Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Θεωρώ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ να ασχολείται κάποιος/κάποια με το ποιός/ποιά ξεπαρθένεψε την/τον γκόμενά του/γκόμενό της στα 15 της/του... ίσως ακόμη και 10 χρόνια πριν, τη στιγμή που παραβλέπει ΠΟΛΥ σοβαρότερα προβλήματα σε μια σχέση.

Όταν είμαι πχ σε μία σοβαρή σχέση με μια γυναίκα... την γυναίκα αυτή, την ενδιαφέρει αν την αγαπάω, αν της φέρομαι ΟΚ κι αν είμαι αρκετά καλός για να μείνουμε μαζί! Ίιιιιισως με ρωτήσει (δεν είναι απαραίτητο) κάποια στιγμή μεταξύ σοβαρού κι αστείου πότε το "έβρεξα" πρώτη φορά στη ζωή μου. Πιστευεις οτι θα στεναχωρεθεί αν μάθει πως πήγα κατατρομαγμένος σε ενα μπουρδέλο στα 15 μου? Πιστευεις οτι θα την νοιάξει αν είχα μια, δυο ή δέκα γκόμενες πριν από αυτήν?

Αυτό που θα την νοιάξει, είναι οτι γκομενιλίκι είχα παλιά, να μην προκειται να με απασχολήσει στο μέλλον και το μυαλό μου να είναι ΜΟΝΟ σε αυτήν, και να μην έχω κολλήσει καμιά αρρώστεια από όλες τις μεθυσμένες Σουηδέζες που γάμησα χωρίς καπότα στις διακοπές στα νησιά όλα αυτά τα χρόνια που δεν την είχα γνωρίσει ακόμη...!

Μια τέτοια γυναίκα, μια ΕΞΥΠΝΗ γυναίκα που ΞΕΡΕΙ τι θέλει από τη ζωή της και ΞΕΡΕΙ σε ΤΙ να επενδύσει... μια τέτοια γυναίκα ψάχνει ο κάθε αντρας! Γιατί λοιπόν εμάς να μας νοιάζει πχ. να μάθουμε αν έχασε την παρθενιά της με κάποιον που δεν ξαναείδε από τότε (μπορεί και 10 χρόνια πριν?) και δεν την απασχολεί ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ κανένας από όσους πέρασαν από τη ζωή της?

Το μέλλον είναι ΜΠΡΟΣΤΑ! Όχι πίσω... Όποιος σκεφτεται τα παλιά, είναι παλιάνθρωπος. Κι όποιος έχει τέτοια κολλήματα και παραξενιές, ας βρει και κοπέλα που να τα αντέχει.

... να επαναλάβω το "σχετικό" με το τι έχει τελικά σημασία? :2funny:
ολες ξερουν τι θελουν αλλα εφοσον μπορουν γιατι να μην ειναι απληστες . Αφου τις αφηνουν



Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας τις απαντήσεις σε αυτό το θέμα, προβλιματίστηκα λίγο με αυτά που έχουν γράψει μερικοί από τους συνομιλητές. Και εξηγούμαι:

1) αν μια γυναίκα έχει πάει με 1000 πριν από σένα, αλλά αποφασίσει να αφιερώσει όλο της το εαυτό και κατ' επέκτασην το σώμα της και το μουνί της σε σένα, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα ΠΟΤΕ ακόμα και αν της έρθει το μεγαλύτερο παλαμάρι του κόσμου μπροστά της. Επομένως, είναι στο δικό μας χέρι η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας να φέρεται σωστά και να μην βάλει ποτέ στο μυαλό της να μας κάνει μαλακία.

2) δεν έχω καταλάβει, αν και άντρας, γιατί όταν εμείς πηγαίνουμε με πολλές γυναίκες πριν να γνωρίσουμε τη γυναίκα της ζωής μας (πολλοί πηγαίνουν με πολλές και μετά), το ανάγουμε στο θέμα της εμπειρίας και στην παρέα αυτοαποκαλούμαστε και γαμιάδες, ενώ μια γυναίκα που είχε πολλές σχέσεις ή πολλούς άντρες πριν από μας τη θεωρούμε γαμιόλα;

3) επ' ουδενί δεν θέλω μια γυναίκα να είναι παρθένα γιατί δεν είμαι πια 18 για να απαιτώ να είμαι ο πρώτος της ούτε είχα ποτέ την αντίληψη ότι μια παρθένα στα χέρια μου θα μάθει...το έκανα μια φορά και μετά από 6 μήνες εντατικού φροντιστηρίου, πήρε απολυτήριο...

4) όσο έμπειρη ή άπειρη κι αν είναι μια γυναίκα, όταν και αν αποφασίσει να την κάνει τη μαλακία, θα την κάνει χωρίς να το πάρει πρέφα κανείς από μας.

5) η γυναίκα είναι φύσει πιο ψυχρή από εμάς. Ξεπερνάει εύκολα ενδοιασμούς, προκαταλήψεις και ηθικά διλήμματα, ακόμα κι αν αγαπήσει. Η μόνη περίπτωση που θα σκεφτεί πριν κάνει κάτι είναι μόνο όταν θα γίνει μάνα. Αντίθετα, εμείς οι άντρες είμαστε πιο συναισθηματικοί και όταν αγαπάμε πραγματικά, δύσκολα θα κάνουμε τη μαλακία.

Εκεί που θέλω να καταλήξω αγαπητοί συνομιλητές είναι στο ότι σημασία δεν έχει αν μια γυναίκα είναι παρθένα ή έχει μεγάλη εμπειρία στο άθλημα. Η ουσία είναι να μπορείς να της δείχνεις όσο πιο συχνά μπορείς πως έχεις μάτια μόνο για εκείνη και πως είναι για σένα η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής σου.

Αυτά από μένα.

Υ.Γ.: Δεν απαιτώ όλοι να ασπαστείτε τις απόψεις μου, άλλωστε αυτή είναι και η μαγεία του διαλόγου...

Καλημέρα.
Γιατι ρε τυπε ο αντρας ειναι διαφορετικος απο την γυναικα . ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ το ιδιο . Ειμαστε διαφερετικοι σαν φυλα ο αντρας πρεπει σαν αντρας να φτιαχτει να μαθει να αποκτησει εμπειρια με γυναικες με κοσμο κτλ κτλ για να μπορεσει να σταθει .
Μας βλεπουν σαν αντικειμενα επιτυχια και τις γυναικες σαν αντικειμενα απολαυσης. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Δες ποσοι αντρες κρινονται απο τον κοσμο οταν πετυχουν κατι. και δς πως κρινονται ενα αποτυχουν. δες μετα πως κρινονται οι γυναικες εαν αποτυχουν . Εαν αποτυχει μια γυναικα λενε εκανε απλα λαθος .
Δες με τους αντρες τι γινεται σε σφαζουν ζωντανο σε κρεμανε εχεις ληξει . πχ τσιπρας , παπανδρεουν μητσοτακης και παερι λεγοντας

ετσι ειναι η φυση μας ασχετα εαν ο κοσμος θελει να τα πει αλλιως . Τα 2 φυλλα δεν ειναι το ιδιο και δεν προκειται να ειμαστε το ιδιο ποτε .

η ισοτητα δεν υπαρχει. Ετσι ειναι η φυση η ζωη .


Μια γυναίκα που είχε πολλούς γκόμενους στο παρελθόν, δεν το λέει ποτέ στον σύζυγο ή σε αυτόν που προορίζει για σύζυγο. Το λέει στον γκόμενο που τον κερατώνει. Ο δε σύζυγος (ή υποψήφιος σύζυγος) είναι ως επι το πλείστον επιλογή απελπισίας για αποκατάσταση λόγω κοινωνικών προτύπων, "περασμένης" ηλικίας κλπ.
ουτε σε αυτο το λεει . Πλλη απλα στον γκομενο θα βριζει το τον αντρα τις και θα γαμιεται με το γκομενο για μειωνει τον αντρας τις και να πιστευει οτι ειναι με καλυτερο.

Η παρθενα γυναικα τυχαινει "αλλου σεβασμου". Για ονομα το θεου εδω δεν μιλαμε για οποιαδηποτε γυναικα αλλα για την μητερα των παιδιων μου/σας.

Αρα ναι, καλυτερα παρθενα και οχι να εχει παει με 6 η 7 (60 η 70 για αλλους και βαλε) και να εχει κανει με τον καθενα αυτα που κανουνε και αυτες στα μπουρδελα με τον καθενα απο εμας.

Ειναι εφικτο να βρεις παρθενα σημερα? Οχι και τοσο. Πιστευω ομως οτι αξιζει το κοπο. Πειτε το προσωπικο κωλυμα. Εγω το λεω προσωπικο κωδικα τιμης.

η γυναικα αυτο που εχει να προσφερει σε μια σχεση ειναι να κανει παιδια να σε φροντησει σπιτι να ειναι πιστη αμα δεν τα εχει αυτα δεν υπαρχει λογος να την εχεις κοντα σου. Εκτος και εαν εισατε συνεργατες .
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
καθε ανδρας ή γυναικα εχει στο dna του εναν αριθμο σεξουαλ. επαφων περα απο τον οποιο ερχετε η κατασταλαξη .

μακαρι η δικη σου να αποτελει εξερεση και να μην το βρεις το προβλημα μπροστα σου αργοτερα.

αυτο που λενε '' ο ανδρας πρεπει να εχει παρελθόν''

πρεπει να ξέρεις ισχυει και για τις γυναικες.......... :dancing:

ο αντρας πρεπει να εχει παρελθον για ν ξερει να χειριστη καταστασεις να μπορει να προσφερει το γραφο ποιο πριν
Αν πήγαινε η γυναίκα μου με μια ντουζίνα άντρες πριν απο εμένα καλά έκανε. Το ότι θα γίνει μάνα των παιδιών μου δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να πηδιέται ούτε την κάνει χειρότερη μάνα.
ετσι πιστεουονε ολοι


Ποιά γκόμενα θα σταματήσει να θέλει πούτσα. Όσο εμείς δεν θα θέλουμε μουνί. Απλά το ζήτημα για την παρθένα είναι γεγονός, μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα θα στο φορέσει. Δεν είμαστε στην εποχή των παππούδων μας που η γυναίκα ήταν σούζα κι άμα έκανε μαλακία έτρωγε και καμία. Δυστυχώς υπάρχει και το φεμινιστικό κίνημα.
ετσι πετρα που κατρακυλα σταματα δεν εχει

καλά μάγκες τέτοια λέτε στις γκόμενες και ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ με ότι περπατάει?οτι αν σας έλεγε οτι εχει πάει με 2-3 δεν θα την θέλατε γιατι γουστάρετε να εχει ξεσκιστεί?πατε καλά η θέλετε να μας στείλετε στο φρενοκομείο?και μετά λέμε ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ κ αλλα τέτοια γραφικα?
ξερουν τι κανουν γιατι μπορουν και βρισκουν
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Σορρυ μάγκες, το θέμα για μένα είναι απλούστερο. Δεν έχει σημασία με πόσους έχει πάει πριν σε γνωρίσει. Σημασία έχει με πόσους θέλει (σοβαρά) να πάει όταν είναι μαζί σου. ʼσχετα αν πάει ή όχι, την έχεις ουσιαστικά χάσει. Η απιστία είναι πρώτα στο μυαλό. Και η γυναίκα πρώτα το σκέφτεται καλά και μετά το κάνει. ;)

Επειδή πολλοί από μας είμαστε κάφροι, έχουν καταλήξει πολλές στο παραμύθι να έχουν έναν "πρώτο" και ....αρκετούς "δεύτερους". Ένας απ' αυτούς μπορεί να είμαστε εμείς, αν επιμένουμε με επίμονες και ηλίθιες ερωτήσεις να μάθουμε πράγματα που ίσως δεν έχουν πλέον την παραμικρή σημασία. Ξεκολλάτε!
ολες εχουν καμια 20 orbitors στο fb instagram και πηδιουνται με 1 παραλληλα με τον γκομενο . Γιατι μπορουν . και γιατι ο γκοεμνοες δεν εχει επιλογες .
Δες ακομα και ο μπραντ πιτ εφαγε κερατο


δηλαδη ρε φιλε πιστευεις οτι μια γυναικα στα 30 της εχει χορτασει 100 καβλια κ μετα αποφασιζει να μεινει με ΕΝΑΝ και το κοβει το χουι,τοσο ευκολα?
βρε μην σας δουλευουν,δεν ξεκολλαει ευκολα ο ανθρωπος απο τις συνηθειες..
ουτε με 10000000000000 δεν χορταινει

εγώ πιστεύω ότι μια γυναίκα είναι καλό να έχει χορτάσει τον πούτσο πριν κάνει κάτι μαζί σου σοβαρό... αλλά πια καργιολα χορταίνει όλες θελουν κι' αλλο... κι' άλλο....
ετσι
φιλε υπαρχουν ΜΟΥΝΑΡΟΙ,μοντελα(οχι επιπεδου τζουλιας,αλλα επιπεδου προμοσιον σε μαγαζια)που μπορει ακομα κ παρθενες να ειναι στα 28 τους..
ειναι αναλογα σε τι μυαλο γυναικας θα πεσουμε..
γυναικα ωραια και χωρις αντρες δεν παιζει


  • [li]Αν είναι μια ΟΜΟΡΦΗ ελληνίδα που κάνει sex με όποιον κάνει σχέση, υπολόγισε πως μέχρι τα 28 της έχει κάνει sex με 10-20 διαφορετικούς άντρες (υπολογίζουμε και 4 - 5 αρπαχτές όταν πήγε με τις φίλες της στα νησιά)[/li]
    [li]Αν είναι μια ΟΜΟΡΦΗ ελληνίδα που το παίζει ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΨΑΧΝΕΤΑΙ, υπολόγισε πως μέχρι τα 28 της έχει κάνει sex με πάνω από 50 διαφορετικούς άντρες (χαλαρα!)[/li]
    [li]Αν είναι μια ΟΜΟΡΦΗ ελληνίδα που το παίζει ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΨΑΧΝΕΤΑΙ και κάνει δουλειά που ευνοεί το φλερτ (barwoman, σερβιτόρα σε club, μοντέλο κλπ) υπολόγισε πως μέχρι τα 28 της έχει ΧΑΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ[/li]

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Kαι οι τρεις κατηγορίες, παραδέχονται πως είμαστε ο 3ος τους!
καπως ετσι παει ελλαδα. Απο πειρα
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εγω οποια εχω παρει κωλο η τα εχει καταπιει μου λεει ΠΑΝΤΑ οτι ημουν ο πρωτος που το εκανε :headbang:
ετσι και σεεμενα ολες .

στην επαρχία υπάρχει ευτυχώς και λίγο το ότι κάθε πήδημα γίνεται βούκινο οπότε κάθε μια κουβαλάει μαζί της και όλο το παρελθόν της.Πάντως συμφωνώ με το ότι είναι θέμα χαρακτήρα, άλλες π.χ. για να ξεχάσουν κάποιον πηδιούνται με άλλον στο καπάκι.κοκ.
Εμένα όταν είμαι σε καλή σχέση με χαλάει πάντως να σκέφτομαι ότι η γκόμενα μου έχει πάει και με άλλους 10.Επειδή πιστεύω πως το γμσι δε ξεχνιέται , όσο ναναι ο σκληρός δίσκος του μυαλού θα είναι αρκετά γεμάτος..κι αυτο δεν μ αρέσει.
εγω αλλα ξερω για επαρχεια τα εχω γραψει σε αλλο θρεντ. τις πηδανε στα κρυφα κτλ κτλ κτλ.

η μαλακια ειναι να σου λεει οτι θυμαται τα γαμησια με τον ταδε κ καυλωνει..
επειδη ειμαι κοινωνικος τυπος,εχω πολλες φιλες..
βρε παιδια,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ γυναικα που να την εχω ρωτησει κ να μην μου πει οτι ΟΛΕΣ σκεφτονται καποιον πρωην που γαμουσε καλα..ασχετως αν στον τωρινο μαλακα το παιζουν 'κολλημενες' με την παρτη του..
μετα μου λετε να μην εχω προβλημα?αφου μονες τους τα μαρτυρανε..
ναι και συνηθως τους εχουν απο κοντα μηπως ο νυν βγει σκαρτος

γι αυτο κι εγω παντα ειμαι υπερ της ποιοτητας κι οχι της ποσοτητας κι ας με λενε οτι θελουν

Αυτο που λες ισχυει για τις γυναικες μετα τα 30 . αφου φαγανε ολες τις πουτσες σαβουρες μετα λενε ας βαλουμε ποιοτητα στην ζωη μας .
Ναι ισχυει .
Το μονο κακο ειναι οτι την δεκαετια των 20 εχουν κανει τοσες πολλες μαλακιες λαθη τραγικα που μετα τα βρισκουν μπροστα τους. Εαν θες παραδειγματα μπορω να σου γραψω παρα πολλα .
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μάθε φίλε Ypsolon που βιάζεσαι να κρίνεις, οτι στην φύση το θηλυκό διαλέγει με ποιό αρσενικό θα κάνει απογόνους. Δυστυχώς, όπως είπα και αρκετές μέρες πριν και αμφισβήτησες με τόσο ώριμο τρόπο σήμερα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,6068.msg637242#msg637242]ΕΔΩ[/url], η γυναίκα είναι βιολογικά πλασμένη έτσι ώστε να δοκιμάζει πολλούς αρσενικούς ώστε να επιλέξει στο τέλος (βάσει κριτηρίων γονιδιακής ανωτερώτητας), με ποιόν από όλους θα κάνει δυνατά και υγειή παιδιά και θα δημιουργήσει οικογένεια. Την ατάκα βέβαια που θέλει τον άντρα "γενικό γαμάω" που "πηδάει και φεύγει" και "δεν γουστάρει να παντρεύεται" την λέω κι εγώ και την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για παραμύθα!

...έλα όμως που δεν είναι αλήθεια!

Να υπενθυμίσω επίσης, πως στην φύση ΠΟΛΛΕΣ φορές τα αρσενικά τσακώνονται και σκοτώνονται μεταξύ τους για να γοητευσουν ένα θηλυκό. ΚΑΙ στην δική μας "πολιτισμένη" κοινωνία, σκοτωνόμαστε μια ζωή για το πως θα αποκτήσουμε δύναμη, εξουσία και χρήμα για να γοητευσουμε την καλή της καρδιάς μας και να εξασφαλίσουμε οτι δεν θα αλλάξει γνώμη και θα πηδηχτεί με κάποιον καλύτερο μας.
αυτο ειναι που γραφω οτι ο αντρας πρεπει να εχει παρελθον και η γυναικα μελλον . και σξηγω γιατι
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ααααααααααα και εδω εχω ενα τεραστιο θεμα..... λοιπον
2-3 φορες εχει τυχει να πω σε καποιον "εχω σχεση με καποιον και δεν θελω να πηγαινω με αλλους" και να μου απανταει ο αλλος "ε αμα τον κερατωσεις μια φορα δεν εγινε και τπτ" και μετα αναρωτιεμαι ποιος φταιει τελικα.... αμα σου λενε οτι δεν πειραζει μονο και μονο για να γαμησει εκεινη την ωρα αλλα αμα τους το κανει αυτο η γκομενα τους θα κλαψουν μανουλες :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
στην ουσια ηθελες να τον κερατωσεις και απλα ηθελες να παρεις αφεση αμαρτιων . τα θελε ο κολος σου απλα . Και τι εγινε εκαψες τον γκομενο σου για ενα looser . ξερεις ολα υτα καποια στιγμη μαθαινονται . και τοτε να δεις τι γινεται . πως χαλανε οικογενιες πως χωριζεις και εχςει μια καταστροφη ακομα στην κατεστραμενη ζου ζωη.
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
πιστευω οτι μια γυναικα που εχει ζησει τη ζωη της μπορει να εχει εμπειριες που μπορει να αποτυπωθουν στο χαρακτηρα της με το εξης στυλακι= ναι οκ ανδρα μου εισε παιδαρας....αλλα τι να μας πεις κι εσυ απο τη ζωη σου?
ετσι μπραβο και με οποιον και ειναι θα ειναι λιγος γιατι εχει παρει τον μισο πλανητη. Και ολοι ξερουμε οτι παντα υπαρχει καποιος που ειναι καλυτερος απο εμας . οποτε οι γκομενα καιγεται απο μον τις . Ατοπο .
και μετα γιατι ολοι οι αντρες ειναι μαλακες κτλ κτλ μ εχρι να βρει τον παθτηικο που θελει ετσι ωστε να εχει το πανω χερι στην σχεση .
Αυτο λεγεται SMV και ως συνηθως οι αντρες το 95% εχουν χαμηλο smv αντιθετα με τις γυναικες που εχουν μεχρι τα 30 ψηλοsmv. μετα αρχιζει η κατηφορα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε παιδιά άδικα γράφετε. Υπάρχει υγιής γυναίκα στην εποχή μας που να μην έχει ζήσει τη ζωή της (που να μην έχει "πειραματιστεί" - για να το θέσω κομψά, επειδή η Ελληνίδα έχει κόμπλεξ μ' αυτό - με μερικές δεκάδες άντρες);

Υπάρχουν εξαιρέσεις όπως π.χ. στην παρέα μου μία 27άρα κοπέλα παρθένα (συζητάμε ποιος θα κάνει το ψυχικό :2funny:). Αλλά οι περισσότερες έχουν "ψήσει" πολλά καρβελάκια στο φούρνο τους. Τι ζητάμε δηλαδή; Να μας πει η γυναίκα μας ότι είναι παρθενόπη; Αν βλέπατε πόσο ψυχονευρωτική έχει καταντήσει η 27άρα παρθένα της παρέας μου θα παρακαλούσατε τις γυναίκες σας να έχουν φάει πολλές τσωλές πριν σας γνωρίσουν!
σας δουλευει ψιλο γαζι
 

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.228
Κριτικές
81
Like
7.961
Πόντοι
7.865
Γενικά καμία δεν είναι παρθένα και δεν θα μάθετε ποτέ πόσοι την γάμησαν και τι έκανε.Αν κάνουμε ένα poll εδώ μέσα θα δούμε ότι οι περισσότεροι λάβαμε απάντηση ή μας είπαν οι γκομενες-γυναικες μας ότι είμαστε ο 3ος που πηγαν....
Ψέματα.Και δεν έχει σημασία,μάλλον.Επίσης μπορεί να είναι κάποιος ο 3ος,αλλά δεν σημαίνει ότι σταμάτησε εκεί.Καλό είναι να μην γνωρίζουμε,κατα τη γνώμη μου,γιατι μπορεί να απογοητευτούμε ή να χαλαστούμε.Τώρα αν κάποιος φτιάχνεται με το να ξέρει ότι πτου πηδούσαν πολλοί την γυναίκα πρωτού παντρευτουν ή και μετά,είναι φετίχ και το σέβομαι.Μην ξεχνάμε ότι πολλές που γαμάμε έχουν άνδρα και παιδιά σπίτι και ξέρει ο άντρας τους ότι πηδιουνται όλη μέρα.Είναι τα λεφτά στη μέση σε αυτή την περίπτωση,αλλά όχι πάντα.Στατιστικά θα βρεθεί κάποιος που θα γαμήσει την γυναίκα σου τόσο καλά που θα ξεφύγει απο το ζητημα των χρημάτων.Εν πάσει περιπτώσει προσωικά επειδή θα με πείραζε να ξέρω,καλύτερα να μην ήξερα ακριβή αριθμό,παρα μονο ότι απλά πηδιόταν.
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Λίγο πρός τα πάνω τα βλέπω τα νούμερα..χωρίς να είναι υπερβολικά....

Η μέση ελληνίδα τελειώνοντας το σχολείο έχει πάει με 1-2. Στο ΤΕΙ/ΑΕΙ κάνει και τη πρώτη σοβαρή της σχέση (sic). 2-3 μέχρι να αποφοιτήσει. Βάλε και 2-3 στα ενδιάμεσα στούς τσακομούς πρό των επανασυνδέσεων :2funny:. Ε, και στα νησιά (πιωμένη σαφώς :2funny:) ξεπέταξε και 2-3. Σούμα 10. Μέχρι τα 22-23. Ρεαλιστικό νο΄μερο με +_20% απόκλιση.

Από κει και περα, οι περισσότερες τραβάνε την (μία εκ των 2 συνολικά) μακροχρόνια σχεση :2funny:(sic, again). Από 5-8 χρόνια (και οι 2 μαζί). Βάλε και 2-3 ξεπέτες/διαλλείματα/χωρισμοί. Άρα στα 30 σουμάρουμε 15.

Πάνω από τα 30 αρχίζει το πανυγήρι. Αν περάσει την 10ετία 30-40 (husband search decade)χωρίς να παντρευτεί, το νούμερο μπορεί να φτάσει σε αστρονομικά επιπεδα. Έχω παράδειγμα - κατα τα άλλα κομ-ιλ-φώ- κοπέλας (καλή οικογένεια/σπουδες/δουλειά) που λύσσαξε και σε ένα μηνα πήρε ότι στα προηγούμενα 35 χρονια της. Άλλη, παντρεμένη, σε μιά 5ετία πήρε πάνω από 100 μέσω ΜΟΝΟ γνωριμιών από σάιτ (ά ρε dating club, ασυναγώνιστο!). Μεγάλα νούμερα. Μπορεί όμως να περάσει και καμιά 3ετία χωρίς. Δεν τις πιάνεις πουθενά.

To make a long story short, ανάλογα με την ηλικία υπάρχει και ένα ΣΛΝΔ (στατιστικά λογικο νούμερο διεισδύσεων) που αναμένει κανείς. Όσο τα νούμερα μπορούν να πουν την αλήθεια.

Προσωπικά δεν ρώτησα (ή δεν θα ρώταγα ποτέ) την μελλοντική μου σύζυγο με πόσους έχει πάει. Αφενός δεν είναι ευγενικό, αφετέρου η πιθανότητα να πάρεις ακριβή απάντηση είναι μικρή. Και δεν έχει και νόημα, στην τελική (sic). Το μέτρημα ου έχει κάποια ουσία, είναι αυτό που αρχ΄ζει μετά γάμου να υφισταται..τα γαμησια υπό το φώς του ηλίου στα χοτέλ ημιπαραμονής...

Το αστείο βεβαια στην υπόθεση είναι ότι στο θηλικό μυαλό, μετράνε μόνο τα γαμήσια που - κατά την κρίση τους- συνοδεύτηκαν και από αυτό που ονομάζουν ΄΄σχέση''. Τα άλλα (τα πολλά) έιναι απλά ''άτυχες στιγμές'' :boobies:
αν και δεν συμφων με ολα. Απλα απο εκει που γραφεις μετα τα 30 που ξαχνουν για μαλακα (σορρυ )husband συμφωνο απο εκει και μετα αρχιζει το τρελο πανυυγηρι. εαν ειχε παρει στα 20 καμια 100 και μετα τα 30 που αρχιζει να πεφτει το smv τις αρχιζει να κανει τα αδυνατα δυνατα. Μεχρι να βρει τον looser τις .
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
δεν θα ξεχάσω, στο πανεπιστήμιο, τη λύσσα των εξ επαρχίας ορμώμενων φοιτητριών. Κόλαση. Όρεξη να είχες να γαμούσες. Οι δε indigenus φοιτητες που επιπλέον είχανε και αμάξι - μεγάλο πράγμα τοτε (1984-90) δεν προλαβαίνανε κυριολεκτικά. Οι ουρές ήταν σαν αυτές του ντελικατέσεν του ΑΒ Σάββατο μεσημέρι. Φάγαμε καλά, ίσως και περισσότερο από ότι έπρεπε, Εκεί κυνδινεύεις να φτάσεις στο άλλο άκρο. Να μπουχτίσεις.

Οι ανωτέρω κυρίες βεβαια, αφού στην 4-5ετία φιλοξενούσαν καμιά 100στή πέη, γυρνάγαν στον τόπο καταγωγής με το ανάλογο τουπέ έχοντας μηδενίσει το κοντερ. και αλί και 3σαλί στον δυσμοιρο που προεγκιζε με σκοπό το γαμήσι. Δεν τα κάνου τα κορίτσια αυτά... :boobies:
ετσι . που να δεις τι γινεται με αυτες που πανε Αγγλια για master .
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
μπορει να φαινεται κομπλεξικο αλλα για καποιον σαν εμενα που ειμαι πιο ησυχος χαρακτηρας (εχω παει με 5-6 γυναικες στη ζωη μου και κυριως κυνηγαω τις μονιμες σχεσεις) θα με πειραζε η κοπελα μου να εχει παει με 30-40.Ειναι καταστασεις που μπορει στο μελλον να σε κανουν να νιωσεις μειονεκτικα.Επισης νομιζω οτι οι γυναικες που εχουν παει με τοσους πολλους αντρες χανουν τον αυθορμητισμο τους και συμπεριφερονται με τροπο ωστε μετα απο τοσες αποτυχιες να παντρευτουν παση θυσια το κελεπουρι που βρηκαν....

Παντως δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να εισαι βεβαιος οτι αξιζει να ζησεις με μια γυναικα που την εχουν απορριψει τοσοι αντρες πριν....
ετσι και εμεις σαν αντρες παντα θα σκεφτομασται αρνητικα . Οτι μας συγκρινει και γουσταρει τον αλλο και παει λεγοντας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δλδ ολες οι γυναικες που δουλευουν κερατωνουν κιολας. το μαθαμε κ αυτο. μαλιστα.
επισης δεν υπαρχει μεση κατασταση. ή εισαι ξεκωλο ή εισαι του κατηχητικου. ωραια.

κ αυτοι που παραπονιουνται.. κ θελουνε γυναικα ασπιλη κ αμολυντη (τουλαχιστον), να υποθεσω οτι αμα παντρευτουν θα παψουν να ειναι λατρεις κοκκινων οικων/ κολ γκερλ/ σιτυ τουρων κλπ? ή γι αυτους δεν μετραει?
συνηθως τα κονε γινονται στην δουλεια . Γιατι εκει περνας 8 ωρες την μερα
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Θα μου άρεσε μια γυναίκα να είχε πάει με πολλούς και να είναι τώρα ερωτευμένη με εμένα :sunglasses:
περιμενε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και δεν μετραμε παρτουζες......πολλες εχουν κανει...τουλαχιστον για δοκιμη....
και οσο για γυναικες σε εργασια, πολλα παιζονται...(τουλαχιστον στον δικο μου χωρο εργασιας...)
αντιθετα αντρες τις κανουν με δυσκολια . Οι γκομενες για πλακα
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
θεωρω οτι ειναι πολυ σχετικο αυτο το νουμερο αντρων...μια πρωην μου που ηταν 34 και μου ειχε πει οτι ειχε παει με 15 αντρες το θεωρησα φυσιολογικο,μια αλλη που ειχα πριν αρκετα χρονια και ηταν 21χ και μου ειπε οτι ειχε παει με 24,την ειπα πουτανα..
μωρε αμα ειχε παει με 15 καλα ηταν αλλα πρεπει 15*4 =60+
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Καλά έκανε. Έζησε ευχαριστήθηκε,τώρα ο άντρας της απολαμβάνει σεξ με μια έμπειρη γυναίκα
και κερατο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια 45αρα όμορφη από αυτές που έχουν μείνει στο ράφι διότι δεν βρήκαν τον κατάλληλο ή ήταν άτυχες...μέ πόσους να έχει γαμηθεί? Εγώ εκτιμώ καμιά 60αρια.
Γνώμες.
60 καλα θα ειναι αλλα συνηθως μενουν στο ραφι γιατι εχουν παρει πολλους . παντα κατι παει στραβα .
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Παει μεε το γκομενο 5 μέρες κάπου ήρεμα πχ άνδρο και μετά πάει με τις φιλενάδες άλλες δέκα μέρες Μύκονο ιό για ξεσκισμα με αλβανούς σερβιτόρος και μπαριστας??.. Αφού προηγουμένως έχει μιλήσει τηλεφωνικά στον πυρφοροι αγόρι της διαβεβαωνοντας τον ότι θα πάει απλά κάπου χαλαρά για ένα ποτάκι με τις φιλενάδες και ύπνο στις 12 το πολυ??
η με το αδελφο τις
 

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Μηνύματα
169
Κριτικές
2
Like
389
Πόντοι
21
εμενα η κολλητη μου , μου ειπε οτι εχει παει με 35 ... με ολους δηλαδη εκτος απο εμενα
 

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Μηνύματα
737
Like
592
Πόντοι
86
Εδώ κάτι μπάζα κια βλέπεις ότι τις κυνηγανε να τις γαμησουμε, και έχουνε για την πλάκα 10χιλιαδες πυρφορους στο ινστα..οι ελλεινιδες είναι στη καλύτερη εποχή που έχουν ζήσει ποτέ, έχουνε όλες άπειρες επιλογές για πούτσα, όσο μπάζα και να είναι, εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει ελλεινιδα που να μην έχει απατήσει το αγόρι της,οι πιο πολλοί άντρες όμως δεν έχουνε απατήσει τη γκομενα τους, πυρφορουλη δες καταντά ε, γιατί απλά κια να θέλανε να απαιτήσουν δεν βρίσκουνε τόσο εύκολα γυναίκα..
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.336
Κριτικές
62
Like
45.005
Πόντοι
9.297

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Μηνύματα
6.016
Κριτικές
23
Like
7.620
Πόντοι
3.346
Εγω ξερω κοπελα που ειναι 32 ομορφη με λιγα κιλα παραπανω λογο παιδιου τωρα.. και εχει παει μ εναν μονο!
και ειναι μαζι πανω απο 15 χρονια.
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εδώ κάτι μπάζα κια βλέπεις ότι τις κυνηγανε να τις γαμησουμε, και έχουνε για την πλάκα 10χιλιαδες πυρφορους στο ινστα..οι ελλεινιδες είναι στη καλύτερη εποχή που έχουν ζήσει ποτέ, έχουνε όλες άπειρες επιλογές για πούτσα, όσο μπάζα και να είναι, εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει ελλεινιδα που να μην έχει απατήσει το αγόρι της,οι πιο πολλοί άντρες όμως δεν έχουνε απατήσει τη γκομενα τους, πυρφορουλη δες καταντά ε, γιατί απλά κια να θέλανε να απαιτήσουν δεν βρίσκουνε τόσο εύκολα γυναίκα..
και σκεψου οτι οι πιο πολλη εχουν καμια 100 φιλες στο φβ και στο ινστα για να το παιζουν γαμιαδες .
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom