Νέα

Συχνότητα αυνανισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 987
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες φορές την ημέρα βαράτε μαλακία οταν το κάνατε συστηματικα?

• Πάνω από 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 35 5,4%
  • 3 - 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 58 9,0%
  • 1 - 2 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 366 56,7%
  • Μια φορά τη βδομάδα.

Ψήφοι: 134 20,8%
  • Μια φορά το μήνα.

Ψήφοι: 16 2,5%
  • Δεν το 'χω κάνει ποτέ.

Ψήφοι: 36 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    645

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
evabb αφου οι γυναικες δεν ξερουν τη θελουν τι να κανει ο κοσμος?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
θελοντας κ μη η μαλακια οσο μεγαλωνεις περιοριζεται οπου κ καποια στιγμη κοβεται...
εαν γινει εθισμος οπως εθισμος ειναι κ το  να βλεπεις τσοντες που το εχουν πολλοι στις μερες απλα ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ...
Α γεια σου κι εσενα :grin:

Επισκέπτης
και τα δυο πρεπει να γινονται.το ενα οταν τη βλεπεις το αλλο οταν τη σκεφτεσαι,χεχε

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
το κακο ειναι οτι υπαρχουν και χεστηδες που αντι να γαμαν καθονται και την παιζουνμ αντι να βρουν το θαρρος να την πεσουν σε καμια γκομενα αυτο που λενε οτι γαμαει ο γενναιος κι οχι ο ωραιος
να μιλησεις στη γκομενα λεμε τωρα να σε χυλοπιτιασει και να παει στο κρεβατακι της να βαλει δαχτυλακι.

Ρε μας δουλευετε?

Επισκέπτης
χαιρετω παω να την παιξω και μετα βουρρρ στη φυλης παλι,αντε γεια σας

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
λοιπον ευουλα τις φιλοσοφιες καντες αλλου εδω εχουμε φαει τους δρομους με το κουταλι...ασε τις φιλοσοφιες σε παρακαλω  :)

δεν ειναι ολοι οι αντρες ετσι αλλα υπαρχουν πολλοι τετοιοι και δυστυχως δεν ειναι μονο φιλοσοφια

evabb αφου οι γυναικες δεν ξερουν τη θελουν τι να κανει ο κοσμος?

προβλημα των γυναικων που εχουν τα μυαλα οπου να ναι κι αντι να τους μπιξετε καμια φωνη να ερθουν στα ισια τους το παιζετε τρυφεροι και ανεκτικοι

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
θελω να πω οτι εχουν αποθρασινθει πολι οι γυναικες απο το πιο μπαζο εως την πιο καλη νομιζουν οτι επειδη εχουν το μουνι βαζουν και τους κανονες,δεν εινε ομως ετσι.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
θελω να πω οτι εχουν αποθρασινθει πολι οι γυναικες απο το πιο μπαζο εως την πιο καλη νομιζουν οτι επειδη εχουν το μουνι βαζουν και τους κανονες,δεν εινε ομως ετσι.

ε βαλτες στην θεση τους να δεις μετα πως θα καθονται σαν κοτουλες κι ολο ναι θα απαντανε

Επισκέπτης
Tελος παντων,θελω να καταληξω οτι οταν βλεπεις μια γυναικα το πρωτο πραγμα που πρεπει να σου ερχεται στο μυαλο εινα να τη βαλεις κατω και να γινει χαμος και οχι να πιασεις το πουλακι σου..

Κ εγω που νομιζα οτι αυτο εχετε στο μυαλο  :think: :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Aγριμι κι αγριμακι μου,εγω δεν εχω αυτο στο μυαλο,το πουλι μου το πιανω μονο οταν κατουραω..(λεμε τωρα)

Επισκέπτης
κ οι τσοντες φιλε ειναι εθισμος....

μεγαλος κ ολα.. κ αρχιζεις να θελεις να ειναι ολα οπως ειναι στης τσοντες, κ ετσι χανετε η ουσια  :idiot:
Aγριμι κι αγριμακι μου,εγω δεν εχω αυτο στο μυαλο,το πουλι μου το πιανω μονο οταν κατουραω..(λεμε τωρα)

Κ πολυ καλα κανεις, αγαπητε μου  :cool2:

Επισκέπτης

κατσε ρε συ οταν το βαζεις στο μουνι δεν το κατευθυνεις...ειναι ολοισιο εσενα κ μπαινει ευθυβολα ?  :2funny:

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω πιστευω οτι οι τσοντες δεν εινε εθισμος απλα εινε η στερηση που το δημιουργει,οταν εχουμε γκομενα ασ πουμε δεν βλεπουμε τοσο πολι τσοντα καταλαβατε

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν δεις την συμετοχη της ουκρανιας στη eurovision γινετε να μην τον παιξεις μια φορα για την παρτι της?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Βρισκεις?Ξερω κι αλλα κολπακια..
αν δεις την συμετοχη της ουκρανιας στη eurovision γινετε να μην τον παιξεις μια φορα για την παρτι της?
Ετσι για το γαμω το..ξερω παιδια που τη μαλακια την εχουν σα πρωινο,καθε μερα την ιδια ωρα,αληθεια σας λεω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom