Νέα

Προβλέψεις για την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;

• Είναι χειρότερη

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι καλύτερη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ακριβής

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η Ιαπωνία πέρασε μία δεκαετία με μηδενικά επιτόκια.

Δεν ήταν ότι καλλίτερο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ δεν περιμένω τίποτα.
απλά καταγράφω την πιο πιθανή έκβαση της κατάσταση βάσει των ιστορικών δεδομένων.
Αυτη την έκβαση που κανένας μαλάκας δε τη λέει γιατί κατα βάθος όλοι οι βολεμένοι που κάνουν κουμάντο κλάνουν μέντες σε αυτές τις περιπτώσεις.
Σε τέτοιες κρίσεις καποιος βγαίνει βαθιά πληγωμένος οικονομικά και προφανώς για να αλλαξει την εις βάρος του κατάσταση καταλήγει στη μόνη λύση που έχει. Απλά είναι τα πράγματα. Αφορμή πάλι θα είναι κάποιος εθνικιστικός, ή θρησκευτικός λόγος. Τα αίτια όμως θα είναι άλλα.

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η εκδίκηση των γερμανών στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι..Λεπτομέρειες το βράδυ....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγώ δεν περιμένω τίποτα.
απλά καταγράφω την πιο πιθανή έκβαση της κατάσταση βάσει των ιστορικών δεδομένων.
Αυτη την έκβαση που κανένας μαλάκας δε τη λέει γιατί κατα βάθος όλοι οι βολεμένοι που κάνουν κουμάντο κλάνουν μέντες σε αυτές τις περιπτώσεις.
Σε τέτοιες κρίσεις καποιος βγαίνει βαθιά πληγωμένος οικονομικά και προφανώς για να αλλαξει την εις βάρος του κατάσταση καταλήγει στη μόνη λύση που έχει. Απλά είναι τα πράγματα. Αφορμή πάλι θα είναι κάποιος εθνικιστικός, ή θρησκευτικός λόγος. Τα αίτια όμως θα είναι άλλα.
αφτο που λες δεν προκειτε να γινει.αλλαξανε οι εποχες,εχουν περασει 60 χρονια απο τοτε.πες μου ενα κρατος που ειναι ετοιμο να κανει πολεμο αυτη τη στηγμη?κανενα σε πληροφορω.τωρα αν μιλας για τιποτα κρατιδια με πορωμενους,και οπισθοδρομικους κατοικους χωρις μοιρα στον ηλιο,ισως κανουν καμια μαλακια,αλλα να ξερεις οτι αυτη τη στιγμη επειδη δεν ξερει κανεις απο ολους αυτους που κυβερνανε που οδηγη το τρενο,στην θεση του οδηγου δεν προκειτε να κατσει κανεις.πιο πολυ να περιμενεις καμια εξεργεση λογω φτωχειας και πεινας παρα πολεμο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφτο που λες δεν προκειτε να γινει.αλλαξανε οι εποχες,εχουν περασει 60 χρονια απο τοτε.πες μου ενα κρατος που ειναι ετοιμο να κανει πολεμο αυτη τη στηγμη?κανενα σε πληροφορω.τωρα αν μιλας για τιποτα κρατιδια με πορωμενους,και οπισθοδρομικους κατοικους χωρις μοιρα στον ηλιο,ισως κανουν καμια μαλακια,αλλα να ξερεις οτι αυτη τη στιγμη επειδη δεν ξερει κανεις απο ολους αυτους που κυβερνανε που οδηγη το τρενο,στην θεση του οδηγου δεν προκειτε να κατσει κανεις.πιο πολυ να περιμενεις καμια εξεργεση λογω φτωχειας και πεινας παρα πολεμο.

από ιστορία πώς τα πας;
ο πόλεμος στο Κόσσοβο και το Ιράκ ήταν από πεινασμένους και οπισθοδρομικούς;

πριν γράφουμε αυτά που γράφουμε καλό θα είναι να έχουμε μια σφαιρική εικόνα των λόγων που γίνονται κατά καιρούς οι συρράξεις στον κόσμο.

Είναι πολλά που μπορούν να γραφούν.
Είσαι βαθειά γελασμένος (όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι που κατηγοράς) εάν νομίζεις ότι έχουν αλλάξει οι εποχές μέσα σε 60 χρόνια...........
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και μάλιστα με σαδιστικό και βασανιστικό τρόπο πολλές φορές..........
Η Ρωσσία επέστρεψε, η Αμερική παραππέει, οι Ευρωπαίοι κατεβαίνουν στους δρόμους και τα νέα πλέον διαδίδονται μέσα σε λεπτά........
Οι εποχές φίλτατε δεν άλλαξαν....Απλά ο τροχός ξαναγυρίζει.... Γυρίζουμε στις συνθήκες του 60..... Η Ρωσσία με κάποιες γύρω γύρω χώρες έχουν αρχίσει πάλι να ανασυνθέτουν την παλιά Ενωση.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πες μου ενα κρατος που ειναι ετοιμο να κανει πολεμο αυτη τη στηγμη?κανενα σε πληροφορω.

η Ρωσσία τι έκανε με τη Γεωργία πριν από 2 μήνες;
μονόπολυ έπαιξε;
περίμενε νομίζεις η Αμερική ή η Γεωργία αυτή την ενέργεια; Εάν η Αμερική ήταν σε θέση να βοηθήσει νομίζεις ότι θα είχε τελειώσει το πράμα σε 2 βδομάδες;

το Ισραήλ τι εκανε στην Παλαιστίνη πριν ένα μήνα; συζητήσεις ειρηνευτικές;

Υ.Γ.
Καμμιά φορά στην Ευρώπη μου δίνουν την εντύπωση οι πολίτες πώς νομίζουν ότι ο κόσμος τελείωνε στα σύνορα της ΕΕ..... όπως κάποτε οι Αρχαίοι θεωρούσαν το Γιβραλτάρ το σύνορο του κόσμου.......

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
από ιστορία πώς τα πας;
ο πόλεμος στο Κόσσοβο και το Ιράκ ήταν από πεινασμένους και οπισθοδρομικούς;

πριν γράφουμε αυτά που γράφουμε καλό θα είναι να έχουμε μια σφαιρική εικόνα των λόγων που γίνονται κατά καιρούς οι συρράξεις στον κόσμο.

Είναι πολλά που μπορούν να γραφούν.
Είσαι βαθειά γελασμένος (όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι που κατηγοράς) εάν νομίζεις ότι έχουν αλλάξει οι εποχές μέσα σε 60 χρόνια...........
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και μάλιστα με σαδιστικό και βασανιστικό τρόπο πολλές φορές..........
Η Ρωσσία επέστρεψε, η Αμερική παραππέει, οι Ευρωπαίοι κατεβαίνουν στους δρόμους και τα νέα πλέον διαδίδονται μέσα σε λεπτά........
Οι εποχές φίλτατε δεν άλλαξαν....Απλά ο τροχός ξαναγυρίζει.... Γυρίζουμε στις συνθήκες του 60..... Η Ρωσσία με κάποιες γύρω γύρω χώρες έχουν αρχίσει πάλι να ανασυνθέτουν την παλιά Ενωση.....

Καλά μην τρελλαθούμε κι όλας...έχω χάσει και το λουκάνικο....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτη τη στιγμη δεν συμφερει κανεναν ο πολεμος διοτι δεν υπαρχει λογος.η ρωσσια εχει πελατες ολη την ευρωπη,τους πουλαει φυσικο αεριο,την συμφερει να κανει πολεμο,ο μυθος τις αμερικης καταριφθηκε απο καιρο.και καλα θα κανεις να μην εισαι και πολεμοχαρης και κινδυνολογος,και καλυτερα εσυ να σκεφτεσε προτου γραψεις.αντε γιατι θα μας κανεις να περιμενουμε και το νεο χιτλερ να εμφανιστει σε λιγο,και τα κανονια του ναβαρονε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά μην τρελλαθούμε κι όλας...έχω χάσει και το λουκάνικο....

ρε που ζείτε;
επειδή εμείς μπαίνουμε στο μπουρδέλα και μαλακιζόμαστε χαλαρά νομίζεται ότι αυτά πανω κάτω συμβαίνουν και στον κόσμο;
νομίζεις ότι επειδή δεν ακούς όλμους και σειρήνες ότι αυτά είναι μακρινό παρελθόν;
Μίλα με κανένα Παλαιστίνιο,
Μίλα με κανένα Γεωργιανό,
Μίλα με κανένα Εβραίο,
μίλα με κανένα Ιρακινό,
μίλα με κανένα Οσσετό,
μίλα με κανένα Ρώσσο........

όλοι γύρω γύρω σου είναι.. Αμα δεις τι βλέπουν αυτοί στις τηλεοράσεις τους θα τραβάς τις κοτσίδες της Στεφανίδου και τις βαρβατότριχες του άντρα της............

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτη τη στιγμη δεν συμφερει κανεναν ο πολεμος διοτι δεν υπαρχει λογος.η ρωσσια εχει πελατες ολη την ευρωπη,τους πουλαει φυσικο αεριο,την συμφερει να κανει πολεμο,ο μυθος τις αμερικης καταριφθηκε απο καιρο.και καλα θα κανεις να μην εισαι και πολεμοχαρης και κινδυνολογος,και καλυτερα εσυ να σκεφτεσε προτου γραψεις.αντε γιατι θα μας κανεις να περιμενουμε και το νεο χιτλερ να εμφανιστει σε λιγο,και τα κανονια του ναβαρονε.

ρε φιλαράκο......
πριν είπες που γίνεται πόλεμος.....
σου απάντησα.
τώρα μου μιλάς για Χίτλερ νέο και ο κύριος έχει ήδη προσωποποιηθεί από τους δυτικούς...........
ρε που ζείτε ρε; Σε γιάλα;

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συνοπτικά!

1. Η Αμερική κόβει χρήμα
2. Η Γερμανία είναι έτοιμη να κόψει χρήμα (ευρωομόλογα)
3. Η Κίνα έχει ρευστό
4. Η Ρωσία έχει ρευστό, αλλά άμα χρειαστεί κόβει και χρήμα.

Ας δούμε ότι πλέον οι οικονομίες δεν είναι θέμα οικονομικής πολιτικής αλλά πολιτικής απόφασης. Αν δηλαδή θα μεταφέρουμε το πρόβλημα 20 χρόνια μετά είναι θέμα απόφασης. Και τώρα μετράνε τις δυνάμεις τους για τους όρους με τους οποίους θα γίνει αυτή η κίνηση.

Όλα τα άλλα είναι απλά "το αίμα του οικονομικού πολέμου που στάζει"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συνοπτικά!

1. Η Αμερική κόβει χρήμα
2. Η Γερμανία είναι έτοιμη να κόψει χρήμα (ευρωομόλογα)
3. Η Κίνα έχει ρευστό
4. Η Ρωσία έχει ρευστό, αλλά άμα χρειαστεί κόβει και χρήμα.

Ας δούμε ότι πλέον οι οικονομίες δεν είναι θέμα οικονομικής πολιτικής αλλά πολιτικής απόφασης. Αν δηλαδή θα μεταφέρουμε το πρόβλημα 20 χρόνια μετά είναι θέμα απόφασης. Και τώρα μετράνε τις δυνάμεις τους για τους όρους με τους οποίους θα γίνει αυτή η κίνηση.

Όλα τα άλλα είναι απλά "το αίμα του οικονομικού πολέμου που στάζει"

χωρίς στρατό εάν πας να κόψεις χρήμα θα σου κόψουν τ αρχίδια.
πέτυχες τα 3 από τα 4 στο παραπάνω....
Ρωσσία και Κινα είναι συμμαχοι για όποιον δεν το γνωρίζει....
Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, όταν η Ρωσσία μπήκε στη Γεωργία οι Κινέζοι δεν είχαν χρόνο να ασχοληθούν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ γιατι έκαναν Ολυμπιακούς Αγώνες.......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε που ζείτε;
επειδή εμείς μπαίνουμε στο μπουρδέλα και μαλακιζόμαστε χαλαρά νομίζεται ότι αυτά πανω κάτω συμβαίνουν και στον κόσμο;
νομίζεις ότι επειδή δεν ακούς όλμους και σειρήνες ότι αυτά είναι μακρινό παρελθόν;
Μίλα με κανένα Παλαιστίνιο,
Μίλα με κανένα Γεωργιανό,
Μίλα με κανένα Εβραίο,
μίλα με κανένα Ιρακινό,
μίλα με κανένα Οσσετό,
μίλα με κανένα Ρώσσο........

όλοι γύρω γύρω σου είναι.. Αμα δεις τι βλέπουν αυτοί στις τηλεοράσεις τους θα τραβάς τις κοτσίδες της Στεφανίδου και τις βαρβατότριχες του άντρα της............

Καταρχάς τα σχόλια περι "μαλακίας" άστα αν θέλεις να κάνουμε κουβέντα. Εσύ έχεις μιλήσει με αυτούς?? Γιατί εγώ που έχω μιλήσει μου είπαν άλλα. Πρώτες ύλες και εδάφη θέλουν όλοι, και οπλάκια να πουλάνε οι "άλλοι"....

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όσο για τους κινέζους...μόνο τον εαυτό τους κοιτάνε. Οι συμμαχίες είναι στην λογική "ο απέναντι". Στο χρήμα δεν υπάρχουν συμμαχίες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καταρχάς τα σχόλια περι "μαλακίας" άστα αν θέλεις να κάνουμε κουβέντα. Εσύ έχεις μιλήσει με αυτούς?? Γιατί εγώ που έχω μιλήσει μου είπαν άλλα. Πρώτες ύλες και εδάφη θέλουν όλοι, και οπλάκια να πουλάνε οι "άλλοι"....

αυτό τώρα είναι απάντηση;
τη διαχρονική αιτία του λόγου που γίνονται πόλεμοι θες να μου μάθεις;
εγώ απάντησα στον κύριο που είπε ότι κανέναν δε συμφέρει να γίνει πόλεμος....

οι πόλεμοι γίνονται με αφορμές για τον απλό μαλάκα πολίτη όπως προείπα και οι αιτίες είναι άλλες.
Δε συζητάμε τις αιτίες εδώ, Συζητάμε το εάν είναι πιθανή μια παγκόσμια σύρραξη.......
Κάποιοι απλά ξεχνούν πολύ εύκολα ότι πριν από λίγους μήνες η Ρωσσία την έπεσε στη Γεωργία και καλά για τους Ρώσσους της Γεωργίας... Κάποιοι επίσης ξέχασαν ότι εκείνη την περίοδο οι Πολωνοί εγκαινίασαν τις βάσεις του ΝΑΤΟ δίπλα στα σύνορα με Ρωσσία......
Κάποιοι επίσης ξεχνούν το φυικό αέριο και τις μαγκιές που κάνει η Ρωσσία στην Ουκρανία........
Κάποιοι λοιπόν θεωρούν ότι δε συμφέρει κανέναν ένας ενδεχόμενος πόλεμος.........
Προφανώς το Ισραήλ και οι Ρώσσοι κάνουν πόλεμο το 2008 με πλέιμομπίλ......
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όσο για τους κινέζους...μόνο τον εαυτό τους κοιτάνε. Οι συμμαχίες είναι στην λογική "ο απέναντι". Στο χρήμα δεν υπάρχουν συμμαχίες.

εεεε;;;
θα μας τρελλάνεις;
στον Βου παγκόσμιο δεν υπήρχαν σύμμαχοι;
οι Εβραίοι είναι μόνοι τους;
τι λες ακούς;
ο καθένας κάνει συμμαχίες εκεί που το χρήμα θα στάξει καλύτερα.
Αλλά χωρίς συμμαχίες δε γίνεται τίποτα. Αλλο εάν αλλάζουν μερικοί ευκολα στρατόπεδο για λόγους συμφέροντος....

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εεεε;;;
θα μας τρελλάνεις;
στον Βου παγκόσμιο δεν υπήρχαν σύμμαχοι;
οι Εβραίοι είναι μόνοι τους;
τι λες ακούς;
ο καθένας κάνει συμμαχίες εκεί που το χρήμα θα στάξει καλύτερα.
Αλλά χωρίς συμμαχίες δε γίνεται τίποτα. Αλλο εάν αλλάζουν μερικοί ευκολα στρατόπεδο για λόγους συμφέροντος....

Μάλλον θα πρέπει να διαβάζεις πιο προσεκτικά τουλάχιστον αυτά που γράφω εγώ. Καταρχάς δεν διεκδικώ την ορθότητα της άποψής μου, απαιτώ όμως από τους συνομιλητές σεβασμό. Και δεν πρόκειτε να τρελλάνω κανεναν εκφράζοντας την άποψή μου. Για αυτό και το σταματάω εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom