Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.287
Πόντοι
3.786
Βλέπεις όμως πολλές καλλιεργημένες γύρω σου;

Επίσης,αν είναι καλλιεργημένες αλλά...μπάζα,εκεί τί γίνεται;

Μακάρι να υπήρχαν πολλές καλλιεργημένες και γαμήσιμες,αλλά με ελλεεινίδες συνήθως το ένα απ'τα δύο θα λείπει (σε πολλές και τα δύο)
Ποτέ η πλειοψηφία,η μάζα δεν ήταν καλλιεργημένοι,είτε άντρες είτε γυναίκες.Τη μειοψηφία ψάχνουμε.Εντάξει,δεν είπαμε να μη βλέπονται,αλλά μην κυνηγάμε τα «μοντέλα»

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Βλέπεις όμως πολλές καλλιεργημένες γύρω σου;

Επίσης,αν είναι καλλιεργημένες αλλά...μπάζα,εκεί τί γίνεται;

Μακάρι να υπήρχαν πολλές καλλιεργημένες και γαμήσιμες,αλλά με ελλεεινίδες συνήθως το ένα απ'τα δύο θα λείπει (σε πολλές και τα δύο)
τύπε σαντμαν να υποθέσω εσύ είσαι επίσης κούκλος, καλλιεργημένος λεφτάς έτσι?
λέω τώρα για να καταλάβουμε ποιος ψάχνει τι....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.340
Πόντοι
6.056
Το αναπάντητο ερώτημα είναι ....

οι γυναίκες που δεν γαμιούνται αβέρτα έφτιαξαν τους μαλάκες που ψάχνουν παρθένες ;
ή οι μαλάκες που ψάχνουν παρθένες , έφτιαξαν τις γυναίκες που δεν γαμιούνται αβέρτα ;;

Καμία σημασία ποιός έφτιαξε τι . ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΔΡΩΝ , ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ (ΤΟΝ ΠΑΡΓΑΛΑΤΣΟ) ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ . Μόνο.
Και αντίστοιχο ποσοστό γυναίκων , δεν γαμιούνται .

Και δεν γάμησαν αυτοί καλά και δεν γαμάμε ούτε εμείς καλύτερα.
δεν σε πιανω φιλε-τελι στολονε

2022 ειναι να ξες οι γκομενες ακομη και τα γαμησια τους ανεβαζουν στο νετ για να πουλησουν μουρη ποιες ειναι αυτες που δεν γαμιουνται? ( τωρα ε οχι το 1986)

για το τεραστιο ποσοστο ανδρων που σαπιζει στην μαλακια φταιει η κεφαλα τους οι γκομενες γιατι πιστευεις οτι μενουν αγαμητες? δεν ειναι το ιδιο...

ακομη και αυτες που "δεν εχουν σχεση αυην την εποχη" μια χαρα βολευονται με κανεναν παρατρεχαμενο σαλιαρη/πρωην που δεν ξεκολλησε/φιλο που δεν ταιριαζαμε/αραβα με αραιο μουσι/αλβανο με πιρσιγκ στο χειλος και τατου στο λαιμο κλπ κλπ :zombie:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
για το τεραστιο ποσοστο ανδρων που σαπιζει στην μαλακια φταιει η κεφαλα τους οι γκομενες γιατι πιστευεις οτι μενουν αγαμητες? δεν ειναι το ιδιο...

ακομη και αυτες που "δεν εχουν σχεση αυην την εποχη" μια χαρα βολευονται με κανεναν παρατρεχαμενο σαλιαρη/πρωην που δεν ξεκολλησε/φιλο που δεν ταιριαζαμε/αραβα με αραιο μουσι/αλβανο με πιρσιγκ στο χειλος και τατου στο λαιμο κλπ κλπ :zombie:

Καμια κεφάλα τους δεν φταίει.Αν οι άλλες θέλουν να μένουν αγάμητες ή να πηδιούνται μόνο με πρώην ή μπαρμεν ή γνωστούς τους,τί φταίνε οι άντρες;

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Δεν εχω μαθει ποτε με ποσους εχει παει η κοπελα μου πριν απο μενα....
224590276_350903310002445_5125178258860954298_n~2.jpg
Είναι όσοι ακριβώς και μετά από σένα .

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.340
Πόντοι
6.056
Καμια κεφάλα τους δεν φταίει.Αν οι άλλες θέλουν να μένουν αγάμητες ή να πηδιούνται μόνο με πρώην ή μπαρμεν ή γνωστούς τους,τί φταίνε οι άντρες;
γινε και εσυ πρωην μπαρμαν η γνωστος ρε σαντ... ωχου

οι αλλοι πως τις ξεκωλιαζουν τις κατουρανε και μετα τις κερατωνουν και τις διωχνουν και απο πανω? ε κατι λαθος κανει ο creepy μονοχικος μαλακας πως να το κανουμε?

ακου δεν γαμιουνται οι γκομενες το 2022 :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.103
Πόντοι
5.006

οι αλλοι πως τις ξεκωλιαζουν τις κατουρανε και μετα τις κερατωνουν και τις διωχνουν και απο πανω? ε κατι λαθος κανει ο creepy μονοχικος μαλακας πως να το κανουμε?

:sad2:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656

Τι πως ρε,άμα οι γκόμενες πηγαίνουν απο μόνες τους σ'αυτούς,δε θα τις ξεκωλιάσουν;Μη λέτε μαλακίες

Αν δεν γαμηθούν μ'αυτούς,δεν γαμιούνται καθόλου

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.775
Πόντοι
3.715
ξέρεις πόσο γρήγορα ξεπουλάνε οι μανάβηδες της λαϊκής τα αγγούρια;
παίζει πολύ αγαμία, ιδιαίτερα σε ηλικίες 40συν, πάνω από 2μηνα 3μηνα να τον φάνε γιατί το παιχνίδι έχει αλλάξει, όλα μέσω πλατφόρμας ιντερνετικής blind date φάση. Η άλλη βλέπει τον τύπο σε φωτο με μαλλιά, συναντιέται κι είναι Γιουλ Μπρίνερ, και εντάξει, δεν τρέχει τίποτε με καραφλούς, αλλά...το ψέμα είναι κακή αρχή. Το ίδιο και τούμπαλιν βέβαια, παρουσιάζεται μούναρος και βγαίνει γελάδι.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.340
Πόντοι
6.056
μολλον αυτοι νομιζουν οτι ειναι σαν τις τσοντες το θεμα

ξες βγαινεις εξω με την πουτσα καγκελο κοιτας οτι εχει μουνι σαν κανιβαλος και η καταμουναρα που εχει επιλογες απο 200 πεσιματα την μερα μολις σε δει να κατεβασει βρακι και να αρχισει τα deepthroat στην πρωτη πυλωτη...

ε καποιες φορες δεν γινεται αυτο και σου λεει δεν γαμιουνται οι σαπιες γαμω το θεο τους :undecided:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
ξέρεις πόσο γρήγορα ξεπουλάνε οι μανάβηδες της λαϊκής τα αγγούρια;
παίζει πολύ αγαμία, ιδιαίτερα σε ηλικίες 40συν, πάνω από 2μηνα 3μηνα να τον φάνε γιατί το παιχνίδι έχει αλλάξει, όλα μέσω πλατφόρμας ιντερνετικής blind date φάση. Η άλλη βλέπει τον τύπο σε φωτο με μαλλιά, συναντιέται κι είναι Γιουλ Μπρίνερ, και εντάξει, δεν τρέχει τίποτε με καραφλούς, αλλά...το ψέμα είναι κακή αρχή. Το ίδιο και τούμπαλιν βέβαια, παρουσιάζεται μούναρος και βγαίνει γελάδι.

Καμία δεν μένει με τ'αγγούρια αν ψαχτεί λίγο.Με τα αγγούρια μένουν όσες έχουν απαιτήσεις 25αρας ή τέρμα ψυχολογικά.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.340
Πόντοι
6.056
Τι πως ρε,άμα οι γκόμενες πηγαίνουν απο μόνες τους σ'αυτούς,δε θα τις ξεκωλιάσουν;Μη λέτε μαλακίες

Αν δεν γαμηθούν μ'αυτούς,δεν γαμιούνται καθόλου
ε με ποιους θες ρε σαντ να γαμηθουν με τον αγνωστο μαλακα που περναει απο διπλα στο δρομο που ουτε μιλησαν?

η επειδη την κοιταξες στο λεωφορειο? χαιρω πολυ ολοι την κοιταξαν με την λογικη σας καθε φορα πουν βγαινει απο το σπιτι θα πρεπει να καταληγει σε γκανγκ μπανκ με 25 ατομα

μετα θα τις λετε πουτανες και δεν θα τις θελετε εσεις :undecided:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
ε με ποιους θες ρε σαντ να γαμηθουν με τον αγνωστο μαλακα που περναει απο διπλα στο δρομο που ουτε μιλησαν?

η επειδη την κοιταξες στο λεωφορειο? χαιρω πολυ ολοι την κοιταξαν με την λογικη σας καθε φορα πουν βγαινει απο το σπιτι θα πρεπει να καταληγει σε γκανγκ μπανκ με 25 ατομα

μετα θα τις λετε πουτανες και δεν θα της θελετε εσεις :undecided:

Ε τότε γι'αυτό θα γαμάει μόνο το 5% που είναι πρώην ή γνωστοί ή χωμένοι σε κύκλους.Και όλοι οι άλλοι θα τον παίζουν

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.340
Πόντοι
6.056
Ε τότε γι'αυτό θα γαμάει μόνο το 5% που είναι πρώην ή γνωστοί ή χωμένοι σε κύκλους.Και όλοι οι άλλοι θα τον παίζουν
το 5% ειχε γκομενα καποια στγμη στην ζωη του εχει καποιες με μουνι στην παρεα του και χαιρεταει 10 μαλακες αν βγει απο το σπιτι?

τραγικο...

σοκ...

αν ειναι ετσι εχετε δικιο εσεις :undecided:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.340
Πόντοι
6.056
εγω παντως δεν γαμαω τιποτα καλα που υπαρχουν και οι πουτανες να λεμε

κατι γνωστοι ομως οπως εχω δει αλλαζουν τα μουνια πιο συχνα απο οτι το σωβρακο τους

αδικη κοινωνια γαμω

economy man

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
1.660
Πόντοι
1.296

κατι γνωστοι ομως οπως εχω δει αλλαζουν τα μουνια πιο συχνα απο οτι το σωβρακο τους

αδικη κοινωνια γαμω
Οι περισσότεροι έτσι είμαστε
Και εγώ στην ίδια φάση
Έχω γνωστούς που πηδανε φουλ κάθε εβδομάδα άλλη
Και εγώ γυριζω στούντιο εσκορτ κλπ

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
458
Πόντοι
21
Νομίζω ότι η γυναικα που θα παντρευτείς είναι καλύτερο να έχει πάει με μια ντουζίνα, αλλιώς δύσκολα να μην φας κέρατο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.513
Πόντοι
12.756

αδικη κοινωνια γαμω
ουτε εγω..γιατι ετσι λες;τις πταιει και εχουμε ρεψει στην μαλακια;:undecided:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom