Νέα

Συχνότητα αυνανισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 987
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες φορές την ημέρα βαράτε μαλακία οταν το κάνατε συστηματικα?

• Πάνω από 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 35 5,4%
  • 3 - 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 58 9,0%
  • 1 - 2 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 366 56,7%
  • Μια φορά τη βδομάδα.

Ψήφοι: 134 20,8%
  • Μια φορά το μήνα.

Ψήφοι: 16 2,5%
  • Δεν το 'χω κάνει ποτέ.

Ψήφοι: 36 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    645

Επισκέπτης
τι εννοεις με ποιοτητα,βαζεις τη σασα μπαστα να στην παιξει?

εδω μιλαω για τεχνικη κ εσυ μου κανεις πλακα...μπραβο ρε μεγαλε  :P   :2funny:

οταν λεω τεχνικη εννοω τεχνικη οπως εχει τεχνικη το τσιμπουκι εχει κ η μαλακια αλλα που να καταλαβεις εσυ  :uglystupid:  :2funny:...

Επισκέπτης
συμφωνω οτι θελει μετρο η μαλακια αλλα ρε παιδια κατι παθαινω καθε φορα που πεφτω σε ενα βιντεακι η φωτογραφια της SATIVA ROSE ειναι ο μεγαλος μου ερωτας οπως καταλαβενεται νιωθω μια επιθυμια να τον παιξω,τι να κανω να καταπιεστω?
οχι βεβαια συνκαβλε,παιξτη να χαρεις και μετα πηγαινε και σε καμμια πουτανα να στην παιξει αυτη

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Επισκέπτης
εδω μιλαω για τεχνικη κ εσυ μου κανεις πλακα...μπραβο ρε μεγαλε  :P  :2funny:

οταν λεω τεχνικη εννοω τεχνικη οπως εχει τεχνικη το τσιμπουκι εχει κ η μαλακια αλλα που να καταλαβεις εσυ  :uglystupid:  :2funny:...
ξερεις και τεχνικη στο τσιμπουκι ρε,να μου δειξεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ξερεις και τεχνικη στο τσιμπουκι ρε,να μου δειξεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πωπω εισαι κ γκαου τελειως  :2funny: ...λεω οπως στο τσιμπουκι ετσι κ η μαλακια εχει τεχνικη...

τι ειχες κανει;;  :2funny: :2funny: :2funny: συμφωνω παντως

ναι την ειχα ματωσει εκει γυρω στα 16-17 ημουν κ ολη μερα ετρεμε το σωμα μου απο καυλα τι να εκανα?  :2funny:

Επισκέπτης
να μη συμβαλλω κι εγω στη μορφωση του συναγωνιστη???...

Πολυ καλά κανεις που βοηθας  :)

συμφωνω οτι θελει μετρο η μαλακια αλλα ρε παιδια κατι παθαινω καθε φορα που πεφτω σε ενα βιντεακι η φωτογραφια της SATIVA ROSE ειναι ο μεγαλος μου ερωτας οπως καταλαβενεται νιωθω μια επιθυμια να τον παιξω,τι να κανω να καταπιεστω?

Ασε τον εαυτο σου ελευθερο  :rockon:

Επισκέπτης
εχει και τεχνικη η μαλακια τωρα ακους αγριμι????ε ρε που φτασαμε...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αν η μαλακια ηταν αμαρτια θα πηγαιναμε ολοι στην κολαση!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησι

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ναι την ειχα ματωσει εκει γυρω στα 16-17 ημουν κ ολη μερα ετρεμε το σωμα μου απο καυλα τι να εκανα?  :2funny:

ειναι διαστηματα που γενικα οι καυλες ειναι στα υψη χωρις λογο το εχω παθει κι εγω  :2funny:

Επισκέπτης
αμα σκεφτεσαι ετσι κλαφτα...μεχρι να κανεις κατι θα χεις καει απ την πολλη σκεψη...

δεν ειναι ετσι μαναρι μου τα πραγματα...κ στο γαμησι κ στη μαλακια κ στο γλωσσοφιλο κ στο καμακι κ σε ολα θελει τροπο οχι κοπο  :rockon:  :rockon:

Επισκέπτης
δεν ειναι ετσι μαναρι μου τα πραγματα...κ στο γαμησι κ στη μαλακια κ στο γλωσσοφιλο κ στο καμακι κ σε ολα θελει τροπο οχι κοπο  :rockon:  :rockon:
δε διαφωνω καβλιαρη μου απλως λεω οτι δεν χρειαζεται σε ΟΛΑ στη ζωη σου να σκεφτεσαι οτι υπαρχει κατι καλυτερο..

Επισκέπτης
καλα μωρη σημερα στη φυλης ειχε απιστευτες κοπελες,πηγα δυο συμφοιτητες δε μπηκαν οι μαλακες και μετα απορουμε γιατι δε γαμανε τα ελληνοπουλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom