You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 138K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Μπορεί να διευκρινιστεί το τόπικ αν μιλάμε για ντουζίνα στο σύνολο ή ντουζίνα συγχρόνως όπως η Μαρία Σολωμού;
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.772
- Πόντοι
- 3.715
ούτε άντρες παίζουν, σωστοί και ξηγημένοι,Καμία δεν μένει με τ'αγγούρια αν ψαχτεί λίγο.Με τα αγγούρια μένουν όσες έχουν απαιτήσεις 25αρας ή τέρμα ψυχολογικά.
γενικώς υπάρχει πρόβλημα.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.774
- Πόντοι
- 3.656
ούτε άντρες παίζουν, σωστοί και ξηγημένοι,
γενικώς υπάρχει πρόβλημα.
Παίζουν,αλλά κι αυτοί μπορεί να τα'χουν παρατήσει απ'το να τρώνε τα ψυχολογικά της καθεμιάς
manilakano
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2021
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Λοιπον ο αντρας που εχει ξεκωλοιασει την υφηλιο θεωρειτε το απολυτο αρσενικο...η γυναικα που εχει παρει πιο πολλους κι απο το τρολλευ Κολιατσου-Παγκρατι ειναι τσουλα κι ενα σκασμο κοσμιτικα επιθετα ακομη. Α ρε μικροτσουτσουνοι!!!!!
Προσωπικα οσο πιο εμπειρη η γυναικα τοσο καλυτερα γαμιετε συνεπως φχαριστιεμε κι εγω τα μεγιστα. Το γεγονος οτι εχει γαμησει στρατιες βαρβατοψωληδων...το μονο που λεει ειναι πως ειμαι αυτος που τη φτιαγνει και καθετε μαζι μου. ΑΠΛΑ
Προσωπικα οσο πιο εμπειρη η γυναικα τοσο καλυτερα γαμιετε συνεπως φχαριστιεμε κι εγω τα μεγιστα. Το γεγονος οτι εχει γαμησει στρατιες βαρβατοψωληδων...το μονο που λεει ειναι πως ειμαι αυτος που τη φτιαγνει και καθετε μαζι μου. ΑΠΛΑ
Αφού άλλου λες ότι την ξεπαρθένεψες εσυ την αννουλα! Τι ισχύει;Δεν εχω μαθει ποτε με ποσους εχει παει η κοπελα μου πριν απο μενα....
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.603
- Πόντοι
- 506
Αλλα τα κριτηρια με ποιον θα πιδιχτει κ αλλα ποιον θα παντρευτει.
Δηλ. τους τραλαλακιδες κ αυτους που την διασκεδαζαν τους καβαλουσε κ ατον που την κανει να αισθανεται ασφαλεια τον παντευεται.
Αρα παντευεται το κοροιδο
Δηλ. τους τραλαλακιδες κ αυτους που την διασκεδαζαν τους καβαλουσε κ ατον που την κανει να αισθανεται ασφαλεια τον παντευεται.
Αρα παντευεται το κοροιδο
Αν την βρεις ποτέ, απλά ρώτησέ την.Δεν εχω μαθει ποτε με ποσους εχει παει η κοπελα μου πριν απο μενα....
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.738
- Πόντοι
- 2.306
Μα κανένας δε μου φταίειδεν σε πιαν
για το τεραστιο ποσοστο ανδρων που σαπιζει στην μαλακια φταιει η κεφαλα τους οι γκομενες γιατι πιστευεις οτι μενουν αγαμητες? δεν ειναι το ιδιο...
για το χάλι μου
σπάσιμο θέλει το κεφάλι μου
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.315
- Πόντοι
- 4.546
Μην του χαλάς το όνειρο.Αν την βρεις ποτέ, απλά ρώτησέ την.
Ο συγκεκριμένος έχει πολλά όνειρα (είναι πολυονειρικός), δεν χάθηκε ο κόσμος να του χαλάσει ένα.Μην του χαλάς το όνειρο.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.217
- Πόντοι
- 2.536
Αυτός την ξεπαρθένεψε αλλά από μουνί. Πώς να ξέρει εάν έδωσε κώλο; Επίσης, μετά την υπόθεση Λεβίνσκι είναι ασαφές αν μετράνε οι πίπες και τα τρομπαρίσματαΑφού άλλου λες ότι την ξεπαρθένεψες εσυ την αννουλα! Τι ισχύει;
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε, όποιος πιστεύει πως γυναίκα άνω των 30 έχει πάρει λιγότερους απο 12 ζεί σε άλλον πλανήτη. Άλλους τόσους παίρνουν κ μετά το γάμο, γιατί ρουτίνιασαν, γιατί δεν κατέβασε ο κερατάς τα σκουπίδια, γιατι γιατι γιατί.............. μιά αφορμή πάντα θα τη βρούν. Ως χωρίσμένος κ εγω τα τελευταία χρόνια μόνο παντρεμένες επιλέγω, αν είσαι σωστός σε συμπεριφορά, εμφανίσιμος στοιχειωδώς (προσέχεις την εμφάνιση σου, γυμναζεσαι , καθαρος κτλ) δεν χρειάζεται ούτε χρήμα, ούτε καλό αμάξι , ούτε τπτ απο αυτα που λενε διάφοροι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τις κάνεις να νοιώθουν πως ζουν το παραμύθι τους κ δεν είναι καριόλες, οτι ξεμυαλιστηκαν κ ζουν ενα μεγάλο ερωτα, άλλο οτι της ξεσκίζεις στο γαμησι κ το ξεφτίλισμα. Παράδειγμα, μια απο τις κορασίδες που βρίσκομαι, παντρεμενη, τους τελευταιους μήνες τραβιέται με έναν αλλο παντρεμενο, απο τους πολύ ωραιους αντρες της πολης κ πολυ προικισμένος, για να ξεκοψει αρχισε τις πιπες, κατι έχει καταλαβει ο αντρας μου , ξεκοψουμε κτλ, εγω έκανα το μαλακα, οταν της είπα πως τραβιέσαι αλλου, χωρίς να προσδιορίσω ποιον, ενω ήξερα , στραβωσε, για ποια με περασες κτλ, εγω κυριος, ούτε τηλεφωνα ,μνμ , όποτε στραβώνει με τον αλλο για δικούς της λόγους έρχεται κ ξεσκίζεται μαζί μου, εγω το μαλάκα , δεν τρεχει τπτ, 3-4 φορές το μήνα θα της σκίσω το κώλο κ θα τα πιει όλα, τόσο απλα
να κι ένας λογικός άνθρωπος....επιτέλουςΚαλώς ήρθατε. Εκπομπή πειρατική μικρού μήκους όταν το αφεντικό κοιμάται. Θα είμαι όσο πιο σύντομος γίνεται.
Πολλες φορές έχει τεθεί το ερώτημα του αν θα μπορούσε κάποιος να κάνει οικογένεια και να παντρευτεί βίζιτα. Το παίρνω ως παράδειγμα για τον αριθμό ερωτικών συντρόφων κτλ, αλλά μπορείτε να βάλετε στη θέση τους οποιαδήποτε γυναίκα.
Καταρχήν, μια γυναίκα σοβαρή δε πάει με εκατό άντρες αν δεν είναι εκδιδόμενη. Είναι απλά ηλίθια. Στην Αμερική υπάρχει πληθώρα τέτοιων γυναικών που πηδιουνται αβέρτα τσάμπα, ενώ στην Ευρώπη που το φιλοσοφησαν, σου λέει γιατί να μη βγάλω λεφτά απ’ αυτό; Παμε παρακάτω.
Μια γυναίκα που πουλάει σώμα και ψυχή έχει μηδέν αυτοεκτίμηση και κατά συνέπεια είναι αδύνατον να σεβαστεί κάποιον άλλο. Είναι τόσο απλό. Δε σημαίνει ότι δε μπορεί να δείξει ευαισθησία ή αγάπη ή κάτι άλλο, αλλά όλο αυτό δεν έχει διάρκεια. Επίσης, εγκεφαλικά η γυναίκα που αλλάζει συνέχεια παρτενέρ αλλάζει και εκεί και δεν το καταλαβαινει. Η συνεχής εναλλαγή γίνεται βίωμα, ρουτίνα, αναπόσπαστο κομμάτι, φύση. Γι’ αυτό και ως συνέπεια βαριούνται εύκολα την σχέση και το σεξ με έναν μόνο άνθρωπο, ή πηδιουνται με κάποιον και δε ξέρουν γιατί, ή δεν αντέχουν όταν πχ γυρίζουν στη χώρα τους και δεν κάνουν, κτλ. Επίσης, γυναίκα που έχει αλλάξει πολλούς συντρόφους έχει πολύ λιγότερη υπομονή μέσα σε μια σχέση, δεν παλεύει γι’ αυτήν, απλώς φεύγει. Έχει συνηθίσει σε επιλογές, έχει συνηθίσει στο να μην έχει ανάγκη, τα έλεγε μόνη της η Κλαουντια στο Λοβ Άιλαντ αν παρακολουθουσατε. Απλά πράγματα.
Η γυναίκα η σοβαρή, χωρίς τραύμα, δεν αλλάζει συνεχώς συντρόφους ούτε ψάχνεται για τριο και παρτουζες. Λανθασμένα, κάποιοι θεωρούν ότι τα φετίχ είναι δείγμα απελευθέρωσης και προσφέρουν περισσότερα. Καθίστε ανόητοι γύρω από τη φωτιά να σας πω μια ιστορία.
ΟΛΑ τα φετίχ, μα όλα, είναι απόρροια τραύματος και έλλειψης αυτοπεποίθησης. Κατούρημα στη μάπα; Ενοχές. Παρτουζα; Χαμηλή αυτοεκτίμηση. Μπορώ να αναλύσω για κάτι μέρες κάθε μικρό παρακλάδι αλλά γαμησε το. Το θέμα είναι ότι οι νορμαλ άνθρωποι που δεν έχουν τραυματιστεί ανεπανόρθωτα ΔΕΝ έχουν ανάγκη για φετίχ και εναλλαγές, νιώθουν χαρούμενοι και εντάξει με κλασικό αληθινό νορμαλ σεξ και μένουν πιστοί στη σχέση τους. Οι γυναίκες που έχουν πάρει ένα σκασμό πουλιά κάτι ψάχνουν μονίμως. Άρα ξέχνα το.
Ένα άλλο ανέκδοτο είναι ότι η γυναίκα που παίρνει ότι κινείται λανθασμένα αυτοβαφτίζεται ιερια του σεξ. Ξερεις, κάποιες τις χτυπάει και εκεί, ειδικά τις βίζιτες. Μια τέτοια γυναίκα με την οποία μπορεί μια μέρα να βρεθείς ζευγάρι και να σου κρύψει το παρελθόν της, την έχεις γαμησει κανονικά. Θα βγάλει ένα σκασμό ιστορίες, θα στα σκάσει για τριο, διάφορα άλλα χαζοφετιχ κτλ. Σα δεκαπεντάχρονο ακόμα που ανακαλύπτει το σεξ. Θα ρωτήσετε εύλογα, γιατί φέρεται μια γυναίκα έτσι; Μα γιατί το σεξ πλέον είναι σα ναρκωτικό. Τελοσπαντων.
Υπάρχει όμως και ο άντρας που πάει και μπλέκει με κάτι τέτοια και το πάει σοβαρά και μετά κλαίει. Γι’ αυτό καλό είναι να ξέρουμε τι θελουμε και γιατί το θελουμε. Γυναίκες που έχουν πάει με ντουζίνα άντρες τις έχουμε για εκμετάλλευση και μόνο. Συναισθηματική και σεξουαλικη. Σε ένα μπλοκάκι και όταν θυμηθούμε. Τις γυναίκες τις σοβαρές, με αυτοεκτίμηση, που δε το δίνουν παντού και με αξίες, τις ξεχωρίζουμε και με αυτές κάνουμε όνειρα. Είναι τόσο μα τόσο απλό.
Σε απάντηση λοιπόν προς τον νηματοθετη, ναι. Πειράζει να έχει πάει η λεγάμενη με δυο λοχους άντρες και ειδικά με πολλούς ταυτόχρονα. Πειράζει αν το σκεπτικό σου είναι να δημιουργήσεις κάτι μόνιμο και σοβαρό μαζί της. Ειδάλλως δε πειράζει καθόλου, υπάρχουν διάφορες στρατηγικές με τέτοια άτομα και ο ρομαντισμός ή η επένδυση σίγουρα δεν είναι μέσα σε αυτά. Γυναίκα που την παίρνουν ένα σωρό αποκτά και ένα σωρό τραυματα, που θα τα φέρει μετά σε σένα, χώρια το ότι εγκεφαλικά και συμπεριφορικα θα σου βγάλει το λάδι διότι δεν μπορεί ποτέ να λειτουργήσει κανονικά μέσα σε μια σοβαρή και υγιή σχέση. Υγιής το τονίζω.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.774
- Πόντοι
- 3.656
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε, όποιος πιστεύει πως γυναίκα άνω των 30 έχει πάρει λιγότερους απο 12 ζεί σε άλλον πλανήτη.
Υπάρχει ο πλανήτης Αθήνα/Θεσσαλονίκη και ο πλανήτης επαρχία
Στον πρώτο,πιθανόν να συμβαίνει αυτό που λες.Στον δεύτερο,η πλειοψηφία θα κάνει 1 ή 2 σχέσεις και θα παντρευτεί.
dimitriskozani
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2017
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
ισχυει αυτο λογο της γενικοτερης ιδεας μην της χαρακτηρισουν αν πανε με πολλους, πως εχουν μεγαλωσει, σε τι οικογενεια, απο θρησκευτικη αντιληψη μεχρι και εγω δεν ξερω τι... παντως αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι θελουν σχεδον ολες να μην πω ολες το διαφορετικο εστω και στην σκεψηΕπαρχία πάντως έχει πολλές που είναι απ'τα 18-20 με τον ίδιο
Τώρα αν έχουν ορμές ή δεν έχουν,αν θέλουν εμπειρίες ή δε θέλουν,μόνο αυτές το ξέρουν.
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Πολεις οπως Αλεξανδρούπολη Ηράκλειο κλπ πιο πολύ στο πρώτο τείνουν παρα στο δεύτερο ..Υπάρχει ο πλανήτης Αθήνα/Θεσσαλονίκη και ο πλανήτης επαρχία
Στον πρώτο,πιθανόν να συμβαίνει αυτό που λες.Στον δεύτερο,η πλειοψηφία θα κάνει 1 ή 2 σχέσεις και θα παντρευτεί.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.774
- Πόντοι
- 3.656
ισχυει αυτο λογο της γενικοτερης ιδεας μην της χαρακτηρισουν αν πανε με πολλους, πως εχουν μεγαλωσει, σε τι οικογενεια, απο θρησκευτικη αντιληψη μεχρι και εγω δεν ξερω τι... παντως αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι θελουν σχεδον ολες να μην πω ολες το διαφορετικο εστω και στην σκεψη
Γενικά,όποια δεν έχει φύγει σε άλλη πόλη για σπουδές,με πάνω απο 2 δύσκολο να'χει πάει
Και δεν μιλάω για όσες πηγαίνουν στα ΤΕΕ,εντάξει εκεί η πλειοψηφία είναι πουταναριά,αλλά για ενιαίο
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.774
- Πόντοι
- 3.656
Πολεις οπως Αλεξανδρούπολη Ηράκλειο κλπ πιο πολύ στο πρώτο τείνουν παρα στο δεύτερο ..
Για τις κρητικές,έχω ακούσει ότι μόνο όταν φύγουν απ'το νησί γαμιούνται
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις