Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.320
Πόντοι
6.056
Ναι αυτό ναι.Και αν την ξέρεις την αλήθεια...Γιατί αν τα μπλέξεις με εργαζόμενη ξέρεις ότι έχει πάει με μια ντουζίνα
εργαζομενη και ντουζινα?

την μερα εννοεις φανταζομαι?

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.172
Πόντοι
3.846
συγγνώμη ρε παίκτη αν μπλέξεις με σεξεργάτρια θα τη ρωτήσεις με πόσους έχει πάει; Μήπως θα τη χωρίσεις αν σου φαίνονται πολλοί;;;;;;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.320
Πόντοι
6.056
συγγνώμη ρε παίκτη αν μπλέξεις με σεξεργάτρια θα τη ρωτήσεις με πόσους έχει πάει; Μήπως θα τη χωρίσεις αν σου φαίνονται πολλοί;;;;;;
και αντε και ρωτησες τι θα σου πει μηπως ξερει

θα σου πει κλασσικα "με τους γκομενους μου μονο οι πελατες δεν μετρανε γιατι ετσι"

κλεινει το καουντερ με τον πελατη :coffee:

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
481
Πόντοι
301
Μου είναι αδιάφορο ,αλλά και δεδομένο ότι θα έχει πάει τουλάχιστο με μια ντουζίνα...Θυμαμε κάποτε με μια πρωιν μου χωρισμένη, που μου ειπαι ότι χώρισε γιατί αυτός την κεράτωνε συνέχεια με γκόμενες απ το χώρο δουλειάς του(νοσοκομες..γνωστές πουτανες των γιατρών)Και 'σύ τι έκανες τη ρωτούσα επίμονα ...Εγώ ?...τίποτα μου έλεγε...Αλλά μου έλεγε ψέματα..και ήμουνα σίγουρος, γιατι καλή πουτανα ήτανε και αυτή....Και σιγά σιγά άρχισε να μου τους δίνει...Εκείνη την περίοδο του ενάμιση χρόνου που ήτανε στα κερατωματα ,θα πρεπη να είχε πάει με τουλάχιστον 5,6 γκόμενους...έτσι από εκδίκηση αλλά και προσωπική ικανοποίηση.Εως και μαύρο απ την Πατησίων είχε πάρει...Ψωνιζόμουνα μου ειπαι...το είχα ανάγκη, είχα άμεση ανάγκη από επιβεβαίωση,να αισθανωμαι ότι μετράω ... ...ένας απ αυτούς ημουν και 'γώ...(αυτά βέβαια οι γυναίκες τα κουβεντιάζουν μεταξύ τους ,και δεν τα λένε εύκολα στους άνδρες, εκτός αν είναι επαγγελματίες, και μονο αφού περάσουνε τα χρόνια και είναι φιλαράκια με έναν πρωιν γκόμενο τα ομολογούν)

Τελευταία τροποποίηση:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.119
Πόντοι
7.865
Πάντως συναγωνιστές, απο την εμπειρία μου, όσες έχουν γαμηθεί με πολύ κόσμο συνήθως είναι καμμένες στον εγκεφαλο. Επίσης όσες πηδιουνται αβέρτα με διαφορετικούς συντρόφους, δεν μπορούν να στεριώσουν σε σχέση και μένουν μόνες, και δεν είναι τυχαίο.Δεν μπορούν να κάτσουν με έναν όταν πηδιουνται με άλλον κάθε βδομάδα ή κάνουν απο τα 15 παρτούζες.Όπως και να το κάνεις,μαθαίνεις αλλιώς.Θα αναρωτηθεί κάποιος και για εμάς τους άνδρες...Εμείς δεν επιρρεαζόμαστε απο τις πολλές συντρόφους; Πέρα απο την διαφορετική λειτουργία και χημεία του εγκεφάλου,που η φύση έχει προνοήσει για κάποιο λόγο να υπάρχει, το να είσαι άντρας και να βρίσκεις να γαμάς συνέχεια είναι πιο δύσκολο απο το να είσαι γυναίκα και να θέλεις να γαμηθείς. Ενα από παράδειγμα θα ήταν να βγεί ένας μέτριος άντρας στο Συνταγμα και να φωνάζει "θέλω να γαμήσω!". Δεν θα πάει καμία γυναίκα.
Αλλά αν πάει μια μέτρια σε όλα γκομενα και πεί το ίδιο, η ουρά θα φτάσει μέχρι Μοναστηράκι. Και οι νέες γενιες είναι σε χειρότερη μοίρα γιατί αυτό χειροτερεύει.Καλό το πήδημα μάγκες,αλλά άλλο να γαμάς πουτάνες και άλλο να ανέχεσαι να είναι πουτάνα η συντροφός,σύζυγος,κόρη,καθώς εδώ η πουτάνα απλά έχει πλεονέκτημα γιατί το κάνει συνειδητοποιημένα για τα λεφτά (άσχετοπ αν θα τα φάνε ψυχίατροι και νταβάδες) ενώ οι άλλες χαζοπηδιουνται και καίγονται στο μυαλό μονο.Άλλο η σεξουαλική απελευθέρωση και άλλο η αποχαύνωση και η πλήρης παρακμή. π.χ. στην Πολωνία έχουν απελευθέρωση και μια χαρά έχουν όλες και όλοι τους όποιους συντρόφους,παντρεύονται και κάνουν οικογένεια με τα μικρότερα ποσοστά διαζυγίων.Αντίστοιχα στην παρακμή όπως εδώ,στην αγγλία κτλ είναι όλα μπουρδέλο.Μιλάνε τα στοιχεία.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936
συναγωνιστές, Ενα από παράδειγμα θα ήταν να βγεί ένας μέτριος άντρας στο Συνταγμα και να φωνάζει "θέλω να γαμήσω!". Δεν θα πάει καμία γυναίκα.
Αλλά αν πάει μια μέτρια σε όλα γκομενα και πεί το ίδιο, η ουρά θα φτάσει μέχρι Μοναστηράκι
Ναι, αλλα... :sunglasses:

Συνημμένα

• unnamed.png
    unnamed.png
    86,3 KB · Εμφανίσεις: 110

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
Ενα από παράδειγμα θα ήταν να βγεί ένας μέτριος άντρας στο Συνταγμα και να φωνάζει "θέλω να γαμήσω!". Δεν θα πάει καμία γυναίκα.
Αλλά αν πάει μια μέτρια σε όλα γκομενα και πεί το ίδιο, η ουρά θα φτάσει μέχρι Μοναστηράκι.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες βρίσκουν πολύ πιο εύκολα τζάμπα σεξ

Αν έβρισκαν και οι άντρες,προφανώς δε θα καναν ουρά

Και εννοείται,οι άντρες πολύ πιο εύκολα θα πάνε με μια άγνωστη παρά οι γυναίκες με άγνωστο

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ακριβως αυτη η αναρτηση δειχνει ολη την ουσια.
Γι αυτο αδελφια ΞΥΠΝΗΣΤΕ και αφηστε στην ακρη συναισθηματισμους και αγαπουλιασεις.
Χτυπηστε τις γυναικες εκει που πονανε.
ΜΗΝ ΛΙΜΝΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙΣ.
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΕΚΛΕΚΤΗ" ΤΗΝ "ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ" ΤΗΝ "ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ".
Να την εκτιμησετε για τα χαρισματα της απλα να μην κανετε σχεση μαζι της.
Μονο ευκαιριακες συναντησεις στις οποιες κυριαρχει το σεξ.
Θα το πιασει η γκομενα το υποννοουμενο και θα νοιωσει ψυχικα μονη αρα διαθεσιμη και για αλλον.
Εσεις μην ψαρωνετε ομως.
Ειναι η κυρια φοβία των ανδρων αυτη που μας εχουν οι γυναικες.
Πως αν την αφησουμε λασκα καποιος αλλος θα βρεθει να της δωσει αυτα που θελει.
Πραγματι,αλλα αν δεν εχεις βαλει τη γυναικα στη σκεψη σου ως μερος της καθημερινοτητας σου και της πραγματικοτητας σου αυτο καθολου δε θα σε νοιαζει.
Σε νοιαζει οταν πηγαινεις ολο λαχταρα στο αγαπημενο σου στανταρακι call girl ποιους συναντησε στο ενδιαμεσο η τι εκανε το μεσοδιαστημα που δε μιλαγατε;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!
Ετσι και καλα θα περνατε και θα εχετε την ησυχια σας!
Θα υπαρχει χωρος να χτυπησετε κι αλλα μουνακια που θα ειναι ευαλωτα γιατι δε θα εχουν κατι μονιμο(αν οι ανδρες με τη λογικη που σας περιγραφω αυξηθουν).
Το αποτελεσμα θα ειναι να εχουμε μια κοινωνια γεματη ανασφαλεις μοναχικες γυναικες που θα υποχρεωθουν να κυνηγανε το σεξ ως απελπισμενο μεσο ευρεσης μονιμοτητας και ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ που καποιοι μουνοδουλοι κυνηγουν τη συντροφικοτητα για να βρουν σεξ!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
Ακριβως αυτη η αναρτηση δειχνει ολη την ουσια.
Γι αυτο αδελφια ΞΥΠΝΗΣΤΕ και αφηστε στην ακρη συναισθηματισμους και αγαπουλιασεις.
Χτυπηστε τις γυναικες εκει που πονανε.
ΜΗΝ ΛΙΜΝΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙΣ.
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΕΚΛΕΚΤΗ" ΤΗΝ "ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ" ΤΗΝ "ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ".
Να την εκτιμησετε για τα χαρισματα της απλα να μην κανετε σχεση μαζι της.
Μονο ευκαιριακες συναντησεις στις οποιες κυριαρχει το σεξ.
Θα το πιασει η γκομενα το υποννοουμενο και θα νοιωσει ψυχικα μονη αρα διαθεσιμη και για αλλον.
Εσεις μην ψαρωνετε ομως.
Ειναι η κυρια φοβία των ανδρων αυτη που μας εχουν οι γυναικες.
Πως αν την αφησουμε λασκα καποιος αλλος θα βρεθει να της δωσει αυτα που θελει.
Πραγματι,αλλα αν δεν εχεις βαλει τη γυναικα στη σκεψη σου ως μερος της καθημερινοτητας σου και της πραγματικοτητας σου αυτο καθολου δε θα σε νοιαζει.
Σε νοιαζει οταν πηγαινεις ολο λαχταρα στο αγαπημενο σου στανταρακι call girl ποιους συναντησε στο ενδιαμεσο η τι εκανε το μεσοδιαστημα που δε μιλαγατε;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!
Ετσι και καλα θα περνατε και θα εχετε την ησυχια σας!
Θα υπαρχει χωρος να χτυπησετε κι αλλα μουνακια που θα ειναι ευαλωτα γιατι δε θα εχουν κατι μονιμο(αν οι ανδρες με τη λογικη που σας περιγραφω αυξηθουν).
Το αποτελεσμα θα ειναι να εχουμε μια κοινωνια γεματη ανασφαλεις μοναχικες γυναικες που θα υποχρεωθουν να κυνηγανε το σεξ ως απελπισμενο μεσο ευρεσης μονιμοτητας και ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ που καποιοι μουνοδουλοι κυνηγουν τη συντροφικοτητα για να βρουν σεξ!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!
Άντρες όλου του κόσμου ενωθείτε!
Viva la revolución!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Άντρες όλου του κόσμου ενωθείτε!
Viva la revolución!
Δεν ειναι για γελια
Αλλα γυναικα δεν εισαι;
Οσο υπαρχει το ειδος που εσεις οι γυναικες κανακευετε ως "αληθινους ανδρες" θα εχεις κι εσυ στομα να γελας
Θα αλλαξουν οι εποχες εννοια σου
Και θα σου κοπει το γελιο

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.168
Πόντοι
2.536
Κάτσε λίγο, να κοιτάξω...
λοιπόν; βλέπεις κάτι ωραίο που αρχίζει από μου και τελειώνει σε νι ; πες γιατί αν είσαι γυναίκα να μην λέμε μπροστά σου όλα τα μυστικά του επαγγέλματος και πας και τα λες στα ανυποψίαστα, αθώα και τρυφέρα θηράματά μας και μας σπάσουν τον μπούτζο

zero00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
432
Πόντοι
280
Πολύ γνωστό cg γνωρίζω ότι την προμοτάρει ο άντρας της.
Μόνο σε εμένα φαίνεται λίγο ¨άρρωστο¨;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Πολύ γνωστό cg γνωρίζω ότι την προμοτάρει ο άντρας της.
Μόνο σε εμένα φαίνεται λίγο ¨άρρωστο¨;
Και σε μενα φαινεται λιγο "αρρωστο" να παντρευεται καποιος τυπε.Ολα τ αλλα καλα

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.168
Πόντοι
2.536
@Ωρίων (α), δεν ξηγιέσαι καλά. Οι φίλοι τα λένε όλα μεταξύ τους. Θα έδειχνα κατανόηση. Εξάλλου κανείς δεν φταίει για το φύλο του.
Και σε μενα φαινεται λιγο "αρρωστο" να παντρευεται καποιος τυπε.Ολα τ αλλα καλα
Η μεγαλύτερη, πιο άχρηστη, κακομοίρικη, ακατανόητη και αφύσικη μαλακία. Πραγματικά.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
@Ωρίων (α), δεν ξηγιέσαι καλά. Οι φίλοι τα λένε όλα μεταξύ τους. Θα έδειχνα κατανόηση. Εξάλλου κανείς δεν φταίει για το φύλο του.
Συγγνώμη, αλλά μου κόπηκε το γέλιο και δεν μπορώ να λειτουργήσω χωρίς αυτό. Θα επανέλθω.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.168
Πόντοι
2.536
Συγγνώμη, αλλά μου κόπηκε το γέλιο και δεν μπορώ να λειτουργήσω χωρίς αυτό. Θα επανέλθω.
Φϊλε Ωρίωνα, θα σου πω κάτι στα σοβαρά (για πρώτη και τελευταία φορά): Αν σκεφτείς ψύχραιμα, θα διαπιστώσεις ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει τίποτα που να κόβει το γέλιο σε ένα τέτοιο σάιτ. Γελάμε με τους εαυτούς μας και γελάμε με την όλη φάση.

Μόνο το χιούμορ είναι πραγματικά επαναστατικό.

Τελευταία τροποποίηση:

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
το έχω ξαναγράψει αλλά θα το ξαναπώ, μια γυναίκα που έχει πάει με 200 άντρες κάτι πάει λάθος...δεν λέω να είναι παρθένα αλλά όταν η άλλη γαμιέται αβέρτα και παρτουζώνεται έχει θέματα...

εννοείται να έχει εμπειρία αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι μια παρτουζιαρα που τη χυνουν 3 ταυτόχρονα είναι για σχέση σοβαρή...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

Η μεγαλύτερη, πιο άχρηστη, κακομοίρικη, ακατανόητη και αφύσικη μαλακία. Πραγματικά.
Στατιστικα οσους γνωστους εχω που παντρευτηκαν οι μισοι "κερατωνουν"(και καλα κανουν) τη γυναικα τους οι υπολοιποι τους κερατωνουν οι γυναικες τους
Ο γαμος ειναι η προσωρινη νικη της γυναικας απεναντι στον ανδρα
Η οριστικη της νικη ειναι η τεκνοποιηση
Εκοψα απο πολλους "παλιοφιλους" που παντρευτηκαν.
Ο τροπος ζωης τους εφιαλτικος.
Φαγητο με πεθερικα συναντησεις σε παιδοτοπους για να παιξουν τα κακομαθημενα τους
Ειδικη αδεια απο τη γυναικα τους για να δουν μπαλα μαζι σου
ΑΙΣΧΟΣ
Οσο για το ποσο μουνοδουλοι ειναι οταν μιλανε.
Απο τη μια το παιζουν δηθεν μαγκες και απο την αλλη μολις καλει στο κινητο ο στρατηγος γυναικα τους στεκονται σουζα.
Ποσο ελεινο.
:vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom