Η παρθενα γυναικα τυχαινει "αλλου σεβασμου". Για ονομα το θεου εδω δεν μιλαμε για οποιαδηποτε γυναικα αλλα για την μητερα των παιδιων μου/σας.
Αρα ναι, καλυτερα παρθενα και οχι να εχει παει με 6 η 7 (60 η 70 για αλλους και βαλε) και να εχει κανει με τον καθενα αυτα που κανουνε και αυτες στα μπουρδελα με τον καθενα απο εμας.
Ειναι εφικτο να βρεις παρθενα σημερα? Οχι και τοσο. Πιστευω ομως οτι αξιζει το κοπο. Πειτε το προσωπικο κωλυμα. Εγω το λεω προσωπικο κωδικα τιμης.
Καταρχήν για να βρεις παρθένα τη σήμερον ημέρα πρέπει να φλερτάρεις με την παρανομία καθώς το είδος σπανίζει στις ηλικίες άνω των 16 και δε νομίζω ότι κάποια κοπέλα θα περίμενε να φτάσει σε ηλικία γάμου για να δοκιμάσει το σεξ!
Η μόνη πιθανότητα είναι να τα φτιάξεις μαζί της όταν είναι ακόμη στο Λύκειο και παρθένα και να συνεχίσετε να τα έχετε εκτοτε...Φυσικά κανείς δεν σου εγγυάται ότι η άβγαλτη παρθένα μαθητριούλα δε θα μετατραπεί σε τρελό Milf...
Από εκεί και πέρα, είναι πρακτικά αδύνατο να βρεις μια εμφανίσιμη (δηλαδή μη μπάζο), αξιόλογη και μορφωμένη κοπέλλα άνω των 25 που να μην είχε μια κάποια ερωτική ζωή (ήτοι 2-3 σοβαρούς δεσμούς και 2 ξεπέτες ανα σοβαρό δεσμό ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...Για την ακρίβεια θα ανησυχούσα περισσότερο αν μια κοπέλα με τέτοια προσόντα δεν είχε ερωτική ζωή...
Κατά την άποψή μου αυτό ΔΕΝ είναι κακό- κάθε άλλο- το ωραίο σε μια σχέση είναι ο συνδυασμός εμπειριών και φυσικά όπως είπαν και οι προλαλήσαντες σημασία δεν έχει με πόσους έχει πάει πριν από εμένα αλλά με πόσους θα πάει όσο είναι μαζί μου...
Και η πείρα με έχει διδάξει ότι η πουτανιά σε μια γυναίκα δεν είναι θέμα προηγούμενων εμπειριών διότι η δική σου ξεπέτα μπορεί κάλλιστα να γίνει η γυναίκα της ζωής/ μητέρα των παιδιών του άλλου και αντίστροφα..Είναι θέμα χημείας και σεβασμού που εμπνέει ο ένας στον άλλο και δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το παρελθόν που κουβαλάει ο καθένας/ καθεμία μας.
Και ένα τεστ για ηθικολόγους:
Ποια κοπέλα είναι πιο εύκολη- πουτάνα;
α) Αυτή στην οποία την έχουν πέσει 50 και έχει κάτσει στους 10;
β) Αυτή στην οποία την έχουν πέσει 10 και έχει κάτσει στους 9;