Νέα

Συχνότητα αυνανισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 987
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες φορές την ημέρα βαράτε μαλακία οταν το κάνατε συστηματικα?

• Πάνω από 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 35 5,4%
  • 3 - 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 58 9,0%
  • 1 - 2 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 367 56,8%
  • Μια φορά τη βδομάδα.

Ψήφοι: 134 20,7%
  • Μια φορά το μήνα.

Ψήφοι: 16 2,5%
  • Δεν το 'χω κάνει ποτέ.

Ψήφοι: 36 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    646

Επισκέπτης
δε διαφωνω καβλιαρη μου απλως λεω οτι δεν χρειαζεται σε ΟΛΑ στη ζωη σου να σκεφτεσαι οτι υπαρχει κατι καλυτερο..

μα δεν το σκεφτεσαι...αυτη ειναι η μαγκια μωρο μου,να σου βγαινει φυσικα η τεχνικη(εμπειρια)  :rockon:  :rockon:

καλα μωρη σημερα στη φυλης ειχε απιστευτες κοπελες,πηγα δυο συμφοιτητες δε μπηκαν οι μαλακες και μετα απορουμε γιατι δε γαμανε τα ελληνοπουλα...

κ γιατι δεν τους μπριζωνες?  :rolleyes:

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οντως για τη μαλακια φταινε οι καβλες,να φανταστειτε μου εχουν φυγει 2 γκομενες μονο για αυτο τον λογο δηλαδη εγω το μονο που ειθελα να κανουμε ολη μερα ηταν να της γαμαω και φτασαν στο αμην και μου φυγαν για αυτο το λογο,αυτες θελαν και αλλα πραγματα.

Επισκέπτης
οντως για τη μαλακια φταινε οι καβλες,να φανταστειτε μου εχουν φυγει 2 γκομενες μονο για αυτο τον λογο δηλαδη εγω το μονο που ειθελα να κανουμε ολη μερα ηταν να της γαμαω και φτασαν στο αμην και μου φυγαν για αυτο το λογο,αυτες θελαν και αλλα πραγματα.

Δλδ τι "αλλα πραγματα" ;;  :think: :think:

Επισκέπτης
Ο παλιός, είν' αλλιώς...  :cool2:

Oups!! κ οι δυο είστε  :P

ναι αλλα αυτος ειναΙ μουσαντενιος παλιος..εγω ειμαι ο καλυτερος των καλυτεροτερων  :P  :2funny: :2funny:

Υ.Γ ωραιο avatar μουν  ;)

εμενα μ αρεσουν οι αισθησιακες γυναικες αγριμι να σαν το δικο σου αβαταρ(τα μπιμπελο),οι τσοντες δεν τις πολυ γουσταρω πλεον  :rockon:

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη θελαν βολτες καφεδες φαγητο κλαμπακια καταλαβενεις τωρα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σιγουρα ηταν Ελλεινιδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τον κοβω!!!!!!!!!!!!!!!
Μη με γαμας αλλο παμε για κανα καφε με την παρεα μου.

Επισκέπτης
δηλαδη θελαν βολτες καφεδες φαγητο κλαμπακια καταλαβενεις τωρα

κ εγω φιλε ειχα μια στην ηλικια μου η οποια το μονο που ηθελε ειναι να βγαινουμε εξω να με γνωριζει στις φιλες να μας βλεπει ο κοσμος...ηταν ωραιο μουνι αλλα οταν ειμασταν μονοι μας εκανα οτι εκανα κ μου ελεγε αντε τελειωνε ολη την ωρα...πωπω ευτυχως χωρισαμε κ ησυχασα..

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σοστος ο χριστος1000 επεσες μεσα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Λοιπον,καλη η μαλακια αλλα εχει και καποιο οριο.
Οταν φτανεις σε σημειο οταν βλεπεις γυναικα και πηγαινει αυτοματα πλεον το πουλι στο χερι σου και εισαι ετοιμος να κατεβασεις τα σωβρακα,ειναι σημαδι πλεον οτι το εχεις παρακανει.. :jerking:

Επισκέπτης
Λοιπον,καλη η μαλακια αλλα εχει και καποιο οριο.
Οταν φτανεις σε σημειο οταν βλεπεις γυναικα και πηγαινει αυτοματα πλεον το πουλι στο χερι σου και εισαι ετοιμος να κατεβασεις τα σωβρακα,ειναι σημαδι πλεον οτι το εχεις παρακανει.. :jerking:
η οτι εισαι ενα ζωο και μισο που θελει μονο να αναπαραχθει.που ειναι το κακο???????

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Δεν ειπα οτι ειναι κακο,αλλα κινδυνευεις να γινεις μαλακας..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν ειπα οτι ειναι κακο,αλλα κινδυνευεις να γινεις μαλακας..

το κακο ειναι οτι υπαρχουν και χεστηδες που αντι να γαμαν καθονται και την παιζουνμ αντι να βρουν το θαρρος να την πεσουν σε καμια γκομενα αυτο που λενε οτι γαμαει ο γενναιος κι οχι ο ωραιος

Επισκέπτης
θελοντας κ μη η μαλακια οσο μεγαλωνεις περιοριζεται οπου κ καποια στιγμη κοβεται...
εαν γινει εθισμος οπως εθισμος ειναι κ το  να βλεπεις τσοντες που το εχουν πολλοι στις μερες απλα ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Tελος παντων,θελω να καταληξω οτι οταν βλεπεις μια γυναικα το πρωτο πραγμα που πρεπει να σου ερχεται στο μυαλο εινα να τη βαλεις κατω και να γινει χαμος και οχι να πιασεις το πουλακι σου..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
το κακο ειναι οτι υπαρχουν και χεστηδες που αντι να γαμαν καθονται και την παιζουνμ αντι να βρουν το θαρρος να την πεσουν σε καμια γκομενα αυτο που λενε οτι γαμαει ο γενναιος κι οχι ο ωραιος
Α γεια σου,στο τελος γινεται εμμονη ιδεα ο αυνανισμος..

Επισκέπτης

λοιπον ευουλα τις φιλοσοφιες καντες αλλου εδω εχουμε φαει τους δρομους με το κουταλι...ασε τις φιλοσοφιες σε παρακαλω  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom