Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Εμενα η σχεση δεν με ενδιαφερει καθολου γιατι ειναι βαρετες η ουσια για μενα ειναι να γαμαω οσες περισσοτερες γυναικες γινεται .Αν εχεις σχεση πως θα το κανεις θα πρεπει να την απατας  αλλα κ αυτο μαλακια ειναι μην κανεις σχεση αφου θες να γαμας και αλλες.Εμενα μου την δινουν αυτοι που μου λενε οχι μονο εμενα αλλα και σε αλλους εχεις γκομενα και λες οχι και σε κοιτανε παραξενα.Και κοιταω καποιους καημενους που σωνει και καλα να εχουν γκομενα πανε και τα φτιαχνουν με κατι μπαζα που οχι σχεση να κανεις αλλα καλυτερα να τον παιξεις παρα να την γαμησεις.Γι αυτο αν ειναι να κανεις σχεση πρεπει η γκομενα να ειναι ωραια και να σ αρεσει και οχι να κανεις ετσι απλα για να κανεις και με οποια να ναι.Μαγκες γαματε οσες μπορειτε περισσοτερες γυναικες γινεται γιατι θα γερασετε και θα λετε ποσες γαμησα?και αν το νουμερο θα ειναι μικρο τοτε θα χτυπατε το κεφαλι σας στο τοιχο και θα θελετε να γυρισετε το χρονο πισω αλλα τοτε θα ναι αργα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Εμενα η σχεση δεν με ενδιαφερει καθολου γιατι ειναι βαρετες η ουσια για μενα ειναι να γαμαω οσες περισσοτερες γυναικες γινεται .Αν εχεις σχεση πως θα το κανεις θα πρεπει να την απατας  αλλα κ αυτο μαλακια ειναι μην κανεις σχεση αφου θες να γαμας και αλλες.Εμενα μου την δινουν αυτοι που μου λενε οχι μονο εμενα αλλα και σε αλλους εχεις γκομενα και λες οχι και σε κοιτανε παραξενα.Και κοιταω καποιους καημενους που σωνει και καλα να εχουν γκομενα πανε και τα φτιαχνουν με κατι μπαζα που οχι σχεση να κανεις αλλα καλυτερα να τον παιξεις παρα να την γαμησεις.Γι αυτο αν ειναι να κανεις σχεση πρεπει η γκομενα να ειναι ωραια και να σ αρεσει και οχι να κανεις ετσι απλα για να κανεις και με οποια να ναι.Μαγκες γαματε οσες μπορειτε περισσοτερες γυναικες γινεται γιατι θα γερασετε και θα λετε ποσες γαμησα?και αν το νουμερο θα ειναι μικρο τοτε θα χτυπατε το κεφαλι σας στο τοιχο και θα θελετε να γυρισετε το χρονο πισω αλλα τοτε θα ναι αργα.
:rockon: :rockon:
την γυναικα την παιρνεις απο μερακι...πρεπει να σε ΄΄γεμιζει΄΄ η αλλη...
αν ειναι να κανεις σχεση μονο για να λες οτι εχεις σχεση,χεσε μεσα... :shit:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Εμενα η σχεση δεν με ενδιαφερει καθολου γιατι ειναι βαρετες η ουσια για μενα ειναι να γαμαω οσες περισσοτερες γυναικες γινεται .Αν εχεις σχεση πως θα το κανεις θα πρεπει να την απατας  αλλα κ αυτο μαλακια ειναι μην κανεις σχεση αφου θες να γαμας και αλλες.Εμενα μου την δινουν αυτοι που μου λενε οχι μονο εμενα αλλα και σε αλλους εχεις γκομενα και λες οχι και σε κοιτανε παραξενα.Και κοιταω καποιους καημενους που σωνει και καλα να εχουν γκομενα πανε και τα φτιαχνουν με κατι μπαζα που οχι σχεση να κανεις αλλα καλυτερα να τον παιξεις παρα να την γαμησεις.Γι αυτο αν ειναι να κανεις σχεση πρεπει η γκομενα να ειναι ωραια και να σ αρεσει και οχι να κανεις ετσι απλα για να κανεις και με οποια να ναι.Μαγκες γαματε οσες μπορειτε περισσοτερες γυναικες γινεται γιατι θα γερασετε και θα λετε ποσες γαμησα?και αν το νουμερο θα ειναι μικρο τοτε θα χτυπατε το κεφαλι σας στο τοιχο και θα θελετε να γυρισετε το χρονο πισω αλλα τοτε θα ναι αργα.

:2funny: :2funny: :2funny:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
αν ειναι να κανεις σχεση μονο για να λες οτι εχεις σχεση,χεσε μεσα... :shit:
Συνήθως η πιτσιρικαρία το κάνει συχνά αυτό για λόγους αυτοπροβολής και ψευτομαγκιάς!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Χαζογελούσε παντού χωρίς λόγο, είχε υπερβολικό νάζι που θύμιζε 7χρονο μωρό, ενώ οδηγούσα μου έσκαγε μπάτσα χωρίς ιδιαίτερο λόγο και έτρεχε ποτάμι το αίμα, ζήλευε και συμπεριφερόταν άπρεπα σε συναδέλφισες μου γιατί νόμιζε ότι θέλανε να τις πηδήξω, βαφόταν σαν ίμο και φορούσε στρασάκια στο πρόσωπο λέγοντας ότι από την μία πλευρά είναι πεταλούδα και από την άλλη ίμο :jerking: και πολλά άλλα.....

κελεπουρι η τυπισσα τυπε 
τυχερος αυτος που θα την παντρευτει

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Κι ομως στην ελλαδα παιζει πολυ αυτο οχι μονο σχεση αλλα τις παντρευονται κιολας.ΕΛΕΟΣ ρε παιδια ντροπιαζουν το ανδρικο φυλο.Παντρευονται το πρωτο μουνι που τους καθεται γιατι φοβουνται μην μεινουν και πεθανουν μονοι.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

απο τα ωραιοτερα ποστ εδω μεσα  :rockon: :rockon: :rockon:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
κελεπουρι η τυπισσα τυπε 
τυχερος αυτος που θα την παντρευτει
Μπα δεν πρόκειται να παντρευτεί αυτή.Έχω μάθει ότι γαμιέται ασύστολα με τον καθένα!Δεν θα μου φανεί έκπληξη αν την δω καμιά μέρα σε μπουρδέλο! :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Συνήθως η πιτσιρικαρία το κάνει συχνά αυτό για λόγους αυτοπροβολής και ψευτομαγκιάς!

Οσο γελοιο και αν ακουγεται, το κανουν πιο πολυ για να αισθανονται ενταγμενοι στην κοινωνια και "φυσιολογικοι" και να μην φαινονται "περιθωριο" και "παραξενοι" στους γυρω τους  :idiot:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Κι ομως στην ελλαδα παιζει πολυ αυτο οχι μονο σχεση αλλα τις παντρευονται κιολας.ΕΛΕΟΣ ρε παιδια ντροπιαζουν το ανδρικο φυλο.Παντρευονται το πρωτο μουνι που τους καθεται γιατι φοβουνται μην μεινουν και πεθανουν μονοι.

ωραιος φιλε σαν το το εγραψα εγω

αλλα κ οι τανες δεν ειναι λυση σαν να τραβας μαλακια ειναι δεν σου μενει τπτ

με κανικα μουνια ακομα κ κακη να ειναι η εμπειρια της σχεσης κατι σου μενει στο τελος να θυμασαι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μπα δεν πρόκειται να παντρευτεί αυτή.Έχω μάθει ότι γαμιέται ασύστολα με τον καθένα!Δεν θα μου φανεί έκπληξη αν την δω καμιά μέρα σε μπουρδέλο! :2funny:
τυπε επειδη μαρεσουν τετοια φρικια παιζει κανα τηλ της?
να σπρωξουμε και εμεις κανα τετοιο φρικουλο :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Το bou.com το ξέρει? Αντρολίβαδο.................  
happy-112.gif

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Παντρευονται το πρωτο μουνι που τους καθεται γιατι φοβουνται μην μεινουν και πεθανουν μονοι.
Μην σου φένεται παράξενο αυτό γιατί αν ο άλλος δεν είναι κοινωνικός και είναι ντροπαλός, δεν έχει πολλές ευκαιρίες να γνωρίσει γκόμενες και προκειμένου να μην μείνει μόνος στην υπόλοιπη ζωή μπορεί να ανεχτεί πολλά ελαττώματα!Μεγάλο κακό η μοναξιά!  

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
τυπε επειδη μαρεσουν τετοια φρικια παιζει κανα τηλ της?
να σπρωξουμε κα :pipa2:ι εμεις κανα τετοιο φρικουλο :grin:
Δεν έχω τηλέφωνο γιατί έχω κόψει χρόνια επαφές αλλά για το καλό σου μην συναντήσεις τέτοιου είδους γυναίκα γιατί θα χεις παρατράγουδα! ;)

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Υπαρχουν και οι μαλακες φιλοι μας η καποιος φιλος κολλητος με το που βρει καμια γκομενα σ εχει γραψει στα αρχιδια του.Αλλα αμα κατι συμβει σου ζηταει συμβουλες αντε και γαμησου μαλακα.Τους λες θα βγουμε ρε μαλακα οχι δεν μπορω και τετοια αλλα στην ουσια δεν τον αφηνει η αλλη και δεν  στο λεει γιατι ντρεπεται.Να χεσω τετοιους αντρες εχεις γκομενα ωραια θα κανεις οτι γουσταρεις εσυ και οχι οτι γουσταρει αυτη γιατι?γιατι εισαι ανωτερο φυλο αυτο ειναι δεδομενο τελος.Δεν γινει του μουνι να σαι κανει κουμαντο αν σαι κανει δεν εισαι αντρας δεν αξιζει να λεγεσαι αντρας αν ειναι να χωρισεις ναι να χωρισεις θα το πας στα ακρα αλλα οι περισσοτεροι βρισκουν μια γκομενα και φοβουνται μην χωρισουν γιατι σου λεει πως θα βρω αλλη αφου και αυτη με το ζορι τη βρηκα.Τοσο μαλακες ειναι καποιοι και ζουν τριγυρω μας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν έχω τηλέφωνο γιατί έχω κόψει χρόνια επαφές αλλά για το καλό σου μην συναντήσεις τέτοιου είδους γυναίκα γιατί θα χεις παρατράγουδα! ;)
ασε τα σαπια τυπε
πρωτα μας καυλωνεις και μετα δεν εχεις τηλ και σκουλικιαρικα :grin:
πεστης οτι θα της κανω και τουρ στο α νεκροταφειο αν θελει :grin:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
ασε τα σαπια τυπε
πρωτα μας καυλωνεις και μετα δεν εχεις τηλ και σκουλικιαρικα :grin:
πεστης οτι θα της κανω και τουρ στο α νεκροταφειο αν θελει :grin:
Έχω αλλάξει και τηλέφωνο τύπε μόλις χωρίσαμε γιατί με απειλούσε με την μάνα της ότι θα μου κάνει μήνυση επειδή την αποπλάνησα και καλά!Ποιος αποπλάνησε ποιον δεν ξέρω....Δεν σου είπα και το καλύτερο ότι ασχολιόταν με μάγια και τέτοια σατανιστικά που έμαθε από μια γριά γειτόνισσα...   

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έχω αλλάξει και τηλέφωνο τύπε μόλις χωρίσαμε γιατί με απειλούσε με την μάνα της ότι θα μου κάνει μήνυση επειδή την αποπλάνησα και καλά!Ποιος αποπλάνησε ποιον δεν ξέρω....Δεν σου είπα και το καλύτερο ότι ασχολιόταν με μάγια και τέτοια σατανιστικά που έμαθε από μια γριά γειτόνισσα...   
καμια τετοια ειναι τυπε?
blair-witch-300x300.jpg

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
αλλα οι περισσοτεροι βρισκουν μια γκομενα και φοβουνται μην χωρισουν γιατι σου λεει πως θα βρω αλλη αφου και αυτη με το ζορι τη βρηκα.Τοσο μαλακες ειναι καποιοι και ζουν τριγυρω μας.

Έτσι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom