Νέα

Συχνότητα αυνανισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 987
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες φορές την ημέρα βαράτε μαλακία οταν το κάνατε συστηματικα?

• Πάνω από 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 35 5,4%
  • 3 - 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 58 9,0%
  • 1 - 2 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 366 56,7%
  • Μια φορά τη βδομάδα.

Ψήφοι: 134 20,8%
  • Μια φορά το μήνα.

Ψήφοι: 16 2,5%
  • Δεν το 'χω κάνει ποτέ.

Ψήφοι: 36 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    645

Επισκέπτης
Το είπες και μόνος σου.
Αν χύσει σε 3 λεπτά, είναι σαν να δείχνει στη γκόμενα οτι δεν δίνει σημασία στη δική της ευχαρίστηση και οτι την έχει μόνο για ντεκόρ.
Ξέρεις πολλές που να τους αρέσει αυτό;
Εκτός απο τις πουτάνες στο Μεταξουργείο, που βιάζονται να ξεπετάξουν όσους περισσότερους μπορούν.
Σε κάλυψα;

μα εγω ειπα οτι δεν τους αρεσει...αυτο στο ειπα για να δεις οτι εξηγοντας του ετσι αυτο το απλο πραγμα σαν εμπειρος ο αλλος θα το καταλαβει...αυτο ειπα δεν διαφωνισα μαζι σου κ ειπα για τα επειχηρηματα γενικα οχι γι αυτο το θεμα....εαν θες να καταλαβει αυτα που σκεφτεσαι προσπαθησε επειχηρηματολογωντας

υσ---<.μιλαμε για πληρης ασυνταξια κειμενου...ελπιζω να καταλαβεις  :2funny:

Επισκέπτης
πως να το κανουμε αλλωστε;;

εαν θες να ευχαριστηθεις πηδημα απλα καθοδηγησε τον οπως θελεις εσυ...το να του πεις του αλλου ποιο σιγα κανε αυτο κανε το αλλο δεν ειναι κακο....ετσι θα φτασεις σε ευχαριστηση  ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εαν θες να ευχαριστηθεις πηδημα απλα καθοδηγησε τον οπως θελεις εσυ...το να του πεις του αλλου ποιο σιγα κανε αυτο κανε το αλλο δεν ειναι κακο....ετσι θα φτασεις σε ευχαριστηση  ;)

ευχαριστω μουνιλα απλα δεν ειναι παντα ευκολο γτ κι εγω δεν ειμαι και καμια γκουρου στο σεξ  :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Αφηστε τα επιχειρηματα και τις μαλακιες,δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο,σε αλλες αρεσει και σε αλλες οχι..
Στην Ευα ρε γαμω το δεν αρεσει,ξενερωσα τωρα..

Επισκέπτης
ευχαριστω μουνιλα απλα δεν ειναι παντα ευκολο γτ κι εγω δεν ειμαι και καμια γκουρου στο σεξ  :S

κανενας ευα δεν ειναι γκουρου...
το θεμα ειναι να υπαρχει συνενοηση....

κανενας δεν γεννηθηκε γνωριζοντας το πηδημα κ κανενας δεν σταματαει να μαθαινει εφ ορου ζωης  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Εγώ λέω την άποψή μου, απλώς.
Και δέχομαι και αντίλογο.
Εσύ;      :)
Δε δεχομαι αντιλογο σε κατι που αντικειμενικα ειναι απανθρωπο(ξερεις που αναφερομαι),και σε κατι το οποιο ειμαι απολυτα σιγουρος(θεμα γυμναστικης)..
Στα υπολοιπα λεω απλως κι εγω την αποψη μου..

Επισκέπτης
εαν θελεις πρακτικα να σου πω απαντηση οταν γαμας γρηγορα για τον αντρα επειδη καυλωνει αμεσως η τριβη ειναι πολυ μεγαλη κ ετσι χυνει γρηγορα...το θεμα ειναι να γαμας αργα για να καυλωνει κ η γκομενα πληρως  ;)

;)

κανενας δεν γεννηθηκε γνωριζοντας το πηδημα κ κανενας δεν σταματαει να μαθαινει εφ ορου ζωης  ;)

αχ.. ποσα εμαθα εγω τελευταια  ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

:-* :-* :-* :-* :-* ευχ;ριστω και παλι μου δινεις νεες ελπιδες

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δε δεχομαι αντιλογο σε κατι που αντικειμενικα ειναι απανθρωπο(ξερεις που αναφερομαι),και σε κατι το οποιο ειμαι απολυτα σιγουρος(θεμα γυμναστικης)..
Στα υπολοιπα λεω απλως κι εγω την αποψη μου..

Πείτε του κάτι ρε παιδιά.
Μόνο εγώ θα κάνω τον κακό;    :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom