Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
τι σου εγγυάται οτι αυτη που εχει πάει στα 25 της με 30 στα 40 της δεν θα έχει παει με 60 χωρίς να το ξέρεις απλα επειδη ειναι 'βιολογική αναγκη' κατα αυτην?

ΤΙΠΟΤΑ! Σε μια σχέση μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας... δεν μπορεί κανείς να απαιτεί εγγυήσεις! Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι, που ΠΟΤΕ δεν αποτέλεσε εγγύηση και ούτε πρόκειται!

Μια γυναίκα που είχε εμπειρίες στη ζωή της ξέρει τι ζητάει και που βαδίζει (καλά... καμιά δεν ξέρει τι ζητάει, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ). Σκέψου ανάλογα το τι συμβαίνει με εμάς - που επαναλαμβάνω είμαστε πολύ διαφορετικά όντα από αυτές! Πότε ένας άντρας ξέρει τι ζητάει από μια γυναίκα? Όταν έχει κάνει 4, 5, 10 σχέσεις κι εχει χώσει και αμέτρητες γκόμενες/τουρίστριες τα καλοκαίρια/πουτανες/onenightstands... ή όταν δεν ξέρει που παν τα τέσσερα και "φορτώνεται" την πρώτη που θα δει?

Όπως είπα και προηγουμένως, το παιχνίδι του έρωτα ΔΕΝ δίνει εγγυήσεις. Μια γυναίκα της σημερινής εποχής όμως που γνωρίζει κάποιος παρθένα κι άβγαλτη, είναι μαθηματικώς ΒΕΒΑΙΟ, οτι από περιέργεια και μόνο θα αναζητήσει κάποια στιγμή το "διαφορετικό"! Ευτυχισμένος ο κερατάς που θα έχει άγνοια...

Δυστυχώς κύριοι οι καιροί των γονιών και των παπουδων μας, πέρασαν ανεπιστρεπτί!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
ΤΙΠΟΤΑ! Σε μια σχέση μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας... δεν μπορεί κανείς να απιτεί εγγυήσεις! Ο έρωτας ΠΟΤΕ δεν αποτέλεσε εγγύηση και ούτε πρόκειται.

Μια γυναίκα που είχε εμπειρίες στη ζωή της ξέρει τι ζητάει και που βαδίζει. Σκέψου ανάλογα το τι συμβαίνει με εμάς - που επαναλαμβάνω είμαστε πολύ διαφορετικά όντα από αυτές!

Πότε ένας άντρας ξέρει τι ζητάει από μια γυναίκα? Όταν έχει κάνει 4, 5, 10 σχέσεις κι εχει χώσει και αμέτρητες γκόμενες/τουρίστριες τα καλοκαίρια/πουτανες/onenightstands... ή όταν δεν ξέρει που παν τα τέσσερα και "φορτώνεται" την πρώτη που θα δει?

Όπως είπα και προηγουμένως, το παιχνίδι του έρωτα ΔΕΝ δίνει εγγυήσεις. Μια γυναίκα της σημερινής εποχής όμως που γνωρίζει κάποιος παρθένα κι άβγαλτη, είναι μαθηματικώς ΒΕΒΑΙΟ, οτι από περιέργεια και μόνο θα αναζητήσει κάποια στιγμή το "διαφορετικό"! Ευτυχισμένος ο κερατάς που θα έχει άγνοια...

Δυστυχώς κύριοι οι καιροί των γονιών και των παπουδων μας, πέρασαν ανεπιστρεπτί!

Και μετά σου λέει η άγνοια σκοτώνει......

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ο κερατάς που δεν το έμαθε ποτέ..
ΠΟΛΥ σκληρό πάντως οτι η σύγχροινη γυναίκα δεν μπορει να πεθάνει ΜΟΝΟ με ένα πέος μέσα της όπως  η πλειοψηφία των γιαγγιάδων-μανάδων μας..

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Να επαναλάβω: Σημασία δεν έχει να είσαι ο πρώτος άντρας ή ένας από τους άντρες που γνώρισε μια γυναίκα! Σημασία έχει να είσαι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ άντρας μιας γυναίκας!

Σωστά,  αλλά αν γνωρίζεις το παρελθον της κυρίας;;;κι αν είναι  " πλούσιο ";;;;
Εκτός αν είσαι αναίσθητος πιά....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βασικα παθφαιντερ (για το μηνυμα σου ακριβως απο κατω... πλεον  :cheesy: :cheesy: :cheesy: )
υπαρχουν γυναικες που τις νοιαζει κ αυτο... δεν ξερω γιατι.. αλλα υπαρχουν.

βεβαια κ το αλλο που λετε οτι ειναι σκληρο να μην μπορει μια γυναικα να μεινει μονο με εναν.. οπως οι γιαγιαδες σας... ε μπι κουλ... δεν ημαστε κ στο μεσαιωνα... κ στη τελικη για να μην σας απατησει να μην της δινετε κ εσεις αφορμες για να το κανει... εκτος αν παντρευτειτε καμια νυμφομανη :cheesy:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Σωστά,  αλλά αν γνωρίζεις το παρελθον της κυρίας;;;κι αν είναι  " πλούσιο ";;;;

ΠΟΛΥ σκληρό πάντως οτι η σύγχροινη γυναίκα δεν μπορει να πεθάνει ΜΟΝΟ με ένα πέος μέσα της όπως  η πλειοψηφία των γιαγγιάδων-μανάδων μας..

Να επαναλάβω: Σημασία δεν έχει να είσαι ο πρώτος άντρας ή ένας από τους άντρες που γνώρισε μια γυναίκα! Σημασία έχει να είσαι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ άντρας μιας γυναίκας!

Να το θέσω αλλιώς: Aς υποθέσουμε πως έχετε στη ζωή σας μια γυναίκα που σας αγαπάει και είναι ερωτευμένη 1000% μαζί σας. ΟΚ?

Πιστευετε πως την νοιάζει αν έχετε γαμήσει μια ή εκατό μεθυσμένες τουρίστριες ή πουτάνες ή είχατε 2, 3 ή γκόμενες πριν από αυτήν? ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ αν αυτη είναι η γυναίκα της ζωής σας!

Πιστευετε πως την νοιάζει αν στα 16 σας πήγατε σε μπουρδέλο και γαμήσατε μόνο και μόνο για να λέτε στα φιλαράκια σας οτι γαμήσατε? ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ αν αυτη είναι η γυναίκα της ζωής σας!

Τι πιστεύετε οτι την ενδιαφέρει περισσότερο? Αν κάνατε τρέλες και πουτανιλίκια ΠΡΙΝ την γνωρίσετε ή αν υπάρχει πιθανότητα να κάνετε πουτανιλίκια στο μέλλον και να την παρατήσετε στο σπίτι με 2-3 παιδιά?

• Χαχα
Αντιδράσεις: nyank0

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
βασικα παθφαιντερ υπαρχουν γυναικες που τις νοιαζει κ αυτο... δεν ξερω γιατι.. αλλα υπαρχουν

Δεν αμφιβάλω πως υπάρχουν. Για το συγκεκριμένο target group όμως αυτων των γυναικών (που προσωπικά θεωρώ κομπλεξικές και προβληματικές)... δεν ενδιαφερόμαστε εμείς! Όταν βάλουν μυαλό, ωριμάσουν και αποφασίσουν πραγματικά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ θέλουν από τη ζωή τους, τότε θα μπορούν να κάνουν μια σοβαρή επιλογή για το μέλλον τους και να αποφασίσουν με ποιόν θα μείνουν. Μέχρι τότε όμως... ας παίξουν με τις κούκλες και τα κουζινικά τους.

...αντιστοίχως βεβαίως και τα αγοράκια που ως άλλοι Δον Κιχώτες, αναζητούνε την ανέγκιχτη πριγκίπισσα Δουλτσινέα, χωρίς οι ίδιοι να είναι βασιλιάδες.

• Χαχα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δλδ.. θεωρεις κομπλεξικους κ προβληματικους κ τους ανδρες που κοπτονται για το παρελθον της γκομενας τους?
γιατι για μενα... αν ειναι οι μεν ετσι θα ναι κ οι δε... στη ζηλια δεν βρισκω διαφορα μεταξυ ανδρος κ γυναικας...
παντως στο θεμα σεξ υπαρχουν διαφορες... οι γυναικες δεν φερονται οπως οι ανδρες που απλα κανουν σεξ γιατι εχουν.. ορεξεις... ειναι πιο εγκεφαλικο το πραγμα για μας

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
...αντιστοίχως βεβαίως και τα αγοράκια που ως άλλοι Δον Κιχώτες, αναζητούνε την ανέγκιχτη πριγκίπισσα Δουλτσινέα, χωρίς οι ίδιοι να είναι βασιλιάδες.

α δεν ειδα την προσθηκη αυτη πριν  :)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
δλδ.. θεωρεις κομπλεξικους κ προβληματικους κ τους ανδρες που κοπτονται για το παρελθον της γκομενας τους?

Θεωρώ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ να ασχολείται κάποιος/κάποια με το ποιός/ποιά ξεπαρθένεψε την/τον γκόμενά του/γκόμενό της στα 15 της/του... ίσως ακόμη και 10 χρόνια πριν, τη στιγμή που παραβλέπει ΠΟΛΥ σοβαρότερα προβλήματα σε μια σχέση.

Όταν είμαι πχ σε μία σοβαρή σχέση με μια γυναίκα... την γυναίκα αυτή, την ενδιαφέρει αν την αγαπάω, αν της φέρομαι ΟΚ κι αν είμαι αρκετά καλός για να μείνουμε μαζί! Ίιιιιισως με ρωτήσει (δεν είναι απαραίτητο) κάποια στιγμή μεταξύ σοβαρού κι αστείου πότε το "έβρεξα" πρώτη φορά στη ζωή μου. Πιστευεις οτι θα στεναχωρεθεί αν μάθει πως πήγα κατατρομαγμένος σε ενα μπουρδέλο στα 15 μου? Πιστευεις οτι θα την νοιάξει αν είχα μια, δυο ή δέκα γκόμενες πριν από αυτήν?

Αυτό που θα την νοιάξει, είναι οτι γκομενιλίκι είχα παλιά, να μην προκειται να με απασχολήσει στο μέλλον και το μυαλό μου να είναι ΜΟΝΟ σε αυτήν, και να μην έχω κολλήσει καμιά αρρώστεια από όλες τις μεθυσμένες Σουηδέζες που γάμησα χωρίς καπότα στις διακοπές στα νησιά όλα αυτά τα χρόνια που δεν την είχα γνωρίσει ακόμη...!

Μια τέτοια γυναίκα, μια ΕΞΥΠΝΗ γυναίκα που ΞΕΡΕΙ τι θέλει από τη ζωή της και ΞΕΡΕΙ σε ΤΙ να επενδύσει... μια τέτοια γυναίκα ψάχνει ο κάθε αντρας! Γιατί λοιπόν εμάς να μας νοιάζει πχ. να μάθουμε αν έχασε την παρθενιά της με κάποιον που δεν ξαναείδε από τότε (μπορεί και 10 χρόνια πριν?) και δεν την απασχολεί ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ κανένας από όσους πέρασαν από τη ζωή της?

Το μέλλον είναι ΜΠΡΟΣΤΑ! Όχι πίσω... Όποιος σκεφτεται τα παλιά, είναι παλιάνθρωπος. Κι όποιος έχει τέτοια κολλήματα και παραξενιές, ας βρει και κοπέλα που να τα αντέχει.

... να επαναλάβω το "σχετικό" με το τι έχει τελικά σημασία?  :2funny:

• Χαχα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αι αγκρι κομπλιτλυ με το λαστ ποστ σου

Πιστευεις οτι θα στεναχωρεθεί αν μάθει πως πήγα κατατρομαγμ ένος σε ενα μπουρδέλο στα 15 μου? Πιστευεις οτι θα την νοιάξει αν είχα μια, δυο ή δέκα γκόμενες πριν από αυτήν?
κατα τη γνωμη μου.. οχι
αλλα δεν σκεφτονται ολοι με τον ιδιο τροπο.... δε το θεωρω ακριβως κομπλεξισμο βασικα αυτο... ανωριμοτητα μαλλον...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
αι αγκρι κομπλιτλυ με το λαστ ποστ σου
κατα τη γνωμη μου.. οχι
αλλα δεν σκεφτονται ολοι με τον ιδιο τροπο.... δε το θεωρω ακριβως κομπλεξισμο βασικα αυτο... ανωριμοτητα μαλλον...

ʼρα λοιπόν καταλλήγουμε στο λογικό συμπέρασμα πως ανώριμοι (ή ανώριμα σκεπτόμενοι) άνθρωποι δημιουργούν κενές και χωρίς σκοπό και μέλλον σχέσεις, ενώ προσγειωμένοι στην ψυχρή πραγματικότητα και συνειδητοποιημένοι που έχουν δει πέντε πραγματάκια στη ζωή τους και ξέρουν τι ακριβώς ζητάνε, δημιουργούν σχέσεις με νόημα.

Εσύ τι επιλέγεις?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
προσγειωμενα ατομα νομιζω θελουν να πιστευουν οτι επιλεγουν ολοι....

papas2003

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κοίτα παρθένα λογικά δεν πιστεύω οτι θα βρώ (και να ήθελα) όταν θα φτάσει η ώρα να παντρευτώ.Με παρθένα όμως πήγα την πρώτη μου φορά, δλδ. στο λύκειο και δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει.Το μόνο καλό είναι οτι είσαι ο πρώτος της και όσο να'ναι έχεις πάντα μια θέση στην μνήμη της και ψιλοτρώει ένα κόλλημα μαζί σου. :dancing:
Βέβαια όταν λες οτι θα παντρευτείς σκέφτεσαι να πάρεις μια κοπέλα "για σπίτι"
και όχι κοπέλα που θα σου κάνει το σπίτι μπουρδέλο με έτοιμη την πελατεία της. :idiot:
ʼρα θα προσπαθήσω να βρώ κοπέλα που να έχει κάποιες ΣΟΒΑΡΕΣ εμπειρίες
π.χ 2-3, γιατί τις υπόλοιπες εμπειρίες της σίγα μην τις μάθεις ποτέ, και ανάλογα θα πορεύσω.
Αν και δεν είμαι πολύ του γάμου γιατί σε λίγο καιρό μαζί με τον γάμο ο παπάς θα σου δίνει δώρο και 1 διαζύγιο..σαν τις πίτσες!!

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Βασικα το μουνι για να στρωσει θελει και αυτο τα χιλιομετρα του! Μετα τους 1000 πουτσους στρωνει ...

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Το μουνι και το χταποδι οσο το χτυπας απλωνει.........

epidoksos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας τις απαντήσεις σε αυτό το θέμα, προβλιματίστηκα λίγο με αυτά που έχουν γράψει μερικοί από τους συνομιλητές. Και εξηγούμαι:

1) αν μια γυναίκα έχει πάει με 1000 πριν από σένα, αλλά αποφασίσει να αφιερώσει όλο της το εαυτό και κατ' επέκτασην το σώμα της και το μουνί της σε σένα, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα ΠΟΤΕ ακόμα και αν της έρθει το μεγαλύτερο παλαμάρι του κόσμου μπροστά της. Επομένως, είναι στο δικό μας χέρι η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας να φέρεται σωστά και να μην βάλει ποτέ στο μυαλό της να μας κάνει μαλακία.

2) δεν έχω καταλάβει, αν και άντρας, γιατί όταν εμείς πηγαίνουμε με πολλές γυναίκες πριν να γνωρίσουμε τη γυναίκα της ζωής μας (πολλοί πηγαίνουν με πολλές και μετά), το ανάγουμε στο θέμα της εμπειρίας και στην παρέα αυτοαποκαλούμαστε και γαμιάδες, ενώ μια γυναίκα που είχε πολλές σχέσεις ή πολλούς άντρες πριν από μας τη θεωρούμε γαμιόλα;

3) επ' ουδενί δεν θέλω μια γυναίκα να είναι παρθένα γιατί δεν είμαι πια 18 για να απαιτώ να είμαι ο πρώτος της ούτε είχα ποτέ την αντίληψη ότι μια παρθένα στα χέρια μου θα μάθει...το έκανα μια φορά και μετά από 6 μήνες εντατικού φροντιστηρίου, πήρε απολυτήριο...

4) όσο έμπειρη ή άπειρη κι αν είναι μια γυναίκα, όταν και αν αποφασίσει να την κάνει τη μαλακία, θα την κάνει χωρίς να το πάρει πρέφα κανείς από μας.

5) η γυναίκα είναι φύσει πιο ψυχρή από εμάς. Ξεπερνάει εύκολα ενδοιασμούς, προκαταλήψεις και ηθικά διλήμματα, ακόμα κι αν αγαπήσει. Η μόνη περίπτωση που θα σκεφτεί πριν κάνει κάτι είναι μόνο όταν θα γίνει μάνα. Αντίθετα, εμείς οι άντρες είμαστε πιο συναισθηματικοί και όταν αγαπάμε πραγματικά, δύσκολα θα κάνουμε τη μαλακία.

Εκεί που θέλω να καταλήξω αγαπητοί συνομιλητές είναι στο ότι σημασία δεν έχει αν μια γυναίκα είναι παρθένα ή έχει μεγάλη εμπειρία στο άθλημα. Η ουσία είναι να μπορείς να της δείχνεις όσο πιο συχνά μπορείς πως έχεις μάτια μόνο για εκείνη και πως είναι για σένα η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής σου.

Αυτά από μένα.

Υ.Γ.: Δεν απαιτώ όλοι να ασπαστείτε τις απόψεις μου, άλλωστε αυτή είναι και η μαγεία του διαλόγου...

Καλημέρα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ο κερατάς που δεν το έμαθε ποτέ..

Πολύ σκληρό για τη γυναίκα ή για τον κερατά; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom