Νέα

Συχνότητα αυνανισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 987
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες φορές την ημέρα βαράτε μαλακία οταν το κάνατε συστηματικα?

• Πάνω από 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 35 5,4%
  • 3 - 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 58 9,0%
  • 1 - 2 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 367 56,8%
  • Μια φορά τη βδομάδα.

Ψήφοι: 134 20,7%
  • Μια φορά το μήνα.

Ψήφοι: 16 2,5%
  • Δεν το 'χω κάνει ποτέ.

Ψήφοι: 36 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    646

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
αυτο που λενε οτι αν τα κρατας μερικες φορες πριν τα ριξεις δημιουργει προβλημα στον προστατη αληθευει?παρακαλω τους πιο εμπειρους να μας διαφωτησουν
Νομιζω οτι αληθευει φιλε,ειναι σα να πας να κατουρησεις και να σταματας,ξερεις τι επιβαρυνση δεχεται η κυστη τοτε?
Παρομοια επιβαρυνση δεχεται και ο προστατης νομιζω..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Νομιζω οτι αληθευει φιλε,ειναι σα να πας να κατουρησεις και να σταματας,ξερεις τι επιβαρυνση δεχεται η κυστη τοτε?
Παρομοια επιβαρυνση δεχεται και ο προστατης νομιζω..

εγω θελω να ρωτησψ κατι αλλο... πολυ πιτσιρικαδες λογο απειριας τελειωνουν γρηγορα ενω μεγαλυτεροι το ελεγχουν καλυτερα... πως το κανουν αυτο; πειτε μου να μαθω (στο σεξ ενοω)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εγω θελω να ρωτησψ κατι αλλο... πολυ πιτσιρικαδες λογο απειριας τελειωνουν γρηγορα ενω μεγαλυτεροι το ελεγχουν καλυτερα... πως το κανουν αυτο; πειτε μου να μαθω

Είναι οι εργατοώρες πείρας, καλή μου.
Ο γεροντότερος που έχεις πάει πόσο ήτανε;    :)

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω θελω να ρωτησψ κατι αλλο... πολυ πιτσιρικαδες λογο απειριας τελειωνουν γρηγορα ενω μεγαλυτεροι το ελεγχουν καλυτερα... πως το κανουν αυτο; πειτε μου να μαθω (στο σεξ ενοω)
για τους μεγ'αλους ρωτάς πως το κάνουμε?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Αυτο θελει ειδικα σεμιναρια στο θιβετ για να το κανεις..
Τεσπα εγω πιστευω οτι εξαρταται την κοπελα,το παθος και ποσες μερες εχει να αδειασει ο αντρας..αν και μετα απο καποιο καιρο οντως το ελεγχεις αλλα αμα θελει να βγει δε το σταματαει τιποτα..

Επισκέπτης

ειναι αυτο που λες "λογο απειριας". Οι μεγαλυτεροι εχουν την εμπειρια  :)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Είναι οι εργατοώρες πείρας, καλή μου.
Ο γεροντότερος που έχεις πάει πόσο ήτανε;    :)

27 απαντα ομως στην ερωτηση

για τους μεγ'αλους ρωτάς πως το κάνουμε?

φυσικα τους μεγαλους ρωταω

Αυτο θελει ειδικα σεμιναρια στο θιβετ για να το κανεις..
Τεσπα εγω πιστευω οτι εξαρταται την κοπελα,το παθος και ποσες μερες εχει να αδειασει ο αντρας..αν και μετα απο καποιο καιρο οντως το ελεγχεις αλλα αμα θελει να βγει δε το σταματαει τιποτα..

εκτος αυτων που λες και συμφωνω οι μεγαλοι το ελεγχουν καλυτερα απο τους μικρους

Επισκέπτης

δεν ειναι μαναρι μου λογω απειριας...οι ορμονες βαρανε φουλ δεν στα εχουν πει καλα....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ειναι αυτο που λες "λογο απειριας". Οι μεγαλυτεροι εχουν την εμπειρια  :)

σωστη αλλα ελα που εμενα μ αρεσουν τα αγορια της ηλικιας μου... αλλα δεν ειναι παντα ροδινα τα πραματα σ αυτον τον τομεα

δεν ειναι μαναρι μου λογω απειριας...οι ορμονες βαρανε φουλ δεν στα εχουν πει καλα....

καλα να ειναι οι ορμονες στα 16 αλλα και στα 21;;;;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Kαι στην τελικη να σου πω και κατι..και να τελειωσει ο νεος εχει και δευτερο γυρο ενω ο μεγαλος με το ζορι εχει πρωτο.. :P :grin:

Επισκέπτης

εδω θα διαφωνησω μαζι σου, ξερω ατομα τα οποια εχουν ακομα φουλ της ορμονες κ μετα απο καποια ηλικια  :)

Ασε που μετα απο καποια ηλικια το σεξ ειναι χιλιες φορες καλυτερο  ;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Kαι στην τελικη να σου πω και κατι..και να τελειωσει ο νεος εχει και δευτερο γυρο ενω ο μεγαλος με το ζορι εχει πρωτο.. :P :grin:

Ρώτα όμως και την Εύα αν της αρέσει ο δικός της να χύσει σε 3 λεπτά.
Έστω και αν έχει και δεύτερο γύρο.
Και μην πάρεις όρκο για το αν πολλοί μεγαλύτεροι αντέχουν δεύτερο γύρο!    :dancing:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ε ενταξει δεν μιλαω και για χουφταλα αλλα αλλιως ειναι ο 30 αρης κι αλλιως ο 20αρης

Επισκέπτης
Ρώτα όμως και την Εύα αν της αρέσει ο δικός της να χύσει σε 3 λεπτά.
Έστω και αν έχει και δεύτερο γύρο.
Και μην πάρεις όρκο για το αν πολλοί μεγαλύτεροι αντέχουν δεύτερο γύρο!     :dancing:

προφανως δεν της αρεσει...κ εγω αργω πολυ...δεν ειναι θεμα εμπειριας αλλα θεμα μυαλου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom