Επισκέπτης
ξερω παιδια που τη μαλακια την εχουν σα πρωινο,καθε μερα την ιδια ωρα,αληθεια σας λεω..
εξαρταται ποτε την αρχισαν..αμα τωρα ανακαλυψανε το πουλι τους λογικο ειναι κ εγω οταν το βρηκα ετσι εκανα...
ξερω παιδια που τη μαλακια την εχουν σα πρωινο,καθε μερα την ιδια ωρα,αληθεια σας λεω..
Βρισκεις?Ξερω κι αλλα κολπακια..Ετσι για το γαμω το..ξερω παιδια που τη μαλακια την εχουν σα πρωινο,καθε μερα την ιδια ωρα,αληθεια σας λεω..
Βρισκεις?Ξερω κι αλλα κολπακια..Ετσι για το γαμω το..ξερω παιδια που τη μαλακια την εχουν σα πρωινο,καθε μερα την ιδια ωρα,αληθεια σας λεω..
Θες μαθηματα στοχου,σπιτι εχεις βελακια?Αυτα που τα πεταμε στον τοιχο..εγω παντως δεν μπορω να κεντραρω πανω σε πουτσα αμα δεν την βασταω
Εδω υπαρχουν αλλοι που εχουν σχεση και βαρανε 2 μαλακιες τη μερα.Γαμησε τα ειναι η κατασταση!
Θες μαθηματα στοχου,σπιτι εχεις βελακια?Αυτα που τα πεταμε στον τοιχο..
εξαρταται ποτε την αρχισαν..αμα τωρα ανακαλυψανε το πουλι τους λογικο ειναι κ εγω οταν το βρηκα ετσι εκανα...
Αναφερομαι σε παιδια 20-23 γιατι πιο κατω το βρισκω φυσιολογικο..
ειχα παλια αλλα εκανα μεγαλη ζημια μια φορα (το καρφωσα καπου εκτος στοχου και δεν επρεπε) οποτε τα απαρνηθηκα
Που το κάρφωσες;
Φυσιολογικο σου φαινεται?βρε Μουν, κατα καποιο τροπο τα ιδια λεμε ;)
εμενα προσωπικα κ το 20-23 μου φαινεται φυσιολογικο
βρε Μουν, κατα καποιο τροπο τα ιδια λεμε ;)
Ε ρε συ δε το χεις καθολου..μια ζωη με το χερι θα το καθοδηγεις,μια ζωη θα εισαι πουτσοGPS..ειχα παλια αλλα εκανα μεγαλη ζημια μια φορα (το καρφωσα καπου εκτος στοχου και δεν επρεπε) οποτε τα απαρνηθηκα
Ε ρε συ δε το χεις καθολου..μια ζωη με το χερι θα το καθοδηγεις,μια ζωη θα εισαι πουτσοGPS..
εμεις πολυ ταιριαζουμε στις αποψεις κ δεν μ αρεσει αυτο
Aμα βλεπεις τα δυσκολα και τυχαινεις σε στραβα παλικαρια,ε βαζε λιγη καθοδηγηση,οχι τιποτα αλλο αλλα μη μπουν σε λαθος πορτα..
Αλλα χωρις χερια ειναι αλλη απολαυση,νιωθεις σα τη μερα που πρωτοεμαθες να κανεις χωρις χερια στο ποδηλατο..
Βασικα σκεφτομαι να ανοιξω και thread "Πως να γαματε σαν κουλοι"..