Νέα

Andrew Tate

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Έχει "αφυπνίσει" πολλά νεα παιδια σε όλο τον κόσμο, ο Tate τους πονάει τόσο, που στην Αγγλία το κράτος έχει σπαταλήσει εκατομμύρια σε σχολικές καμπάνιες για να ενημερώσει πόσο "κακός" άνθρωπος είναι, την στιγμή που στην Αγγλία αφήνουν drag queens να κάνουν κατήχησει σε παιδάκια του δημοτικού για το πως υπάρχουν 32 φύλα, και το πως αμα είσαι άντρας είσαι κακός κλπ...

Στην ουσία ο Tate σου "διδάσκει" ότι πλέον στον δυτικό κόσμο το να είσαι ο μέσος άντρας στο μόνο που σε οδηγεί είναι στην κατάθλιψη και στην σκλαβιά, το πως η αξία σου ως μέσος άντρας είναι μηδαμινή σε σχέση με τις γυναίκες, και το πόσο μοναχική είναι η ζωη για τον μέσο άντρα που δουλεύει 9-5, το πόσο "αόρατος" είναι ένας άντρας που δουλεύει μια απλή δουλεια, σε σχέση με το πως καμια γυναικα ανεξαρτήτου εμφάνισης δεν είναι αόρατη, και πάντα παίρνει προσοχή και έχει ευκαιρίες στην ζωη της κλπ...Γενικά τα επιχειρήματα του στηρίζονται 100% στην λογική και στην πραγματικότητα

Όσοι ξέρετε Αγγλικά, δείτε αυτά τα βιντεο και πείτε μου σε τι έχει λάθος

Και φυσικά, για να καταλάβετε πόσο πονάει το σύστημα, τον κλείσανε μέσα και αυτον και τον αδελφό του με 0 κατηγορίες, γιατί προσπάθησε να ξυπνήσει τους νέους άντρες. Το παγκόσμιο σύστημα που σε θέλει αδύναμο, φοβισμένο σκλάβο, το μόνο που φοβάται είναι τους άντρες, γιαυτο προσπαθεί συνεχώς να μας ρίξει το ηθικό και να μας κάνει αδύναμους, φεμινιστές, θηλυπρεπείς, και ότι δίποτε αντρικό του βάζει ταμπέλα "τοξικό" , δίνοντας παράλληλα δύναμη στις γυναίκες τις οποίες μπορεί να τις χειραγωγήσει πολύ πιο εύκολα

Φυσικά κάτι βρωμοσελιδες σαν το lifο του βάζουν αμέσως την ταμπέλα του σεξιστή, και τα πρόβατα της πολιτικής ορθότητας τον μισούν
Να σου πω που εχει λαθος
Οτι ο αντρας δεν κλαψομουνιαζει
Ουτε ζηλευει τις γυναικες

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.309
Πόντοι
456
Να σου πω που εχει λαθος
Οτι ο αντρας δεν κλαψομουνιαζει
Ουτε ζηλευει τις γυναικες

Δεν διαφωνώ

Αλλά δεν πιστεύω πως κλαψομουνιαζει, ειδικά ο συγκεκριμένος δεν έχει λόγο

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.906
Πόντοι
1.446
Το σύστημα πονάει πολύ όταν οι Άνδρες αποφασίσουν να τους χρεωκοπησουν

Στην Αμερική αυτή την στιγμή... Bud, Disney, Target έχουν χάσει δεκάδες Δις Δολάρια γιατί επέλεξαν την ατζέντα των πουστηδων και των φεμινατζι

Κάντε τους να πληρώσουν...

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Έχει "αφυπνίσει" πολλά νεα παιδια σε όλο τον κόσμο, ο Tate τους πονάει τόσο, που στην Αγγλία το κράτος έχει σπαταλήσει εκατομμύρια σε σχολικές καμπάνιες για να ενημερώσει πόσο "κακός" άνθρωπος είναι, την στιγμή που στην Αγγλία αφήνουν drag queens να κάνουν κατήχησει σε παιδάκια του δημοτικού για το πως υπάρχουν 32 φύλα, και το πως αμα είσαι άντρας είσαι κακός κλπ...

Στην ουσία ο Tate σου "διδάσκει" ότι πλέον στον δυτικό κόσμο το να είσαι ο μέσος άντρας στο μόνο που σε οδηγεί είναι στην κατάθλιψη και στην σκλαβιά, το πως η αξία σου ως μέσος άντρας είναι μηδαμινή σε σχέση με τις γυναίκες, και το πόσο μοναχική είναι η ζωη για τον μέσο άντρα που δουλεύει 9-5, το πόσο "αόρατος" είναι ένας άντρας που δουλεύει μια απλή δουλεια, σε σχέση με το πως καμια γυναικα ανεξαρτήτου εμφάνισης δεν είναι αόρατη, και πάντα παίρνει προσοχή και έχει ευκαιρίες στην ζωη της κλπ...Γενικά τα επιχειρήματα του στηρίζονται 100% στην λογική και στην πραγματικότητα

Όσοι ξέρετε Αγγλικά, δείτε αυτά τα βιντεο και πείτε μου σε τι έχει λάθος

Και φυσικά, για να καταλάβετε πόσο πονάει το σύστημα, τον κλείσανε μέσα και αυτον και τον αδελφό του με 0 κατηγορίες, γιατί προσπάθησε να ξυπνήσει τους νέους άντρες. Το παγκόσμιο σύστημα που σε θέλει αδύναμο, φοβισμένο σκλάβο, το μόνο που φοβάται είναι τους άντρες, γιαυτο προσπαθεί συνεχώς να μας ρίξει το ηθικό και να μας κάνει αδύναμους, φεμινιστές, θηλυπρεπείς, και ότι δίποτε αντρικό του βάζει ταμπέλα "τοξικό" , δίνοντας παράλληλα δύναμη στις γυναίκες τις οποίες μπορεί να τις χειραγωγήσει πολύ πιο εύκολα

Φυσικά κάτι βρωμοσελιδες σαν το lifο του βάζουν αμέσως την ταμπέλα του σεξιστή, και τα πρόβατα της πολιτικής ορθότητας τον μισούν
καλα αυτο οτι ο μεσος ανδρας ζει στην καταθλιψη και τη σκλαβια ενω η μεση γυναικα ζει μια χαρα δεν ισχυει, μη τα ισοπεδωνεις ολα, θελουν να ριξουν γενικα τον μεσο ανθρωπο, αυτο λεει ο Tate. Επειδη αυτο που βλεπεις ειναι απλα ενα short ο εχει πει για πολλα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι γυναικες, επισης οι ανδρες στα περισσοτερα επαγγελματα εχουν περισσοτερες ευκαιριες απο τις γυναικες μη λεμε ο'τι να'ναι. Επισης αλλο Αμερικη-Αγγλια αλλο Ελλαδα αλλο Ρουμανια, δεν ειναι ολες οι γυναικες ουτε ολοι οι ανδρες σε καθε χωρα το ιδιο, ειναι διαφορετικη η κουλτουρα, διαφορετικες ζωες, στην Ελλαδα πχ ολοι το ιδιο δυσκολα περναμε και δεν εχει να κανει με το φυλο, δηλαδη θες να μου πεις οτι ενας κοινωνικος ανδρας ειναι μοναχικος? δεν εχει να κανει με το φυλο αυτο, ισα ισα που οι ανδρες εχουν και πιο δυνατες φιλιες απο τις γυναικες

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
στα επαγγελματα που αφορουν την εμφανιση οι γυναικες εχουν περισσοτερες ευκαιριες, στα υπολοιπα επαγγελματα δινουν προτεραιοτητα στους ανδρες. Επισης οι εμφανιση ειναι μεγαλο προσον ειτε εισαι ανδρας ειτε γυναικα, αμα εισαι εμφανισημος θα εχεις προσοχη απο τις Ελληνιδες ακομα και αν εισαι εσωστρεφης, δεν ξερω στην υπολοιπη Ευρωπη πως ειναι αλλα δεν πρεπει να διαφερει και πολυ

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Δεν διαφωνώ

Αλλά δεν πιστεύω πως κλαψομουνιαζει, ειδικά ο συγκεκριμένος δεν έχει λόγο
Αμα ζηλευει τοσο τις γυναικες και την προσοχη που τραβανε ας κοψει τα παπαρια του κι ας φορεσει περουκα

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
και οι ανδρες τραβανε προσοχη αλλα με διαφορετικο τροπο, στην Ελλαδα ο καθε καγκουρας και ο καθε ψευτογκανγκστερ εχει παει με 4-5, αυτο πως το εξηγειτε?

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
στα επαγγελματα που αφορουν την εμφανιση οι γυναικες εχουν περισσοτερες ευκαιριες, στα υπολοιπα επαγγελματα δινουν προτεραιοτητα στους ανδρες. Επισης οι εμφανιση ειναι μεγαλο προσον ειτε εισαι ανδρας ειτε γυναικα, αμα εισαι εμφανισημος θα εχεις προσοχη απο τις Ελληνιδες ακομα και αν εισαι εσωστρεφης, δεν ξερω στην υπολοιπη Ευρωπη πως ειναι αλλα δεν πρεπει να διαφερει και πολυ

Αδερφέ στα 20 μου ήμουν με κοιλιακούς 1,89 γεροδεμένος, μελαχρινός κτλ.

Ξέρεις πόσες γάμησα;.4

Στα 30 γάμαγα τη χούφτα και μου ήμουν πολύ πιο γυμνασμένος με οικοδομή και χωράφι σε στυλ μπράβου.

Η εμφάνιση πρέπει να πηγαίνει παρέα με αμάξια, θετική ενέργεια, έξυπνο διάλογο κτλ.

Δυστυχώς είμαι πολύ αρρενωπός και οι μικρές τον έπαιρναν από φίλους που ήταν σαν γυναίκες αλλά με πουλάκι

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.003
Πόντοι
81
Επιρροές όπως ο Tate όχι μόνο δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν σε τίποτα στη ζωή σας, αλλά θα είναι και η καταστροφή σας ως άντρες. Ήδη βλέπω έναν να γράφει εδώ, που προχθές μας έλεγε ότι στο τσακίρ κέφι θα ρούφαγε την ψωλή ενός τραβελιού. Και δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Όταν όλη την ημέρα είσαι σε ένα περιβάλλον που ακούς μόνο τα χειρότερα για τις γυναίκες, και άρα σχηματίζεις μόνο αρνητικούς συσχετισμούς για το γυναικείο φύλο, εεε, δεν είναι και τόσο παράξενο να ψάχνεις κάπως να "ξεσπάσεις" μετά. Αλλά και να γλιτώσετε τα πουστριλίκια, σίγουρα δε θα γλιτώσετε από το να είστε μονίμως τσαντισμένοι και μπάκουροι.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ. ΒΓΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96

Ξέρεις πόσες γάμησα;.4

Στα 30 γάμαγα τη χούφτα και μου ήμουν πολύ πιο γυμνασμένος με οικοδομή και χωράφι σε στυλ μπράβου.

Η εμφάνιση πρέπει να πηγαίνει παρέα με αμάξια, θετική ενέργεια, έξυπνο διάλογο κτλ.

Δυστυχώς είμαι πολύ αρρενωπός και οι μικρές τον έπαιρναν από φίλους που ήταν σαν γυναίκες αλλά με πουλάκι
θετικη ενεργεια και καλος διαλογος ειναι εξισου σημαντικο και για τους ανδρες και για τις γυναικες, για το αμαξι που λες δεν ειναι απαραιτητο αμα εισαι 20 χρονων

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Επιρροές όπως ο Tate όχι μόνο δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν σε τίποτα στη ζωή σας, αλλά θα είναι και η καταστροφή σας ως άντρες. Ήδη βλέπω έναν να γράφει εδώ, που προχθές μας έλεγε ότι στο τσακίρ κέφι θα ρούφαγε την ψωλή ενός τραβελιού. Και δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Όταν όλη την ημέρα είσαι σε ένα περιβάλλον που ακούς μόνο τα χειρότερα για τις γυναίκες, και άρα σχηματίζεις μόνο αρνητικούς συσχετισμούς για το γυναικείο φύλο, εεε, δεν είναι και τόσο παράξενο να ψάχνεις κάπως να "ξεσπάσεις" μετά. Αλλά και να γλιτώσετε τα πουστριλίκια, σίγουρα δε θα γλιτώσετε από το να είστε μονίμως τσαντισμένοι και μπάκουροι.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ. ΒΓΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ.
αυτο που περιγραφεις ειναι γνωστο και ως η κουλτουρα των incel

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.309
Πόντοι
456
θετικη ενεργεια και καλος διαλογος ειναι εξισου σημαντικο και για τους ανδρες και για τις γυναικες, για το αμαξι που λες δεν ειναι απαραιτητο αμα εισαι 20 χρονων

Φίλε η γυναίκα και μέσα στην ξυνιλα να είναι, η να μην ξέρει να πει 2 κουβέντες, και πάλι θα βρει πολλούς να την θέλουν, καλά αμα είναι και μουναρα εκεί έχει στρατιές ολόκληρες

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456

Ξέρεις πόσες γάμησα;.4

Tο να κανει connect η γυναικα και να εχει ανεση και οικειοτητα ειναι 1000χ φορες πιο σημαντικο απο το να εισαι ομορφος η πλουσιος για την απλη γυναικα.
Αρα πιο πιθανον να παει με εναν μετροσεξουαλ γυναικωτο παρα με εναν try hard macho.

Με φουλ αξια εμφανιση μπορει να παιξεις πιτσιρικακια, αλλα ημεση γυναικα θελει γεφυρωμα της αξιας με συναισθημα.

Αυτη την απλη μαλακια δε θα καταλαβει ποτε ο μεσος αγαμητος αντρακος.

Δε φταιει που δεν εισαι πλουσιος ουτε που δεν εισαι ο σακης ρουβας, φταιει που απλα εισαι ενας sad αγελαστος τυπος με μηδενικη κοινωνικη νοημοσυνη, συναισθηματικα ασταθης και κλαψομουνης.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Οσο αφορα τον tate

Εαν εχεις την αναγκη να ακουσεις καποιον για να συμφωνησεις η να διαφωνησεις εισαι ηδη σε λαθος δρομο.

Δε χρειαζεται να εχεις την αναγκη να βρεις καποιον γιατι αυτο σημαινει οτι εισαι ελλιπης σαν ανθρωπος και περιμενεις καποιον να σου χτισει τη κοσμοθεωρια και να σου πει τι ειναι σωστο επειδη ταχα ειναι πιο "πετυχημενος".

Μονο τη φυση ακουω εγω και κανενα σουπερ σωτηρα.

Ο Tate ειναι μεγαλος μαγκας γιατι πηρε την αγορα των αγαμητων incel community και λεγοντας επιτηδες τρελα προκλητικα πραγματα πηρε το attention αρα και το χρημα. Μπραβο του. Το οτι λεει 20 σωστα δε σημαινει οτι λεει και 50 παρλαπιπες. Το οτι γινεται ειδωλο και δε μπορει καποιος να ξεχωρισει τις πιπες ειναι το επικινδυνο του πραγματος.

Επικινδυνο οχι για τη κοινωνια αλλα για τον ιδιο γιατι θα εχει καταστραφει και δε θα ξερει και το γιατι.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Φίλε η γυναίκα και μέσα στην ξυνιλα να είναι, η να μην ξέρει να πει 2 κουβέντες, και πάλι θα βρει πολλούς να την θέλουν, καλά αμα είναι και μουναρα εκεί έχει στρατιές ολόκληρες
αυτο ισχυει και αντιστροφα, εγω σαν ατομο κοιταω εμφανισημες παντως, εχω standards

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.003
Πόντοι
81
Επικινδυνο οχι για τη κοινωνια αλλα για τον ιδιο γιατι θα εχει καταστραφει και δε θα ξερει και το γιατι.
Είναι επικίνδυνος και για την κοινωνία. Τέτοιοι μαλάκες μας βάζουν με μεγαλύτερη φόρα στο collision course που ήδη βρισκόμαστε με τις γυναίκες. Βέβαια οι καριοφεμινίστριες το ξεκίνησαν.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Tο να κανει connect η γυναικα και να εχει ανεση και οικειοτητα ειναι 1000χ φορες πιο σημαντικο απο το να εισαι ομορφος η πλουσιος για την απλη γυναικα.
Αρα πιο πιθανον να παει με εναν μετροσεξουαλ γυναικωτο παρα με εναν try hard macho.

Με φουλ αξια εμφανιση μπορει να παιξεις πιτσιρικακια, αλλα ημεση γυναικα θελει γεφυρωμα της αξιας με συναισθημα.

Αυτη την απλη μαλακια δε θα καταλαβει ποτε ο μεσος αγαμητος αντρακος.

Δε φταιει που δεν εισαι πλουσιος ουτε που δεν εισαι ο σακης ρουβας, φταιει που απλα εισαι ενας sad αγελαστος τυπος με μηδενικη κοινωνικη νοημοσυνη, συναισθηματικα ασταθης και κλαψομουνης.

Θα έλεγα ότι η κοινωνική μου νοημοσύνη είναι υπό το 0 και ναι είμαι αγέλαστος και τρομακτικός.

Στα 23 έβγαινα σε κλαμπ και μου ζητούσαν συγγνώμη γιατί νόμιζαν ότι είμαι μπράβος στο μαγαζί.

Anyway δεν είμαι εγώ το θέμα αλλά το ότι υπάρχουν τόσοι εμφανίσιμοι άντρες και παρόλα αυτά γαμάνε πουσταράκια, ποζεράδες, γυναικωτοί και άσχημοι.

Εννοείται ότι δεν φταίνε αυτοί βέβαια που θέλουν να τον χώσουν αλλά ίσα ίσα ευθύνονται οι γυναίκες για τις επιλογές που κάνουν.

Για να το πάω και ένα βήμα παρακάτω.
Τι δουλειά είχε να πιει κρασάκι και μπυρίτσα η Πολωνή με τον πακη που την σκότωσε;

Ο ομορφότερος άντρας του νησιού ήταν;

Όχι απλά οι γυναίκες έχουν εγκεφαλικό πρόβλημα

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Ναι γιατι η γυναικα η αξια της ειναι η εμφανιση της κυριως και η θηλυκοτητα της.

Γιατι πασχιζετε οι αντρες να γινετε γυναικες?
Και "το εχουν ευκολο" και "δε κανουν τιποτα" και "ειναι αδικο" και "γιατι εγω προσπαθω".

Γιατι ετσι ειναι η φυση.

Η γυναικα γενναει αρα εχει σημασια η εμφανιση, η νεανικοτητα, το σωμα, οι ορμονες κλπ. Αυτα σου προκαλουν ελξη
Η αξια του αντρα ειναι να προσφερει, να δινει ασφαλεια, να προσφερει πορους γι αυτη και τα παιδια της κλπ.

Deal with with.

Αρα εξ'ορισμου απαιτει προσπαθεια και δεν ειναι με το οποιο τυπικα γεννιεσαι.

Και ειναι ευλογια να εισαι αντρας γιατι ακομα και αν γεννηθηκες μετριος η κοντος εχεις ελπιδα με προσπαθεια, με βελτιωση του λογου σου,των οικονομικων κλπ να ανεβεις πολλες σκαλες στη κοινωνικη ιεραρχεια. Σε ενα μεγαλο βαθμο.

Εαν εχεις γεννηθει γυναικα μπαζο εισαι στη τελος της ιεραρχειας οσα εξυπνη, με χιουμορ και γαμω τις κοπελες εισαι και οσα one night stand και να κανεις.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Θα έλεγα ότι η κοινωνική μου νοημοσύνη είναι υπό το 0 και ναι είμαι αγέλαστος και τρομακτικός.

Στα 23 έβγαινα σε κλαμπ και μου ζητούσαν συγγνώμη γιατί νόμιζαν ότι είμαι μπράβος στο μαγαζί.

Anyway δεν είμαι εγώ το θέμα αλλά το ότι υπάρχουν τόσοι εμφανίσιμοι άντρες και παρόλα αυτά γαμάνε πουσταράκια, ποζεράδες, γυναικωτοί και άσχημοι.

Εννοείται ότι δεν φταίνε αυτοί βέβαια που θέλουν να τον χώσουν αλλά ίσα ίσα ευθύνονται οι γυναίκες για τις επιλογές που κάνουν.

Για να το πάω και ένα βήμα παρακάτω.
Τι δουλειά είχε να πιει κρασάκι και μπυρίτσα η Πολωνή με τον πακη που την σκότωσε;

Ο ομορφότερος άντρας του νησιού ήταν;

Όχι απλά οι γυναίκες έχουν εγκεφαλικό πρόβλημα
Καλα δε μιλαγα για εσενα ρε δε σε ξερω, ο 2ος ενικος ειναι για τη κουβεντα.

Δε φταινε οι γυναικες βγαλτο αυτο απο το μυαλο σου. Ειναι αυτο που ειναι. Αποδεξου την ανθρωπινη φυση.

Και εσυ δε πας με χοντρες ασχημες μπαζολες, αυτο κανει την μπαζολα να λεει οτι φταις εσυ που δε την επιλεγεις ενω ειναι σουπερ καλο και εξυπνο κοριτσι?

Οταν λες οτι εχουν εγκεφαλικο προβλημα στα αυτια μου ακουω οτι δεν εχεις ιδεα απο γυναικες.

Εαν παντως ισχυει οτι εισαι αγελαστος τρομακτικος ματσω χωρις κοινωνικη νοημοσυνη μην αμφιβαλλεις γιατι κανενα κοριτσακι αδυναμο μικρο να μη σε φοβαται, δεν εχει δει τιποτα ανθρωπινο απο εσενα.

Δεν εχεις καλυψει κανενα χασμα μεταξυ ανδρισμου και να κανεις οικειοτητα και συνδεση.

Μεγαλυτερο κακο και απο τον tate εχουν κανει οι hollywood ταινιες για 10ετιες με τους βλοσυρους αγελαστους james bond αντρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom