Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.435
- Πόντοι
- 2.046
Δεν βγαίνω ..μάνα μου: όταν μου ζητάει 50 ευρώ για πρωκτικό..
Καλυτερο και απο μουνι η κωλοτρυπα της.
Τούνελ έχει γίνει η κολωτρυπιδας τις verasubΚαλυτερο και απο μουνι η κωλοτρυπα της.
Χυνουμε για πάρτη σου @verasub
Απαντα στα προσωπικαΝομίζω σε λογικά πλαίσια δεν είχα ποτέ θεμα
Θέλω να σου γλύψω τη κωλοτρυπίδα κ μετά να στην ξεχειλίσωFase 1
Μεγάλο βρωμοπούτανο!
Μαγεια!
αυτό με το σπερματοδοχείο μου αρέσει πολύ...να το λέω...Είσαι για σοδομισμο, σπερματοδοχειο χωρίς πάτο!
αντεχω οση ωρα θελει ο παρτενερ μου,δεν με ρωτανε!αφοσιωνομαι με ζηλο και δινω τον καλυτερο μου εαυτο,αντιλαμβανομαι τι του αρεσει,ακολουθω οδηγιες αλλες φορες λεκτικα και αλλες με βοηθεια(χαστουκακια,τραβηγμα μαλιου ελαφρα ,ξεχειλωμα στο μαγουλο,χτυπημα το κεφαλακι πανω στη γλωσσα μου κτλ κτλ)Πόση ώρα αντέχεις πίπα?
Θέλω και εγώ Βέρα μου να σε καθοδηγήσω κάποια στιγμή....αντεχω οση ωρα θελει ο παρτενερ μου,δεν με ρωτανε!αφοσιωνομαι με ζηλο και δινω τον καλυτερο μου εαυτο,αντιλαμβανομαι τι του αρεσει,ακολουθω οδηγιες αλλες φορες λεκτικα και αλλες με βοηθεια(χαστουκακια,τραβηγμα μαλιου ελαφρα ,ξεχειλωμα στο μαγουλο,χτυπημα το κεφαλακι πανω στη γλωσσα μου κτλ κτλ)
Μωρή ξεκωλιάρα διευρο η σουφρ σου
Μάλιστα κύριε!Ανέβασε μια φώτο μωρή γαμιολα να πιπωνεσε στα τέσσερα στα γόνατα με τα βυζιά σου να κρέμονται ξεκωλιάρα...
Έτσι πουτάνα ...Και τώρα πες μας ξεκωλιάρα ,,ποιος κάλος αφέντης ήταν αυτός που σου έδωσε τη πουτσα του να του καθαρίσεις.. Και τι άλλο σου ζήταγε να του κάνεις>???Μάλιστα κύριε!
Είναι μέλος από εδώ μέσα αν θέλει ας αποκαλύψει μόνος του την ταυτότητα του.με έπαιρνε ώρα από κολο στην άκρη του κρεβατιού τραβήχτηκε απότομα στάθηκε όρθιος και μου είπε "έλα να δοκιμάσεις τι γεύση έχει ο κολός σου"Έτσι πουτάνα ...Και τώρα πες μας ξεκωλιάρα ,,ποιος κάλος αφέντης ήταν αυτός που σου έδωσε τη πουτσα του να του καθαρίσεις.. Και τι άλλο σου ζήταγε να του κάνεις>???
Θέλω να σε πάρω και εγώ και να σε χύσω στο πρόσωπο να τα γλυψεις!Είναι μέλος από εδώ μέσα αν θέλει ας αποκαλύψει μόνος του την ταυτότητα του.με έπαιρνε ώρα από κολο στην άκρη του κρεβατιού τραβήχτηκε απότομα στάθηκε όρθιος και μου είπε "έλα να δοκιμάσεις τι γεύση έχει ο κολός σου"
Και τελικά τι γεύση πουτάνα είχε η σούφρα σου????Είναι μέλος από εδώ μέσα αν θέλει ας αποκαλύψει μόνος του την ταυτότητα του.με έπαιρνε ώρα από κολο στην άκρη του κρεβατιού τραβήχτηκε απότομα στάθηκε όρθιος και μου είπε "έλα να δοκιμάσεις τι γεύση έχει ο κολός σου"