Νέα

Μπορώ να εμφανίσω μαύρο χρήμα από Western Union χωρίς να με πιάσει η Εφορία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
970
Πόντοι
366
Δεν δέχονται εμβάσματα από crypto exchanges λέμε. Τα στέλνουν πίσω.
Καλή λύση ήταν η κάρτα της binance αλλά πάει τώρα αυτή.
αμα κανεις p2p transfer που σου προσφερει το crypto exhange π.χ Binance δεν στα στελνουν πισω γιατι δεν φαινεται το ανταλλακτηριο αλλα ο χρηστης το θεμα ειναι μετα μην βαρεσουν καμπανακια και εχει κουρεμα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.703
Πόντοι
19.795
Aν δεν εχεις οικογενειακες υποχρεωσεις, πας Ταυλανδη και τους γαμας το κερατο, 2 χρονια θα περασεις σαν βασιλιας, θα τα θυμασαι σε ολη σου την ζωη.
Αν εχεις οικογενειακες υποχρεωσεις, ΧΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ, πας Ταυλανδη και τους γαμας το κερατο, 2 χρονια θα περασεις σαν βασιλιας, θα τα θυμασαι σε ολη σου την ζωη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.247
Πόντοι
2.356
Aν δεν εχεις οικογενειακες υποχρεωσεις, πας Ταυλανδη και τους γαμας το κερατο, 2 χρονια θα περασεις σαν βασιλιας, θα τα θυμασαι σε ολη σου την ζωη.
Αν εχεις οικογενειακες υποχρεωσεις, ΧΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ, πας Ταυλανδη και τους γαμας το κερατο, 2 χρονια θα περασεις σαν βασιλιας, θα τα θυμασαι σε ολη σου την ζωη.
Ταυλάνδη θέλω να πάω ένα καλοκαίρι. Θα σε χρειαστώ να μου δώσεις συμβουλές. Είμαι φυσικά ελεύθερος. Χωρίς σχέσεις και τέτοιες μαλακίες. Χαχαχα

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
890
Πόντοι
81
αμα κανεις p2p transfer που σου προσφερει το crypto exhange π.χ Binance δεν στα στελνουν πισω γιατι δεν φαινεται το ανταλλακτηριο αλλα ο χρηστης το θεμα ειναι μετα μην βαρεσουν καμπανακια και εχει κουρεμα
Είχα κάνει withdrawal σε revolut και wise και μου πέταξε rejected deposit και τα γύρισε πίσω σε καναδυο μέρες.
Καμπανάκια παίζουν στα 12k το χρόνο σε όλα αυτά τα wallets. Αλλά θεωρητικά μπορείς ν'ανοίξεις τέτοια σε όλο το σόι, γιαγιάδες, παππούδες, τους πάντες και να τα μοιράσεις.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Τι μόνο 2 χρόνια λες πολύ λίγο βάλε μια εξαετία σίγουρα ,δεν μπορείς να φας 50κ το χρόνο ...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τι του λέτε ρε του ανθρωπου,μία ωρα αρχυτερα θα τον χωσετε μεσα...
Δικό μου παραδειγμα,επι ενα εξαμηνο περυσι εστελνα χρηματα με bank transfer από Ελληνικη τραπεζα σε άλλη ελληνικη σε λογαριασμό καποιου,όχι για κομπινα,μπορει να ηταν πχ η κόρη μου που σπουδαζει σε άλλη πόλη...
Οχι μεγαλα ποσα,απο 1 χιλιάρικο εως τέσσερα.Συνολο εστειλα 12 χιλιάρικα ετσι...
Καποιο πρωι μου ηρθε μηνυμα απο ΑΑΔΕ,΄΄οτι "παρατηρούνται μηνιαίες μεταφορές χρηματων ANΩ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΩ από τον τραπεζικό σας λογαριασμό που τηρείτε στην ...BANK προς τον τραπεζικο λογαριασμό ΧΧΧΧΧ της ...BANK.Κατόπιν των παραπάνω παρακαλείστε εντός 10ημέρου όπως αποστείλετε επιπρόσθετα στοιχεία που αφορούν σε αυτές τις συναλλαγες" .Και ακολουθούσε ενα σεντόνι με παραστατικά από εκκαθαριστικά πενταετίας μεχρι ΕΝΦΙΑ και δε συμμαζευεται.
Μιλησα λοιπόν με το λογιστή μου και μου είπε πως εχουν σφιξει τους ελεγχους για καταπολέμηση του μαυρου χρηματος και από εκει που παλια βαραγε καμπανακι για συναλλαγες ανω των 10.000€, τωρα βαραει από χιλιαρικο και πανω.Αμα δε ειναι και επαναλαμβανόμενες,σκαει μπιλιετο για διευκρινησεις και αρχίζει ο έλεγχος του ΑΦΜ σου,
Εστειλα τα χαρτια,πηγα και από τον Εφορο,όλα ενταξει ,αλλά το ΑΦΜ μου στιγματίστηκε...

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.427
Πόντοι
206
Ένας τρόπος να μην έχεις πρόβλημα είναι να έχετε με την κόρη λογαριασμό στην ίδια τράπεζα συνδικαούχοι και να στέλνεις αβέρτα χρήματα στην κόρη για χρήση μόνο από εκείνη. Άμα πουν κάτι από εφορία θα πεις ότι ο λογαριασμός είναι στο όνομα σου

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.703
Πόντοι
19.795

Va81

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
190
Πόντοι
1

Αν εννοεις αυτη την υποθεση, οι πληροφοριες που δινουν δεν ειναι αρκετες, αλλα εγω καταλαβαινω οτι δεν παρεδωσε αρκετες βεβαιωσεις για να δηλωσει το ποτε εβαλε το αρχικο κεφαλαιο κλπ (αφου λεει οτι εφαγε εξτρα φορο, ειναι λογω τεκμηριου, δλδ δε μπορουσε να δικαιολογησει τοσα εσοδα), με screenshots δε γινεται δουλεια:

"δεν πιστοποιείται ούτε η προέλευση και ο χρόνος κατάθεσης του επενδεδυμένου κεφαλαίου "
Ακριβως δεν πιστεψαν οτι προερχοταν απο κρυπτο και θεωρηθηκε μαυρο χρημα.

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
970
Πόντοι
366
Δικό μου παραδειγμα,επι ενα εξαμηνο περυσι εστελνα χρηματα με bank transfer από Ελληνικη τραπεζα σε άλλη ελληνικη σε λογαριασμό καποιου,όχι για κομπινα,μπορει να ηταν πχ η κόρη μου που σπουδαζει σε άλλη πόλη...
Καποιο πρωι μου ηρθε μηνυμα απο ΑΑΔΕ,΄΄οτι "παρατηρούνται μηνιαίες μεταφορές χρηματων ANΩ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΩ από τον τραπεζικό σας λογαριασμό που τηρείτε στην ...BANK προς τον τραπεζικο λογαριασμό ΧΧΧΧΧ της ...BANK.Κατόπιν των παραπάνω παρακαλείστε εντός 10ημέρου όπως αποστείλετε επιπρόσθετα στοιχεία που αφορούν σε αυτές τις συναλλαγες" .Και ακολουθούσε ενα σεντόνι με παραστατικά από εκκαθαριστικά πενταετίας μεχρι ΕΝΦΙΑ και δε συμμαζευεται.
Μιλησα λοιπόν με το λογιστή μου και μου είπε πως εχουν σφιξει τους ελεγχους για καταπολέμηση του μαυρου χρηματος και από εκει που παλια βαραγε καμπανακι για συναλλαγες ανω των 10.000€, τωρα βαραει από χιλιαρικο και πανω.Αμα δε ειναι και επαναλαμβανόμενες,σκαει μπιλιετο για διευκρινησεις και αρχίζει ο έλεγχος του ΑΦΜ σου,
Εστειλα τα χαρτια,πηγα και από τον Εφορο,όλα ενταξει ,αλλά το ΑΦΜ μου στιγματίστηκε...
Ισως η πιο σωστη απαντηση και τοποθετηση που εχω ακουσει μεχρι στιγμης

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Γιαυτο το καταρ και το ντουμπαι εχει ανεβει τοσα χρονια, γιατι δεν εχει τετοιες μαλακιες,να κανεις ελεγχο σε καποιον με μυρια, εκατο διακοσιες χιλιαδες να πω ενταξει,α εκει φτασαμε σου στειλανε μυνημα ακομη και 1000 ευρω και καλα για φοροδιαφυγη:headbang::jerking: οποτε κακο να μην εχεις εδω,παλι και να εχεις προβληματα θα εχεις :headbang: στην ρωσια για ρωσους πολιτες δεν εχει τετοια, ειναι invest friendly, κατι που δεν ειναι η ελλαδα χρονια τωρα

• Like
Αντιδράσεις: shadow

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Μπορω να το επιβεβαιωσω και εγω κατι τετοιο
Γνωστος μου μηχανικος εφερε λεφτα απο εξωτερικο , που τα ειχε δουλεψει κανονικα και τραβιοταν ασχημα με διοικητικα δικαστηρια

Η safe λυση για το φιλο ειναι , ανοιγμα κατι σαν offshore ( οχι κανονικη offshore ) στην Κυπρο απο δικηγορικο γραφειο που παιρνει αμοιβη 8-10 Κ και μετα με καρτα ΑΤΜ τραβας μετρητα οποτε θελεις

Επισης για τους αφελεις που λενε οτι γινεται ελεγχος στα λεφτα που εχεις στο λογαριασμο , αυτα ειναι μπαρουφες
Δεν μπορουν να μπουν χωρις εισαγγελικη εντολη στο λογ/σμο , ειναι σα να εχεις θυριδα
Ta software ελεγχουν την κινηση των χρηματων μεσα απο τους σερβερ των τραπεζων. Αν δεν υπαρχει κινηση δεν ενεργοποιειται το software για ελεγχο

trelogiatross

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
374
Πόντοι
20
Ρε εχω ξενερωσει την ζωη μου δεν μπορω να τα χαρω μηπως να τα χαρισω σε κανα μυστη να πανε στο διαολο να ησυχασω τι στα αναθεμα
Τύπε εγώ είμαι ο μύστης που ψάχνεις. Είμαι διατεθειμένος να κάνω αυτή τη θυσία και να πάρω τα 100κ. Μόνο να μου φέρνει κάποιος τσιγάρα στη στενή μετά :tooth::tooth::tooth:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.704
Πόντοι
6.946
Εγώ πάντως αν ήμουν έφορας σε σοβαρή χώρα (που δεν είναι η Ελλάδα) , με τόση φασαρία στο θέμα, θα είχα το νου μου να τσακώσω τον νηματοθέτη, θα τον είχα υπό επιτήρηση. :cheesy:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγώ πάντως αν ήμουν έφορας σε σοβαρή χώρα (που δεν είναι η Ελλάδα) , με τόση φασαρία στο θέμα, θα είχα το νου μου να τσακώσω τον νηματοθέτη, θα τον είχα υπό επιτήρηση. :cheesy:
γιατι ναρκωτικα ειναι τα bitcoin? δεν ειναι παράνομα

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Ολοι πανε εμιρατα για μπιζνες, κανενας ελεγχος, 0 φορος, τετοια ποσα εκει ειναι αστεια

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Εαν δεν είναι ο ίδιος της εφορίας και ψαρεύει κοσμο

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Μισθός 400 ευρώ από εξωτερικό υπάρχει περίπτωση να πληρώσω φόρο;

Stories

Νέο!