Νέα

Συμβουλές για πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ashton21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν ειναι θεμα ελληνιδας!
λεω εγω!
απλα παρασκευη -σαββατο γινεται πανικος!
απο πιτσιρικια μεχρι και την κουτση μαρια!!
υποτιθεται οτι το 1ο ραντεβου ειναι αναγνωρισης!!!

Σωστά.
Και πέρα από όλα αυτά
θα πρόσθετα
όταν δεν δώσεις 1ο ραντεβού Σάββατο βράδι
η γκομενα θα σκεφτεται ότι έχεις κάτι άλλο κανονισμένο για Σάββατο βράδι.
Και αν γουστάρει , θα την τρώει η ζήλια και η περιέργεια
και θα της βγεί και το ανταγωνιστικό.

Κι αυτό είναι υπέρ του εκάστοτε ανδρός!!!!

Ενώ αν σκέφτεται ότι βγήκες μαζί της
και δεν είχες καμία άλλη πρόταση
αρχίζεις ήδη να ξεπέφτεις,
πριν πηδηχτείτε
ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.

Επισκέπτης
Ωραίο θέμα και χρήσιμο. Πέρασε η εξεταστική και ξαναμπήκα. Γαμησέ τα ομως, έφτασα 140. Ευτυχώς που είμαι και κομψός. Πείτε ρε κανένα τρόπο προσέγγισης χοντρής και άσκημης γκόμενας. Επειδή παίζω μπάλα μόνο σε αυτή την κατηγορία και μόνο από τη σχολή.

Μπορείς να αρχίσεις να χάνεις βάρος.
Πολύ περπάτημα, πολύ νερό,
όχι γλυκά και τζανκ φουντ.
Πολλές σαλάτες , που γεμίζουν την κοιλία με λίγες θερμίδες.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ωραίο θέμα και χρήσιμο. Πέρασε η εξεταστική και ξαναμπήκα. Γαμησέ τα ομως, έφτασα 140. Ευτυχώς που είμαι και κομψός. Πείτε ρε κανένα τρόπο προσέγγισης χοντρής και άσκημης γκόμενας. Επειδή παίζω μπάλα μόνο σε αυτή την κατηγορία και μόνο από τη σχολή. Να κάνω κίνηση για φωτοτυπίες ή σημειώσεις ή να πετάξω κατευθείαν πρόταση για καφέ ή ποτάκι. Και να προβάλω δυναμικό χαρακτήρα ή χιούμορ και ευαισθησία; Πείτε καμία δοκιμασμένη τακτική μπας και ρίξουμε κανα τσάμπα πουτσο γιατί σώθηκαν και τα λεφτά και υπάρχει κρίση. Η θεωρία καταρρέει, οι χοντροί είν' οι ωραίοι.
φιλε! ο ευατος σου να σαι!! θα το φωναζω και θα το λεω................:cheesy:
η καφε η ποτο!!
εχει χοντρους γαμω τα ατομα!!! και περιποιημενους και μες στα κολπα και χαβαλετζηδες και με ωραια μουνια!
με τοσα που χουν δει τα ματια μας!
τι να πω!!
πιο πολλες πιθανοτητες εχεις εσυ!!!  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
οταν στηνεσε σε πρωτα τραπεζια στα μπουζουκια με λουλουδια και μπουκαλια,πινεις δεν πινεις,συμετεχεις στον λογαριασμο στα ισα.
τα αλλα ολα ειναι γυφτιλικια για εμενα.

Γιατι το πρωτο τραπεζι εχει πιο ακριβο μπουκαλι απο ενα αλλο?
Για λουλουδια φυσικα και συμμετεχεις ειναι εξτρα τιμη. Γενικα
αν κατσεις σε τραπεζι το οποιο εχει εξτρα τιμη απο τα υπολοιπα
πληρωνεις τα μισα.

thanossss καλα αυτα που λες αλλα το πολυ εξω καρδια δεν αποδιδει
γιατι στο τελος θα φτασεις στην κατασταση που ηδη εχουμε φτασει... χρεωμενοι.
Ενω ολοι οσοι κερασες θα ειναι σε στυλ "Και τι θες τωρα να στα γυρισω πισω?"

Ειπα και πιο πανω... η πολυ γαλαντομια δεν κανει καλο. Εγω ειμαι απλα τυπικος
δεν μπορω να πηγαινω σε ξενα σπιτια να με τραπεζωκαρεκλωνουν να φτιαχνει του αλλουνου
η μανα ενα καρο φαγητα απο το προηγουμενο βραδυ και να πηγαινω με αδεια τα χερια
μην πας καθολου και κατσε σπιτι σου. Ειναι γυφτια για μενα θα το ξαναπω. Καποια πραγματα
ειναι τυπικα ειναι δεν ειναι φιλος ο αλλος.

Απλα εχεις να διαλεξεις σε 2 πραγματα.

1. Ή κερνας και μετα αν ο αλλος σου κανει μαλακια το βουλωνεις. Ή η αλλη διοτι
αν πας να βγεις απο πανω κτυπωντας το κερασμα δινει σε αυτους πλεονεκτημα και οχι σε σενα
και σε τρελαινει αυτο δηλαδη αμ κερατας αμ και ζημιωμενος. Ή το βουλωνεις λοιπον και λες δεν ξανακερναω το συγκεκριμενο ατομο

ή

2. Δεν εισαι γαλαντομος και εισαι απλα τυπικος.

Ισως καλυτερο το 2ο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και να προσεχεις τους φιλους σου. Καμια φορα οι εχθροι ειναι καλυτεροι
γιατι εχουν να αποδειξουν περισσοτερα απο εναν φιλο  :grin: , καλοι και οι φιλοι δεν λεω
κολλητους ποτε δεν ειχα βεβαια μιας και εχω ευρυυυυ κυκλο και ο καθε φιλος μου τρωει
καποιο χρονο και ετσι δεν αφιερωνω ολο τον χρονο μονο σε εναν κολλητο εξαιρετικα αποτελεσματικο

οσο πιο πολλους φιλους εχεις τοσο μεγαλυτερες οι πιθανοτητες να βρεις και δουλεια και γκομενες και τα παντα.
Κολλητος δεν ξερω τι σημαινει και μην με παρεξηγησετε αλλα ειμαι κατα του θεσμου  ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Boldemort  
αγαπητε! για να μην βγουμε παλι εκτος θεματος!
θα πως το εξης για να το κλεισουμε αυτο το θεμα!
Σε μεγαλες παρεες δεν τα μετρας ΠΟΤΕ με την μεζουρα...α εγω δεν ηπια εσυ ηπιες παραπανω! κλπ κλπ!
αν καποιος ειναι καραγκιοζης αργα η γρηγορα θα φανει! ο ιδιος θα γινει ρεζιλι!
ειναι να σου βγει το ονομα,μετα αντε διορθωσε το!
αυτα!  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Από φίλους βρίσκεις γκόμενες,
αλλά μέχρι μέτριες το πολύ!
Και πολλά λέω.
Για μουνάρες, απλά το ξεχνάς.

Το πληθος των κοινωνικων συναναστροφων ανεβαζει τις πιθανοτητες να βρεις καποια δουλεια ή καποια γκομενα ή πληροφοριες ή το οτιδηποτε αν εχεις μεγαλο κυκλο τιποτε δεν μενει κρυφο και τα γνωριζεις ολα. Η πληροφορια ειναι σημαντικη
Το να κανεις καθε μερα καμακι ειναι ψυχοφθορο και ουσιαστικα κυνηγας μονο εναν στοχο "Το να βρεις γκομενα" ενω αφηνεις αλλους σημαντικοτερους οπως το να βρεις δουλεια. Την μουναρα μπορεις να την βρεις αφου βρεις δουλεια και εισαι ανετος να κινηθεις.
Απορω γιατι καποιοι (αν δεν εχουν σοβαρα βιωματα και δεσμους με καποιον φιλο τους) ονομαζουν κολλητο τον καθε τυχαιο επειδη εκατσε να τους ακουσει ενα βραδυ που τους εφτυσε μια γκομενα (εξαρχης ακαταλληλη για αυτους) και προσκωλλονται πανω του και αφηνουν την ζωη τους να περναει στο ετσι. Πραγματικα παραλογα πραγματα.

Boldemort  
αγαπητε! για να μην βγουμε παλι εκτος θεματος!
θα πως το εξης για να το κλεισουμε αυτο το θεμα!
Σε μεγαλες παρεες δεν τα μετρας ΠΟΤΕ με την μεζουρα...α εγω δεν ηπια εσυ ηπιες παραπανω! κλπ κλπ!
αν καποιος ειναι καραγκιοζης αργα η γρηγορα θα φανει! ο ιδιος θα γινει ρεζιλι!
ειναι να σου βγει το ονομα,μετα αντε διορθωσε το!
αυτα!  :grin:

Καλα δεν φανταζομαι οτι θα πειραξει καποιον να πληρωσεις ακριβως τα μισα και να μην τον ριξεις απο το να του πεις
δεν βαριεσαι παρε και ενα 10αρικο παραπανω... γιατι να το παρει? Στο ετσι? Να το παρει μονο αν ειναι αναγκαιο και πρεπει αλλιως δεν υπαρχει λογος. Το θεμα με την δοσοληψια που λες παλι το εχω ξεκαθαρισει σε προηγουμενο ποστ με την ταβερνα.
Μπορεις να εισαι τυπικος χωρις να γινεσαι καραγκιοζης. Βγαινουν δυσκολα τα λεφτα κυριοι. Δεν μπορω να τα πεταω... ταυτοχρονα δεν σας προσβαλλω θα κερασω μια φορα... και δεν θα σας ριξω ποτε αν θελετε καλως αν οχι θα βρω αλλους φιλους δεν μου κανετε.

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πολλες και διαφορες τακτικες για ενα ραντεβου.. Κακως.. Η καλυτερη τακτικη ειναι να εισαι ο εαυτος σου.. Αν η οποιαδηποτε κοπελα που θα συνοδευεις ειτε αφορα το σεξ ειτε κατι περισσοτερο απο αυτο θα ανταποκριθει αν της αρεσει αυτο που βλεπει.. Αν δεν της αρεσεις και δεν εννοω το περιτυλιγμα μονο τοτε οτι και τακτικη να χρησιμοποιησεις πολυ ευκολα θα βρει ενα ψεμμα για να κρυφτει απο εσενα..

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Boldemort εσυ εχεις πιασει ποτε γκομενα στη ζωη σου?
απορια

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχουν ακομα ατομα που βγαινουν ραντεβου με αυτο το υβριδιο γυναικας την ελλε-εινιδα..τελος παντων αν ειναι να βγεις καλυτερα για καφε..ετσι ωστε βλεπεις..αν  προχωραει το θεμα καλως..(που λεει ο λογος) αν οχι γλυτωνεις τη λυπητερη μονο με δυο καφεδες..αν εισαι και αφασια πληρωνεις μονο το δικο σου και αντε γεια εγω αυτο θα εκανα αν εβλεπα οτι τσαμπα καιει η λαμπα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οσο πιο πολυ γαλαντομος εισαι καμια φορα τοσο λιγοτερο σε υπολογιζουν
επειδη  καταλαβαινουν οτι εισαι με ολους γαλαντομος και ετσι ειναι το στυλ σου
γιατι να νιωθουν ξεχωριστοι σαν αποδεκτες?????

ΕΡΩΤΗΜΑ!

Λεω εγω τωρα. Ενω αν κερνας ακριβως οποτε χρειαζεται... και οχι συνεχεια
και δεν βαριεσαι και παρε και εσυ και παρε και ο αλλος και καλη καρδια...
και διατηρεις τα λεφτα σου για μια δυσκολη στιγμη (την αλλη φορα ηθελα να παω να γαμησω
και δεν ειχα λεφτα επειδη ειχα κερασει ενα καρο αρουραιους που δεν με εχουν κερασει και ποτε...αι και γαμηθειτε!!!)
και σε σεβονται περισσοτερο! Ειναι απλα μια διαφορετικη οπτικη σκεψου την

εχω καει απο γαλαντομιες για αυτο στα λεω... φιλε θανο μην νομιζεις πως ειμαι τσιγκουνης

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Οσο πιο πολυ γαλαντομος εισαι καμια φορα τοσο λιγοτερο σε υπολογιζουν
επειδη  καταλαβαινουν οτι εισαι με ολους γαλαντομος και ετσι ειναι το στυλ σου
γιατι να νιωθουν ξεχωριστοι σαν αποδεκτες?????

ΕΡΩΤΗΜΑ!

Λεω εγω τωρα. Ενω αν κερνας ακριβως οποτε χρειαζεται... και οχι συνεχεια
και δεν βαριεσαι και παρε και εσυ και παρε και ο αλλος και καλη καρδια...
και διατηρεις τα λεφτα σου για μια δυσκολη στιγμη (την αλλη φορα ηθελα να παω να γαμησω
και δεν ειχα λεφτα επειδη ειχα κερασει ενα καρο αρουραιους που δεν με εχουν κερασει και ποτε...αι και γαμηθειτε!!!)
και σε σεβονται περισσοτερο! Ειναι απλα μια διαφορετικη οπτικη σκεψου την

εχω καει απο γαλαντομιες για αυτο στα λεω... φιλε θανο μην νομιζεις πως ειμαι τσιγκουνης
σου ειπα και παραπανω οτι σε πολλα απ αυτα που λες συμφωνω!!
απλα σε καποια σου ειπα την αποψη μου!

Επισκέπτης
Από φίλους βρίσκεις γκόμενες,
αλλά μέχρι μέτριες το πολύ!
Και πολλά λέω.
Για μουνάρες, απλά το ξεχνάς.

Μάλλον σε ξεχνάνε οι μουνάρες.Ποια μουνάρα ρε Λαλάκη θα μείνει μαζί σου πάνω από 1 ώρα με τις συνεχόμενες μαλακίες που λες;Είσαι και πουτανιάρης (λέμε τώρα) και σε φοβούνται

:2funny:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Και να προσεχεις τους φιλους σου. Καμια φορα οι εχθροι ειναι καλυτεροι
γιατι εχουν να αποδειξουν περισσοτερα απο εναν φιλο  :grin: , καλοι και οι φιλοι δεν λεω
κολλητους ποτε δεν ειχα βεβαια μιας και εχω ευρυυυυ κυκλο και ο καθε φιλος μου τρωει
καποιο χρονο και ετσι δεν αφιερωνω ολο τον χρονο μονο σε εναν κολλητο εξαιρετικα αποτελεσματικο

οσο πιο πολλους φιλους εχεις τοσο μεγαλυτερες οι πιθανοτητες να βρεις και δουλεια και γκομενες και τα παντα.
Κολλητος δεν ξερω τι σημαινει και μην με παρεξηγησετε αλλα ειμαι κατα του θεσμου  ;)
κολλητους εχεις στο σχολειο αντε και στην σχολη...μετα που αρχιζουν οι υποχρεωσεις αυτα αλλαζουν..
φαντασου εμεις ειμαστε 4 κολλητοι απο το γυμνασιο και ημασταν συνεχεια μαζι..τωρα κατι οι σχολες,κατι που εχουμε σχεση και οι 4 περναμε ελαχιστο χρονο μαζι-οχι γτ το επιλεξαμε αλλα γτ δεν προλαβαινουμε!
τεσπα ομως εχω ωραιες αναμνησεις απο σχολειο,καφριλες κτλ που νομιζω μετραει περισσοτερο..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
διαπιστωνω οτι η συζητηση εκτροχιαζεται συνεχως
σε ασχετα θεματα απο την κεντρικη θεματολογια του thread

συγκεντρωθειτε κυριοι  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
κολλητους εχεις στο σχολειο αντε και στην σχολη...μετα που αρχιζουν οι υποχρεωσεις αυτα αλλαζουν..
φαντασου εμεις ειμαστε 4 κολλητοι απο το γυμνασιο και ημασταν συνεχεια μαζι..τωρα κατι οι σχολες,κατι που εχουμε σχεση και οι 4 περναμε ελαχιστο χρονο μαζι-οχι γτ το επιλεξαμε αλλα γτ δεν προλαβαινουμε!
τεσπα ομως εχω ωραιες αναμνησεις απο σχολειο,καφριλες κτλ που νομιζω μετραει περισσοτερο..

Καλα ενταξει τωρα... μην ακους οσους λενε φορτισμενα και μεγαλα λογια για τους φιλους
μονο λογια ειναι συνηθως ολοι αυτοι  :2funny: :2funny: . Οποιον ακους να σου αρχιζει
τους ορισμους για τους φιλους κτλπ αμα τον κανεις φιλο θα κανει ολα τα αντιθετα μετα.

Ειχα και εγω γνωστους που λεγανε , λεγανε λεγανε και δωστου και στο τελος παπαριες
και ζηλιαριδες ηταν και κομπλεξικοι και μονο για φιλοι δεν εκαναν!
Για αυτο και εγω δεν λεω πολλα περι φιλιας. Για κερασματα απο την αλλη λεω πολλα
τα οποια μπορω να αποδειξω εκεινη την στιγμη μιας και θα κερασω  :sunglasses: αλλα γενικα
οι πολλες κουβεντες και οι ορισμοι για φιλους εχουν καταντησει κλισε και συνηθισμενοι
δεν ειναι πρωτοτυπος δηλαδη οποιος ή οποια τα λεει αυτα... πρωτοτυποι ειναι αν και στην πραξη τα τηρουν
που και αυτοι που τα τηρουν ειναι πολυ λιγοτεροι. 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
διαπιστωνω οτι η συζητηση εκτροχιαζεται συνεχως
σε ασχετα θεματα απο την κεντρικη θεματολογια του thread

συγκεντρωθειτε κυριοι  ;)

Δεν εχω να δωσω καποια συμβουλη για 1ο ραντεβου για αυτο και δεν δινω!
Αφενος γιατι οτι και συμβουλη να δωσεις ο αλλος θα κανει τα δικα του επομενως
η δικια σου συμβουλη απλα θα χαραμιστει. Και γιατι αφετερου οντως πρεπει να κανει τα δικα του
δεν υπαρχουν συμβουλες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Δεν εχω να δωσω καποια συμβουλη για 1ο ραντεβου για αυτο και δεν δινω!
Αφενος γιατι οτι και συμβουλη να δωσεις ο αλλος θα κανει τα δικα του επομενως
η δικια σου συμβουλη απλα θα χαραμιστει. Και γιατι αφετερου οντως πρεπει να κανει τα δικα του
δεν υπαρχουν συμβουλες.

εγω το βλεπω σαν ενα φαινομενο
το οποιο εχει καποιους κανονες

καποιοι απ'αυτους τους κανονες που αναφερθηκαν πιο πριν νομιζω οτι ειναι πολυ σωστοι
και εχουν ενδιαφερον για το θεμα των σχεσεων.

δεν πιστευω δηλαδη οτι ειναι ολα τυχαια και δεν υπαρχουν κανονες και οτι πανε και οτι ρθουνε...

ας μιλαμε καλυτερα επι του θεματος και συμφωνα με τις εμπειριες μας  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom