ρε μεγαλε αντιστοιχο των φαντασιοπληκτων ταξιτζηδων που λενε για οπαπ και καζινο ειναι και οι μαυρομεσανυχτακηδες που λενε οτι στο μπου δεν υπαρχουν ανθρωποι με 100κ γιατι ειναι μπου.

Δηλαδη που θα τους βρεις αυτους με λεφτα εαν οχι στα πιο περιεργα μερη.
Ποιοι νομιζεις οτι εχουν λεφτα γυρω σου εαν οχι οι περιεργοι και οι ακοινωνητοι αυτιστικοι.
Τα εχουν οι πτυχιουχοι εργαζομενοι οικογενειαρχες που πανε εκκλησια αντι για μπουρδελα?

Εχεις μαυρα μεσανυχτα εαν νομιζεις στα σοβαρα οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι με 100κ οταν γυρω σου αγοραζονται σπιτια 400-600 χιλαδων ευρω καθημερινα. Ο μεσος πετυχημενος φουρναρης της γειτονιας μπορει να εχει κοντα στο εκατομμυριο στην ακρη και εσυ να υπνοβατεις και το παιζεις μπρουκλης μπροστα του.

Αυτη η ιδεα οτι ολα ειναι ψεμματα και παπατζες αυτοματα και αποκλειστικα ειναι ultra fail και φοριεται πολυ γενικα απο αμαθεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εμένα για 47.000€ σε ένα χρόνο απο western union μετά απο ένα εξάμηνο μου βάλανε όριο σε οκους τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς και με κυνηγούσαν κάνα χρόνο μέχρι να τους φέρω χαρτιά απο που προήλθαν
Από πού προήλθαν?

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Μου αρεσει που θεωρουν οτι για να βγαλεις λεφτα στα κρυπτο η και γενικοτερα πρεπει να εισαι διαβασμενος πετυχημενος και να εχεις παρει πτυχιο απο το εκπα. Μιλαμε αυτος ειναι ο μεσος ενηλικας ανθρωπος γυρω μας. Αλλα περιμενει να συμπληρωσει συνταξη, περιμενει ουρα στο ικα, συμπληρωνει κουπονια και καθε ειδους γραφειοκρατεια, ακουει διαγγελμα πρωθυπουργου, κανει οικονομια απο τις ντοματες και τον καφε και ζει στο συμπαν των παππουδων του αφου οτιδηποτε αλλο ειναι ψεμα και δε προσφερει "σταθεροτητα".

Εδω αλλος θεωρει οτι ειναι αερας τα κρυπτο και οτι δε γινονται κανονικα ευρω. Πιστευει σαν κατι γκομενες που με ρωτανε εαν ειναι εικονικο χρημα μονοπολης η κανονικο. Ενω ζει και αναπνεει στο ευρωσυστημα που δεν ειναι αερας :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
968
Πόντοι
366
Και για να σας ειμαι και απολυτα ειλικρηνης σταδιακα το κερδος μου θα ηταν πολυ περισσοτερο γυρω στα 150Κ αλλα εχασα γυρω στα 50Κ απο altcoins και ICO presales απο μαλακιες μου απλως ημουν κολοφαρδος με το btc και εκανα σχετικα καλα moves εκει και σωθηκα. Γενικα ειναι λιγο τζογος αυτα μερικες φορες αλλα ρε φιλε ακομα το θυμαμαι σαν να ηταν χτες εκει που ολοι κραζανε το btc οτι απετυχε και γινοταν ο πανικος ο ιδιος το θυμαμαι σαν και τωρα μου φαινεται ηταν η πρωτη καραντινα πηγα σαν τιτανομεγιστος μπουρδελιαρης και μπηκα all in ειδα ηταν στον πατο στα 6-7Κ και αγορασα λεω ποσο πατο πια

Τελευταία τροποποίηση:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Και για να σας ειμαι και απολυτα ειλικρηνης σταδιακα το κερδος μου θα ηταν πολυ περισσοτερο γυρω στα 150Κ αλλα εχασα γυρω στα 50Κ απο altcoins και ICO presales απο μαλακιες μου απλως ημουν κολοφαρδος με το btc και εκανα σχετικα καλα moves εκει και σωθηκα.
ρε ξερω ατομο που εφτιαξε βιλες στη ζακυνθο. 100κ δεν ειναι τιποτα στον κρυπτο κοσμο. Σε μπουλ μαρκετ οτι και να επαιρνες εκανε τρελες αποδοσεις και πολλοι επιασαν και 7ψηφιο. Σχεδον απο τυχη οχι γιατι υπηρχε καμια σπουδαια γνωση.

Ειναι σαν να εισαι στο gold rush του 1800 αυτη τη στιγμη. Η στα tech stocks του 1990.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.188
Πόντοι
456
Μου αρεσει που θεωρουν οτι για να βγαλεις λεφτα στα κρυπτο η και γενικοτερα πρεπει να εισαι διαβασμενος πετυχημενος και να εχεις παρει πτυχιο απο το εκπα. Μιλαμε αυτος ειναι ο μεσος ενηλικας ανθρωπος γυρω μας. Αλλα περιμενει να συμπληρωσει συνταξη, περιμενει ουρα στο ικα, συμπληρωνει κουπονια και καθε ειδους γραφειοκρατεια, ακουει διαγγελμα πρωθυπουργου, κανει οικονομια απο τις ντοματες και τον καφε και ζει στο συμπαν των παππουδων του αφου οτιδηποτε αλλο ειναι ψεμα και δε προσφερει "σταθεροτητα".

Εδω αλλος θεωρει οτι ειναι αερας τα κρυπτο και οτι δε γινονται κανονικα ευρω. Πιστευει σαν κατι γκομενες που με ρωτανε εαν ειναι εικονικο χρημα μονοπολης η κανονικο. Ενω ζει και αναπνεει στο ευρωσυστημα που δεν ειναι αερας :2funny:

Άντε να εξηγήσεις στους μπουμερς οτι κάποιοι γίναν εκατομμυριούχοι αγοράζοντας ένα κρυπτονομισμα που έχει έναν σκύλο για σήμα, ή ότι βγάλαν χιλιάδες πουλώντας μια ψηφιακή εικόνα ενώς πίθηκου

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846

Φιλικά​
Ρε παικταρά στα ελληνικά δε γράφεις; Έλληνες δεν είναι τα (περισσότερα) μέλη εδώ μέσα; Υπάρχει περίπτωση να είσαι Έλληνας και να μην έχεις την απόλυτη γνώση για τα πάντα από τις εργοστασιακές σου ρυθμίσεις; Τα αυτονόητα θα λέμε τώρα;

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86

Είχα έναν καθυστερημένο φίλο ταρίφα ναυάγιο 43 ετών του έλεγα ότι τα κρυπτο τα έχω να χτίσω portfolio,του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου οι γονείς του ότι θα πάρει σύνταξη αρχιδιά θα πάρει μια φορά πήγα να τον πλάκωσω στης μπουνιές

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
179
Πόντοι
281
Μπραβο το τι τεκμηριο ομως θα πληρωσω μετα για το αμαξι και πως θα δικαιολογησω αμαξι 80 χιλιαδων ευρω αυτο το σκεφτηκες πριν πεταξεις την ιδεα σου
Αν πας για αμάξι, είναι απλό: Δάνειο 4-5 χρόνια, περίπου στο 80% του ποσού (ελπίζω να έχεις μαζέψει αδιάθετο κεφάλαιο για το υπόλοιπο 20%) και τις δόσεις θα τις πληρώνεις με μετρητα που θα τραβας από κάρτες crypto.

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
968
Πόντοι
366
Αν πας για αμάξι, είναι απλό: Δάνειο 4-5 χρόνια, περίπου στο 80% του ποσού (ελπίζω να έχεις μαζέψει αδιάθετο κεφάλαιο για το υπόλοιπο 20%) και τις δόσεις θα τις πληρώνεις με μετρητα που θα τραβας από κάρτες crypto.
Δεν ξερω καθολου αν γινεται δεν ειναι κακο βεβαια οποτε αν ξερει κανεις αλλος ας δωσει τα φωτα του

Τελευταία τροποποίηση:

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Μπραβο το τι τεκμηριο ομως θα πληρωσω μετα για το αμαξι και πως θα δικαιολογησω αμαξι 80 χιλιαδων ευρω αυτο το σκεφτηκες πριν πεταξεις την ιδεα σου
Δεν γλυτώνεις από πουθενά από το ελληνικό καρκινομα που λέγεται κράτος, γνωστός μου χρωστούσε πιστωτική παλιά Citibank χιλιάδες ευρώ την πλήρωσε και τον έπιασε η εφορία που βρήκε τόσα χρήματα να την πληρώσει,απλα σήκω φύγε κάπου 5-6 μήνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom