You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Α γεια σου κι εσεναθελοντας κ μη η μαλακια οσο μεγαλωνεις περιοριζεται οπου κ καποια στιγμη κοβεται...
εαν γινει εθισμος οπως εθισμος ειναι κ το να βλεπεις τσοντες που το εχουν πολλοι στις μερες απλα ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ...
Επισκέπτης
και τα δυο πρεπει να γινονται.το ενα οταν τη βλεπεις το αλλο οταν τη σκεφτεσαι,χεχε
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
να μιλησεις στη γκομενα λεμε τωρα να σε χυλοπιτιασει και να παει στο κρεβατακι της να βαλει δαχτυλακι.το κακο ειναι οτι υπαρχουν και χεστηδες που αντι να γαμαν καθονται και την παιζουνμ αντι να βρουν το θαρρος να την πεσουν σε καμια γκομενα αυτο που λενε οτι γαμαει ο γενναιος κι οχι ο ωραιος
Ρε μας δουλευετε?
Επισκέπτης
χαιρετω παω να την παιξω και μετα βουρρρ στη φυλης παλι,αντε γεια σας
λοιπον ευουλα τις φιλοσοφιες καντες αλλου εδω εχουμε φαει τους δρομους με το κουταλι...ασε τις φιλοσοφιες σε παρακαλω
δεν ειναι ολοι οι αντρες ετσι αλλα υπαρχουν πολλοι τετοιοι και δυστυχως δεν ειναι μονο φιλοσοφια
evabb αφου οι γυναικες δεν ξερουν τη θελουν τι να κανει ο κοσμος?
προβλημα των γυναικων που εχουν τα μυαλα οπου να ναι κι αντι να τους μπιξετε καμια φωνη να ερθουν στα ισια τους το παιζετε τρυφεροι και ανεκτικοι
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Συμφωνω!προβλημα των γυναικων που εχουν τα μυαλα οπου να ναι κι αντι να τους μπιξετε καμια φωνη να ερθουν στα ισια τους το παιζετε τρυφεροι και ανεκτικοι
...οπως εθισμος ειναι κ το να βλεπεις τσοντες που το εχουν πολλοι στις μερες απλα ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ...
Τσόντες κάθε είδους, ή κάτι πιο συγκεκριμένο?
Επισκέπτης
Τσόντες κάθε είδους, ή κάτι πιο συγκεκριμένο?
κ οι τσοντες φιλε ειναι εθισμος....
θελω να πω οτι εχουν αποθρασινθει πολι οι γυναικες απο το πιο μπαζο εως την πιο καλη νομιζουν οτι επειδη εχουν το μουνι βαζουν και τους κανονες,δεν εινε ομως ετσι.
ε βαλτες στην θεση τους να δεις μετα πως θα καθονται σαν κοτουλες κι ολο ναι θα απαντανε
Επισκέπτης
Tελος παντων,θελω να καταληξω οτι οταν βλεπεις μια γυναικα το πρωτο πραγμα που πρεπει να σου ερχεται στο μυαλο εινα να τη βαλεις κατω και να γινει χαμος και οχι να πιασεις το πουλακι σου..
Κ εγω που νομιζα οτι αυτο εχετε στο μυαλο
Επισκέπτης
κ οι τσοντες φιλε ειναι εθισμος....
μεγαλος κ ολα.. κ αρχιζεις να θελεις να ειναι ολα οπως ειναι στης τσοντες, κ ετσι χανετε η ουσια
Aγριμι κι αγριμακι μου,εγω δεν εχω αυτο στο μυαλο,το πουλι μου το πιανω μονο οταν κατουραω..(λεμε τωρα)
Κ πολυ καλα κανεις, αγαπητε μου
Επισκέπτης
Aγριμι κι αγριμακι μου,εγω δεν εχω αυτο στο μυαλο,το πουλι μου το πιανω μονο οταν κατουραω..(λεμε τωρα)
κατσε ρε συ οταν το βαζεις στο μουνι δεν το κατευθυνεις...ειναι ολοισιο εσενα κ μπαινει ευθυβολα ?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Οχι ρε,εχω μαθει και κανω χωρις χερια..κατσε ρε συ οταν το βαζεις στο μουνι δεν το κατευθυνεις...ειναι ολοισιο εσενα κ μπαινει ευθυβολα ?
Οχι ρε,εχω μαθει και κανω χωρις χερια..
ενδιαφερον......
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Βρισκεις?Ξερω κι αλλα κολπακια..ενδιαφερον......
Ετσι για το γαμω το..ξερω παιδια που τη μαλακια την εχουν σα πρωινο,καθε μερα την ιδια ωρα,αληθεια σας λεω..αν δεις την συμετοχη της ουκρανιας στη eurovision γινετε να μην τον παιξεις μια φορα για την παρτι της?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 1K