Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Για τις κρητικές,έχω ακούσει ότι μόνο όταν φύγουν απ'το νησί γαμιούνται
Καποιες μεσαιομεγαλες σε μέγεθος πολεις δεν έχουν να ζηλεψουν τπτ σε γαμησια απο Αθήνα θεσσ λόγω πανεπιστημίων

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.774
Πόντοι
3.656
Καποιες μεσαιομεγαλες σε μέγεθος πολεις δεν έχουν να ζηλεψουν τπτ σε γαμησια απο Αθήνα θεσσ λόγω πανεπιστημίων

Αρκεί να'σαι κι εσύ φοιτητής ή στην ηλικία τους,μεγαλύτερος δεν κάνεις τίποτα

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Αρκεί να'σαι κι εσύ φοιτητής ή στην ηλικία τους,μεγαλύτερος δεν κάνεις τίποτα
Οι φοιτητριες πάνε με μεγαλύτερους αβερτα.. Οπως και οι μαθήτριες με φαντάρους..

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τι παει να πει ρε μαγκες "η γυναικα ΜΟΥ";
Ειναι δυνατο να σου ΑΝΗΚΕΙ ενας ανθρωπος;
Να κατι κακως κειμενα παλαιοτερων εποχων που εχουν απομεινει ως απομειναρια.
Η αντικειμενικη πραγματικοτητα ειναι ας κανει οτι θελει μια γυναικα που γουσταρω ειδικα αν αφορουσε το παρελθον της.
Το μονο ζητουνενο αξιο συζητησης ειναι αν περναμε καλα τωρα.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Μια ντουζίνα είναι καλά,.... περισσότεροι είναι το πρόβλημα. Πέραν της ντουζίνας αρχίζει ο εγκέφαλος και καίγεται. Τα εγκεφαλικά κύττάρα παθαίνουν κοκομπλόκο με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεται σαν την lola taylor ή την silvia saint που αν δεν είχαν κάτι μέσα στο κολο τους δεν μπορούσαν.

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.277
Πόντοι
201
Δεν υπάρχει μπούσουλας στα νούμερα, αρκεί βέβαια να μην ξεφεύγουν. Εννοώ για άλλες ένα φυσιολογικό νούμερο είναι 5-6 για άλλες 10-15. Γενικά, καλό είναι μια γυναίκα να έχει "περπατήσει" ώστε να είναι συνειδητοποιημένη όταν σε διαλέξει, όσο γίνεται πιο πολύ τουλάχιστον. Τώρα, υπάρχουν και θηλυκά που δεν μπορούν με άλλον άντρα πέραν αυτού που παντρεύονται αλλά θεωρώ ότι έχουν κάποιο θέμα στον ψυχισμό τους που τις μπλοκάρει και είναι γενικά πολύ συντηρητικές, αποδεκτό εφόσον έτσι μεγάλωσαν. Το θέμα για μένα είναι η γυναίκα να έχει χορτάσει όσο γίνεται πριν διαλέξει, να διαλέξει πραγματικά και όχι να πάρει ότι τύχει, και να δουλεύει αυτή κι άντρας της τη σχέση τους ώστε να μη βαλτώσει ποτέ. Λίγο Star Trek η περιγραφή στο τέλος γιατί είναι σπάνιο φαινόμενο αυτό, αλλά συμβαίνει και το βλέπω γύρω μου. Βέβαια, δυστυχώς τα περισσότερα ζευγάρια σε κάποια φάση της ζωής τους θα ανανεωθούν με κάποιο εξωτερικό ερέθισμα-πήδημα. Συμπέρασμα, αν οι γυναίκες μας δεν είναι συντηρητικές, το πιο πιθανό είναι να το έχουμε φάει το κέρατο. Ότι της το φορέσαμε το θεωρώ σίγουρο! Η ζωή είναι σύντομη, πηδάτε όσο μπορείτε και θέλετε...

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.146
Πόντοι
456
Δε πολυενδιαφέρομαι απλά πρέπει να ξέρω τι θέλω. Άμα περιμένω απο τη τύπισσα της οποίας η ψαρόσουπα με λούτσο και γλύτσα χελιού είναι το αγαπημένο της γεύμα να κάνω αιώνια σχέση αγάπης και στοργής ο μαλάκας είμαι εγώ. Η μαντάμ σκυλοκρατήχτρα τα κουταβάκια της παίζει.
Όμως να γίνουμε friends with benefits μόνο για καμιά πούτσα μια στο τόσο άντε και κάνα άραγμα για μπύρα οι καλύτερες είναι.

Ex-Loverman

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2022
Like
173
Πόντοι
0
Για τις κρητικές,έχω ακούσει ότι μόνο όταν φύγουν απ'το νησί γαμιούνται
Σπούδασα εκεί 5 χρόνια.Πιστεψε με.Μια χαρά γαμιονται κι εκεί .

Εγω νοίκιαζα διαμέρισμα Ηράκλειο και η κόρη της σπιτονοικοκυράς όταν ήθελε να βρεθούμε,κατέβαινε ξυπόλητη με τη νυχτικια.Αθορυβα στην πολυκατοικία..

Ex-Loverman

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2022
Like
173
Πόντοι
0
Αν δεν το ξέρεις,δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Υπάρχει μια έρευνα που λέει ότι στις γυναίκες που έχεις εκσπερματώσει μέσα τους,μέρος του σπέρματος μένει για πάντα μέσα τους και απορροφάται..Δηλαδή,υπάρχει η υποψία ότι κρατάνε μέσα τους DNA από όλους τους εραστές που έχουν τελειώσει μέσα τους..

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.520
Πόντοι
11.956
Δεν εχω μαθει ποτε με ποσους εχει παει η κοπελα μου πριν απο μενα....
224590276_350903310002445_5125178258860954298_n~2.jpg
Εχειες κοπέλα....γιατί αυτή σίγουρα είναι κάποιου άλλου ....

Konstant1nos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2022
Like
30
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Και να το εχει ΚΑΝΕΙ δεν θα το μάθουμε νωρίς και όταν το μάθουμε θα είναι αργά. Το θεμα είναι τωρα τι ΚΑΝΕΙ;;;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Αν δεν το ξέρεις,δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Υπάρχει μια έρευνα που λέει ότι στις γυναίκες που έχεις εκσπερματώσει μέσα τους,μέρος του σπέρματος μένει για πάντα μέσα τους και απορροφάται..Δηλαδή,υπάρχει η υποψία ότι κρατάνε μέσα τους DNA από όλους τους εραστές που έχουν τελειώσει μέσα τους..
Δεν είναι σίγουρο οτι ισχυει αυτό επιστημονικά νομιζω

panos_12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1
Πόντοι
0
Τελικά υπάρχει ένα όριο? Μια επιστημονική μελέτη ρε παιδιά.... κάτι!!

athena 9

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2021
Κριτικές
24
Like
931
Πόντοι
990

chastity-married

Ενεργό Μέλος