Τι εννοεις? Οτι μπορει να με κερατωνει.
Τέτοιο κορμί δύσκολα τιθασευεταιΤι εννοεις? Οτι μπορει να με κερατωνει?
Τι εννοεις? Οτι μπορει να με κερατωνει.
Τέτοιο κορμί δύσκολα τιθασευεταιΤι εννοεις? Οτι μπορει να με κερατωνει?
ειμαστε στο 95% μαλλον που δεν ειχαμε ποτε γκομενα ωστε να γινουμε πρωην καποιας ουτε φιλους γνωστους να μας χωσουν πουθεναουτε εγω..γιατι ετσι λες;τις πταιει κα εχουμε ρεψει στην μαλακια;
Οι περισσότεροι έτσι είμαστε
Και εγώ στην ίδια φάση
Έχω γνωστούς που πηδανε φουλ κάθε εβδομάδα άλλη
Και εγώ γυριζω στούντιο εσκορτ κλπ
εγω παντως δεν γαμαω τιποτα καλα που υπαρχουν και οι πουτανες να λεμε
κατι γνωστοι ομως οπως εχω δει αλλαζουν τα μουνια πιο συχνα απο οτι το σωβρακο τους
αδικη κοινωνια γαμω
Ευτυχώς που υπάρχετε εσείς και οι μπούστηδες για να γαμάμε σαν τα σκυλιά.Κι εσύ γνωστούς στη σοουμπιζ;
Όχι όχι φίλε σε κανονικές δουλειέςΣτη σοουμπιζ είναι οι γνωστοί σου;
στον αθλητισμοΚι εσύ γνωστούς στη σοουμπιζ;
Μην ανησυχείς για να γίνεις κερατάς πρέπει να πας μαζί της ...Λες να με κερατωνει δηλαδη?
λογικο μια γυναικα να εχει παει με αρκετους αντρες, το περιεργο ειναι να μην εχει παει που σημαινει οτι καποιο θεμα υπαρχει... αν μια γυναικα δεν εχει εμπειριες καποια στιγμη η θα θελησει να εχει η θα σκεφτει πως θα ειναι να εχει .. προσωπικα δεν με ενοχλει με ποσους πηγε η γυναικα μου
Συγκινήθηκα...3,5 χρονια εχω δεσμο μαζι της....εσυ ουτε για 3,5 λεπτα δε θα εισαι ποτε μαζι της....
Δεν εχω μαθει ποτε με ποσους εχει παει η κοπελα μου πριν απο μενα....
δεν σε πιανω φιλε-τελι στολονε
2022 ειναι να ξες οι γκομενες ακομη και τα γαμησια τους ανεβαζουν στο νετ για να πουλησουν μουρη ποιες ειναι αυτες που δεν γαμιουνται? ( τωρα ε οχι το 1986)
για το τεραστιο ποσοστο ανδρων που σαπιζει στην μαλακια φταιει η κεφαλα τους οι γκομενες γιατι πιστευεις οτι μενουν αγαμητες? δεν ειναι το ιδιο...
ακομη και αυτες που "δεν εχουν σχεση αυην την εποχη" μια χαρα βολευονται με κανεναν παρατρεχαμενο σαλιαρη/πρωην που δεν ξεκολλησε/φιλο που δεν ταιριαζαμε/αραβα με αραιο μουσι/αλβανο με πιρσιγκ στο χειλος και τατου στο λαιμο κλπ κλπ
Σίγουρα πάντως όχι με παπαρομουφολόγους σα του λόγου σου...Δεν εχω μαθει ποτε με ποσους εχει παει η κοπελα μου πριν απο μενα....
εχεις καποιο δικιο, οχι κατα κανονα βεβαια, αλλα καλυτερα να το βγαλει απο το συστημα της μεχρι να βρει να κατασταλαξει (αν βεβαια γινει και ποτε αυτο)Νομίζω ότι η γυναικα που θα παντρευτείς είναι καλύτερο να έχει πάει με μια ντουζίνα, αλλιώς δύσκολα να μην φας κέρατο.