Νέα

Συμβουλές για πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ashton21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mikrovios

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγώ ο εαυτός μου είμαι.. έκοψα όμως μερικές κακές συνήθειες και λάθος προσεγγίσεις. Δεν είναι κακό. Και ούτε πονοκεφαλιάζω. Δεν ειμαι απόλυτος και δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Δεν νιώθω όμως ότι προσποιούμαι ούτε ότι πονοκεφαλιάζω. Είναι ξαναλέω, συμπεριφορά που έμαθα και υιοθετώ. Για τα πρώτα 10-15 λεπτα. Και μετά μπορώ να είμαι ο εαυτός μου 1000%

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να πονοκεφαλιάζουμε για να ρίξουμε μια γκόμενα????<<Πρέπει να κάνεις το ένα>>, <<να δείξεις το άλλο>> κλπ.
Θα συμφωνήσω με αυτούς που είπαν ότι πρέπει να είσαι απλά ο εαυτός σου, είτε είσαι πρωτάρης και αγχωμένος, είτε έχεις πάρει αρκετό λαό και τις γράφεις πλέον στα  0-0  σου.

Τυπε την εχουνε χασει την μπαλα...coach και προπονητικα συστηματα για να βρουνε να πηδηξουνε κανα μουνι.... :2funny: :2funny: :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Κι εγώ ο εαυτός μου είμαι.. έκοψα όμως μερικές κακές συνήθειες και λάθος προσεγγίσεις. Δεν είναι κακό. Και ούτε πονοκεφαλιάζω. Δεν ειμαι απόλυτος και δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Δεν νιώθω όμως ότι προσποιούμαι ούτε ότι πονοκεφαλιάζω. Είναι ξαναλέω, συμπεριφορά που έμαθα και υιοθετώ. Για τα πρώτα 10-15 λεπτα. Και μετά μπορώ να είμαι ο εαυτός μου 1000%
Αυτο είναι και το πιο κρίσιμο χρονικό διάστημα.
Αν ακολουθησεις σωστη τακτική στην αρχή τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.
Οπως τα πάντα στη ζωή έτσι και οι σχέσεις ειναι θέμα στρατηγικής

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
:rockon:Προπονητικά συστήματα!!!Τέλειο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα το κάνουνε όπως στην πυγμαχία που είναι απο κάτω ο προπονητής και δίνει οδηγίες.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν γινεται να παμε κατευθειαν στο δευτερο ραντεβου????
Το πρωτο ειναι μπελαs........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom