Νέα

Συμβουλές για πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ashton21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω το βλεπω σαν ενα φαινομενο
το οποιο εχει καποιους κανονες

καποιοι απ'αυτους τους κανονες που αναφερθηκαν πιο πριν νομιζω οτι ειναι πολυ σωστοι
και εχουν ενδιαφερον για το θεμα των σχεσεων.

δεν πιστευω δηλαδη οτι ειναι ολα τυχαια και δεν υπαρχουν κανονες και οτι πανε και οτι ρθουνε...

ας μιλαμε καλυτερα επι του θεματος και συμφωνα με τις εμπειριες μας  ;)

Ποσο καιρο εχεις να βγει 1ο ραντεβου ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κολλητος δεν ξερω τι σημαινει και μην με παρεξηγησετε αλλα ειμαι κατα του θεσμου  ;)

Κολλητος ειναι αυτος ο φιλος, με τον οποιο μπορεις να πεις δυο πραγματα παραπανω απο οτι με τους υπολοιπους φιλους, γνωστους, η και συγγενεις ακομη αν θες.

Ειναι αυτος που πιστευεις οτι θα σε ακουσει, η θα σου σταθει, η θα σε καθοδηγησει-συμβουλεψει, σε καποια δυσκολη στιγμη της ζωης σου.

Φυσικα εννοειται οτι κι εσυ θα νιωθεις αναλογα γιαυτον.

Ειναι ο πρωτος ανθρωπος που θεωρητικα, θα στραφεις σε καποια δυσκολη στιγμη, με λιγα λογια.......

Ομως επετρεψε μου να εχω τη επιφυλλαξη μου στις παρουσες εποχες.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι κολλητοι και μαλακιες αυτα που ξερει η οικογενεια μου για μενα
τα ξερει ΜΟΝΟ η οικογενεια μου! Κανεις αλλος. Δεν θα εμπιστευομουν καποιο μεγαλο
μυστικο μου σε καποιον , εδω εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι ηδη μιλαω πολυ και θα πρεπει
ηδη να αρχισω να περιοριζω την γλωσσα μου  :2funny: :2funny: :2funny:

Σε δυσκολες στιγμες κανεις δεν θα σε βοηθησει αν δεν εχει να κερδισει κατι απο σενα
Μακιαβελλικος νομος. Μην ειστε ρομαντικοι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι κολλητοι και μαλακιες αυτα που ξερει η οικογενεια μου για μενα
τα ξερει ΜΟΝΟ η οικογενεια μου! Κανεις αλλος. Δεν θα εμπιστευομουν καποιο μεγαλο
μυστικο μου σε καποιον , εδω εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι ηδη μιλαω πολυ και θα πρεπει
ηδη να αρχισω να περιοριζω την γλωσσα μου  :2funny: :2funny: :2funny:

Σε δυσκολες στιγμες κανεις δεν θα σε βοηθησει αν δεν εχει να κερδισει κατι απο σενα
Μακιαβελλικος νομος. Μην ειστε ρομαντικοι.
Κι ομως το κανουν !!!!!!!

Οχι αυτοι που περιμενεις παντως......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ολα στην ζωη εχουν μια τιμη. Ακομη και μια συμβουλη να δωσεις σε εναν φιλο
σου κοστισε τον χρονο + την ενεργεια που χαλασες. Και φυσικα ολα ειναι οφελος
αν καποιος δεν περναει καλα μαζι σου θα σε κλασει. Γιατι οι ανθρωποι που κανουν χαβαλε
εχουν περισσοτερο κοσμο γυρω τους απο αυτους που λενε τα πραγματα με το ονομα τους?
Γιατι οι πρωτοι διασκεδαζουν τον κοσμο με αυτα που κανουν και οσοι ειναι διπλα τους εχουν λογο
οχι χρηματικο μεν αλλα αυλο οφελος. (Καποιοι πουλανε βεβαια το χιουμορ τους βλεπε Λαζοπουλος κτλπ)

τελικα καταληγουμε στο οτι ΟΛΑ ειναι οφελος  :grin: αν δεν εχεις να δωσεις κατι θα πεσεις σε δυσμενεια πολυ γρηγορα
ή θα εχεις λιγοτερους συμμαχους κτλπ. Τωρα το οτι λεμε επιφανειακα πως ναι ξερεις υπαρχει ανιδιοτελεια κτλπ αυτα
ειναι θεματα παρουσιασης και δεν εχουν καμια σχεση με το υποσυνειδητο το οποιο οπως λεω πιο πανω
εχει παντα καποιο οφελος για να ωθει εναν ανθρωπο να κανει παρεα με καποιον αλλον

ακομη και οι ερωτικες σχεσεις οφελος ειναι... μια γκομενα σε εχει ερωτευτει και θελει να τον φαει απο σενα
για την καυλα της θα ερθει μαζι σου αν δεν την ειχε δεν θα ερχοταν... αυτο ειναι το υποσυνειδητο συνειδητα τωρα μπορουμε να το καλυψουμε και να το παρουσιασουμε οπως θελει ο καθενας πχ με αγαπησε για τα ωραια μου ματια  :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ολα στην ζωη εχουν μια τιμη. Ακομη και μια συμβουλη να δωσεις σε εναν φιλο
σου κοστισε τον χρονο + την ενεργεια που χαλασες. Και φυσικα ολα ειναι οφελος
αν καποιος δεν περναει καλα μαζι σου θα σε κλασει. Γιατι οι ανθρωποι που κανουν χαβαλε
εχουν περισσοτερο κοσμο γυρω τους απο αυτους που λενε τα πραγματα με το ονομα τους?
Γιατι οι πρωτοι διασκεδαζουν τον κοσμο με αυτα που κανουν και οσοι ειναι διπλα τους εχουν λογο
οχι χρηματικο μεν αλλα αυλο οφελος. (Καποιοι πουλανε βεβαια το χιουμορ τους βλεπε Λαζοπουλος κτλπ)

τελικα καταληγουμε στο οτι ΟΛΑ ειναι οφελος  :grin: αν δεν εχεις να δωσεις κατι θα πεσεις σε δυσμενεια πολυ γρηγορα
ή θα εχεις λιγοτερους συμμαχους κτλπ. Τωρα το οτι λεμε επιφανειακα πως ναι ξερεις υπαρχει ανιδιοτελεια κτλπ αυτα
ειναι θεματα παρουσιασης και δεν εχουν καμια σχεση με το υποσυνειδητο το οποιο οπως λεω πιο πανω
εχει παντα καποιο οφελος για να ωθει εναν ανθρωπο να κανει παρεα με καποιον αλλον

ακομη και οι ερωτικες σχεσεις οφελος ειναι... μια γκομενα σε εχει ερωτευτει και θελει να τον φαει απο σενα
για την καυλα της θα ερθει μαζι σου αν δεν την ειχε δεν θα ερχοταν... αυτο ειναι το υποσυνειδητο συνειδητα τωρα μπορουμε να το καλυψουμε και να το παρουσιασουμε οπως θελει ο καθενας πχ με αγαπησε για τα ωραια μου ματια  :2funny:
Παπαπαπαπαπαπαπαπα παιδακι μου εσυ δεν παιζεσαι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειναι ασχημο ρε συ να σκεφτεσαι ετσι..... :S

Εστιασα στην πρωτη παραγραφο για την παρουσα απαντηση μου

Τωρα που το ξαναδιαβαζω.....
Σε ολα τα υπολοιπα που αναφερεις εχεις απολυτο δικιο εστω κι αν τα λες χυμα και χοντρα .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κι ομως το κανουν !!!!!!!

Οχι αυτοι που περιμενεις παντως......

Φιλε δεν πιστευω στον θεσμο του κολλητου
ακομη και οσοι πιστευουν μετα απο λιγο καιρο τσακωνονται  :2funny: :2funny:
με τους δηθεν "κολλητους" τους  :2funny: :2funny: σιγα μην κατσω να πω δικα μου μυστικα
στον αλλον να με εχει στο χερι μετα και να τα λεει πισω απο την πλατη μου εδω ο αλλος
ισχυριζοταν πως ηταν κολλητος με τον αλλον 15 χρονια (και ακομα ειναι) και μου ειχε ξερασει μεχρι
και μια φορα που ο κολλητος του ειχε μπει με ψευτικο εμαιλ και με εβριζε  :2funny: :2funny: :2funny:
και εγω δεν ηξερα οτι ηταν αυτος χαχαχα μου ρουφιανεψε τον κολλητο του!!! Ο αλλος τσακωθηκε με τον κολλητο δεν ξαναμιλησανε ποτε και μετα εχεις τον καθε ανωριμο να σου κανει κυρηγματα περι κολλητων αχαχαχαχχ μαλακιες!

να κανεις παρεα με ολους ξεχωριστα... για να εχεις μεγαλη ακτινα γνωριμιων.
Δεν χρειαζεται να φορτωνεσαι σε ενα ατομο και να τον θεωρεις κολλητουλη σου :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
να κανεις παρεα με ολους ξεχωριστα... για να εχεις μεγαλη ακτινα γνωριμιων.
Δεν χρειαζεται να φορτωνεσαι σε ενα ατομο και να τον θεωρεις κολλητουλη σου :2funny: :2funny:
μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα..... δεν ειναι λαθος αν το καλοσκεφτει κανεις ομως

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα..... δεν ειναι λαθος αν το καλοσκεφτει κανεις ομως

Δυσκολευουν οι καιροι φιλε.
Πλεον πρεπει να γινουμε πιο ψυχραιμοι και λογικοι
Να μην εξαπατησεις κανεναν αλλα να μην αφηνεις και κανεναν να σε εξαπατησει
οταν ο αλλος ερχεται και σου πουλαει παραμυθι οτι ξερεις ειμαι φιλαρακι και πες μου
το ενα και πες μου το αλλο απλα κρατα μια πισινη γιατι στις εντυπωσεις ολοι καλοι ειναι!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το να εισαι σε μια ηλικια χωρις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ φιλους,να πιστευεις οτι ολα εχουν μια τιμη κ να μην πιστευεις στην φιλια.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το να εισαι σε μια ηλικια χωρις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ φιλους,να πιστευεις οτι ολα εχουν μια τιμη κ να μην πιστευεις στην φιλια.
Eιναι πραγματι πολυ ασχημο αυτο οντως !!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
oxi re, den einai etsi
apla malakas einai xaxaxaxaxa
Πολυ ευκολα το ειπες αυτο .......

Δεν ειναι σωστο να τα παιρνεις ολα στο φλου....

Σκεφτηκες ποτε, τι βιωματα και καταστασεις μπορει να εχει περασει κανεις, για να φτασει στο σημειο να σκεφτεται ετσι ?
Ο καθε Μπολντεμορτης και δεν το λεω για τον μπολντεμορτη αποκλειστικα, καθως μιλαω γενικως...
Με τον τροπο αυτο που εκφραζεται, βγαζει ενα παραπονο, μια πικρα, μια απογοητευση, οπως θες το λες....
Κατι εχει περασει, κατι εχει δει, κατι εχει νιωσει....

Ολα πηγαζουν απο μια αιτια......

Μαλακας επειδη εκφραζεται ? Και γελας κιολας ?  :S
Ελεος δηλαδη......

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εκανες σχεση τυπε? Ή απλα απολαμβάνεις την μοναξια σου?  :sunglasses:
ειχα μια "συναισθηματικη-σεξουαλικη" σχεση πριν περιπου 1 χρονο για 1μηνα, η οποια δεν προεκυψε μεσω
"ραντεβου" ηταν πιο αυθορμητη ιστορια...

γενικα με τα "ραντεβου" δεν τα παω καλα ουτε και γενικοτερα με τις "σχεσεις"

γι'αυτο μ'ενδιαφερει το θεμα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66