Ρώτα όμως και την Εύα αν της αρέσει ο δικός της να χύσει σε 3 λεπτά.
Έστω και αν έχει και δεύτερο γύρο.
Και μην πάρεις όρκο για το αν πολλοί μεγαλύτεροι αντέχουν δεύτερο γύρο!
συνφωνω πιο πολυ αξιζει ενας γυρος και καλος παρα 2-3 μετριοι
Ρώτα όμως και την Εύα αν της αρέσει ο δικός της να χύσει σε 3 λεπτά.
Εχε χαρη που εισαι μεγαλυτερος και σεβομαι τα χρονια σου..Ρώτα όμως και την Εύα αν της αρέσει ο δικός της να χύσει σε 3 λεπτά.
προφανως δεν της αρεσει...κ εγω αργω πολυ...δεν ειναι θεμα εμπειριας αλλα θεμα μυαλου...
Kαι στην τελικη να σου πω και κατι..και να τελειωσει ο νεος εχει και δευτερο γυρο ενω ο μεγαλος με το ζορι εχει πρωτο..
προφανως δεν της αρεσει...κ εγω αργω πολυ...δεν ειναι θεμα εμπειριας αλλα θεμα μυαλου...
εδω θα διαφωνησω μαζι σου, ξερω ατομα τα οποια εχουν ακομα φουλ της ορμονες κ μετα απο καποια ηλικια
Ασε που μετα απο καποια ηλικια το σεξ ειναι χιλιες φορες καλυτερο ;)
Εχε χαρη που εισαι μεγαλυτερος και σεβομαι τα χρονια σου..
Γιατι να τη χαλασει δηλαδη?Ισα ισα που θα της ανεβει η ψυχολογια αφου θα λεει οτι "ειμαι τοσο καυλωτικη που εχυσε σε 3 λεπτα"..
Εχε χαρη που εισαι μεγαλυτερος και σεβομαι τα χρονια σου..
Γιατι να τη χαλασει δηλαδη?Ισα ισα που θα της ανεβει η ψυχολογια αφου θα λεει οτι "ειμαι τοσο καυλωτικη που εχυσε σε 3 λεπτα"..
να σε δοκιμασουμε τοτε
Δε κανεις κανα λαθος,απλα ειναι αυτο που ειπα μη σκοτιζεσαι..μπααα εκει σκεφτομαι τι κανω λαθος ρε γαμοτο
Σε αλλες αρεσει..Μόλις όμως, η Εύα απάντησε οτι ΔΕΝ της αρέσει.
ολο λογια εισαι
Δε κανεις κανα λαθος,απλα ειναι αυτο που ειπα μη σκοτιζεσαι..
Δε κανεις κανα λαθος,απλα ειναι αυτο που ειπα μη σκοτιζεσαι..
Σε αλλες αρεσει..
Σου έχει ποτέ περάσει απο το μυαλό οτι μπορεί να κάνεις λάθος σε κάτι που πιστεύεις;
εαν θελεις πρακτικα να σου πω απαντηση οταν γαμας γρηγορα για τον αντρα επειδη καυλωνει αμεσως η τριβη ειναι πολυ μεγαλη κ ετσι χυνει γρηγορα...το θεμα ειναι να γαμας αργα για να καυλωνει κ η γκομενα πληρως ;)θα μου πειτε τελικα τι σκεφτεστε και το ελεγχετε εκεινη την ωρα;;; :S
Μπορεις να κατεβασεις ταχυτητα και να πηγαινεις σε πιο χαλαρους ρυθμους..θα μου πειτε τελικα τι σκεφτεστε και το ελεγχετε εκεινη την ωρα;;; :S
η αποσταση βλεπεις :-
μπιχτη;;;; για το αλλο θρεντ;