baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.642
- Πόντοι
- 5.097
καλα ρε τακη τον παιζεις και με αντρες?εδω υπαρχουν μελη που εχουν παει με μια ντουζινα ανδρες, στις γκομενες κολλησατε εσεις....
καλα ρε τακη τον παιζεις και με αντρες?εδω υπαρχουν μελη που εχουν παει με μια ντουζινα ανδρες, στις γκομενες κολλησατε εσεις....
παρατηρω μια ανησυχητικα αυξανομενη ροη ομοφυλοφιλων στο σαη τυπε...καλα ρε τακη τον παιζεις και με αντρες?
Έχουμε γεμίσει πουτανες και πουστηδες τυπς μπας και γίνουμε ισλαμιστες να ηρεμήσουμε λιγο?εδω υπαρχουν μελη που εχουν παει με μια ντουζινα ανδρες, στις γκομενες κολλησατε εσεις....
θα χτυπησω θεμα ταμπου,αυτο που λιγοι αντρες μιλανε.παρατηρω μια ανησυχητικα αυξανομενη ροη ομοφυλοφιλων στο σαη τυπε...
λιγο ακομα και θα ντυθει ο γλομπεος στα χρωματα της lgbt κοινοτητας....
Παρθένα και η δικιά σου τυπε?. Κατά τα άλλα εσύ είσαι ο τρίτος της ελλεεινης..Οποτε τη χυνω στο μουνι της λεω κατσε πανω μου και τη γλειφω ενω φανταζομαι ολους οσους της το εχουν χυσει το παρελθον εκεινη την ωρα.
Ειπα εγω πως ειναι παρθενα φιλε; Φυσικα και οχι. Το αν θελει η γυναικα να εχει εμπειρια ή οχι ειναι δικη της υποθεση, οχι δικη μας. Το αν περνατε καλα και οι δυο ειναι το θεμα. Ας μην κανουμε εναν διαλογο βγαλμενο απο καφενειο του 1950 μονο κατι μπαρμπες και κατι αγραμματοι τυποι απο καταπιεσμενα σπιτια στεκονται σε αυτα...Παρθένα και η δικιά σου τυπε?. Κατά τα άλλα εσύ είσαι ο τρίτος της ελλεεινης..
Και γιατί δε βάζεις μια ταρίφα να βγάζεις και λεφτά τουλάχιστον? Εγώ μόνο έτσι θα δεχόμουνα να μου πήδανε τη γκομενα..Ειπα εγω πως ειναι παρθενα φιλε; Φυσικα και οχι. Το αν θελει η γυναικα να εχει εμπειρια ή οχι ειναι δικη της υποθεση, οχι δικη μας. Το αν περνατε καλα και οι δυο ειναι το θεμα. Ας μην κανουμε εναν διαλογο βγαλμενο απο καφενειο του 1950 μονο κατι μπαρμπες και κατι αγραμματοι τυποι απο καταπιεσμενα σπιτια στεκονται σε αυτα...
Ποιος σου ειπε πως την πηδανε αλλοι; ;)Και γιατί δε βάζεις μια ταρίφα να βγάζεις και λεφτά τουλάχιστον? Εγώ μόνο έτσι θα δεχόμουνα να μου πήδανε τη γκομενα..
Αφού λες δεν έχεις πρόβλημα να την πηδαει άλλη μια ντουζινα και εμείς είμαστε σε καφενείο του 1950 που έχουμε προβλημαΠοιος σου ειπε πως την πηδανε αλλοι; ;)
???Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω μάγκες αλλά βρίσκεστε στο μπουρδελα.κομ όπου ενημερώνεστε και γαμάτε αβέρτα τανες,σιτιτουρια,τραβελια κ.ο.κ. Και σας πείραξε αν η γυναίκα σας έχει φαει 2 χλμ πουτσα; Προσωπικά σε μια ουτοπική κοινωνία όλα αυτά θα λεγόντουσαν ανοικτά και θα είμασταν πιο ελεύθεροι σαν Άνθρωποι
Εμένα δεν με χαλάει καθόλου να έχει πάει με 200 από τη στιγμή που είναι επιλογή της και γουστάρει ! Και γω θα το έκανα αν μπορούσα !
Αφού λες δεν έχεις πρόβλημα να την πηδαει άλλη μια ντουζινα και εμείς είμαστε σε καφενείο του 1950 που έχουμε προβλημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
???
Δεν είναι όλες οι γυναίκες πουτανες Τυπε όμως όλες οι πουτανες είναι γυναίκες!!Πραγματικα διαβαζοντας τις αντιληψεις σας, απορω αν γαματε καποιοι εδω περα. Ενα θα πω και δεν θα ξανα ασχοληθω με το θεμα..
ΟΣΟΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ
Βρε τύπε το να είναι η άλλη πουτανα με λεφτά έχει μια λογική,ένα επάγγελμα είναι και φέρνει λεφτά στο σπίτι.. Εγώ δεν καταλαβαίνω τις ελλεινιδες που απατά ε το γκομενο τους στο τζάμπα.. Τι κερδίζει αητη, τι κερδίζει έστω ο γκομενο της από όλο αυτό? Αν μου έδινε λεφτά δεν θα μίλαγα, τις πουτανες τις εκτιμώ, γαμιουνται για να βγάλουν λεφτά να ζήσουνε, αλλά όσες το δινουνε τζάμπα δεν τις εκτιμώ ούτε τις σέβομαι..Πραγματικα διαβαζοντας τις αντιληψεις σας, απορω αν γαματε καποιοι εδω περα. Ενα θα πω και δεν θα ξανα ασχοληθω με το θεμα..
ΟΣΟΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ
Η γυναικα καλο ειναι να εχει παρελθον και ο αντρας μελλον
Τα παρελθον και μελλον ειναι υποκειμενικές παραμετροι! διαλεγετε και βάζετε.
Οχι τα εχω γραψει εδω και καιρο . Αλλα καποιοι εδω μεσα γραφουνε οτι οι γκομενες ειναι μονες και δεν τις πηδαει κανενας . Ενω αυτες ξεσκιζονται και πολλη απλα δεν το ξερεις.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ: Σημασία δεν έχει να είσαι ο πρώτος άντρας ή ένας από τους άντρες που γνώρισε μια γυναίκα! Σημασία έχει να είσαι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ άντρας μιας γυναίκας!
Mία γυναίκα ΜΠΟΡΕΙ (αντίθετα με εμάς) να αποφασίσει να μείνει με έναν και μόνο άντρα, όταν κάποιος της κάνει "κλικ" και πεισθεί πως είναι ο κατάλληλος για αυτήν. Βιολογικά αν το δει κανείς, η γυναίκα είναι πλασμένη έτσι ώστε να δοκιμάζει πολλούς αρσενικούς ώστε να επιλέξει στο τέλος (βάσει κριτηρίων γονιδιακής ανωτερώτητας), με ποιόν από όλους θα κάνει δυνατά και υγειή παιδιά και θα δημιουργήσει οικογένεια. Το προηγούμενο ισχύει στη φύση! Αν το προσαρμόσει κανείς στα μέτρα της ανθρώπινης κοινωνίας, μπορεί να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.
ΕΡΩΤΗΣΗ προς όλους: Yπάρχει κανείς που στ' αλήθεια πιστεύει πως μια όμορφη κοπέλα σήμερα (ας πούμε μια ηλικία γύρω στα 25), έχει κάνει sex με λιγότερους από 30 άντρες?
πλακα κανεις τωρα?Μακάρι να έχει πάει με πολλούς...εννοείται πριν
Ναι ζητας πολλα . Αυτο που ζητας το θελουν ολοι . Οι γκομενα βεβαια θα εχει μια λιστα ισα με εκει .Ναι προσοχή μόνο
Μην μπερδεύετε το πόσες σχέσεις έχει κάνει, με το πόσους άντρες έχει πάει
- Είχα μόνο 3 σχέσεις στη ζωή μου (και άλλους 300 γαμιάδες one night stand)
Προσωπικά ούτε παρθένα θα ήθελα να είναι ούτε να την έχει πάρει η μισή Ελλάδα. Μία κοπέλα συνειδητοποιημένη που ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...Ζητάω πολλά ε; Σίγουρα. Φτάσαμε σε σημείο να έχουμε χάσει τα αυτονόητα.
100%ναι με πειραζει....γιατι για να παει με πολους κακα τα ψεματα σημαινει οτι θα στην κανει και στο μελλον...πιθανοτατα....βεβαια αμα τις ρωτησεις τις καριολες το πολυ να σου πουνε με 5...καριολες..πουτανες...τις πουτανες βριζω...πουτανες...καμια σωστη ρεεεεεεεε...καμια δεν εχει μπεσα!!!
ναι οι καιροι αυτοι περασανε οποτε πρεπει να σκεφτουμε αλλιως . πως θα γυριζει το παιχνιδι στο μερος μας . Δεν ειναι ευκολοΤΙΠΟΤΑ! Σε μια σχέση μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας... δεν μπορεί κανείς να απαιτεί εγγυήσεις! Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι, που ΠΟΤΕ δεν αποτέλεσε εγγύηση και ούτε πρόκειται!
Μια γυναίκα που είχε εμπειρίες στη ζωή της ξέρει τι ζητάει και που βαδίζει (καλά... καμιά δεν ξέρει τι ζητάει, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ). Σκέψου ανάλογα το τι συμβαίνει με εμάς - που επαναλαμβάνω είμαστε πολύ διαφορετικά όντα από αυτές! Πότε ένας άντρας ξέρει τι ζητάει από μια γυναίκα? Όταν έχει κάνει 4, 5, 10 σχέσεις κι εχει χώσει και αμέτρητες γκόμενες/τουρίστριες τα καλοκαίρια/πουτανες/onenightstands... ή όταν δεν ξέρει που παν τα τέσσερα και "φορτώνεται" την πρώτη που θα δει?
Όπως είπα και προηγουμένως, το παιχνίδι του έρωτα ΔΕΝ δίνει εγγυήσεις. Μια γυναίκα της σημερινής εποχής όμως που γνωρίζει κάποιος παρθένα κι άβγαλτη, είναι μαθηματικώς ΒΕΒΑΙΟ, οτι από περιέργεια και μόνο θα αναζητήσει κάποια στιγμή το "διαφορετικό"! Ευτυχισμένος ο κερατάς που θα έχει άγνοια...
Δυστυχώς κύριοι οι καιροί των γονιών και των παπουδων μας, πέρασαν ανεπιστρεπτί!