Διαγραμμένο μέλος 233658
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Βρίσκομαι στην 3 και όπως ανέφερε κάποιος λίγο πιο πίσω στην κατηγορία ''κτλ''
Αυτές, ούτως ή άλλως με κατι πιθηκια από τη παρέα τους πηδιουντε, οπότε γιατί να μην πηδιουντε και με εμάς?Οι ελλεεινιδες φταίνε σίγουρα - αλλά μόνο αυτές;
Με τους αρσενικούς πιθήκους τι γίνεται;
Με πόσους από αυτούς που βλέπεις γύρω σου θα ήθελες να πηδιεται η κόρη σου ή η αδελφή σου;
Και δεν εννοώ μόνο την εμφάνιση.
Δεν έχω γνωρίσει εναλλακτικό που να μην έβρισκε.Για τους εναλλακτικούς είσαι σίγουρος ότι γαμανε αβερτα;
Δύσκολα μπαίνεις σε τέτοιες ομάδες, πρέπει να έχεις γνωστούς και φίλους ντίλερς που πουλάνε μαύρο για να σε εκτιμήσουν. Είναι στη πλειοψηφία τους καμμένοι εγκεφαλικά. Και οι κοπέλες τους δε ξέρουν ούτε να πηδιούνται καλά καλά.αρκεί να είσαι μέλος της ομάδας.
το μόνο που ίσως μου λείπει από μια σταθερή σχέση είναι να έχω παρέα σε εξορμήσεις και βόλτες/διακοπές (να μην είμαι το μπακούρι της παρέας δλδ), τίποτα άλλο, επειδή είμαι και "δύσκολος", αν κάνω σταθερή σχέση σημαίνει πως όντως μου αρέσει η τύπισσα οπότε θα κόψω τα δέλα, δεν θέλω να τα κόψω ακόμα
Άμα σε βλεπουν όλη την ώρα χωρίς γκόμενά, η γειτονιά-χωριό σου θε λέει ντιντη, η ακόμα χειρότερα μπορεί να λενε ότι έχεις ψυχολογικά προβλήματα, η ότι δεν σου σηκώνεται η ότι το έχεις μικρό. Δεν είμαστε Γερμανία και Αμερική που ο κόσμος στ αρχιδια του, εδώ έχει πολλούς κουτσομπόλες. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να σε λένε ντιντη η να σε λεεν ανίκανο και μικροτσουτσουνοΑυτό είναι το θέμα στις ηλικίες μας,δεν έχεις παρέα για ταξίδια,διακοπές κλπ.Γι'αυτό ειδικά καλόκαίρι,πρέπει να έχεις κάτι
Άλλο να είσαι 20-25 μπακούρι και άλλο 35-45,που εκεί χτυπάει άσχημα να είσαι παντού ασυνόδευτος
η αλήθεια είναι ότι προ αμνημονεύτων ετών, κάπου αρχές 10ετίας του 90, είχα μπλέξει για λίγο με κάποια που το έπαιζε εναλλακτική και η φάση ήταν για τα πανηγύρια, από διάφορες απόψεις.Δύσκολα μπαίνεις σε τέτοιες ομάδες, πρέπει να έχεις γνωστούς και φίλους ντίλερς που πουλάνε μαύρο για να σε εκτιμήσουν. Είναι στη πλειοψηφία τους καμμένοι εγκεφαλικά. Και οι κοπέλες τους δε ξέρουν ούτε να πηδιούνται καλά καλά.
ντιντη?η αλήθεια είναι ότι προ αμνημονεύτων ετών, κάπου αρχές 10ετίας του 90, είχα μπλέξει για λίγο με κάποια που το έπαιζε εναλλακτική και η φάση ήταν για τα πανηγύρια, από διάφορες απόψεις.