Νέα

Μπορώ να εμφανίσω μαύρο χρήμα από Western Union χωρίς να με πιάσει η Εφορία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Εγω ρε φιλε με τα λιγα λεφτα που εχω σε κρυπτο εβγαλα σε 1.5 μηνα 3 χιλιαρικα..τα εκανα μεταφορα σε τραπεζα και τα εβγαλα...με αυτα πηγα 4 μερες αθηνα εμεινα σε ξενοδοχειο γαμησα εφαγα πληρωσα ετησια συνδρομη στο γυμναστηριο αλλαξα γκαρνταρομπα και μου εχουν μεινει και λεφτα...αν εσυ λειτουργεις ..οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ
βρε αγορινα μου δεν ειναι το ιδιο 3Κ με 100Κ υπαρχει μια τεραστια αποκλιση τι συγκρινεις τωρα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
μα δεν θελω ποια να στειλω απο το λογαριασμο μου με τα δουλεμενα λεφτα σε καποιο ανταλακτηριο αντιθετως θελω τα κερδισμενα λεφτα απο το ανταλακτηριο να τα μεταφερω στον λογαριασμο μου χωρις να χτυπησουν καμπανακια ή αν χτυπησουν καμπανακια να μην ειναι πανω απο 15% που διαφωνουμε με μερικους μυστες απο εδω μεσα
Αφού φαίνεται στην εφορία ότι έστειλες 50κ. Βγάλε 50κ λοιπόν

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
βρε αγορινα μου δεν ειναι το ιδιο 3Κ με 100Κ υπαρχει μια τεραστια αποκλιση τι συγκρινεις τωρα
Αγαπητε η απαντηση μου αφορουσε τον σκορπιο με τις σκορπιες σκεψεις που μιλουσε για αερα κοπανιστο...και ψευτικα χρηματα..

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.282
Πόντοι
1.191
γιατι ρε τυπε εμεις που εχουμε 100Κ σε κρυπτο δεν ειναι λεφτα αυτα ειναι στραγαλια
Ε αφού "...είναι λεφτά, δεν είναι στραγάλια..." για δοκιμάστε να αγοράσετε πχ ένα ακίνητο, ή έστω να το χρησιμοποιήσετε σε καθημερινές ταπεινές αγορές πχ καφέ ή τσιγάρα ή να γεμίσετε βενζίνη την Lamborghini σας. Όσο αξία έχουν τα χαρτονομίσματα του MONOPOLY, τόσο αξία έχουν τα 100Κ ή τα 200Κ ή τα 300Κ σε κρύπτο​

Εγω ρε φιλε με τα λιγα λεφτα που εχω σε κρυπτο εβγαλα σε 1.5 μηνα 3 χιλιαρικα
Ναι, ναι, κι εγώ είμαι δισεκατομμυριούχος στο Grand Theft Auto V και ξέρω κάποιον που είναι Αντιστράτηγος στο Call Of Duty, αλλά δεν το λέμε παραέξω για να μην μας παρενοχλούν αυτές που κάνουν διεθνή καριέρα ως φωτομοντέλα στο Instagram

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Ε αφού "...είναι λεφτά, δεν είναι στραγάλια..." για δοκιμάστε να αγοράσετε πχ ένα ακίνητο, ή έστω να το χρησιμοποιήσετε σε καθημερινές ταπεινές αγορές πχ καφέ ή τσιγάρα ή να γεμίσετε βενζίνη την Lamborghini σας. Όσο αξία έχουν τα χαρτονομίσματα του MONOPOLY, τόσο αξία έχουν τα 100Κ ή τα 200Κ ή τα 300Κ σε κρύπτο​

Ναι, ναι, κι εγώ είμαι δισεκατομμυριούχος στο Grand Theft Auto V και ξέρω κάποιον που είναι Αντιστράτηγος στο Call Of Duty, αλλά δεν το λέμε παραέξω για να μην μας παρενοχλούν αυτές που κάνουν διεθνή καριέρα ως φωτομοντέλα στο Instagram
Τυπε μια χαρα γινεται να αγορασεις και αμαξια και σπιτια καποιοι υποστηριζουν οτι γινεται με 15% εγω με 40% που θελω να αποφυγω αλλα γινεται το θεμα ειναι να βρουμε την αποδοτικοτερη λυση. Και στο εξωτερικο γινεται πιο ευκολα που αναφερανε καποιοι π.χ ντουμπαι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795

Ποιοι είναι οι «φορολογικοί παράδεισοι»​

Σύμφωνα με το έγγραφο (2019/C 386/02) της Κομισιόν, ο κατάλογος των μη συνεργάσιμων περιοχών φορολογικής δικαιοδοσίας είναι ο ακόλουθος:
  1. Αμερικανική Σαμόα: Η Αμερικανική Σαμόα δεν εφαρμόζει αυτόματη ανταλλαγή χρηματοοικονομικών πληροφοριών, δεν έχει υπογράψει και κυρώσει, μεταξύ άλλων μέσω της περιοχής δικαιοδοσίας από την οποία εξαρτάται, την πολυμερή σύμβαση του ΟΟΣΑ περί αμοιβαίας διοικητικής συνδρομής όπως έχει τροποποιηθεί, δεν δεσμεύθηκε να εφαρμόζει τα ελάχιστα πρότυπα κατά της BEPS και δεν δεσμεύθηκε να αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα.
  2. Φίτζι: Τα Φίτζι δεν έχουν ακόμη τροποποιήσει ή καταργήσει τα επιζήμια προτιμησιακά φορολογικά καθεστώτα τους. Η δέσμευση των Φίτζι να συμμορφωθούν με τα κριτήρια 1.2, 1.3 και 3.1 μέχρι τα τέλη του 2019 θα συνεχίσει να παρακολουθείται.
  3. Γκουάμ: Το Γκουάμ δεν εφαρμόζει αυτόματη ανταλλαγή χρηματοοικονομικών πληροφοριών, δεν έχει υπογράψει και κυρώσει, μεταξύ άλλων μέσω της περιοχής δικαιοδοσίας από την οποία εξαρτάται, την πολυμερή σύμβαση του ΟΟΣΑ περί αμοιβαίας διοικητικής συνδρομής όπως έχει τροποποιηθεί, δεν δεσμεύθηκε να εφαρμόζει τα ελάχιστα πρότυπα κατά της BEPS και δεν δεσμεύθηκε να αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα.
  4. Ομάν: Το Ομάν δεν εφαρμόζει αυτόματη ανταλλαγή χρηματοοικονομικών πληροφοριών, δεν έχει υπογράψει και κυρώσει την πολυμερή σύμβαση του ΟΟΣΑ περί αμοιβαίας διοικητικής συνδρομής όπως έχει τροποποιηθεί και δεν έχει ακόμη επιλύσει τα ζητήματα αυτά.
  5. Σαμόα: Η Σαμόα έχει επιζήμιο προτιμησιακό φορολογικό καθεστώς και δεν δεσμεύθηκε να αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό. Επιπλέον, η Σαμόα δεσμεύθηκε να συμμορφωθεί με το κριτήριο 3.1 μέχρι τα τέλη του 2018 αλλά δεν έχει ακόμη επιλύσει το ζήτημα αυτό.
  6. Τρινιδάδ και Τομπάγκο: Το Τρινιδάδ και Τομπάγκο έχει χαρακτηριστεί «μη συμμορφούμενο» από το Παγκόσμιο φόρουμ για τη διαφάνεια και την ανταλλαγή πληροφοριών για φορολογικούς λόγους ως προς την ανταλλαγή πληροφοριών κατόπιν αιτήματος. Η δέσμευση του Τρινιδάδ και Τομπάγκο να συμμορφωθεί με τα κριτήρια 1.1, 1.2, 1.3 και 2.1 μέχρι τα τέλη του 2019 θα παρακολουθείται.
  7. Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι: Οι Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι δεν εφαρμόζουν αυτόματη ανταλλαγή χρηματοοικονομικών πληροφοριών, δεν έχουν υπογράψει και κυρώσει, μεταξύ άλλων μέσω της περιοχής δικαιοδοσίας από την οποία εξαρτώνται, την πολυμερή σύμβαση του ΟΟΣΑ περί αμοιβαίας διοικητικής συνδρομής όπως έχει τροποποιηθεί, έχουν επιζήμια προτιμησιακά φορολογικά καθεστώτα, δεν δεσμεύθηκαν να εφαρμόζουν τα ελάχιστα πρότυπα κατά της BEPS και δεν δεσμεύθηκαν να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα.
  8. Βανουάτου: Το Βανουάτου διευκολύνει υπεράκτιες δομές και ρυθμίσεις που αποσκοπούν στην προσέλκυση κερδών χωρίς πραγματική οικονομική υπόσταση και δεν έχει ακόμη επιλύσει το ζήτημα αυτό.

Διευκολύνουν τις offshores​

Επίσης πέντε χώρες, διευκολύνουν τις υπεράκτιες δομές που προσελκύουν κέρδη χωρίς πραγματική οικονομική δραστηριότητα. Πρόκειται για τις Μπαχάμες, Βερμούδες, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι και Νήσοι Κάιμαν.
Οι συγκεκριμένες χώρες έχουν δεσμευθεί να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες περί οικονομικής υπόστασης στον τομέα των οργανισμών συλλογικών επενδύσεων, άρχισαν διάλογο σε θετικό πνεύμα με την Ομάδα και παρέμειναν συνεργάσιμες, έχουν λάβει προθεσμία μέχρι τα τέλη του 2019 για να προσαρμόσουν τη νομοθεσία τους.

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366

και ο φιλος που ειπε

@travestolagnos

αυτο με τα 3Κ μια χαρα γινεται με μικρα ποσα να παιρνεις τα τσιγαρα σου του καφεδες σου το μηνα τοσα ανταλακτηρια προσφερουν καρτες που σηκωνεις και χαλας μια χαρα τα λεφτα σου. Το θεμα ειναι πως φορολογεις τα μεγαλα ποσα αν θες να αγορασεις ενα ακινητο π.χ με χαμηλη φορολογια εκει πιστευω ειναι το βασικα μου προλβημα που δεν γινεται. Και επισης το αλλο προβλημα αν δεν θες να τα φορολογησεις πως τα εμφανιζεις μαυρα παντα μιλωντας για ενα μεγαλο ποσο. Εκει ειναι το προβλημα μου

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.282
Πόντοι
1.191
Τυπε μια χαρα γινεται να αγορασεις και αμαξια και σπιτια καποιοι υποστηριζουν οτι γινεται με 15% εγω με 40% που θελω να αποφυγω αλλα γινεται το θεμα ειναι να βρουμε την αποδοτικοτερη λυση. Και στο εξωτερικο γινεται πιο ευκολα που αναφερανε καποιοι π.χ ντουμπαι
Και κάπως έτσι επανερχόμαστε στο αρχικό ερώτημα για το πως συγκεντρωθήκαν στο Bou όλα τα λαμπρά μυαλά της Παγκόσμιας κρυπτο-Οικονομίας και γιατί κάποιος σαν εσένα που αν κατάλαβα καλά διαθέτεις 100Κ κρύπτο (δηλ ζεστό αέρα κοπανιστό), ψάχνεις τζάμπα "συμβουλές" από θαμώνες παρακμιακών μπουρδέλων και εθισμένους σε βίζιτες, αντί να κλείσεις ένα ραντεβού πχ με κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία λογιστή ή ακόμη και δικηγόρο ειδικευμένο σε τέτοιες υποθέσεις. Δεν έχεις να πληρώσεις το 50αρικο για την επίσκεψη στο γραφείο του, εσύ ο "100K σε crypto"? Ή μήπως δεν φτάνει η μπετζίνα στο παπάκι?

Τεσπα, δεν είναι μόνο αυτό το θέμα με τα crypto και φυσικά δεν είναι απλά μόνο το δικό σου θέμα στοχευμένα. Είναι μια γενικότερη τάση που ο μέσος χρήστης του Bou είναι ειδικός επαΐων σε πάσης φύσεως θέματα, πλούσιος με χαρτονομίσματα να πέφτουν από τις τσέπες, νέος, γυμνασμένος, επιτυχημένος, κούκλος & ακαταμάχητος σε γυναίκες, πουτάνες & τραβέλια αλλά - ω, τι σύμπτωση - όταν θέλει να αναζητήσει οικονομικές ή νομικές ή ιατρικές συμβουλές, απευθύνεται στη βάση του φόρουμ που - μάντεψε - δεν είναι μέλη της Ακαδημίας των Αθηνών και ίσως κάποιοι δεν έχουν τελειώσει καν Λύκειο

Κατά τ' άλλα, τέτοια θέματα είχα συνηθίσει να τα διαβάζω Κυριακές, αλλά φαίνεται πως κάθε μέρα της εβδομάδας μας χαρίζει απλόχερα το γέλιο

Φιλικά​

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Δεν κατάργησε τίποτα. Μια χαρά έχει
1704295811866.png

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.221
Πόντοι
2.646
Πότε ήταν αυτό ρε τυπε? Πριν από μια βδομάδα έστειλα. Είχαν καταργηθεί πριν από κανένα δίμηνο περίπου αλλά ξανά ανοιξαν

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Και κάπως έτσι επανερχόμαστε στο αρχικό ερώτημα για το πως συγκεντρωθήκαν στο Bou όλα τα λαμπρά μυαλά της Παγκόσμιας κρυπτο-Οικονομίας και γιατί κάποιος σαν εσένα που αν κατάλαβα καλά διαθέτεις 100Κ κρύπτο (δηλ ζεστό αέρα κοπανιστό), ψάχνεις τζάμπα "συμβουλές" από θαμώνες παρακμιακών μπουρδέλων και εθισμένους σε βίζιτες, αντί να κλείσεις ένα ραντεβού πχ με κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία λογιστή ή ακόμη και δικηγόρο ειδικευμένο σε τέτοιες υποθέσεις. Δεν έχεις να πληρώσεις το 50αρικο για την επίσκεψη στο γραφείο του, εσύ ο "100K σε crypto"? Ή μήπως δεν φτάνει η μπετζίνα στο παπάκι?

Τεσπα, δεν είναι μόνο αυτό το θέμα με τα crypto και φυσικά δεν είναι απλά μόνο το δικό σου θέμα στοχευμένα. Είναι μια γενικότερη τάση που ο μέσος χρήστης του Bou είναι ειδικός επαΐων σε πάσης φύσεως θέματα, πλούσιος με χαρτονομίσματα να πέφτουν από τις τσέπες, νέος, γυμνασμένος, επιτυχημένος, κούκλος & ακαταμάχητος σε γυναίκες, πουτάνες & τραβέλια αλλά - ω, τι σύμπτωση - όταν θέλει να αναζητήσει οικονομικές ή νομικές ή ιατρικές συμβουλές, απευθύνεται στη βάση του φόρουμ που - μάντεψε - δεν είναι μέλη της Ακαδημίας των Αθηνών και ίσως κάποιοι δεν έχουν τελειώσει καν Λύκειο

Κατά τ' άλλα, τέτοια θέματα είχα συνηθίσει να τα διαβάζω Κυριακές, αλλά φαίνεται πως κάθε μέρα της εβδομάδας μας χαρίζει απλόχερα το γέλιο

Φιλικά​
Ρωτησα τα μελη του βου και οχι καποιο λογιστη γιατι με ενδιαφερει και το ενδεχομενο να μην τα φορολογησω να τα φαω μαυρα χωρις να με παρουν πρεφα. Στο πως να τα φαω μαυρα οι λογιστες δν μου λεγανε παρα μονο την νομιμη οδο που αν ειναι 40% δεν με συμφερει δυστυχως. Απλα στην πορεια με την συζητηση προεκυψε και ο νομιμος τροπος. Αν δεις απο που ξεκινησε η ερωηση μου ειναι πως

Μπορώ να εμφανίσω μαύρο χρήμα από Western Union χωρίς να με πιάσει η εφορία;​

Οποτε γιατι οχι καποιο μελος του βου να μην ξερει την ΜΗ νομιμη οδο. Σε οτι αφορα την νομιμη οδο εκει ερχομαι σε αντιπαρεθεση με μερικους γιατι υποστηριζω τα δικα μου και αυτοι τα δικα τους αλλα στην τελικη κανουμε συζητηση. Γενικα για να μην σας μπευρδευω και πολυ θελω να χαρω και να φαω τα λεφτα ειτε μαυρα ειτε ασπρα. Αν ειναι ασπρα ακομα καλαυτερα αλλα να μην μου πιασουν το λοκο για να τα ασπρισω. Αυτο μονο

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.913
Πόντοι
6.946
Πληρωνε τις βίζιτες, μασάζ, δελα και στούντιο με κρυπτονομισματα.

Μαύρα λεφτά, μαύρος χώρος κατάλληλος για ξόδεμα. Μια ζωή την έχουμε, κάνε το ή τώρα ή ποτέ.

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Πληρωνε τις βίζιτες, μασάζ, δελα και στούντιο με κρυπτονομισματα.

Μαύρα λεφτά, μαύρος χώρος κατάλληλος για ξόδεμα. Μια ζωή την έχουμε, κάνε το ή τώρα ή ποτέ.
ναι τυπε να με παρουν πρεφα οι νταβαδες οτι εχω λεφτα και μετα να μεινω χωρις νεφρο ή να γραψουν οι ειδησεις οτι βρηκαν πτωμα σε χαντακι

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.791
Πόντοι
1.196
Δεν μίλησα για 65. Άλλο είπα διότι ουσιαστικά είχα περιορίσει την ανάλυση μου στον ΦΠΑ μόνο.
Είπα οτι όταν μου λένε με 24% ΦΠΑ 100€ πρέπει να μου πουν κάνει 80€ χωρίς. Και όχι να μου πουν κάποιο ποσό μεταξύ 80-100, όπως συνήθως ζητούν
Και συμπλήρωσα ότι στα 80 τα έχει ήδη υπολογίσει αυτός δλδ κόστος αγοράς λειτουργίας αμοιβές έξοδα δαπάνες χρηματοοικονομικά κέρδος φόροι κτλ. Επίσης ήδη αποφεύγει τον φόρο εισοδήματος μη εκδίδοντας απόδειξη, διότι στην αντίθετη περίπτωση θα πλήρωνε.
Από την άλλη εάν τα 80 είναι λίγα, ναι συμφωνώ, θα επρεπε Νάτα κάνει π.χ. 100€ και να πουλούσε με αποδειξη και ΦΠΑ στα 124€
Προσπαθω να σου εξηγήσω ότι το 80+ΦΠΑ δεν έχω λόγο να σου το δώσω 80 μαύρα. Γιατί να το κάνω; Γιατί να ρισκάρω; Στο 80 μέσα, πριν τον ΦΠΑ έχω βαλει τα πάντα όλα, και τον φόρο εισοδήματος. Άρα δεν έχω λόγο να αποφύγω την απόδειξη για να "γλιτώσω" τον ΦΠΑ διότι εσύ θα τον πληρώσεις τελικά.
Πότε έχει νόημα το χωρίς απόδειξη; Αν μου δώσεις τα 80 και κάτι ακόμη. Συνήθως, με τους πελάτες που ξέρουν είναι ο μισός ΦΠΑ, διότι έτσι εχουμε ίδιο κέρδος και οι δύο. Δες το παράδειγμα και κατάλαβε τους υπολογισμούς, μην το προσπερνας

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.250
Πόντοι
456
Τελεια απο το καλο στο καλυτερο φυλλο και φτερο

Ραγιάδες που θέλετε έλεγχο στα πάντα ετοιμαστείτε για σεξακι, 16ωρα θα δουλεύεται για 680 ευρω στις μεγάλες αλυσίδες :fuck1::fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom