Νέα

Συμβουλές για πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ashton21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Δηλαδη εγω που πηδαω χωρις να κερασω και να γινω ταριφας πρεπει να ειμαι απο αλλο πλανητη ε?
Κερασματα κλπ μονο οταν εχεις γνωρισει τον ανθρωπο και μετα το γαμιση ΕΑΝ θελεις να το κανεις, οχι με το ζορι.

Προσωπικα εδω και πολυ καιρο μολις δω τυπο να κερναει πρωτα τον κραζω και μετα γελαω γιατι ξερω οτι ειναι ακομη ενας γλυφτης που δεν προκειτε να γαμισει με τιποτα.

Επισκέπτης
Δηλαδη εγω που πηδαω χωρις να κερασω και να γινω ταριφας πρεπει να ειμαι απο αλλο πλανητη ε?
Κερασματα κλπ μονο οταν εχεις γνωρισει τον ανθρωπο και μετα το γαμιση ΕΑΝ θελεις να το κανεις, οχι με το ζορι.

Προσωπικα εδω και πολυ καιρο μολις δω τυπο να κερναει πρωτα τον κραζω και μετα γελαω γιατι ξερω οτι ειναι ακομη ενας γλυφτης που δεν προκειτε να γαμισει με τιποτα.
Τύπε εσύ θα είσαι παιδαράς.
Μην είσαι τόσο σκληρός με μας που είμαστε άσχημοι και γλύφτες.
Ψυχή δεν έχουμε κι εμείς τα στερνά; ;)

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606

Συμφωνώ. Ας το κάνουμε όπως οι εταιρίες (ότι και να κάνεις πάντα ζητάνε περισσότερα με λιγότερα).
Άλλωστε καλό είναι να μην χαλάμε λεφτά σε ελλεινίδες καθόλου (μόνο σε ξένες).

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Εγώ απ' την άλλη κράζω αυτούς που κερνάνε και επειδή μένουν με το σφηνάκι στο χέρι μετά, κλαίνε τα λεφτά τους και μετανιώνουν που δεν τα χάλασαν σε πουτάνα.
Αν είναι να κεράσεις κέρνα και ανεξαρτήτως του τι γίνει, μην τα κλαις μετά ρε φούστη μου!
Όταν πάει ο άλλος και κερνάει κάποια που ούτε καν έχει προσέξει την ύπαρξη του, ή δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα ενδιαφέροντος, ε τα θέλει κι αυτουνού η κεφαλή του

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Στο 1ο ραντεβου και παπαριες!!
Κανε οτι γουσταρεις! με μετρο ετσι! απλα να εισαι ο ευατος σου!
εαν η γκομενα γουσταρει θα ρθει μαζι σου οπως και να χει!!
και παπαρια να πεις δεν πειραζει! και αυτη θα πει αν εχει τρακ!
απλα οταν λεω παπαρια δεν ενοω να την φλομωσεις στις παπατζες!!!
εαν η τυπισσα γουσταρει και vespa να χεις και varadero και BMW και φιατ θα στο δωσει αν θελει να στο δωσει!!!

αν θες να την κερασεις κερνα την!και τι εγινε! απλα μην βαζεις στανταρ!
τι να κανω?
που να την παω?
τι να συζητησουμε?

αστο να κυλησει ηρεμα και ειπαμε να σαι ο ευατος σου!

η δικια μου αποψη!

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Το να κανεις ολα τα χατηρια σε μια γυναικα ειναι ακομη ενα κοινωνικο στερεοτυπο. Δεν υπαρχει ουτε μια γυναικα που εχω γνωρισει που να της προκαλει πραγματικη αισθηση.
Αν τον γουσταρει η αλλη θα το θεωρησει κολακεια, αν οχι θα το θεωρησει εξαγορα.

Στη σουηδια αν πας να κερασεις θα φας σφαλιαρα. Πιεζονται οτι πρεπει να επιστρεψουν τη χαρη. Νιωθουν πουτανες και εχουν δικιο.

Γιατι να κερασεις μια ασχετη χωρις να εχετε γνωριστει σαν ανθρωποι και να εχει αποδειξει οτι αξιζει? Επειδη εχεις δωσει αξια στο μουνι περισσοτερη απο οσο αξιζει?
Και οταν θα κερασω θα κερασω ολη τη παρεα επειδη γουσταρω οχι επειδη πρεπει.

Το εχουν μυριστει αυτο οι ελληνιδες και δωστου το παραμυθι "πρεπει να κερναει ο αντρας". Και σε βαζει α) στο πλαισιο ειμαι σε βαθρο και ριξε με και β)πινω ποτακια τσαμπε.

Οποια γυναικα διαφωνει ειναι ελευθερη να το κανει.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Το να κανεις ολα τα χατηρια σε μια γυναικα ειναι ακομη ενα κοινωνικο στερεοτυπο. Δεν υπαρχει ουτε μια γυναικα που εχω γνωρισει που να της προκαλει πραγματικη αισθηση.
Αν τον γουσταρει η αλλη θα το θεωρησει κολακεια, αν οχι θα το θεωρησει εξαγορα.

Στη σουηδια αν πας να κερασεις θα φας σφαλιαρα. Πιεζονται οτι πρεπει να επιστρεψουν τη χαρη. Νιωθουν πουτανες και εχουν δικιο.

Γιατι να κερασεις μια ασχετη χωρις να εχετε γνωριστει σαν ανθρωποι και να εχει αποδειξει οτι αξιζει? Επειδη εχεις δωσει αξια στο μουνι περισσοτερη απο οσο αξιζει?
Και οταν θα κερασω θα κερασω ολη τη παρεα επειδη γουσταρω οχι επειδη πρεπει.

Το εχουν μυριστει αυτο οι ελληνιδες και δωστου το παραμυθι "πρεπει να κερναει ο αντρας". Και σε βαζει α) στο πλαισιο ειμαι σε βαθρο και ριξε με και β)πινω ποτακια τσαμπε.

Οποια γυναικα διαφωνει ειναι ελευθερη να το κανει.
συμφωνω και επαυξανω!!
να κερασεις μια δυο ΟΚ! να ναι και σχεση σου!  (οκ μου σηκωθηκε να κερασω)
αλλα να ναι υποχρεωτικο να κερασεις τη 1η φορα ! μαλακια! ντε και καλα κλισε!
και οντως τωρα που διαβασα αυτο για την Σουηδια που λες! θυμηθηκα οτι οσες γκομενες δεν δεχτηκαν να τις κερασω ξηγηθηκαν και σπαθι! ειναι θεμα νοοτροπιας-βιωματων και πως εχεις μεγαλωσει! δεν το δεχοταν λογω αξιοπρεπειας!

το απογευμα που πηγαινα για καφεδακι μου δειξε ο κολητος μου μια παρεα με γκομενες οι οποιες παιρνουν σβαρνα τα μαγαζια και καθονται οπου τις κερναν!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εφόσον ακόμη κερνάς γκόμενες
ούτε τώρα δεν είσαι .

Χανεις τον χρονο σου με αυτα.... 10 σελιδες διαβασμα για να κανεις το εξης

"Παλια ειχα φασωθει με γκομενα... που εμενε μακρυα... ειχε κατεβει Αθηνα για καμποσες μερες και ειχαμε φασωθει... δεν την πηδηξα . Μετα γυρισε σπιτι της και προσπαθησα να εχω μια Α επικοινωνια μαζι της ωστε να μην χαθει η επαφη μας. Σε καποια φαση και ενω την ειχα γραψει για 2 μηνες της εστειλα ενα τρυφερο μηνυμα και η γκομενα με διαολοστειλε  :2funny: :2funny: δεν της ειπα τιποτα ουτε της ζητησα το λογο απλα δεν της απαντησα αλλο. Εμεινε εκει. Μετα απο 2-3 μηνες μου εστειλε ενα μηνυμα και επειδη οντως ειχα διαγραψει το κινητο της.... στελνω ενα ποιος ειναι και μου απαντησε πως ηταν αυτη... δεν απανταω και μετα απο 2 μερες της στελνω ενα "ααααα τωρα θυμηθηκα" μετα απο μια βδομαδα την πηδηξα ενω ειχε φαγωθει να βγουμε καθολη την διαρκεια της εβδομαδας ειχε λυσαξει η γκομενα με αυτο τον χειρισμο που εκανα χαχαχαχαα"

τοσο δυσκολο?

Το ειχα κανει στα 20 μου.

Πολυ δυσκολο???? Πρεπει να διαβασετε ενα καρο Τσαρλατανους και να τους πληρωσετε κιολας
τι μου παραθετεις τα λινκ του αμπαλο-ΠικΑπ αρτιστ ρε τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και μετα λες και για προχωρηματα δεν ντρεπεσαι???? !!!!!! Αισχος

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Τύπε εσύ θα είσαι παιδαράς.
Μην είσαι τόσο σκληρός με μας που είμαστε άσχημοι και γλύφτες.
Ψυχή δεν έχουμε κι εμείς τα στερνά; ;)

Δεν ειμαι παιδαρας και ευτυχως που δεν ειμαι. ;)
Απλα πραγματακια ειναι αυτα.

Εδω μπαινει η πουτανα ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ και την περιλουζουν καποιοι με ποιηματακια... και απαιτουν να πηδηξουν και εξω αυτοι..

Προσφατα ειχα βγει μια μια κοπελιτσα και σε καποια φαση μου λεει στα ισια.
-Τι θα μου παρεις?
...
απαντηση αυτολεξει
-Δεν θυμαμαι να σε εχω πηδηξει ουτε ειμαι ο γκομενος σου ακομη γιατι θα το θυμομουν. Εκει ειναι το μπαρ διαλεξε και παρε κατι να πιεις.

Δεν παραπονεθηκε στο ελαχιστο και ακομα βρισκομαστε..

Πλεον το εχω ως κρητηριο για το εαν θα προχωρησω με μια κοπελα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πλακα πλακα οποιος θελει μαθηματα καμακιου του κανω εγω.

Αλλα να ξερει πως δεν υπάρχει συνταγη απο τωρα "Εχεις οποια γκομενα θελήσεις"

ειναι σαν να πιστευεις οτι επειδη πηγες σε ενα φροντιστηριο και σε εμαθαν μερικα πραγματα

θα μπορεις "να λυσεις οποια ασκηση σου βαλουν" αυτα ειναι βλακειες. Απλα ισχυροποιεις τον εαυτο σου

ωστε να ριχνεις οσες περισσοτερες γινεται. Οχι τιποτα αλλο να μην μου ζητατε λεφτα πισω μετα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Οποιος θελει ειναι 6 ευρω η ώρα (για πληροφορικη ειναι 10  :2funny: )

Πακετα προσφορων δεν υπαρχουν γιατι οπως βλεπετε ο τιμάριθμος ειναι ηδη χαμηλος  :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εγώ απ' την άλλη κράζω αυτούς που κερνάνε και επειδή μένουν με το σφηνάκι στο χέρι μετά, κλαίνε τα λεφτά τους και μετανιώνουν που δεν τα χάλασαν σε πουτάνα.
Αν είναι να κεράσεις κέρνα και ανεξαρτήτως του τι γίνει, μην τα κλαις μετά ρε φούστη μου!
Όταν πάει ο άλλος και κερνάει κάποια που ούτε καν έχει προσέξει την ύπαρξη του, ή δεν έχει δείξει ούτε ένα δείγμα ενδιαφέροντος, ε τα θέλει κι αυτουνού η κεφαλή του
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

συμφωνω και επαυξανω!!
! θυμηθηκα οτι οσες γκομενες δεν δεχτηκαν να τις κερασω ξηγηθηκαν και σπαθι! ειναι θεμα νοοτροπιας-βιωματων και πως εχεις μεγαλωσει! δεν το δεχοταν λογω αξιοπρεπειας!

οταν δε θελω να δωσω δικαιωμα παραπανω αρνουμαι ευγενικα το κερασμα.2 φορες με εχουν πει ξυνομουρα,οτι θα μου πεσει ο κωλος και τετοια....
που να αρνιομουν κ με υφακι δλδ η να το δεχομουν κ μετα να το επαιζα ντιβα... :jerking:

ωρες ωρες ειναι μερικοι αντρες ομως....ελεος...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

Εδω μπαινει η πουτανα ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ και την περιλουζουν καποιοι με ποιηματακια... και απαιτουν να πηδηξουν και εξω αυτοι..

-Τι θα μου παρεις?
...
απαντηση αυτολεξει
-Δεν θυμαμαι να σε εχω πηδηξει ουτε ειμαι ο γκομενος σου ακομη γιατι θα το θυμομουν. Εκει ειναι το μπαρ διαλεξε και παρε κατι να πιεις.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και παλι μαζι σου!!

περυσι,ειχαμε ενα 2μηνο που βγαιναμε 2-3 φορες την βδομαδα στα μπουζουκια! (καλα φετος τιποτα :2funny:)
παρεα μια χαρα......ειχαμε απο τις 4 κοπελες οι 3 δεν πληρωναν! το χανε κανει συστημα! η μια ελεγε εγω δεν πινω η αλλη ερχοταν ελεγε εγω δεν πινω ουισκυ θα παρω ενα ποτο απο το μπαρ (10ευρα) και η αλλη επινε ενα ποτο με το ζορι!
ερχοταν ο λογαριασμος και ειχαν την απαιτηση να την βγαζουνε με 10 ευρα.....1ο τραπεζι πιστα, μπουκαλακια, λουλουδια και ασε που κανονιζε ειδικα η μια απ αυτες να παρουμε και επιπλεον μπουκαλι γιατ ειμασταν 1ο τραπεζι μην φανουμε γυφτοι!!!

τα γαμησιατικα αλλοι τα πληρωναν!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?? γκομενες δεν μπορουσαμε να ριξουμε γιατι ειμασταν σαν ζευγαρια! υποθετανε πιστευω καποιοι οτι τις πηδαμε!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΔΟΥΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ  :2funny:
μεχρι που μια μερα μου γυρισαν τα μυαλα αναποδα, παταω εναν καβγα και λεω οτι τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ αποψε ΕΓΩ!
ξεκιναω! 30 εσυ 40 εσυ  :huh: :huh:  κοπηκαν τα γελια! το συζητησαμε κιολας!
στραβωσαν δεν στραβωσαν
ακομη συνεχιζουμε και βγαινουμε!!

Επισκέπτης

-Τι θα μου παρεις?
...
απαντηση αυτολεξει

Εντάξει ρε μάγκα.
Μην κουμπώνεσαι,χαβαλέ κάνουμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και παλι μαζι σου!!

περυσι,ειχαμε ενα 2μηνο που βγαιναμε 2-3 φορες την βδομαδα στα μπουζουκια! (καλα φετος τιποτα :2funny:)
παρεα μια χαρα......ειχαμε απο τις 4 κοπελες οι 3 δεν πληρωναν! το χανε κανει συστημα! η μια ελεγε εγω δεν πινω η αλλη ερχοταν ελεγε εγω δεν πινω ουισκυ θα παρω ενα ποτο απο το μπαρ (10ευρα) και η αλλη επινε ενα ποτο με το ζορι!
ερχοταν ο λογαριασμος και ειχαν την απαιτηση να την βγαζουνε με 10 ευρα.....1ο τραπεζι πιστα, μπουκαλακια, λουλουδια και ασε που κανονιζε ειδικα η μια απ αυτες να παρουμε και επιπλεον μπουκαλι γιατ ειμασταν 1ο τραπεζι μην φανουμε γυφτοι!!!

τα γαμησιατικα αλλοι τα πληρωναν!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?? γκομενες δεν μπορουσαμε να ριξουμε γιατι ειμασταν σαν ζευγαρια! υποθετανε πιστευω καποιοι οτι τις πηδαμε!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΔΟΥΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ  :2funny:
μεχρι που μια μερα μου γυρισαν τα μυαλα αναποδα, παταω εναν καβγα και λεω οτι τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ αποψε ΕΓΩ!
ξεκιναω! 30 εσυ 40 εσυ  :huh: :huh:  κοπηκαν τα γελια! το συζητησαμε κιολας!
στραβωσαν δεν στραβωσαν
ακομη συνεχιζουμε και βγαινουμε!!

Σε αυτο δεν εχεις δικιο φιλε. Δεν μπορεις να αναγκασεις τον αλλον
να πληρωσει τα δικα σου ποτά. Εγω μπορει να μην πινω. Πρεπει να πληρωσω τα δικα σου?
Σε αυτη την περιπτωση βεβαια δεν ζητας 2ο μπουκαλι οπως εκαναν αυτες.

Και με παρεα που να επιναν να εβγαινες σκεψου πως αν εσυ πινεις μισο μπουκαλι και οι αλλοι 3 ή αλλες 3 αλλο μισο... τοτε και παλι θα επρεπε να παρετε παραπανω του ενος. Μπορει οι τυπισσες να μην επιναν. Αυτο το λεω για να σου δειξω οτι αν υποθεσεις πως οι τυπισσες αυτες δεν σε οφελουν και πρεπει να παρεις αλλη παρεα που θα πινει ωστε να τα μοιραστειτε πιο ευκολα θα σου ερθει και παλι μια η αλλη γιατι αν εσυ εισαι μαθημενος να πινεις Χ ποσοτητες.... θα πληρωνεις σχεδον παντα αυτες τις Χ ποσοτητες ανεξαρτητου παρεας που πινει ή δεν πινει.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτο θα ελεγα τωρα...αν εγω πινω ενα ποτο η καθολου ειμαι υποχρεωμενη να πληρωσω το ενα η δυο μπουκαλια που κατεβαζουν οι αλλοι;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

οταν δε θελω να δωσω δικαιωμα παραπανω αρνουμαι ευγενικα το κερασμα.2 φορες με εχουν πει ξυνομουρα,οτι θα μου πεσει ο κωλος και τετοια....
που να αρνιομουν κ με υφακι δλδ η να το δεχομουν κ μετα να το επαιζα ντιβα... :jerking:

ωρες ωρες ειναι μερικοι αντρες ομως....ελεος...
αγαπητη καποιοι το κανουν με την καρδια τους και οχι απο υποχρεωση :cheesy:
εχω κερασει τυπισα και επιδη την κερασα την επομενη με κερασε αυτη!!!!!!

ε σορυ αλλα σαλτα και πηδηξου! εγω δεν σε κερναω για να με κερασεις ΕΣΥ την επομενη...το κανω με την καρδια μου (και δεν ηταν 1ο ραντεβου) ασε που το δε σαν υποχρεωση και ΑΠΛΑ ξενερωσα!!

καποια φενονται....αν ειναι αληθινα η οχι!

οταν γνωρισα την κοπελα μου και αρχισε να ερχεται σπιτι, εκανε απλες μικρες κινησει που εμενα προσωπικα με σκλαβωσαν!
ερχοταν με παγωτα αλλη φορα πε μπυρες!!!! με πιτσα ! ε μεχρι που στο τελος αρχισε να ερχεται με ψωνια σπιτι και απλα δεν κοιτουσαμε τα λεφτα....δηλ ξοδευαμε τα ιδια λιγο πολυ αλλα δεν κρατουσαμε και λογαριασμο! (δεν στεκει αυτο που λεω) αλλα προσπαθησε να το αναλυσεις!! :cheesy: :P :P :P

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μα εδω δε μιλαμε ουτε για φιλη ουτε για γκομενα! Μιλαμε για μια αγνωστη που εχουμε βγει ΠΡΩΤΟ ραντεβου. Το ΑΠΟΓΕΥΜΑ και σε κεντρικο σημειο ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ!

Αρκεί να μην έχουν απεργία..... :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αγαπητη καποιοι το κανουν με την καρδια τους και οχι απο υποχρεωση :cheesy:
εχω κερασει τυπισα και επιδη την κερασα την επομενη με κερασε αυτη!!!!!!

ε σορυ αλλα σαλτα και πηδηξου! εγω δεν σε κερναω για να με κερασεις ΕΣΥ την επομενη...το κανω με την καρδια μου (και δεν ηταν 1ο ραντεβου) ασε που το δε σαν υποχρεωση και ΑΠΛΑ ξενερωσα!!

καποια φενονται....αν ειναι αληθινα η οχι!

οταν γνωρισα την κοπελα μου και αρχισε να ερχεται σπιτι, εκανε απλες μικρες κινησει που εμενα προσωπικα με σκλαβωσαν!
ερχοταν με παγωτα αλλη φορα πε μπυρες!!!! με πιτσα ! ε μεχρι που στο τελος αρχισε να ερχεται με ψωνια σπιτι και απλα δεν κοιτουσαμε τα λεφτα....δηλ ξοδευαμε τα ιδια λιγο πολυ αλλα δεν κρατουσαμε και λογαριασμο! (δεν στεκει αυτο που λεω) αλλα προσπαθησε να το αναλυσεις!! :cheesy: :P :P :P

Οχι. Εισαι υπερβολικος. Τι θα πει κερναω μονο μεσα απο την καρδια μου? Κερνας μεν και μεσα απο την καρδια σου... αλλα και θες μετα και ο αλλος να εχει μια σωστη συμπεριφορα απεναντι σου. Εγω αν κερασω και μετα δεν φερθουν καλα (ασχετα αν το ανταποδωσουν η οχι) θα εκνευριστω σιγουρα. Αλλα το οτι μετα σε κερασε ηταν δειγμα οτι εκτιμησε το αρχικο σου κερασμα.

Οσο για το οτι σου εφερνε σπιτι η γκομενα κερασματακια οποτε ερχοταν αυτο το κανω παντοτε οταν πηγαινω στο σπιτι καποιου που με εχει καλεσει ειτε ειναι φιλος ειτε ειναι γκομενα... μα ενα κρασακι.... ενα γλυκο.... καμια κολωνια (σε παρτυ αυτο) κτλπ
το θεωρω γυφτια να πας σε ξενο σπιτι με αδεια τα χερια... μεγιστη τσιγκουνια και συνηθως οποιος ειναι τσιγκουνης στα χρηματα ειναι και στα συναισθηματα... ουτε ευκολα φιλους κανει ουτε τιποτα. Δεν υπαρχει χαλαω αποδοτικα τα λεφτα μου σαν δικαιολογια για καποιους τσιγκουνηδες απλα ειναι τσιγκουνηδες οσο πιο ευκολα το δεκτουν τοσο πιο ευκολα θα βρεθει λυση σε αυτο για τους ιδιους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom