You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συμβουλές για πρώτο ραντεβού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ashton21
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 427
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Δεν πρεπει να κανεις τιποτα αλλο, απο το να εισαι απλα ο εαυτος σου !!!!!!τελικα καταληξατε στο τι πρεπει να κανουμε στο πρωτο ραντεβου?
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
δηλαδη αμα της πω κατσε να σε γαμησω, θα κατσει?Δεν πρεπει να κανεις τιποτα αλλο, απο το να εισαι απλα ο εαυτος σου !!!!!!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Φυσικα !!!!!!δηλαδη αμα της πω κατσε να σε γαμησω, θα κατσει?
Λες να χασει το κελεπουρι ?
VaggelisWestSide
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
κάνεις την προσευχή σου να πάνε όλα καλά (άναψε και καμιά λαμπάδα να σαι πιό σίγουρος)
ντύνεσαι ευπρεπώς (κατά τα γούστα του καθενός)
μυρίζεις σαν άνθρωπος κι όχι σαν χωματερή των άνω λιοσίων
το μαλλί συμμαζεμένο κι όχι σαν πατημένη σοκολατόπαστα
χαλαρός,άπλας και βγάζεις φυσικότητα (τρεμουλιάσματα και λοιπά καραγκιοζιλίκια είναι καταδικαστέα)
παίρνεις πρωτοβουλίες (αν ήθελε άβουλο κούτσουρο μπορούσε να τα φτιάξει και με την πορτοκαλιά έξω απ το σπίτι της)
καμιά καπότα στην τσέπη για παν ενδεχόμενο (όποιος σέβεται την ψωλή του οφείλει να ναι ετοιμοπόλεμος ανα πάσα στιγμή)
ΝΤΟΥ!!!
ντύνεσαι ευπρεπώς (κατά τα γούστα του καθενός)
μυρίζεις σαν άνθρωπος κι όχι σαν χωματερή των άνω λιοσίων
το μαλλί συμμαζεμένο κι όχι σαν πατημένη σοκολατόπαστα
χαλαρός,άπλας και βγάζεις φυσικότητα (τρεμουλιάσματα και λοιπά καραγκιοζιλίκια είναι καταδικαστέα)
παίρνεις πρωτοβουλίες (αν ήθελε άβουλο κούτσουρο μπορούσε να τα φτιάξει και με την πορτοκαλιά έξω απ το σπίτι της)
καμιά καπότα στην τσέπη για παν ενδεχόμενο (όποιος σέβεται την ψωλή του οφείλει να ναι ετοιμοπόλεμος ανα πάσα στιγμή)
ΝΤΟΥ!!!
Επισκέπτης
απλό ντύσιμο (epic fail να σκάσεις με γραβάτα πχ)
Προσωπικά κυκλοφορώ με γραβάτα από τα 25
παντού , εκτός από σούπερ μάρκετ, συνεργεία και καλοκαίρια σε παραλίες.
Το "απλό ντύσιμο" δεν μου λέει κάτι.
Προφανώς αναφέρεσαι σε τύπους
σαν τον μέσο οδηγό τουμπανιασμένου saxo στο μπουρνάζι
έτσι και βάλουν γραβάτα για να το παίξουν κάπως σε γκόμενα.
Γραβάτα που την πήραν δεμένη από την πωλήτρια του μαγαζιού
και τη φοράνε έτσι , γιατί δεν ξέρουν να τη δένουν οι ίδιοι.
Εκεί ναι , θα είναι ... epic fail
αλλά τέτοιοι τύποι είναι ολόκληροι epic fail
και το ίδιο όσες βγαίνουν μαζί τους
οπότε δεν λέει τίποτε ...
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
------Για πρώτα ραντεβού , ισχύουν τα ακόλουθα:
1)Δεν κάνεις τον ταξιτζή.
Η γκόμενα έρχεται με δικό της μέσο και φεύγει το ίδιο.
2)Δεν κερνάς τίποτε , πληρώνει τα δικά της.
3)Δεν το κανονίζεις το 1ο ραντεβού Σάββατο βράδι ή παρασκευή βράδι.
Ακόμη καλύτερα καθόλου βράδι , απόγευμα, έτσι δείχνεις ότι έχεις να κάνεις κατι άλλο το βράδι.
4)Δεν θεωρείς ότι επειδή βγήκε 1ο ραντεβού θα τον φάει εύκολα
ή θα βγεί σίγουρα καιδεύτερο , χωρίς θυσίες ή υποσχέσεις από τη δική σου πλευρά , σαν αυτές που αναφέρονται στα 1+2+3
5)Λόγω του 4 , έχεις στην καβάτζα άλλες 4-5 για πρώτα ραντεβού,
ώστε αν η συγκεκριμένη δεν τον φαει ή δεν αφήσει προοπτική να το φάει σύντομα και δεν ζητάει τα 1-2-3
να βγείς την επόμενη έξοδο 1ο ραντεβού ΜΕ ΑΛΛΗ.
Αν δεν τα ακολουθείς αυτά
μπορείς να γράψεις βιβλίο
με αναμνήσεις ενός αγαπούλη-σπόνσορα...
δεν υπαρχουν κανονες.....
απλα μονο το παιζεις ανετος εστω κ αν γουσταρεις τρελα..
στο τελευταιο κοιτα που εγιναν ολα αντιθετα...
1-μαλακια να πηγαιναμε ιδιο μερος με 2 αμαξια....αφου συναντηθηκαμε κοντα σπιτι της..
2-κερασμα επεσε (σιγα το 10ε)αλλα εκανε κονηση με επιμονη εχει την πουστικη κ καλα..
3-ηταν σαββατο βραδυ(δουλευε καθε μερα εκτος κυριακης)μια μερα ειχε..
4-το εφαγε το ιδιο βραδυ.......
5-αν δεν την γυρναγα κ ειχε δικο της αμαξι δεν θα γινονταν ισως...
------------------
οποτε η ταΚΤΙΚη σου κ σκεψη ακυρη...
γενικα εχεις δικιο γιατι συνηθως ετσι γινεται και το χουν σαν δεδομενο.....
οποτε ειπα θα δουμε ποτε θα βγουμε δηλαδη δεν πιεσα για μερα η συχνοτητα...
ολα πηγαν καλως..
οποτε επεμενα εμεινα με το πουλι στο χερι...
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
σημαντικο...
αν καταληξετε σπιτι της η σπιτι σου..
αν δεν εχει προηγηθει νταλαβερι...
παιξτο ΠΑΝΤΑ ανετος π.χ να κοιμηθω στον καναπε...
οταν επνευσεις σιγουρια-εμπιστοσυνη-σεβασμο..
100% το ιδιο βραδυ τον εχεις βαλει μεσα..
σε καθε τυπο γκομενας....
αν οχι 100% 9/10 σιγουρα...
αν καταληξετε σπιτι της η σπιτι σου..
αν δεν εχει προηγηθει νταλαβερι...
παιξτο ΠΑΝΤΑ ανετος π.χ να κοιμηθω στον καναπε...
οταν επνευσεις σιγουρια-εμπιστοσυνη-σεβασμο..
100% το ιδιο βραδυ τον εχεις βαλει μεσα..
σε καθε τυπο γκομενας....
αν οχι 100% 9/10 σιγουρα...
πάντως παιδιά έχω παρακολουθήσει σεμινάρια στο show me the magic. Ο τύπος στο πρώτο μάθημα αν μείνεις δυσαρεστημένος δεν παίρνει λεφτά.. και θα την πέσει στην γκόμενα που θα του πεις εσύ οπότε στημένο δεν είναι. Με βοήθησε πάρα πολύ εμένα, το συνηστώ ανεπιφύλακτα. Δεν παίρνει λεφτά αν δεν του πεις ότι πείστηκες ότι αυτό που σου λέει θα σε βοηθήσει. Είναι πολύ ΟΚ το παιδί και ακόμα μιλάμε και με βοηθάει. Το κατεχει πολύ το άθλημα.. αν δεν ξέρεις δύσκολο να πειστείς όντως κι εγώ γελούσα όταν μου το έλεγαν αλλά το δοκίμασα για πλάκα.
show me the magic weebly και θα με θυμηθείτε και μιλάω καλοπροαίρετα, όποιος με αποπάρει και με βρίσει χέστηκα
show me the magic weebly και θα με θυμηθείτε και μιλάω καλοπροαίρετα, όποιος με αποπάρει και με βρίσει χέστηκα
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
πάντως παιδιά έχω παρακολουθήσει σεμινάρια στο show me the magic. Ο τύπος στο πρώτο μάθημα αν μείνεις δυσαρεστημένος δεν παίρνει λεφτά.. και θα την πέσει στην γκόμενα που θα του πεις εσύ οπότε στημένο δεν είναι. Με βοήθησε πάρα πολύ εμένα, το συνηστώ ανεπιφύλακτα. Δεν παίρνει λεφτά αν δεν του πεις ότι πείστηκες ότι αυτό που σου λέει θα σε βοηθήσει. Είναι πολύ ΟΚ το παιδί και ακόμα μιλάμε και με βοηθάει. Το κατεχει πολύ το άθλημα.. αν δεν ξέρεις δύσκολο να πειστείς όντως κι εγώ γελούσα όταν μου το έλεγαν αλλά το δοκίμασα για πλάκα.
Επισκέπτης
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
η γκομενα μυριζει τον πεινασμενο-απελπισμενο οπως ο καρχαριας το αιμα..
κανεις δεν μπορει να ξεφυγει του πεπρωμενου του..
τον σαλιαρη καμια δεν θα τον παρει καμια ποτε στα σοβαρα ο,τι κι εαν κανει οσο κι εαν προσποιηθει..
ενω ο αντρας με προσωπικοτητα θ αφησει το στιγμα του με το να ειναι απλα ο εαυτος του..
ειτε το εχεις ειτε οχι..δεν το αποκτας στην πορεια
τον σαλιαρη καμια δεν θα τον παρει καμια ποτε στα σοβαρα ο,τι κι εαν κανει οσο κι εαν προσποιηθει..
ενω ο αντρας με προσωπικοτητα θ αφησει το στιγμα του με το να ειναι απλα ο εαυτος του..
κι εγω ρε φιλε τοτε πως το απεκτησα στην πορεια? Ετσι πιστευει ο καθε loser οτι η το εχεις ή οχι και δεν προχωραει ποτε. Πειθει τον εαυτο του οτι δεν μπορει και του γινεται βιωμα και νομος. ΔΕΝ ειναι ετσι. Παιχνιδι του μυαλου ειναι με τις γκομενες. Το μαθαινεις και κερδιζεις. Με προπονηση, οπως στα βιντεο παιχνιδια.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
το δυσκολο δεν ειναι να βγαλεις γκομενακι εγω ρε φιλε τοτε πως το απεκτησα στην πορεια? Ετσι πιστευει ο καθε loser οτι η το εχεις ή οχι και δεν προχωραει ποτε. Πειθει τον εαυτο του οτι δεν μπορει και του γινεται βιωμα και νομος. ΔΕΝ ειναι ετσι. Παιχνιδι του μυαλου ειναι με τις γκομενες. Το μαθαινεις και κερδιζεις. Με προπονηση, οπως στα βιντεο παιχνιδια.
το δυσκολο ειναι να σε δει σοβαρα εκεινη..να νιωσει ασφαλεια διπλα σου.συνηθως πολλες γνωριζουν απο το πρωτο ραντεβου οτι εχουν μπλεξει με σαλιες αλλα το παραβλεπουν μεχρι ενα πρωινο..
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Λιγη αυτοπεποιθηση και να εισαι ο εαυτος σου θελει...
Ουτε υπερβολες ουτε ψευτιες και υποκρισιες...
Αυτα φαινονται αργα η γρηγορα και εκτιθεσαι ανεπανορθωτα, αρα ειναι ανουσιο και ανοητο, να παραστησεις κατι που δεν εισαι
Οτι ειναι να γινει θα γινει .......
Στο κατω κατω δεν το εχουν ολοι, αυτο το ταμπεραμεντο της ευκολης επικοινωνιας, ας το πουμε ετσι......
Μεγαλο ρολο παιζει και το περιββαλον στην διαμορφωση της προσωπικοτητας..... και σε τι ατομα απευθυνεσαι.
Δεν κανουν ολοι για ολες, ουτε και ολες για ολους....
Ουτε υπερβολες ουτε ψευτιες και υποκρισιες...
Αυτα φαινονται αργα η γρηγορα και εκτιθεσαι ανεπανορθωτα, αρα ειναι ανουσιο και ανοητο, να παραστησεις κατι που δεν εισαι
Οτι ειναι να γινει θα γινει .......
Στο κατω κατω δεν το εχουν ολοι, αυτο το ταμπεραμεντο της ευκολης επικοινωνιας, ας το πουμε ετσι......
Μεγαλο ρολο παιζει και το περιββαλον στην διαμορφωση της προσωπικοτητας..... και σε τι ατομα απευθυνεσαι.
Δεν κανουν ολοι για ολες, ουτε και ολες για ολους....
η γκομενα μυριζει τον πεινασμενο-απελπισμενο οπως ο καρχαριας το αιμα..
Το πεπρωμένο μας εμείς το ορίζουμε, όπως και τη μοίρα μας. Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε το λεωφορείο που θα μας πατήσει. Μπορούμε όμως να ορίσουμε τη μοίρα μας ερωτικά. Όποιος δεν μπορεί να αλλάξει είναι μόνο αυτός που δε θέλει να αλλάξει. Ασχέτως σεμιναρίων και μαθημάτων στο show me the magic
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να πονοκεφαλιάζουμε για να ρίξουμε μια γκόμενα????<<Πρέπει να κάνεις το ένα>>, <<να δείξεις το άλλο>> κλπ.
Θα συμφωνήσω με αυτούς που είπαν ότι πρέπει να είσαι απλά ο εαυτός σου, είτε είσαι πρωτάρης και αγχωμένος, είτε έχεις πάρει αρκετό λαό και τις γράφεις πλέον στα 0-0 σου.
Θα συμφωνήσω με αυτούς που είπαν ότι πρέπει να είσαι απλά ο εαυτός σου, είτε είσαι πρωτάρης και αγχωμένος, είτε έχεις πάρει αρκετό λαό και τις γράφεις πλέον στα 0-0 σου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις