thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
εσυ αν βγεις σε μια μεγαλη παρεα και πατε ταβερνακι! μετρα ποσο τζατζικι εφαγες!!!!!!!!!!!!!!!Σε αυτο δεν εχεις δικιο φιλε. Δεν μπορεις να αναγκασεις τον αλλον
να πληρωσει τα δικα σου ποτά. Εγω μπορει να μην πινω. Πρεπει να πληρωσω τα δικα σου?
Σε αυτη την περιπτωση βεβαια δεν ζητας 2ο μπουκαλι οπως εκαναν αυτες.
Και με παρεα που να επιναν να εβγαινες σκεψου πως αν εσυ πινεις μισο μπουκαλι και οι αλλοι 3 ή αλλες 3 αλλο μισο... τοτε και παλι θα επρεπε να παρετε παραπανω του ενος. Μπορει οι τυπισσες να μην επιναν. Αυτο το λεω για να σου δειξω οτι αν υποθεσεις πως οι τυπισσες αυτες δεν σε οφελουν και πρεπει να παρεις αλλη παρεα που θα πινει ωστε να τα μοιραστειτε πιο ευκολα θα σου ερθει και παλι μια η αλλη γιατι αν εσυ εισαι μαθημενος να πινεις Χ ποσοτητες.... θα πληρωνεις σχεδον παντα αυτες τις Χ ποσοτητες ανεξαρτητου παρεας που πινει ή δεν πινει.
ποσες πατατες τσιμπησες!!!!!!!!!!!!!
αν εχει καμια σαλατα που δεν σ αρεσε!!!!!!!!!!!!!!
μπορει αντι για ουζο να πινεις αναψυκτικο...............
και οταν θα ρθει 100 π.χ. ευρω ο λογαριασμος και εοστε 5 ατομα.........εσυ μην δωσεις 20αρικο
δωσε π.χ 11,50 ευρω και πες
απ αυτην την σαλάτα δεν εφαγα γιατι δεν μαρεσε δεν ηπια ουζα-σιπουρα ηπια αναψυκτικο που ειναι πιο φτηνο αααααα και τις πατατες τις πιο πολλες εσεις τις φαγατε!!!!!!
περι μπουζουκιων!! το να ρθει καποιος στην παρεα! ΕΓΩ προσωπικα θα τον κερασω και 1-2-3 ποτα! και δεν θα του παρω και λεφτα! (ασε που οι περισσοτεροι μου πετσουσαν ενα 10αρικο και δεν το παιρνα) (ο αλλος σου λεει με κερασε 2 ποτα,ασε που με 10 ευρω που πινεις 2 ποτα)
τεσπα......
οι συγκεκριμενες δεν το καναν μια φορα!!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ! να ρθει μια κοπελα μια φορα και να την βγαλει με κοκα κολα ΟΚ!
αλλα να ρχεσαι να στρωνεσαι 1ο τραπεζι..να παιρνεις ποτο απο την μπαρα ενω εχουμε με το καλησπερα σας ειδη 2 μπουκαλια στο τραπεζι ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑ και να θες καθε φορα να δινεις ενα 10ρικο
ε ειναι ΓΥΦΤΙΑ!!!!!!!!!
οταν πηρα μια φορα 3-4 δεκαδες λουλουδια και πεταξα! (πηγα στην γωνια και τα πληρωσα! (δεν υποχρεωσα να πληρωσει ολη η παρεα) οταν πεταμε ολοι θα πλερωσουμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!