ολες ξερουν τι θελουν αλλα εφοσον μπορουν γιατι να μην ειναι απληστες . Αφου τις αφηνουνΘεωρώ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ να ασχολείται κάποιος/κάποια με το ποιός/ποιά ξεπαρθένεψε την/τον γκόμενά του/γκόμενό της στα 15 της/του... ίσως ακόμη και 10 χρόνια πριν, τη στιγμή που παραβλέπει ΠΟΛΥ σοβαρότερα προβλήματα σε μια σχέση.
Όταν είμαι πχ σε μία σοβαρή σχέση με μια γυναίκα... την γυναίκα αυτή, την ενδιαφέρει αν την αγαπάω, αν της φέρομαι ΟΚ κι αν είμαι αρκετά καλός για να μείνουμε μαζί! Ίιιιιισως με ρωτήσει (δεν είναι απαραίτητο) κάποια στιγμή μεταξύ σοβαρού κι αστείου πότε το "έβρεξα" πρώτη φορά στη ζωή μου. Πιστευεις οτι θα στεναχωρεθεί αν μάθει πως πήγα κατατρομαγμένος σε ενα μπουρδέλο στα 15 μου? Πιστευεις οτι θα την νοιάξει αν είχα μια, δυο ή δέκα γκόμενες πριν από αυτήν?
Αυτό που θα την νοιάξει, είναι οτι γκομενιλίκι είχα παλιά, να μην προκειται να με απασχολήσει στο μέλλον και το μυαλό μου να είναι ΜΟΝΟ σε αυτήν, και να μην έχω κολλήσει καμιά αρρώστεια από όλες τις μεθυσμένες Σουηδέζες που γάμησα χωρίς καπότα στις διακοπές στα νησιά όλα αυτά τα χρόνια που δεν την είχα γνωρίσει ακόμη...!
Μια τέτοια γυναίκα, μια ΕΞΥΠΝΗ γυναίκα που ΞΕΡΕΙ τι θέλει από τη ζωή της και ΞΕΡΕΙ σε ΤΙ να επενδύσει... μια τέτοια γυναίκα ψάχνει ο κάθε αντρας! Γιατί λοιπόν εμάς να μας νοιάζει πχ. να μάθουμε αν έχασε την παρθενιά της με κάποιον που δεν ξαναείδε από τότε (μπορεί και 10 χρόνια πριν?) και δεν την απασχολεί ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ κανένας από όσους πέρασαν από τη ζωή της?
Το μέλλον είναι ΜΠΡΟΣΤΑ! Όχι πίσω... Όποιος σκεφτεται τα παλιά, είναι παλιάνθρωπος. Κι όποιος έχει τέτοια κολλήματα και παραξενιές, ας βρει και κοπέλα που να τα αντέχει.
... να επαναλάβω το "σχετικό" με το τι έχει τελικά σημασία?
Γιατι ρε τυπε ο αντρας ειναι διαφορετικος απο την γυναικα . ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ το ιδιο . Ειμαστε διαφερετικοι σαν φυλα ο αντρας πρεπει σαν αντρας να φτιαχτει να μαθει να αποκτησει εμπειρια με γυναικες με κοσμο κτλ κτλ για να μπορεσει να σταθει .Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας τις απαντήσεις σε αυτό το θέμα, προβλιματίστηκα λίγο με αυτά που έχουν γράψει μερικοί από τους συνομιλητές. Και εξηγούμαι:
1) αν μια γυναίκα έχει πάει με 1000 πριν από σένα, αλλά αποφασίσει να αφιερώσει όλο της το εαυτό και κατ' επέκτασην το σώμα της και το μουνί της σε σένα, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα ΠΟΤΕ ακόμα και αν της έρθει το μεγαλύτερο παλαμάρι του κόσμου μπροστά της. Επομένως, είναι στο δικό μας χέρι η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας να φέρεται σωστά και να μην βάλει ποτέ στο μυαλό της να μας κάνει μαλακία.
2) δεν έχω καταλάβει, αν και άντρας, γιατί όταν εμείς πηγαίνουμε με πολλές γυναίκες πριν να γνωρίσουμε τη γυναίκα της ζωής μας (πολλοί πηγαίνουν με πολλές και μετά), το ανάγουμε στο θέμα της εμπειρίας και στην παρέα αυτοαποκαλούμαστε και γαμιάδες, ενώ μια γυναίκα που είχε πολλές σχέσεις ή πολλούς άντρες πριν από μας τη θεωρούμε γαμιόλα;
3) επ' ουδενί δεν θέλω μια γυναίκα να είναι παρθένα γιατί δεν είμαι πια 18 για να απαιτώ να είμαι ο πρώτος της ούτε είχα ποτέ την αντίληψη ότι μια παρθένα στα χέρια μου θα μάθει...το έκανα μια φορά και μετά από 6 μήνες εντατικού φροντιστηρίου, πήρε απολυτήριο...
4) όσο έμπειρη ή άπειρη κι αν είναι μια γυναίκα, όταν και αν αποφασίσει να την κάνει τη μαλακία, θα την κάνει χωρίς να το πάρει πρέφα κανείς από μας.
5) η γυναίκα είναι φύσει πιο ψυχρή από εμάς. Ξεπερνάει εύκολα ενδοιασμούς, προκαταλήψεις και ηθικά διλήμματα, ακόμα κι αν αγαπήσει. Η μόνη περίπτωση που θα σκεφτεί πριν κάνει κάτι είναι μόνο όταν θα γίνει μάνα. Αντίθετα, εμείς οι άντρες είμαστε πιο συναισθηματικοί και όταν αγαπάμε πραγματικά, δύσκολα θα κάνουμε τη μαλακία.
Εκεί που θέλω να καταλήξω αγαπητοί συνομιλητές είναι στο ότι σημασία δεν έχει αν μια γυναίκα είναι παρθένα ή έχει μεγάλη εμπειρία στο άθλημα. Η ουσία είναι να μπορείς να της δείχνεις όσο πιο συχνά μπορείς πως έχεις μάτια μόνο για εκείνη και πως είναι για σένα η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής σου.
Αυτά από μένα.
Υ.Γ.: Δεν απαιτώ όλοι να ασπαστείτε τις απόψεις μου, άλλωστε αυτή είναι και η μαγεία του διαλόγου...
Καλημέρα.
Μας βλεπουν σαν αντικειμενα επιτυχια και τις γυναικες σαν αντικειμενα απολαυσης. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Δες ποσοι αντρες κρινονται απο τον κοσμο οταν πετυχουν κατι. και δς πως κρινονται ενα αποτυχουν. δες μετα πως κρινονται οι γυναικες εαν αποτυχουν . Εαν αποτυχει μια γυναικα λενε εκανε απλα λαθος .
Δες με τους αντρες τι γινεται σε σφαζουν ζωντανο σε κρεμανε εχεις ληξει . πχ τσιπρας , παπανδρεουν μητσοτακης και παερι λεγοντας
ετσι ειναι η φυση μας ασχετα εαν ο κοσμος θελει να τα πει αλλιως . Τα 2 φυλλα δεν ειναι το ιδιο και δεν προκειται να ειμαστε το ιδιο ποτε .
η ισοτητα δεν υπαρχει. Ετσι ειναι η φυση η ζωη .
ουτε σε αυτο το λεει . Πλλη απλα στον γκομενο θα βριζει το τον αντρα τις και θα γαμιεται με το γκομενο για μειωνει τον αντρας τις και να πιστευει οτι ειναι με καλυτερο.Μια γυναίκα που είχε πολλούς γκόμενους στο παρελθόν, δεν το λέει ποτέ στον σύζυγο ή σε αυτόν που προορίζει για σύζυγο. Το λέει στον γκόμενο που τον κερατώνει. Ο δε σύζυγος (ή υποψήφιος σύζυγος) είναι ως επι το πλείστον επιλογή απελπισίας για αποκατάσταση λόγω κοινωνικών προτύπων, "περασμένης" ηλικίας κλπ.
Η παρθενα γυναικα τυχαινει "αλλου σεβασμου". Για ονομα το θεου εδω δεν μιλαμε για οποιαδηποτε γυναικα αλλα για την μητερα των παιδιων μου/σας.
Αρα ναι, καλυτερα παρθενα και οχι να εχει παει με 6 η 7 (60 η 70 για αλλους και βαλε) και να εχει κανει με τον καθενα αυτα που κανουνε και αυτες στα μπουρδελα με τον καθενα απο εμας.
Ειναι εφικτο να βρεις παρθενα σημερα? Οχι και τοσο. Πιστευω ομως οτι αξιζει το κοπο. Πειτε το προσωπικο κωλυμα. Εγω το λεω προσωπικο κωδικα τιμης.
η γυναικα αυτο που εχει να προσφερει σε μια σχεση ειναι να κανει παιδια να σε φροντησει σπιτι να ειναι πιστη αμα δεν τα εχει αυτα δεν υπαρχει λογος να την εχεις κοντα σου. Εκτος και εαν εισατε συνεργατες .