Ακόμα καλύτερα έτσι.
Εξαρτάται...
Σίγουρα θα έχει εμπειρία αλλά.Αλλα...
Ακόμα καλύτερα έτσι.
Εγώ ήξερα ότι το κλασικό είναι 5....Πάντως εγώ όσες γκόμενές έχω γνωρίσει, αρκετές ήταν, έλεγαν το κλασικό. Έχω πάει με 3...προ γάμου πάντα.
Aν φέρνει λεφτά σπίτι, ας έχει πάει ή ας πηγαίνει
με όσους θέλει.
Έχω ξαναπεί ότι είναι ευαίσθητο θέμα για τον καθένα μας αυτό.
Αν είχα την δυνατότητα και μπορούσα φυσικά και θα ήθελα να είχα πάρει παρθένα.
Η γυναίκα μου έχει πάει μόνο με εμένα ....
Έτσι ακριβώς!!Δεν θα με πειράζει ούτε πριν αλλά ούτε κ μετά τον γάμο μας.
Είσαι πολύ μπροστά μεγάλε !Έτσι πρέπει να είναι ο άντρας ο σωστός.Να μη ζει με αυταπάτες....Δεν θα με πειράζει ούτε πριν αλλά ούτε κ μετά τον γάμο μας.
πηδουσα μια αρραβωνιασμενη ενα ολοκληρο βραδυ λιγο πριν τον γαμο της ωσπου στο τελος τα ξημερωματα απο τα ξιδια που ειχαμε πιει στο ξενοδοxειο εχυσα στο μουνι της κ τρεχαμε για χαπια σε εφημερευοντα φαρμακεια...ισως αυτη τη στιγμη να εχει κ 2-3 παιδια με τον συζυγο.Σας πηραζει δε σας πηραζει σίγουρα θα έχει πάει...με πόσους δεν έχει σημασεια...Η δικιά μου,που αραβωνιαστικα κάποτε (αλλά ποτέ δεν παντρευτικα!...)την είχα βρει τρύπια από παντού...μου το είχε ομολογισει αλοστε...προσωπικά μου αρέσουν οι έμπειρες γυναίκες,και όχι οι διθεν μιξοπαρθενες...Απ αυτές μπορείς να μάθεις και κάτι παραπάνω για τη ζωή......
και δηλαδή το ένα μπορεί να είναι και δικό σου!...Αυτά είναι!!πηδουσα μια αρραβωνιασμενη ενα ολοκληρο βραδυ λιγο πριν τον γαμο της ωσπου στο τελος τα ξημερωματα απο τα ξιδια που ειχαμε πιει στο ξενοδοxειο εχυσα στο μουνι της κ τρεχαμε για χαπια σε εφημερευοντα φαρμακεια...ισως αυτη τη στιγμη να εχει κ 2-3 παιδια με τον συζυγο.