Νέα

Andrew Tate

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
δε νομιζω οτι θα εχουμε κανενα προβλημα επιβιωσης, μια χαρα θα τα καταφερουμε, το θεωρω υπερβολικο αυτο. Μη ξεχνας οτι δεν ειναι καθε κοινωνια ιδια
πάντα τα καταφέρναμε, όταν αντιμετωπίζαμε άλλα ζώα. Δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη συνεχή επίθεση που γίνεται από τη βρεφική μας ηλικία με κατηγόριες και υποτίμηση στην αρχή και Νόμους στη συνέχεια

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
πάντα τα καταφέρναμε, όταν αντιμετωπίζαμε άλλα ζώα. Δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη συνεχή επίθεση που γίνεται από τη βρεφική μας ηλικία με κατηγόριες και υποτίμηση στην αρχή και Νόμους στη συνέχεια
εγω προσωπικα δεν βλεπω υποτιμηση των ανδρων , ισως σε καποια πραγματα αλλα οχι παντου. Η γνωμη μας ακομα ειναι πιο ισχυρη απο των γυναικων, για τους νομους εχεις δικιο αλλα οι νομοι φτιαχτηκαν απο ανδρες για ανδρες και γυναικες αρα εμεις ευθυνομαστε γι'αυτο

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
πιστευεις μια λαικη ομορφη κοπελα του 8-9 (γυρω στα 18-22 ηλικιακα) , μπορει να την κερδισει ενας λαικος νεος αν ειναι κοινωνικος συναισθηματικος και εμφανισημος?

Φυσικα και ναι.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
τζιμμι ασε τα 8αρια και τα 9αρια και κοιτα να μπαζωσεις πρωτα να στρωσεις χαρακτηρα. Αντε και σου καθεται το 9αρι, αμα εισαι ακομα παρθενος θα σου φυγει σε 2 μερες. Λοιπον ασε τον αντριου τατε και τις αρχιδιες που λεει και βρες μια κοπελιτσα να σε ξεπαρθενεψει να παει το μυαλο στη θεση του γιατι δεν σε βλεπω καλα. 1.5 χρονος περασε απο τοτε που μας ελεγες οτι θες να γινεις σκληρος γαμιας, μη μας απογοητευεις, ολο το μπου εχει εναποθεσει τις ελπιδες του στο πουλι σου και στην υποσχομενη γοητεια σου.

Το επομενο νημα που θα ανοιξεις θελω να εχει τιτλο "το ξεμουνιασμα της μαριας" και να εχει οπτικοακουστικο υλικο απο μουνοζουμα, σπερμα, αιμα δακρια ιδρωτα και μερεντα. Αιντε
ελειπα κατι μηνες και το μπου με ειχε ξεχασει. Πρεπει να φτιαξω μεγαλυτερο κοινωνικο κυκλο ομως, και οι συμφοιτητες μου δε βοηθανε πολυ σ'αυτο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
ελειπα κατι μηνες και το μπου με ειχε ξεχασει. Πρεπει να φτιαξω μεγαλυτερο κοινωνικο κυκλο ομως, και οι συμφοιτητες μου δε βοηθανε πολυ σ'αυτο
Λοιπον τζιμακο, ακουσε με καλα.
Παρατα τους αγαμητους συμφοιτητες σου και να τους εχεις μονο για κανα fifa, καμια βραδια τσουλου, κανενα μπυρονι. Δεν λεω να τους παρατας για το καθε βρωμομουνο, αλλα μην πεσεις στην παγιδα να επαναπαυτεις σε παρεα αγαμητων nerds, δεν θα σας πλησιαζει γκομενα ουτε στα 100 μετρα.

Εφοσον εισαι φοιτητης, βρες δραστηριοτητες να ταιριαζουν με τα ενδιαφεροντα σου, απο εθελοντισμους μεχρι σεμιναρια μεχρι φοιτητικα προγραμματα. Επισης, βαλε πλωρη συντομα για ΕΡΑΣΜΟΥΣ, ρωτα και μαθε, ειναι ενα πληρωμενο εξαμηνο στο εξωτερικο σε αλλο πανεπιστημιο, θα πας καμια ολλανδια καμια ιταλια να γνωρισεις πραγματικους φοιτητες, party animals, και πολλα μουνια. Να ανοιξει το κεφαλι σου, να δουλεψεις τα αγγλικα σου, να επεκτεινεις και το cv σου.

Και ενα τελευταιο, βρες μια δουλεια εστω και part time ή εστω τα Σ/Κ, που να συναναστρεφεσαι με κοσμο. Σερβιτοριλικι κτλ, σε καφέ σε κλαμπ σε οτιδηποτε, να γνωρισεις κοσμο εξω απο τον "κοσμο σου". Μην περιμενεις στη σχολη με αναλογιες 2 γυναικες ανα 8 αντρες να εχεις επιτυχιες, παιξε μπαλα στη θαλασσα και οχι στην λιμνη.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ναι γιατι η γυναικα η αξια της ειναι η εμφανιση της κυριως και η θηλυκοτητα της.

Γιατι πασχιζετε οι αντρες να γινετε γυναικες?
Και "το εχουν ευκολο" και "δε κανουν τιποτα" και "ειναι αδικο" και "γιατι εγω προσπαθω".

Γιατι ετσι ειναι η φυση.

Η γυναικα γενναει αρα εχει σημασια η εμφανιση, η νεανικοτητα, το σωμα, οι ορμονες κλπ. Αυτα σου προκαλουν ελξη
Η αξια του αντρα ειναι να προσφερει, να δινει ασφαλεια, να προσφερει πορους γι αυτη και τα παιδια της κλπ.

Deal with with.

Αρα εξ'ορισμου απαιτει προσπαθεια και δεν ειναι με το οποιο τυπικα γεννιεσαι.

Και ειναι ευλογια να εισαι αντρας γιατι ακομα και αν γεννηθηκες μετριος η κοντος εχεις ελπιδα με προσπαθεια, με βελτιωση του λογου σου,των οικονομικων κλπ να ανεβεις πολλες σκαλες στη κοινωνικη ιεραρχεια. Σε ενα μεγαλο βαθμο.

Εαν εχεις γεννηθει γυναικα μπαζο εισαι στη τελος της ιεραρχειας οσα εξυπνη, με χιουμορ και γαμω τις κοπελες εισαι και οσα one night stand και να κανεις.
Σωστος
Επισης ξεχνανε το μεγαλυτερο δραμα που ζουν ειδικα οι ομορφες
Ολες οι πορτες ανοιχτες, ολοι να σε κοιτανε, ολοι ναναι φιλοι σου και ξαφνικα πατας τα 35 και ολο το παραμυθι χανεται
Εκει που ολοι σε θαυμαζανε σε γραφουν σταρχιδια τους
Αντε να το ντηλαρεις αυτο μετα

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Το εχεις χασει φιλε.

Ποτε σε κανενα σημειο της ιστοριας της ανθρωποτητας οι γυναικες δε πηγαιναν απλα με γυμνασμενους.
Ποτε πουθενα σε καμια φυλη του πλανητη γη απο τα προιστορικα χρονια.

Εχεις φαει χοντρο κοινωνικο παππα μεγαλυτερο απο τα μπλε μαλλια.
Οτι και να λεμε παιδια το νουμερο 1 που κεντριζει τις γυναικες ειναι το μυαλο
Γιατι αυτος που εχει μυαλο ειναι ο καταλληλοτερος για επιβιωση
Οι ανθρωποι δεν επιβιωσαν ουτε χαρη στους κοιλιακους ουτε χαρη στην ομορφια
Επιβιωσαν γιατι ηταν οι εξυπνοτεροι
Και ακομα οι εξυπνοτεροι ειναι στο τοπ της κοινωνικης ιεραρχιας
Φυσικα μυαλο σημαινει πολλα πραγματα
Δεν ειναι μονο αυτος που εχει PhD στην αστροφυσικη

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
καλησπερα, θα ηθελα την γνωμη σας για αυτον τον διασημο podcaster - life coach που απο οτι φαινεται εχει πολυ μεγαλη επιρροη ειδικα στις νεαρες ηλικιες. Oυσιαστικα εκπροσωπει το κινημα του reject modernity embrace masculinity. Συνεληφθει για human trafficing αλλα τωρα ειναι εξω με περιορισμο. Εγω απο τα βιντεακια που εχω δει λεει σωστα πραγματα παντως και προσπαθει να σε κανει να σκεφτεις out of the box και να πετυχεις στη ζωη σου. Λετε να με βοηθησει ο Tate στην αυτοβελτιωση μου?
Ποιος είναι αυτός ;
Kick-boxer λέει με την άχρηστη ISKA belt…
Το life coach που λες από που ;

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.311
Πόντοι
1.446
Ρε τον Andrew Tate τον μπουζουριασανε οι ρουμανοι με τον Πασσαρη παρεα

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
εγω προσωπικα δεν βλεπω υποτιμηση των ανδρων , ισως σε καποια πραγματα αλλα οχι παντου. Η γνωμη μας ακομα ειναι πιο ισχυρη απο των γυναικων, για τους νομους εχεις δικιο αλλα οι νομοι φτιαχτηκαν απο ανδρες για ανδρες και γυναικες αρα εμεις ευθυνομαστε γι'αυτο
Υπάρχει υποτίμηση, ή ακριβέστερα μια προσπάθεια δημιουργίας ντροπής και ενοχών σε εμάς, αλλά τι να κάνεις? Να πολεμήσεις? Όσο πολεμάς, δεν ηρεμείς. Κι όσο δεν ηρεμείς, δεν προκόβεις. Και όσο δεν προκόβεις, τόσο πιο εύκολο είναι να σε γαμήσουν κι άλλο μετά. Αν κάποιοι σοβαροί άνθρωποι αποφασίσουν να οργανωθούν, ευχαρίστως να τους στηρίξω με ψήφο ή χρήματα.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Υπάρχει υποτίμηση, ή ακριβέστερα μια προσπάθεια δημιουργίας ντροπής και ενοχών σε εμάς, αλλά τι να κάνεις? Να πολεμήσεις? Όσο πολεμάς, δεν ηρεμείς. Κι όσο δεν ηρεμείς, δεν προκόβεις. Και όσο δεν προκόβεις, τόσο πιο εύκολο είναι να σε γαμήσουν κι άλλο μετά. Αν κάποιοι σοβαροί άνθρωποι αποφασίσουν να οργανωθούν, ευχαρίστως να τους στηρίξω με ψήφο ή χρήματα.
αυτο ισχυει για αλλους το ιδιο στην Ελλαδα οχι μονο για τους ανδρες

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Λοιπον τζιμακο, ακουσε με καλα.
Παρατα τους αγαμητους συμφοιτητες σου και να τους εχεις μονο για κανα fifa, καμια βραδια τσουλου, κανενα μπυρονι. Δεν λεω να τους παρατας για το καθε βρωμομουνο, αλλα μην πεσεις στην παγιδα να επαναπαυτεις σε παρεα αγαμητων nerds, δεν θα σας πλησιαζει γκομενα ουτε στα 100 μετρα.

Εφοσον εισαι φοιτητης, βρες δραστηριοτητες να ταιριαζουν με τα ενδιαφεροντα σου, απο εθελοντισμους μεχρι σεμιναρια μεχρι φοιτητικα προγραμματα. Επισης, βαλε πλωρη συντομα για ΕΡΑΣΜΟΥΣ, ρωτα και μαθε, ειναι ενα πληρωμενο εξαμηνο στο εξωτερικο σε αλλο πανεπιστημιο, θα πας καμια ολλανδια καμια ιταλια να γνωρισεις πραγματικους φοιτητες, party animals, και πολλα μουνια. Να ανοιξει το κεφαλι σου, να δουλεψεις τα αγγλικα σου, να επεκτεινεις και το cv σου.

Και ενα τελευταιο, βρες μια δουλεια εστω και part time ή εστω τα Σ/Κ, που να συναναστρεφεσαι με κοσμο. Σερβιτοριλικι κτλ, σε καφέ σε κλαμπ σε οτιδηποτε, να γνωρισεις κοσμο εξω απο τον "κοσμο σου". Μην περιμενεις στη σχολη με αναλογιες 2 γυναικες ανα 8 αντρες να εχεις επιτυχιες, παιξε μπαλα στη θαλασσα και οχι στην λιμνη.
νομιζω πως πρεπει να κανω και καμια βολτα στα μεγαλα πανεπιστημια, εχω φιλους και στο εκπα ας πουμε. Εχω σταματησει να ασχολουμαι με εξωπανεπιστημιακες δραστηριοτητες και αυτο επισης με κρατησε πισω, δηλαδη εχω σκοπο να ξεκινησω να ασχολουμαι με αθλητισμο ξανα. Η δουλεια ειναι πολυ καλο, τωρα σκεφτομαι να δουλεψω κανα μηνα οικοδομη σε ενα γνωστο του πατερα μου μεχρι αρχες Αυγουστου, με καλο μεροκαματο οποτε μετα θα εχω λεφτα στην ακρη για διακοπαρες, θα παω Σαλονικα Χαλκιδικη πρωτες διακοπες μονος. Συν οτι προσπαθω τωρα να χωνωμαι σε διαφορες ομαδικες στα social media οποτε γνωριζω και απο εκει κοσμο, νομιζω ειναι καλο το plan μου

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Κοιμάσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ. Τον όριο Τοξική Αρρενοπώτητα δεν τον έχεις ακούσει ποτέ; το ότι κάνουν διαδηλώσεις και δείχνουν τυχαίους περαστικούς ουρλιάζοντας .. Ο Βιαστής Είσαι Εσύ.... δεν το γνωρίζεις;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.696
Πόντοι
1.446
Οστοσο πέρα από γριές και μπάζα δεν βλέπω καμία όμορφη να διαμαρτυρεται

Όπως και να έχει οι άνδρες θα πρέπει να περιθωριωποιησουν όλες τις
φεμι-νατσι διότι με την άρωστη νοοτροπία τους καταστρέφουν τις σχέσεις

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Οστοσο πέρα από γριές και μπάζα δεν βλέπω καμία όμορφη να διαμαρτυρεται

Όπως και να έχει οι άνδρες θα πρέπει να περιθωριωποιησουν όλες τις
φεμι-νατσι διότι με την άρωστη νοοτροπία τους καταστρέφουν τις σχέσεις
Αγαμητες τυπε
Ψαχνουν απεγνωσμενα καποιον να τις βιασει αλλα δε βρισκουν
Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.843
Πόντοι
1.056
Αλλά η ατζέντα του φεμινισμού και των πουστηδων αρχίζει να καταρεει ...

Φιλε μου δεν μπορεις να πας εναντια στην φυση..

Ολες οι <<φεμινίστριες>> μολις φτασουν 40+ παρακαλανε να βρουν αντρα, ειτε γιατι νιωθουν μονες και αβοηθητες, ειτε γιατι θελουν να αναπαραγουν.., ετσι ειναι η φυση της γυναικας..

Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες που δυστηχως καταστρεφουν ιδιαιτερα τις ιδιες τις γυναικες (γιατι χανουν τα πιο ωραια τους χρονια με τις λαθος πεποιθησεις) και κατεπεκταση το συνολο των σχεσεων..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Εχει πολλους στο ιντερνετ που ξεχεζουν τις γκομενες ασυστολα.
Βασικα απο μονες τους ρεζιλευονται, ειδικα με το Τικ-Τοκ
Εγω απολαμβανω τα βιντεο των παρακατω 2 τυπων.
Απολαυστικα εως λυτρωτικα:

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Κοιμάσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ. Τον όριο Τοξική Αρρενοπώτητα δεν τον έχεις ακούσει ποτέ; το ότι κάνουν διαδηλώσεις και δείχνουν τυχαίους περαστικούς ουρλιάζοντας .. Ο Βιαστής Είσαι Εσύ.... δεν το γνωρίζεις;
ε καλα τι σχεση εχει αυτο με τη κοινωνια γενικα? συν οτι αυτες δεν ειναι και πολλες στην Ελλαδα, απλα απεφυγε τετοιου ειδους γυναικες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom