LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Ποτε δεν εχω λαθος και το χω παραπονο αυτο,η μαμα φυση βλεπεις..Σου έχει ποτέ περάσει απο το μυαλό οτι μπορεί να κάνεις λάθος σε κάτι που πιστεύεις;
Ποτε δεν εχω λαθος και το χω παραπονο αυτο,η μαμα φυση βλεπεις..Σου έχει ποτέ περάσει απο το μυαλό οτι μπορεί να κάνεις λάθος σε κάτι που πιστεύεις;
Ποτε δεν εχω λαθος και το χω παραπονο αυτο,η μαμα φυση βλεπεις..
Όχι.
Απλή ερώτηση, που αφορά την τόση σιγουριά του σε όλα.
εαν θελεις πρακτικα να σου πω απαντηση οταν γαμας γρηγορα για τον αντρα επειδη καυλωνει αμεσως η τριβη ειναι πολυ μεγαλη κ ετσι χυνει γρηγορα...το θεμα ειναι να γαμας αργα για να καυλωνει κ η γκομενα πληρως ;)
Μπορεις να κατεβασεις ταχυτητα και να πηγαινεις σε πιο χαλαρους ρυθμους..
Εναλλακτικα μπορεις να σκεφτεις κατι αντικαβλωτικο οπως τις φωτογραφειες της Λιλα,οτι εχεις να πληρωσεις τη ΔΕΗ και τετοια..
δεν ειναθ θεμα σιγουριας κυριε...ειναι λογω του οτι η ηλικια αυτη ειναι αφθορμητη κ εντονη...εαν ειστε μαγκας πειστε μας με επειχηρηματα οτι αυτα που λεμε ειναι μαλακιες κ να ειστε σιγουρος θα ειμαι ο πρωτος που θα σας βγαλω το καπελο ;)
Πλακα κανω κυριε παπια,αν νομιζετε οτι ειστε σε κανα σεμιναριο και θελετε να μιλαμε σοβαρα πειτε το..εχω δειξει απειρο σεβασμο παντως με παραδεχεσαι?No comments.
Αυτά που λες εδώ πάντως, είναι επιεικώς παιδικά.
Να με συμπαθάς.
μπορεις να σκεφτεις κατι αντικαβλωτικο οπως τις φωτογραφειες της Λιλα
δεν ειναθ θεμα σιγουριας κυριε...ειναι λογω του οτι η ηλικια αυτη ειναι αφθορμητη κ εντονη...εαν ειστε μαγκας πειστε μας με επειχηρηματα οτι αυτα που λεμε ειναι μαλακιες κ να ειστε σιγουρος θα ειμαι ο πρωτος που θα σας βγαλω το καπελο ;)
Ναι οντως υπαρχει κι αυτος ο κινδυνος..γι αυτο γρηγορο και σιγουρο χυσιμο κι ασε τους αλλους να λενε..Ετσι δεν θα αργησεις να χυσεις αλλα θα σου πεσει τελειως...
Πλακα κανω κυριε παπια,αν νομιζετε οτι ειστε σε κανα σεμιναριο και θελετε να μιλαμε σοβαρα πειτε το..εχω δειξει απειρο σεβασμο παντως με παραδεχεσαι?
Τι να σχολιάσω δηλαδή;
Οτι δεν κάνει ποτέ και πουθενά λάθος και οτι η μαμά φύση είναι υπεύθυνη γι' αυτό;
ισως λεω ισως δεν ξερω με το λαστιχο να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα γιατι ακαποτε εχεις καλυτερη αισθηση του μουνιου..μπορει κ να κανω λαθος..αν ειναι και χωρις προφυλακτικο ειναι ακομα πιο μεγαλη η τριβη;
Ναι οντως υπαρχει κι αυτος ο κινδυνος..γι αυτο γρηγορο και σιγουρο χυσιμο κι ασε τους αλλους να λενε..
Δε μπορω να το κψω,ειναι θεμα ευγενειας και αρχων..Φυσικά και το παραδέχομαι, και χαίρομαι τον αυθορμητισμό σου. Σοβαρά.
Αλλά βάλε και το πάνω κεφάλι να δουλέψει ρε γαμώτο πότε- πότε.
Θα σε παρακαλούσα επίσης να κόψεις το "κύριε", δεν γέρασα τόσο.
οχι κυριε να τον πεισεις με επειχηρηματα οτι το να χυνεις σε 3 λεπτα ειναι μαλακια για την γκομενα γιατι εαν ειναι καυλωμενος κ αυτος κ η γκομενα σηκωθει κ φυγει ενω αυτος ειναι πυραυλος θα ξενερωσει κ ο ιδιος...τοσο απλα ;)
ισως λεω ισως δεν ξερω με το λαστιχο να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα γιατι ακαποτε εχεις καλυτερη αισθηση του μουνιου..μπορει κ να κανω λαθος..
Τι να κανουμε,ειμαστε γρηγορογαμηκουλες,σας κανουμε?α οχι δεν παιζωωωω
οχι κυριε να τον πεισεις με επειχηρηματα οτι το να χυνεις σε 3 λεπτα ειναι μαλακια για την γκομενα γιατι εαν ειναι καυλωμενος κ αυτος κ η γκομενα σηκωθει κ φυγει ενω αυτος ειναι πυραυλος θα ξενερωσει κ ο ιδιος...τοσο απλα ;)
ακριβως μονο που σπανια συνβαινει αυτο
Το είπες και μόνος σου.
Αν χύσει σε 3 λεπτά, είναι σαν να δείχνει στη γκόμενα οτι δεν δίνει σημασία στη δική της ευχαρίστηση και οτι την έχει μόνο για ντεκόρ.
Ξέρεις πολλές που να τους αρέσει αυτό;
Εκτός απο τις πουτάνες στο Μεταξουργείο, που βιάζονται να ξεπετάξουν όσους περισσότερους μπορούν.
Σε κάλυψα;
το λεω σαν μετρο συγκρησης...δεν ειπα οτι γενικα το κανετε...βεβαια υπαρχουν κ εξαιρεσεις
Τωρα εσυ δε φαινεσαι υπεροπτης και οτι εχεις απολυτο δικιο?Το είπες και μόνος σου.
Αν χύσει σε 3 λεπτά, είναι σαν να δείχνει στη γκόμενα οτι δεν δίνει σημασία στη δική της ευχαρίστηση και οτι την έχει μόνο για ντεκόρ.
Ξέρεις πολλές που να τους αρέσει αυτό;
Εκτός απο τις πουτάνες στο Μεταξουργείο, που βιάζονται να ξεπετάξουν όσους περισσότερους μπορούν.
Σε κάλυψα;