Νέα

Συχνότητα αυνανισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 987
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες φορές την ημέρα βαράτε μαλακία οταν το κάνατε συστηματικα?

• Πάνω από 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 35 5,4%
  • 3 - 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 58 9,0%
  • 1 - 2 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 366 56,7%
  • Μια φορά τη βδομάδα.

Ψήφοι: 134 20,8%
  • Μια φορά το μήνα.

Ψήφοι: 16 2,5%
  • Δεν το 'χω κάνει ποτέ.

Ψήφοι: 36 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    645

Επισκέπτης
Όχι.
Απλή ερώτηση, που αφορά την τόση σιγουριά του σε όλα.

δεν ειναθ θεμα σιγουριας κυριε...ειναι λογω του οτι η ηλικια αυτη ειναι αφθορμητη κ εντονη...εαν ειστε μαγκας πειστε μας με επειχηρηματα οτι αυτα που λεμε ειναι μαλακιες κ να ειστε σιγουρος θα ειμαι ο πρωτος που θα σας βγαλω το καπελο  ;)

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ΕΓΩ ΚΑΜΟΙΑ ΦΟΡΑ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ να μου τον παιζει πειραζει?
μηπως θα εχω προβλημα  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε πατε καλα σαν την μαλακια τιποτα αλλο ακρος προσωπικη και ευχαριστη
αρκει να μην την βρισκεις με μαλακισμενα θεματα (βλεπε παιδεραστια-σκοτοκατουρα κτλ κτλ)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εαν θελεις πρακτικα να σου πω απαντηση οταν γαμας γρηγορα για τον αντρα επειδη καυλωνει αμεσως η τριβη ειναι πολυ μεγαλη κ ετσι χυνει γρηγορα...το θεμα ειναι να γαμας αργα για να καυλωνει κ η γκομενα πληρως  ;)

ε αντε πες το ρε παιδι μου!!! ευχαριστω

υποερωτημα

αν ειναι και χωρις προφυλακτικο ειναι ακομα πιο μεγαλη η τριβη;

Μπορεις να κατεβασεις ταχυτητα και να πηγαινεις σε πιο χαλαρους ρυθμους..
Εναλλακτικα μπορεις να σκεφτεις κατι αντικαβλωτικο οπως τις φωτογραφειες της Λιλα,οτι εχεις να πληρωσεις τη ΔΕΗ και τετοια..

ευχαριστω επισης τουλαχιστον συνφωνειτε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν ειναθ θεμα σιγουριας κυριε...ειναι λογω του οτι η ηλικια αυτη ειναι αφθορμητη κ εντονη...εαν ειστε μαγκας πειστε μας με επειχηρηματα οτι αυτα που λεμε ειναι μαλακιες κ να ειστε σιγουρος θα ειμαι ο πρωτος που θα σας βγαλω το καπελο  ;)

Τι να σχολιάσω δηλαδή;
Οτι δεν κάνει ποτέ και πουθενά λάθος και οτι η μαμά φύση είναι υπεύθυνη γι' αυτό;    :dancing:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
No comments.
Αυτά που λες εδώ πάντως, είναι επιεικώς παιδικά.
Να με συμπαθάς.
Πλακα κανω κυριε παπια,αν νομιζετε οτι ειστε σε κανα σεμιναριο και θελετε να μιλαμε σοβαρα πειτε το..εχω δειξει απειρο σεβασμο παντως με παραδεχεσαι?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ετσιιιιιιιιιιιιι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ετσι δεν θα αργησεις να χυσεις αλλα θα σου πεσει τελειως... :headbang:
Ναι οντως υπαρχει κι αυτος ο κινδυνος..γι αυτο γρηγορο και σιγουρο χυσιμο κι ασε τους αλλους να λενε..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πλακα κανω κυριε παπια,αν νομιζετε οτι ειστε σε κανα σεμιναριο και θελετε να μιλαμε σοβαρα πειτε το..εχω δειξει απειρο σεβασμο παντως με παραδεχεσαι?

Φυσικά και το παραδέχομαι, και χαίρομαι τον αυθορμητισμό σου. Σοβαρά.
Αλλά βάλε και το πάνω κεφάλι να δουλέψει ρε γαμώτο πότε- πότε.
Θα σε παρακαλούσα επίσης να κόψεις το "κύριε", δεν γέρασα τόσο.      :dancing:

Επισκέπτης
Τι να σχολιάσω δηλαδή;
Οτι δεν κάνει ποτέ και πουθενά λάθος και οτι η μαμά φύση είναι υπεύθυνη γι' αυτό;     :dancing:

οχι κυριε να τον πεισεις με επειχηρηματα οτι το να χυνεις σε 3 λεπτα ειναι μαλακια για την γκομενα γιατι εαν ειναι καυλωμενος κ αυτος κ η γκομενα σηκωθει κ φυγει ενω αυτος ειναι πυραυλος θα ξενερωσει κ ο ιδιος...τοσο απλα  ;)

αν ειναι και χωρις προφυλακτικο ειναι ακομα πιο μεγαλη η τριβη;
ισως λεω ισως δεν ξερω με το λαστιχο να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα γιατι ακαποτε εχεις καλυτερη αισθηση του μουνιου..μπορει κ να κανω λαθος..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Φυσικά και το παραδέχομαι, και χαίρομαι τον αυθορμητισμό σου. Σοβαρά.
Αλλά βάλε και το πάνω κεφάλι να δουλέψει ρε γαμώτο πότε- πότε.
Θα σε παρακαλούσα επίσης να κόψεις το "κύριε", δεν γέρασα τόσο.      :dancing:
Δε μπορω να το κψω,ειναι θεμα ευγενειας και αρχων..
Το πανω κεφαλι το εχουμε για σοβαρα θεματα,οχι για το πως θα γαμησουμε χωρις χερια και ποτε θα χυσουμε γρηγορα..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οχι κυριε να τον πεισεις με επειχηρηματα οτι το να χυνεις σε 3 λεπτα ειναι μαλακια για την γκομενα γιατι εαν ειναι καυλωμενος κ αυτος κ η γκομενα σηκωθει κ φυγει ενω αυτος ειναι πυραυλος θα ξενερωσει κ ο ιδιος...τοσο απλα  ;)
ισως λεω ισως δεν ξερω με το λαστιχο να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα γιατι ακαποτε εχεις καλυτερη αισθηση του μουνιου..μπορει κ να κανω λαθος..

ακριβως μονο που σπανια συνβαινει αυτο

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Το είπες και μόνος σου.
Αν χύσει σε 3 λεπτά, είναι σαν να δείχνει στη γκόμενα οτι δεν δίνει σημασία στη δική της ευχαρίστηση και οτι την έχει μόνο για ντεκόρ.
Ξέρεις πολλές που να τους αρέσει αυτό;
Εκτός απο τις πουτάνες στο Μεταξουργείο, που βιάζονται να ξεπετάξουν όσους περισσότερους μπορούν.
Σε κάλυψα;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Το είπες και μόνος σου.
Αν χύσει σε 3 λεπτά, είναι σαν να δείχνει στη γκόμενα οτι δεν δίνει σημασία στη δική της ευχαρίστηση και οτι την έχει μόνο για ντεκόρ.
Εκτός απο τις πουτάνες στο Μεταξουργείο, που βιάζονται να ξεπετάξουν όσους περισσότερους μπορούν.
Σε κάλυψα;

με καλυψες πληρως

το λεω σαν μετρο συγκρησης...δεν ειπα οτι γενικα το κανετε...βεβαια υπαρχουν κ εξαιρεσεις  :2funny:

πως να το κανουμε αλλωστε;;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Το είπες και μόνος σου.
Σε κάλυψα;
Τωρα εσυ δε φαινεσαι υπεροπτης και οτι εχεις απολυτο δικιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom