rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
τα έχω γράψει πολλές φορές ...
και άλλοι τα έχουν γράψει ...
πως τα βλέπεις ;;;;
ωχ αυτο θελει πολλη μελετη
πως τα βλέπεις ;;;;
Τύπε εσύ θα είσαι παιδαράς.Δηλαδη εγω που πηδαω χωρις να κερασω και να γινω ταριφας πρεπει να ειμαι απο αλλο πλανητη ε?
Κερασματα κλπ μονο οταν εχεις γνωρισει τον ανθρωπο και μετα το γαμιση ΕΑΝ θελεις να το κανεις, οχι με το ζορι.
Προσωπικα εδω και πολυ καιρο μολις δω τυπο να κερναει πρωτα τον κραζω και μετα γελαω γιατι ξερω οτι ειναι ακομη ενας γλυφτης που δεν προκειτε να γαμισει με τιποτα.
Δηλαδη εγω που πηδαω χωρις να κερασω και να γινω ταριφας πρεπει να ειμαι απο αλλο πλανητη ε?
Κερασματα κλπ μονο οταν εχεις γνωρισει τον ανθρωπο και μετα το γαμιση ΕΑΝ θελεις να το κανεις, οχι με το ζορι.
Προσωπικα εδω και πολυ καιρο μολις δω τυπο να κερναει πρωτα τον κραζω και μετα γελαω γιατι ξερω οτι ειναι ακομη ενας γλυφτης που δεν προκειτε να γαμισει με τιποτα.
Δηλαδη εγω που πηδαω χωρις να κερασω και να γινω ταριφας πρεπει να ειμαι απο αλλο πλανητη ε?
συμφωνω και επαυξανω!!Το να κανεις ολα τα χατηρια σε μια γυναικα ειναι ακομη ενα κοινωνικο στερεοτυπο. Δεν υπαρχει ουτε μια γυναικα που εχω γνωρισει που να της προκαλει πραγματικη αισθηση.
Αν τον γουσταρει η αλλη θα το θεωρησει κολακεια, αν οχι θα το θεωρησει εξαγορα.
Στη σουηδια αν πας να κερασεις θα φας σφαλιαρα. Πιεζονται οτι πρεπει να επιστρεψουν τη χαρη. Νιωθουν πουτανες και εχουν δικιο.
Γιατι να κερασεις μια ασχετη χωρις να εχετε γνωριστει σαν ανθρωποι και να εχει αποδειξει οτι αξιζει? Επειδη εχεις δωσει αξια στο μουνι περισσοτερη απο οσο αξιζει?
Και οταν θα κερασω θα κερασω ολη τη παρεα επειδη γουσταρω οχι επειδη πρεπει.
Το εχουν μυριστει αυτο οι ελληνιδες και δωστου το παραμυθι "πρεπει να κερναει ο αντρας". Και σε βαζει α) στο πλαισιο ειμαι σε βαθρο και ριξε με και β)πινω ποτακια τσαμπε.
Οποια γυναικα διαφωνει ειναι ελευθερη να το κανει.
Εφόσον ακόμη κερνάς γκόμενες
ούτε τώρα δεν είσαι .
πως τα βλέπεις ;;;;
Τύπε εσύ θα είσαι παιδαράς.
Μην είσαι τόσο σκληρός με μας που είμαστε άσχημοι και γλύφτες.
Ψυχή δεν έχουμε κι εμείς τα στερνά; ;)
Εγώ απ' την άλλη κράζω αυτούς που κερνάνε και επειδή μένουν με το σφηνάκι στο χέρι μετά, κλαίνε τα λεφτά τους και μετανιώνουν που δεν τα χάλασαν σε πουτάνα.
Αν είναι να κεράσεις κέρνα και ανεξαρτήτως του τι γίνει, μην τα κλαις μετά ρε φούστη μου!
Όταν πάει ο άλλος και κερνάει κάποια που ούτε καν έχει προσέξει την ύπαρξη του, ή δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα ενδιαφέροντος, ε τα θέλει κι αυτουνού η κεφαλή του
συμφωνω και επαυξανω!!
! θυμηθηκα οτι οσες γκομενες δεν δεχτηκαν να τις κερασω ξηγηθηκαν και σπαθι! ειναι θεμα νοοτροπιας-βιωματων και πως εχεις μεγαλωσει! δεν το δεχοταν λογω αξιοπρεπειας!
Δεν ειμαι παιδαρας και ευτυχως που δεν ειμαι. ;)
Απλα πραγματακια ειναι αυτα.
Εδω μπαινει η πουτανα ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ και την περιλουζουν καποιοι με ποιηματακια... και απαιτουν να πηδηξουν και εξω αυτοι..
Προσφατα ειχα βγει μια μια κοπελιτσα και σε καποια φαση μου λεει στα ισια.
-Τι θα μου παρεις?
...
απαντηση αυτολεξει
-Δεν θυμαμαι να σε εχω πηδηξει ουτε ειμαι ο γκομενος σου ακομη γιατι θα το θυμομουν. Εκει ειναι το μπαρ διαλεξε και παρε κατι να πιεις.
Δεν παραπονεθηκε στο ελαχιστο και ακομα βρισκομαστε..
Πλεον το εχω ως κρητηριο για το εαν θα προχωρησω με μια κοπελα.
Εντάξει ρε μάγκα.Δεν ειμαι παιδαρας και ευτυχως που δεν ειμαι. ;)
Απλα πραγματακια ειναι αυτα.
Εδω μπαινει η πουτανα ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ και την περιλουζουν καποιοι με ποιηματακια... και απαιτουν να πηδηξουν και εξω αυτοι..
Προσφατα ειχα βγει μια μια κοπελιτσα και σε καποια φαση μου λεει στα ισια.
-Τι θα μου παρεις?
...
απαντηση αυτολεξει
-Δεν θυμαμαι να σε εχω πηδηξει ουτε ειμαι ο γκομενος σου ακομη γιατι θα το θυμομουν. Εκει ειναι το μπαρ διαλεξε και παρε κατι να πιεις.
Δεν παραπονεθηκε στο ελαχιστο και ακομα βρισκομαστε..
Πλεον το εχω ως κρητηριο για το εαν θα προχωρησω με μια κοπελα.
και παλι μαζι σου!!
περυσι,ειχαμε ενα 2μηνο που βγαιναμε 2-3 φορες την βδομαδα στα μπουζουκια! (καλα φετος τιποτα )
παρεα μια χαρα......ειχαμε απο τις 4 κοπελες οι 3 δεν πληρωναν! το χανε κανει συστημα! η μια ελεγε εγω δεν πινω η αλλη ερχοταν ελεγε εγω δεν πινω ουισκυ θα παρω ενα ποτο απο το μπαρ (10ευρα) και η αλλη επινε ενα ποτο με το ζορι!
ερχοταν ο λογαριασμος και ειχαν την απαιτηση να την βγαζουνε με 10 ευρα.....1ο τραπεζι πιστα, μπουκαλακια, λουλουδια και ασε που κανονιζε ειδικα η μια απ αυτες να παρουμε και επιπλεον μπουκαλι γιατ ειμασταν 1ο τραπεζι μην φανουμε γυφτοι!!!
τα γαμησιατικα αλλοι τα πληρωναν!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?? γκομενες δεν μπορουσαμε να ριξουμε γιατι ειμασταν σαν ζευγαρια! υποθετανε πιστευω καποιοι οτι τις πηδαμε!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΔΟΥΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ
μεχρι που μια μερα μου γυρισαν τα μυαλα αναποδα, παταω εναν καβγα και λεω οτι τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ αποψε ΕΓΩ!
ξεκιναω! 30 εσυ 40 εσυ κοπηκαν τα γελια! το συζητησαμε κιολας!
στραβωσαν δεν στραβωσαν
ακομη συνεχιζουμε και βγαινουμε!!
αγαπητη καποιοι το κανουν με την καρδια τους και οχι απο υποχρεωση
οταν δε θελω να δωσω δικαιωμα παραπανω αρνουμαι ευγενικα το κερασμα.2 φορες με εχουν πει ξυνομουρα,οτι θα μου πεσει ο κωλος και τετοια....
που να αρνιομουν κ με υφακι δλδ η να το δεχομουν κ μετα να το επαιζα ντιβα...
ωρες ωρες ειναι μερικοι αντρες ομως....ελεος...
Μα εδω δε μιλαμε ουτε για φιλη ουτε για γκομενα! Μιλαμε για μια αγνωστη που εχουμε βγει ΠΡΩΤΟ ραντεβου. Το ΑΠΟΓΕΥΜΑ και σε κεντρικο σημειο ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ!
αγαπητη καποιοι το κανουν με την καρδια τους και οχι απο υποχρεωση
εχω κερασει τυπισα και επιδη την κερασα την επομενη με κερασε αυτη!!!!!!
ε σορυ αλλα σαλτα και πηδηξου! εγω δεν σε κερναω για να με κερασεις ΕΣΥ την επομενη...το κανω με την καρδια μου (και δεν ηταν 1ο ραντεβου) ασε που το δε σαν υποχρεωση και ΑΠΛΑ ξενερωσα!!
καποια φενονται....αν ειναι αληθινα η οχι!
οταν γνωρισα την κοπελα μου και αρχισε να ερχεται σπιτι, εκανε απλες μικρες κινησει που εμενα προσωπικα με σκλαβωσαν!
ερχοταν με παγωτα αλλη φορα πε μπυρες!!!! με πιτσα ! ε μεχρι που στο τελος αρχισε να ερχεται με ψωνια σπιτι και απλα δεν κοιτουσαμε τα λεφτα....δηλ ξοδευαμε τα ιδια λιγο πολυ αλλα δεν κρατουσαμε και λογαριασμο! (δεν στεκει αυτο που λεω) αλλα προσπαθησε να το αναλυσεις!!