BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Εσύ μικρή, κάνε αυτοκριτική πρώτα.....
εγω την κανω... αμα χρειαζεται ομως
Εσύ μικρή, κάνε αυτοκριτική πρώτα.....
τι σου εγγυάται οτι αυτη που εχει πάει στα 25 της με 30 στα 40 της δεν θα έχει παει με 60 χωρίς να το ξέρεις απλα επειδη ειναι 'βιολογική αναγκη' κατα αυτην?
ΤΙΠΟΤΑ! Σε μια σχέση μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας... δεν μπορεί κανείς να απιτεί εγγυήσεις! Ο έρωτας ΠΟΤΕ δεν αποτέλεσε εγγύηση και ούτε πρόκειται.
Μια γυναίκα που είχε εμπειρίες στη ζωή της ξέρει τι ζητάει και που βαδίζει. Σκέψου ανάλογα το τι συμβαίνει με εμάς - που επαναλαμβάνω είμαστε πολύ διαφορετικά όντα από αυτές!
Πότε ένας άντρας ξέρει τι ζητάει από μια γυναίκα? Όταν έχει κάνει 4, 5, 10 σχέσεις κι εχει χώσει και αμέτρητες γκόμενες/τουρίστριες τα καλοκαίρια/πουτανες/onenightstands... ή όταν δεν ξέρει που παν τα τέσσερα και "φορτώνεται" την πρώτη που θα δει?
Όπως είπα και προηγουμένως, το παιχνίδι του έρωτα ΔΕΝ δίνει εγγυήσεις. Μια γυναίκα της σημερινής εποχής όμως που γνωρίζει κάποιος παρθένα κι άβγαλτη, είναι μαθηματικώς ΒΕΒΑΙΟ, οτι από περιέργεια και μόνο θα αναζητήσει κάποια στιγμή το "διαφορετικό"! Ευτυχισμένος ο κερατάς που θα έχει άγνοια...
Δυστυχώς κύριοι οι καιροί των γονιών και των παπουδων μας, πέρασαν ανεπιστρεπτί!
Να επαναλάβω: Σημασία δεν έχει να είσαι ο πρώτος άντρας ή ένας από τους άντρες που γνώρισε μια γυναίκα! Σημασία έχει να είσαι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ άντρας μιας γυναίκας!
Σωστά, αλλά αν γνωρίζεις το παρελθον της κυρίας;;;κι αν είναι " πλούσιο ";;;;
ΠΟΛΥ σκληρό πάντως οτι η σύγχροινη γυναίκα δεν μπορει να πεθάνει ΜΟΝΟ με ένα πέος μέσα της όπως η πλειοψηφία των γιαγγιάδων-μανάδων μας..
βασικα παθφαιντερ υπαρχουν γυναικες που τις νοιαζει κ αυτο... δεν ξερω γιατι.. αλλα υπαρχουν
...αντιστοίχως βεβαίως και τα αγοράκια που ως άλλοι Δον Κιχώτες, αναζητούνε την ανέγκιχτη πριγκίπισσα Δουλτσινέα, χωρίς οι ίδιοι να είναι βασιλιάδες.
Ταυτοχρονα???????Για να δούμε πόσο συντηρητικοί είμαστε σε αυτό το θέμα...
Θελετε ΠΑΡΘΕΝΑ,να έχει πάει με λίγους πχ2-3 η δεν σας νοιάζει ακόμα και με 100 να έχει πάει?
δλδ.. θεωρεις κομπλεξικους κ προβληματικους κ τους ανδρες που κοπτονται για το παρελθον της γκομενας τους?
κατα τη γνωμη μου.. οχιΠιστευεις οτι θα στεναχωρεθεί αν μάθει πως πήγα κατατρομαγμ ένος σε ενα μπουρδέλο στα 15 μου? Πιστευεις οτι θα την νοιάξει αν είχα μια, δυο ή δέκα γκόμενες πριν από αυτήν?
αι αγκρι κομπλιτλυ με το λαστ ποστ σου
κατα τη γνωμη μου.. οχι
αλλα δεν σκεφτονται ολοι με τον ιδιο τροπο.... δε το θεωρω ακριβως κομπλεξισμο βασικα αυτο... ανωριμοτητα μαλλον...
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ο κερατάς που δεν το έμαθε ποτέ..
ΠΟΛΥ σκληρό πάντως οτι η σύγχροινη γυναίκα δεν μπορει να πεθάνει ΜΟΝΟ με ένα πέος μέσα της όπως η πλειοψηφία των γιαγγιάδων-μανάδων μας..