Τι του λέτε ρε του ανθρωπου,μία ωρα αρχυτερα θα τον χωσετε μεσα...
Δικό μου παραδειγμα,επι ενα εξαμηνο περυσι εστελνα χρηματα με bank transfer από Ελληνικη τραπεζα σε άλλη ελληνικη σε λογαριασμό καποιου,όχι για κομπινα,μπορει να ηταν πχ η κόρη μου που σπουδαζει σε άλλη πόλη...
Οχι μεγαλα ποσα,απο 1 χιλιάρικο εως τέσσερα.Συνολο εστειλα 12 χιλιάρικα ετσι...
Καποιο πρωι μου ηρθε μηνυμα απο ΑΑΔΕ,΄΄οτι "παρατηρούνται μηνιαίες μεταφορές χρηματων ANΩ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΩ από τον τραπεζικό σας λογαριασμό που τηρείτε στην ...BANK προς τον τραπεζικο λογαριασμό ΧΧΧΧΧ της ...BANK.Κατόπιν των παραπάνω παρακαλείστε εντός 10ημέρου όπως αποστείλετε επιπρόσθετα στοιχεία που αφορούν σε αυτές τις συναλλαγες" .Και ακολουθούσε ενα σεντόνι με παραστατικά από εκκαθαριστικά πενταετίας μεχρι ΕΝΦΙΑ και δε συμμαζευεται.
Μιλησα λοιπόν με το λογιστή μου και μου είπε πως εχουν σφιξει τους ελεγχους για καταπολέμηση του μαυρου χρηματος και από εκει που παλια βαραγε καμπανακι για συναλλαγες ανω των 10.000€, τωρα βαραει από χιλιαρικο και πανω.Αμα δε ειναι και επαναλαμβανόμενες,σκαει μπιλιετο για διευκρινησεις και αρχίζει ο έλεγχος του ΑΦΜ σου,
Εστειλα τα χαρτια,πηγα και από τον Εφορο,όλα ενταξει ,αλλά το ΑΦΜ μου στιγματίστηκε...