Νέα

Συμβουλές για πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ashton21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Σε αυτο δεν εχεις δικιο φιλε. Δεν μπορεις να αναγκασεις τον αλλον
να πληρωσει τα δικα σου ποτά. Εγω μπορει να μην πινω. Πρεπει να πληρωσω τα δικα σου?
Σε αυτη την περιπτωση βεβαια δεν ζητας 2ο μπουκαλι οπως εκαναν αυτες.

Και με παρεα που να επιναν να εβγαινες σκεψου πως αν εσυ πινεις μισο μπουκαλι και οι αλλοι 3 ή αλλες 3 αλλο μισο... τοτε και παλι θα επρεπε να παρετε παραπανω του ενος. Μπορει οι τυπισσες να μην επιναν. Αυτο το λεω για να σου δειξω οτι αν υποθεσεις πως οι τυπισσες αυτες δεν σε οφελουν και πρεπει να παρεις αλλη παρεα που θα πινει ωστε να τα μοιραστειτε πιο ευκολα θα σου ερθει και παλι μια η αλλη γιατι αν εσυ εισαι μαθημενος να πινεις Χ ποσοτητες.... θα πληρωνεις σχεδον παντα αυτες τις Χ ποσοτητες ανεξαρτητου παρεας που πινει ή δεν πινει.
εσυ αν βγεις σε μια μεγαλη παρεα και πατε ταβερνακι! μετρα ποσο τζατζικι εφαγες!!!!!!!!!!!!!!!
ποσες πατατες τσιμπησες!!!!!!!!!!!!!
αν εχει καμια σαλατα που δεν σ αρεσε!!!!!!!!!!!!!!
μπορει αντι για ουζο να πινεις αναψυκτικο...............
και οταν θα ρθει 100 π.χ. ευρω ο λογαριασμος και εοστε 5 ατομα.........εσυ μην δωσεις 20αρικο
δωσε π.χ 11,50 ευρω και πες
απ αυτην την σαλάτα δεν εφαγα γιατι δεν μαρεσε δεν ηπια ουζα-σιπουρα ηπια αναψυκτικο που ειναι πιο φτηνο αααααα και τις πατατες τις πιο πολλες εσεις τις φαγατε!!!!!!

περι μπουζουκιων!! το να ρθει καποιος στην παρεα! ΕΓΩ προσωπικα θα τον κερασω και 1-2-3 ποτα! και δεν θα του παρω και λεφτα! (ασε που οι περισσοτεροι μου πετσουσαν ενα 10αρικο και δεν το παιρνα) (ο αλλος σου λεει με κερασε 2 ποτα,ασε που με 10 ευρω που πινεις 2 ποτα)
τεσπα......
οι συγκεκριμενες δεν το καναν μια φορα!!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ! να ρθει μια κοπελα μια φορα και να την βγαλει με κοκα κολα ΟΚ!
αλλα να ρχεσαι να στρωνεσαι 1ο τραπεζι..να παιρνεις ποτο απο την μπαρα ενω εχουμε με το καλησπερα σας ειδη 2 μπουκαλια στο τραπεζι ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑ και να θες καθε φορα να δινεις ενα 10ρικο
ε ειναι ΓΥΦΤΙΑ!!!!!!!!!

οταν πηρα μια φορα 3-4 δεκαδες λουλουδια και πεταξα! (πηγα στην γωνια και τα πληρωσα! (δεν υποχρεωσα να πληρωσει ολη η παρεα) οταν πεταμε ολοι θα πλερωσουμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
αυτο θα ελεγα τωρα...αν εγω πινω ενα ποτο η καθολου ειμαι υποχρεωμενη να πληρωσω το ενα η δυο μπουκαλια που κατεβαζουν οι αλλοι;

Τσιγουνα στα λεφτα, τσιγουνα και στα αισθηματα δεν λενε?  :P
Πιθανολογω εννοει να πληρωσει ο καθενας οτι του αντιστοιχει.

Εσυ εχεις κερασει ποτε αντρα? Ετσι για το πειραμα ρε παιδι μου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παλια ειχα εναν φιλο που ερχοταν απο το σπιτι αραζαμε... (παντα του εβγαζα κατι) γενικα παντα κατι θα τρωγαμε....
ειτε θα εφτιαχνα εγω κατι... καμια πιτσα καμια μακαροναδα κτλπ είτε θα παράγγελνα απεξω...
ενω λοιπον οποτε ερχοταν σπιτι του φερομουν γαντι (οπως και σε ολους τους φιλους που θα ερθουν)
ο πουστης ουτε μια φορα δεν ειχε φιλοτιμηθει να παρει ενα κουτι γλυκα. Οχι πως τα ειχα αναγκη... ετσι για την κινηση και μονο

ενω λοιπον το εκανα μεσα απο την καρδια μου... 1-2-3 μουλαρωσα και λεω... ναι ρε φιλε αρχικα γουσταρα την παρεα που αραζαμε εδω και τρωγαμε και πιναμε και καναμε και χαβαλε και τα παντα ολα... αλλα εισαι γυφτος λεω απο μεσα μου και σπιτι μου δεν ξαναρχεσαι... και την επομενη που ηταν να ξαναρθει εφαγε κοκκαλο... και μετα καταλαβα πως γενικα ο τυπος ηταν τσιγκουνης κτλπ

και πλεον μιλαμε σπανια. Δεν γουσταρω τους τσιγκουνηδες με τιποτα.  :-

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αγαπητη καποιοι το κανουν με την καρδια τους και οχι απο υποχρεωση :cheesy:
εχω κερασει τυπισα και επιδη την κερασα την επομενη με κερασε αυτη!!!!!!

ε σορυ αλλα σαλτα και πηδηξου! εγω δεν σε κερναω για να με κερασεις ΕΣΥ την επομενη...το κανω με την καρδια μου (και δεν ηταν 1ο ραντεβου) ασε που το δε σαν υποχρεωση και ΑΠΛΑ ξενερωσα!!

καποια φενονται....αν ειναι αληθινα η οχι!

οταν γνωρισα την κοπελα μου και αρχισε να ερχεται σπιτι, εκανε απλες μικρες κινησει που εμενα προσωπικα με σκλαβωσαν!
ερχοταν με παγωτα αλλη φορα πε μπυρες!!!! με πιτσα ! ε μεχρι που στο τελος αρχισε να ερχεται με ψωνια σπιτι και απλα δεν κοιτουσαμε τα λεφτα....δηλ ξοδευαμε τα ιδια λιγο πολυ αλλα δεν κρατουσαμε και λογαριασμο! (δεν στεκει αυτο που λεω) αλλα προσπαθησε να το αναλυσεις!! :cheesy: :P :P :P
καταλαβαινω απειρα τι λες γτ το καναμε κ μεις...και ειναι οντως γαματο . ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Οχι. Εισαι υπερβολικος. Τι θα πει κερναω μονο μεσα απο την καρδια μου? Κερνας μεν και μεσα απο την καρδια σου... αλλα και θες μετα και ο αλλος να εχει μια σωστη συμπεριφορα απεναντι σου. Εγω αν κερασω και μετα δεν φερθουν καλα (ασχετα αν το ανταποδωσουν η οχι) θα εκνευριστω σιγουρα. Αλλα το οτι μετα σε κερασε ηταν δειγμα οτι εκτιμησε το αρχικο σου κερασμα.

Οσο για το οτι σου εφερνε σπιτι η γκομενα κερασματακια οποτε ερχοταν αυτο το κανω παντοτε οταν πηγαινω στο σπιτι καποιου που με εχει καλεσει ειτε ειναι φιλος ειτε ειναι γκομενα... μα ενα κρασακι.... ενα γλυκο.... καμια κολωνια (σε παρτυ αυτο) κτλπ
το θεωρω γυφτια να πας σε ξενο σπιτι με αδεια τα χερια... μεγιστη τσιγκουνια και συνηθως οποιος ειναι τσιγκουνης στα χρηματα ειναι και στα συναισθηματα... ουτε ευκολα φιλους κανει ουτε τιποτα. Δεν υπαρχει χαλαω αποδοτικα τα λεφτα μου σαν δικαιολογια για καποιους τσιγκουνηδες απλα ειναι τσιγκουνηδες οσο πιο ευκολα το δεκτουν τοσο πιο ευκολα θα βρεθει λυση σε αυτο για τους ιδιους.
εν μερη συμφωνω!!
απλα απο ενα σημειο και μετα οταν η σχεση περναει σε αλλο επιπεδο! σε επιπεδο εχω κλειδια- επιπεδο συγκατικοισης! ε εκει χεσε με δηλ που οποτε γυρναω σπιτι η εγω η η κοπελα μου θα πρεπει ντε και καλα να μην πηγαινω με αδεια χερια!!
τεσπα!!

οσο για το κερναω μεσα απο την καρδια μου! για μενα σημαινει κερναω επιδη απλα ΓΟΥΣΤΑΡΩ και οχι επειδη ειναι 1ο ραντεβου η επειδη ΠΡΕΠΕΙ!!!
και πιστευω σε ολους μας θα χει τυχει να ΠΡΕΠΕΙ να κερασουμε καποιον-α!!
αυτο ενοουσα το μεσα απ την καρδια μου!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τσιγουνα στα λεφτα, τσιγουνα και στα αισθηματα δεν λενε?  :P
Πιθανολογω εννοει να πληρωσει ο καθενας οτι του αντιστοιχει.

Εσυ εχεις κερασει ποτε αντρα? Ετσι για το πειραμα ρε παιδι μου.
ρε φιλε...αυτες που λεει ο θανος το εκαναν συστημα.αυτο ειναι γελοιο και γ αυτον που το κανει κ γ αυτον που το δεχεται.
και φυσικα δε μιλαω σε φαση ταβερνακι κ τετοια.
αλλα να κατσει μια φορα η φαση.

απεχθανομαι την τσιγκουνια.βεβαια ανηκω στο αλλο ακρο που ειναι εξισου κακο αλλα οκ. :sunglasses:

φυσικα κ κερασα.ασε που πια δεν εχουμε κερναω κερνας.οποιος κατσει ειναι εκεινη την ωρα.κλαιν μαιν...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καταλαβαινω απειρα τι λες γτ το καναμε κ μεις...και ειναι οντως γαματο . ;)
χερομαι!!!

Παλια ειχα εναν φιλο που ερχοταν απο το σπιτι αραζαμε... (παντα του εβγαζα κατι) γενικα παντα κατι θα τρωγαμε....
ειτε θα εφτιαχνα εγω κατι... καμια πιτσα καμια μακαροναδα κτλπ είτε θα παράγγελνα απεξω...
ενω λοιπον οποτε ερχοταν σπιτι του φερομουν γαντι (οπως και σε ολους τους φιλους που θα ερθουν)
ο πουστης ουτε μια φορα δεν ειχε φιλοτιμηθει να παρει ενα κουτι γλυκα. Οχι πως τα ειχα αναγκη... ετσι για την κινηση και μονο

ενω λοιπον το εκανα μεσα απο την καρδια μου... 1-2-3 μουλαρωσα και λεω... ναι ρε φιλε αρχικα γουσταρα την παρεα που αραζαμε εδω και τρωγαμε και πιναμε και καναμε και χαβαλε και τα παντα ολα... αλλα εισαι γυφτος λεω απο μεσα μου και σπιτι μου δεν ξαναρχεσαι... και την επομενη που ηταν να ξαναρθει εφαγε κοκκαλο... και μετα καταλαβα πως γενικα ο τυπος ηταν τσιγκουνης κτλπ

σ αυτο συμφωνω!!!

+10000000

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ αν βγεις σε μια μεγαλη παρεα και πατε ταβερνακι! μετρα ποσο τζατζικι εφαγες!!!!!!!!!!!!!!!
ποσες πατατες τσιμπησες!!!!!!!!!!!!!
αν εχει καμια σαλατα που δεν σ αρεσε!!!!!!!!!!!!!!
μπορει αντι για ουζο να πινεις αναψυκτικο...............
και οταν θα ρθει 100 π.χ. ευρω ο λογαριασμος και εοστε 5 ατομα.........εσυ μην δωσεις 20αρικο
δωσε π.χ 11,50 ευρω και πες
απ αυτην την σαλάτα δεν εφαγα γιατι δεν μαρεσε δεν ηπια ουζα-σιπουρα ηπια αναψυκτικο που ειναι πιο φτηνο αααααα και τις πατατες τις πιο πολλες εσεις τις φαγατε!!!!!!

περι μπουζουκιων!! το να ρθει καποιος στην παρεα! ΕΓΩ προσωπικα θα τον κερασω και 1-2-3 ποτα! και δεν θα του παρω και λεφτα! (ασε που οι περισσοτεροι μου πετσουσαν ενα 10αρικο και δεν το παιρνα) (ο αλλος σου λεει με κερασε 2 ποτα,ασε που με 10 ευρω που πινεις 2 ποτα)
τεσπα......
οι συγκεκριμενες δεν το καναν μια φορα!!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ! να ρθει μια κοπελα μια φορα και να την βγαλει με κοκα κολα ΟΚ!
αλλα να ρχεσαι να στρωνεσαι 1ο τραπεζι..να παιρνεις ποτο απο την μπαρα ενω εχουμε με το καλησπερα σας ειδη 2 μπουκαλια στο τραπεζι ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑ και να θες καθε φορα να δινεις ενα 10ρικο
ε ειναι ΓΥΦΤΙΑ!!!!!!!!!

οταν πηρα μια φορα 3-4 δεκαδες λουλουδια και πεταξα! (πηγα στην γωνια και τα πληρωσα! (δεν υποχρεωσα να πληρωσει ολη η παρεα) οταν πεταμε ολοι θα πλερωσουμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι αυτες που λες το κανανε συστημα
Οσο για την ταβερνα αν παραγγειλουμε 1 τζατζικι και φαω και εγω εστω και μια κουταλια
και εσυ φας περισσοτερο δεχομαι να το πληρωσουμε απο μισο. Οπως και τις πατατες αν εσυ φας 10 και εγω 3
και αυτες απο μισες. Εφοσον εβαλα χερι και πιρουνι στις πατατες μπορουσα να φαω περισσοτερες απο 3.

Το προβλημα μου δεν ειναι αυτο. Το προβλημα μου ειναι να παραγγειλεις εσυ 4-5 πιατα να μην τα αγγιξω καν
και να εχεις απαιτηση μετα στον λογαριασμο να πληρωσουμε δια του 2. Εκει εχω προβλημα. Γιατι πηγαινεις (οχι εσυ)
αλλος με υπουλο και κουτοπονηρο τροπο να με κανεις να πληρωσω. Αν εχεις εναν εξυπνο τροπο πληρωνω και ας μην εφαγα
αλλα οχι κουτοπονηριες.  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Καταρχήν άποψη μου είναι ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσεις την εννοια φίλος. Ή τουλάχιστον όταν την αναφέρεις στα ποστ σου να την βάζεις σε εισαγωγικά.
Ο θάνος όταν λέει ότι το κάνει μέσ' απ'την καρδιά του, δεν εννοεί ότι όταν κερνάει βάζει τα κλάματα από συγκίνηση. Απλά δεν περιμένει ανταπόκριση, δεν βλέπει τα πράματα υπολογιστικά, μαθηματικά.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Καταρχήν άποψη μου είναι ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσεις την εννοια φίλος. Ή τουλάχιστον όταν την αναφέρεις στα ποστ σου να την βάζεις σε εισαγωγικά.
αυτο θα εγραφα!!!παντα μα παντα οτι αναφερει που περιεχει εννοειες τυπου"φιλια" λεει μαζι πραγματα που δε κολλανε.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ο θάνος όταν λέει ότι το κάνει μέσ' απ'την καρδιά του, δεν εννοεί ότι όταν κερνάει βάζει τα κλάματα από συγκίνηση. Απλά δεν περιμένει ανταπόκριση, δεν βλέπει τα πράματα υπολογιστικά, μαθηματικά.
αντε ντε!
πεστα χρυσοστομε!
ειχα φιλο! τον κερνουσα 10 φορες π.χ. γιατι ΗΞΕΡΑ οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! περναει χαλια!! μαλωναμε καθε φορα!
και ενω δεν ειχε κερνουσε και αυτος αλλα οχι απο υποχρεωση! οποτε πηγαινα σπιτι μα καλο κρασι ανοιγε μα καμια πιτσα!
το καναμε απ την καρδια μας και δεν υπολογιζαμε ποσες φορες κερασε ο ενας τον αλλο!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Απλα εχουμε διαφορετικες προσεγγισεις στο θεμα. Δεν εχω απαιτηση να μου παρεχουν συναισθηματικο ψυχολογικη στηριξη οι φιλοι.

Δεν ειναι θεμα μαθηματικων. Ειναι θεμα οτι σε μια φιλια (οπως την εννοω) εγω βαζουν και οι 2
και υπάρχει ή πρεπει να υπάρχει μια συνεργασια. Δεν μπορει να δινει μονο ο ενας γιατι ο αλλος θα νιωσει ρηγμενος
και οταν καποιος νιωσει ρηγμενος ξεκινα η πτωση.

Το να εχεις ερθει σπιτι μου 4-5 φορες και να σου εχω φερθει γαντι και να μην κρατας εστω 1 απο αυτες τις 5 ενα κουτι γλυκα
εγω προσωπικα δεν το δεχομαι . Μπορει να μην σε ξεχεσω και να συνεχισουμε να μιλαμε αλλα σπιτι μου δεν θα ξαναερθεις!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αντε ντε!
πεστα χρυσοστομε!
ειχα φιλο! τον κερνουσα 10 φορες π.χ. γιατι ΗΞΕΡΑ οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! περναει χαλια!! μαλωναμε καθε φορα!
και ενω δεν ειχε κερνουσε και αυτος αλλα οχι απο υποχρεωση! οποτε πηγαινα σπιτι μα καλο κρασι ανοιγε μα καμια πιτσα!
το καναμε απ την καρδια μας και δεν υπολογιζαμε ποσες φορες κερασε ο ενας τον αλλο!!

Και εγω γουσταρω οταν ερθει καποιος εδω ή καποια φιλη να φαμε να πιουμε και να περασουμε καλα.
Αλλα αμα βλεπεις πως μετα και ο αλλος ή η αλλη δεν κανει τιποτα και το θεωρει δεδομενο ολο αυτο που γινεται
ξεκινας να σκεφτεσαι οπα τι τρεχει? Μηπως με περνανε για μαλακα? Μηπως θα πρεπει να βαλω ενα οριο στον αυθορμητισμο
και την καλη μου καρδια?  ;)

Δεν μπορω να καταλαβω τοσο δυσκολο ειναι να παρεις ενα κουτι γλυκα... πας σε ενα σπιτι (σιγουρα κατι θα σε κερασουν) ειναι γυφτια να πας με αδεια τα χερια. Ειναι βασικη αρχη αυτο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν ανα 4-5 φορες επρεπε να πηγαινοφερνουμε κερασματα εμεις που βλεπομαστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ θα ειχαμε χρεοκοπησει...

Επισκέπτης
πλακα πλακα οποιος θελει μαθηματα καμακιου του κανω εγω.

Αλλα να ξερει πως δεν υπάρχει συνταγη απο τωρα "Εχεις οποια γκομενα θελήσεις"

ειναι σαν να πιστευεις οτι επειδη πηγες σε ενα φροντιστηριο και σε εμαθαν μερικα πραγματα

θα μπορεις "να λυσεις οποια ασκηση σου βαλουν" αυτα ειναι βλακειες. Απλα ισχυροποιεις τον εαυτο σου

ωστε να ριχνεις οσες περισσοτερες γινεται.

Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις και όσα γράφουν οι άλλοι
θα έβλεπες ότι μπορείς να λες κι εσύ τα ίδια.
Ανάμεσα στα λινκ που έβαλα ήταν κι αυτό:

εδώ λέει ακριβώς ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ.

Ο μάγκας όμως, μπορεί να βρει κάποια που να του αρέσει πολύ
και να τη φάει εύκολα , επειδή θα παίξει σωστά
και θα την κάνει να γουστάρει κι εκείνη.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εγω πιστευω πως αμα κανεις κατι, και μιλαω γενικοτερα οχι μονο στο κερασμα, δεν πρεπει να περιμενεις ανταποδοση.
Ποσο μαλλον εαν ξερεις πως δεν μπορει ο αλλος να ανταποδωσει.

Τον κανεις επειδη το θελεις εσυ και εκτιμας, αγαπας τον αλλο/αλλη.
Εαν βλεπεις οτι το εκμεταλευται, απλα σταματς.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Απλα εχουμε διαφορετικες προσεγγισεις στο θεμα. Δεν εχω απαιτηση να μου παρεχουν συναισθηματικο ψυχολογικη στηριξη οι φιλοι.

Δεν ειναι θεμα μαθηματικων. Ειναι θεμα οτι σε μια φιλια (οπως την εννοω) εγω βαζουν και οι 2
και υπάρχει ή πρεπει να υπάρχει μια συνεργασια. Δεν μπορει να δινει μονο ο ενας γιατι ο αλλος θα νιωσει ρηγμενος
και οταν καποιος νιωσει ρηγμενος ξεκινα η πτωση.

Το να εχεις ερθει σπιτι μου 4-5 φορες και να σου εχω φερθει γαντι και να μην κρατας εστω 1 απο αυτες τις 5 ενα κουτι γλυκα
εγω προσωπικα δεν το δεχομαι . Μπορει να μην σε ξεχεσω και να συνεχισουμε να μιλαμε αλλα σπιτι μου δεν θα ξαναερθεις!!!!!
εν μερη και παλι εχεις δικιο!
Οκ θα ρθω σπιτι σου απλα απο τις 5 φορες τις 2 θα σου φερω κατι!! γιατι αν ειναι να σου φερω και τις 5! καηκαμε! εκει το βλεπω καθαρα τυπικα!! 5 στα 5!!!!!
τεσπα! με τον καιρο καποια πραγματα φενονται!!

οταν ψηναμε πριβε φαση, αλλος εφερνε ποτα αλλος κρεατα αλλος καρβουνα-σαλατες και τελος!
οταν ερχοταν και η κουτση μαρια.....εκει με το κεφαλι!!
πιστεψε με επειδη ειχαμε ενα γυφτο....που αλλοτε ξεχνουσε να πληρωσει, αλλοτε αντι για 18 αφηνε 15 επιδη δεν ειχε ακριβως (αντι για 20 π.χ.)
1,2,3,4 τωρα τον εχουν παρει ολοι χαμπαρι!!
στο τελος ολλα φενονται!!
οπως και αυτος που βαζει το σπιτι ή το αυτοκινητο συνεχεια!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η καταρα του να εχεις γεννηθει ευαισθητος και σωστος
αυτο ξερω εγω... βλεπεις κατι αλλα γαιδουρια... και με αδεια τα χερια πανε
και κουτοπονηροι ειναι και δεν ιδρωνει το αυτι τους και ειναι και μεσα σε ολα
και σε παρεες και σε δουλειες μπαινουν απο το πουθενα κτλπ και οσοι το ψιριζουν πολυ
και θελουν να ειναι σωστοι στο τελος παιρνουν τα αρχιδια μου και περιθωρειοποιούνται κιολας  :birdman:

τραγικες αντιφάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom