thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
καλυτερα εξω για καφε!αν ανα 4-5 φορες επρεπε να πηγαινοφερνουμε κερασματα εμεις που βλεπομαστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ θα ειχαμε χρεοκοπησει...
πιο φτηνα θα μας ερθει!
καλυτερα εξω για καφε!αν ανα 4-5 φορες επρεπε να πηγαινοφερνουμε κερασματα εμεις που βλεπομαστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ θα ειχαμε χρεοκοπησει...
εν μερη και παλι εχεις δικιο!
Οκ θα ρθω σπιτι σου απλα απο τις 5 φορες τις 2 θα σου φερω κατι!! γιατι αν ειναι να σου φερω και τις 5! καηκαμε! εκει το βλεπω καθαρα τυπικα!! 5 στα 5!!!!!
τεσπα! με τον καιρο καποια πραγματα φενονται!!
οταν ψηναμε πριβε φαση, αλλος εφερνε ποτα αλλος κρεατα αλλος καρβουνα-σαλατες και τελος!
οταν ερχοταν και η κουτση μαρια.....εκει με το κεφαλι!!
πιστεψε με επειδη ειχαμε ενα γυφτο....που αλλοτε ξεχνουσε να πληρωσει, αλλοτε αντι για 18 αφηνε 15 επιδη δεν ειχε ακριβως (αντι για 20 π.χ.)
1,2,3,4 τωρα τον εχουν παρει ολοι χαμπαρι!!
στο τελος ολλα φενονται!!
οπως και αυτος που βαζει το σπιτι ή το αυτοκινητο συνεχεια!!!!
Ο θάνος όταν λέει ότι το κάνει μέσ' απ'την καρδιά του, δεν εννοεί ότι όταν κερνάει βάζει τα κλάματα από συγκίνηση. Απλά δεν περιμένει ανταπόκριση, δεν βλέπει τα πράματα υπολογιστικά, μαθηματικά.
αρα που καταληγουμε αγαπητε Boldemort
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
αν ηταν απο στυλ! δεν θα σκεφτομουν καν τι θα πει αυριο μεθαυριο! στα @@@@@@ μου θα τον εγραφα! αν φταναμε σε τετοιο σημειο να χαμε να λεγαμε.....χεστο και αστο!!
εγω τεσπα σε κολητο θα του πω 'βρε δεν γαμιεσαι κιολας'!!
χτες Σαββατο στου κολητου μου το σπιτι μαλωναμε γιατι δεν μου κανε καφε! οχι σηκω να κανεις μονος σου!
τεσπα!
αυτου του ειδους την τυπικοτητα γιατι περι τυπικοτητας προκειται το κανω σε ατομα που δεν ειναι πολυ κοντα μου! απλα γνωτοι και απλα τυγχανει να πιουμε και εναν καφε!
αν μου πει η γκομενα καθε φορα που παω σπιτι μου/της γιατι παω με αδεια χερια......θα της πω δεν με χεζεις? να παιρνες τηλ αν ηθελες να φερω κατι συγκεκριμενο!
αν καθε φορα πηγαινω μπυρες-αναψυκτικα-παγωτα-γλυκα-πατατακια κλπ κλπ!
καηκαμε!
(δηλ καθε μερα)
το θεμα ξεφυγε!τα κεράσματα μεταξύ φίλων είναι το θέμα ;;;
το θεμα ξεφυγε με τα κερασματα και με τις γκομενες και μετα με τα σπιτια! το γυρισαμε στους φιλους! ΟΚ!!!Εγω δεν μπορω να καταλαβω αφου τα κερασματα δεν εχουν ουδεμιαν σχεση με την φιλια
γιατι τα μπλεξατε
εσεις τα μπλεξατε αμα το καλοσκεφτειτε δεν τα εμπλεξα εγω.
Εγω μιλησα για τυπικα πραγματα που δεν ειναι τυπικα επι της ουσιας
γιατι ενα δωρο και ενα κερασμα εχει παντοτε συναισθηματικα φορτισμενη επιδραση
στον δεκτη.
το θεμα ξεφυγε με τα κερασματα και με τις γκομενες και μετα με τα σπιτια! το γυρισαμε στους φιλους! ΟΚ!!!
στην τελικη το κερασμα με τον καλο σκοπο φενεται!!
αν πας σε κλαμπ με 2 σφηνακια στο χερι σε μια γκομενα (και την κερασεις) 2 και αλλα 2 αραγε τι σκοπο μπορει να χει καποιος οεο?
και αλλο το κερασμα σε μια κοπελα που εχεις ερωτευτει και λες θα της κανω το τραπεζι (οχι για βα της μπω στο ματι) αλλα γιατι θελω να την ευχαριστησω!
και χωρις ανταποκριση ενοειται!!
κοιταξε!Καλα το να κερασεις γκομενα που δεν ξερεις ειναι γελοιότητα. Δεν το εχω κανει ποτε
και ουτε προκειται. Καταρχην ειναι αποτομος τροπος προσεγγισης. Και τα αποτομα δεν πιανουν
διοτι η αλλη "φοβαται" ή της φαινεται περιεργο. Εγω ειμαι της αποψης πως αν θες να ριξεις καποια
πρεπει να φερθεις οσο πιο φυσιολογικα γινεται. Η διαφοροποιηση κερδιζει τις γκομενες επειδη κανει εντυπωση
και πραγματι το φυσιολογικο απο μονο του εφοσον εχει παραμεληθει απο τοσους και τοσες πλεον ειναι σε θεση
να κανει εντυπωση μιας και θα φαινεται σαν διαφοροποιημένο!!!!! Πχ -> Τραβα και μιλα σε μια αγνωστη ορμώμενος
απο μια αφορμή μεσα σε εναν χωρο με οσο πιο φυσιολογικο τροπο γίνεται. Αφου παρεις κινητο και σφραγισεις την γνωριμια
μετα κανε οτι παλαβομαρα θες!!!!
Καλα το να κερασεις γκομενα που δεν ξερεις ειναι γελοιότητα. Δεν το εχω κανει ποτε
και ουτε προκειται. Καταρχην ειναι αποτομος τροπος προσεγγισης. Και τα αποτομα δεν πιανουν
διοτι η αλλη "φοβαται" ή της φαινεται περιεργο.
κατ εμε 1ο ραντεβου
ή για καφε ή για ποτο!
και όχι σάββατο/παρασκευή βράδι
οταν στηνεσε σε πρωτα τραπεζια στα μπουζουκια με λουλουδια και μπουκαλια,πινεις δεν πινεις,συμετεχεις στον λογαριασμο στα ισα.Σε αυτο δεν εχεις δικιο φιλε. Δεν μπορεις να αναγκασεις τον αλλον
να πληρωσει τα δικα σου ποτά. Εγω μπορει να μην πινω. Πρεπει να πληρωσω τα δικα σου?
Σε αυτη την περιπτωση βεβαια δεν ζητας 2ο μπουκαλι οπως εκαναν αυτες.
Και με παρεα που να επιναν να εβγαινες σκεψου πως αν εσυ πινεις μισο μπουκαλι και οι αλλοι 3 ή αλλες 3 αλλο μισο... τοτε και παλι θα επρεπε να παρετε παραπανω του ενος. Μπορει οι τυπισσες να μην επιναν. Αυτο το λεω για να σου δειξω οτι αν υποθεσεις πως οι τυπισσες αυτες δεν σε οφελουν και πρεπει να παρεις αλλη παρεα που θα πινει ωστε να τα μοιραστειτε πιο ευκολα θα σου ερθει και παλι μια η αλλη γιατι αν εσυ εισαι μαθημενος να πινεις Χ ποσοτητες.... θα πληρωνεις σχεδον παντα αυτες τις Χ ποσοτητες ανεξαρτητου παρεας που πινει ή δεν πινει.
δεν ειναι θεμα ελληνιδας!ολα αυτά ισχύουν για τις ελληνιδες ,προφανως .
Με τις Ρωσιδες ή και τις αλλες ευρωπαιες ,δεν εχουν τοσο μεγαλη σημασια .
Εξάλλου αν σου δώσουν ραντεβου Παρ. ή Σαββ. ,δεν πρεπει να εχουν γκόμενο ,μαλλον.
Το πρόβλημα δεν είναι στο "απότομο".
Είναι ότι είναι τριτοκοσμικό , αντικοινωνικό , αγενές ,
ηλίθιο , κοινότυπο , ληγούρικο .
Το απότομο , δεν είναι κακό , το λένε και οι ... δάσκαλοι:
Απεναντίας, όσο σκέφτεται μια γκόμενα
είναι σε βάρος σου.
Μαλακίες θα σκέφτεται.