Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
καμια τετοια ειναι τυπε?
blair-witch-300x300.jpg
Κάπως έτσι με κοντό μαλλί και σκουλαρίκια σε μύτη!Τώρα δεν ξέρω πως είναι αλλά άμα την δω παίζει να πάθω εγκεφαλικό επεισόδιο! :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Έχω αλλάξει και τηλέφωνο τύπε μόλις χωρίσαμε γιατί με απειλούσε με την μάνα της ότι θα μου κάνει μήνυση επειδή την αποπλάνησα και καλά!Ποιος αποπλάνησε ποιον δεν ξέρω....Δεν σου είπα και το καλύτερο ότι ασχολιόταν με μάγια και τέτοια σατανιστικά που έμαθε από μια γριά γειτόνισσα...   
Ο δράκος τι ωρα βγαίνει?
:think:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Υπαρχουν και οι μαλακες φιλοι μας η καποιος φιλος κολλητος με το που βρει καμια γκομενα σ εχει γραψει στα αρχιδια του.Αλλα αμα κατι συμβει σου ζηταει συμβουλες αντε και γαμησου μαλακα.Τους λες θα βγουμε ρε μαλακα οχι δεν μπορω και τετοια αλλα στην ουσια δεν τον αφηνει η αλλη και δεν  στο λεει γιατι ντρεπεται.Να χεσω τετοιους αντρες εχεις γκομενα ωραια θα κανεις οτι γουσταρεις εσυ και οχι οτι γουσταρει αυτη γιατι?γιατι εισαι ανωτερο φυλο αυτο ειναι δεδομενο τελος.Δεν γινει του μουνι να σαι κανει κουμαντο αν σαι κανει δεν εισαι αντρας δεν αξιζει να λεγεσαι αντρας αν ειναι να χωρισεις ναι να χωρισεις θα το πας στα ακρα αλλα οι περισσοτεροι βρισκουν μια γκομενα και φοβουνται μην χωρισουν γιατι σου λεει πως θα βρω αλλη αφου και αυτη με το ζορι τη βρηκα.Τοσο μαλακες ειναι καποιοι και ζουν τριγυρω μας.

Παλια φοβοντουσαν οι γυναικες μη τις χωρισεις και ποιος θα τις παρει μαγαρισμενες, και τωρα φοβουνται οι αντρες μηπως δεν ξαναβρουν.  :idiot:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ο δράκος τι ωρα βγαίνει?
:think:

εχω ακουσει κ εγω για ελλεεινιδες που μπλεκονται με μαγια κ μαλακιες απο την καριολα την μανα τους για να δεσουν γαμπρο κ τετοια.Λιωμενα κερια μαυρες κουρτινες σπιτι γυρισμενες κορνιζες τριχες αιμα κ σπερμα    :2funny: :2funny: :2funny:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
εχω ακουσει κ εγω για ελλεεινιδες που μπλεκονται με μαγια κ μαλακιες απο την καριολα την μανα τους για να δεσουν γαμπρο κ τετοια.Λιωμενα κερια μαυρες κουρτινες σπιτι γυρισμενες κορνιζες τριχες αιμα κ σπερμα    :2funny: :2funny: :2funny:

και χωρους στα δαση γυμνη τυπε??

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
θυμηθηκα επεισοδιο με σωσω κ πεπη απο τα εγκληματα  που ειχαν κανει λαθος ομοιωμα κ αντι για τον αλεκο τα εστελναν στον αχιλλεα  :2funny: :2funny: ειδικα στο τελος που το εριξαν στη χεστρα κ τραβηξαν το καζανακι  :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχω λιωσει στο γελιο στις 4 τελευταιες σελιδες... ΕΛΕΟΣ !!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Υπαρχουν και οι μαλακες φιλοι μας η καποιος φιλος κολλητος με το που βρει καμια γκομενα σ εχει γραψει στα αρχιδια του.Αλλα αμα κατι συμβει σου ζηταει συμβουλες αντε και γαμησου μαλακα.Τους λες θα βγουμε ρε μαλακα οχι δεν μπορω και τετοια αλλα στην ουσια δεν τον αφηνει η αλλη και δεν  στο λεει γιατι ντρεπεται.Να χεσω τετοιους αντρες εχεις γκομενα ωραια θα κανεις οτι γουσταρεις εσυ και οχι οτι γουσταρει αυτη γιατι?γιατι εισαι ανωτερο φυλο αυτο ειναι δεδομενο τελος.Δεν γινει του μουνι να σαι κανει κουμαντο αν σαι κανει δεν εισαι αντρας δεν αξιζει να λεγεσαι αντρας αν ειναι να χωρισεις ναι να χωρισεις θα το πας στα ακρα αλλα οι περισσοτεροι βρισκουν μια γκομενα και φοβουνται μην χωρισουν γιατι σου λεει πως θα βρω αλλη αφου και αυτη με το ζορι τη βρηκα.Τοσο μαλακες ειναι καποιοι και ζουν τριγυρω μας.

απο τα γραφομενα σου υποθετω οτι εισαι 18-23 ετων

αυτο που εχω να σου πω ειναι να κρατησεις τον εαυτο σου μακρυα απο φιρες

διαλεξε μεγαλους ανθρωπους διπλα σου ακομα κι εαν εσυ νιωθεις μικρος.. οχι ανθρωπακια που σερνονται απο μουνια και καθε ειδους αδυναμιες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Οσο γελοιο και αν ακουγεται, το κανουν πιο πολυ για να αισθανονται ενταγμενοι στην κοινωνια και "φυσιολογικοι" και να μην φαινονται "περιθωριο" και "παραξενοι" στους γυρω τους  :idiot:
αυτό είναι το πιο σωστό ποστ  ;)

όσο για τους μπουρδελιάρηδες πιστεύω ότι ώς επι το πλείστον είμαστε εθισμένοι στο σέξ το οποίο συνεπάγεται : γρήγορη πρόσβαση σ'έναν σπερματοδέκτη και γρήγορη αποδέσμευση απο αυτόν μετά το πέρας της εκσπερμάτωσης , ενώ στη "σχέση" δεσμεύεσαι συναισθηματικά με τον άλλο, δεν είναι ένα τρίψιμο κρέατος που τελειώνει με μια έκκριση...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
όσο για τους μπουρδελιάρηδες πιστεύω ότι ώς επι το πλείστον είμαστε εθισμένοι στο σέξ το οποίο συνεπάγεται : γρήγορη πρόσβαση σ'έναν σπερματοδέκτη και γρήγορη αποδέσμευση απο αυτόν μετά το πέρας της εκσπερμάτωσης , ενώ στη "σχέση" δεσμεύεσαι συναισθηματικά με τον άλλο, δεν είναι ένα τρίψιμο κρέατος που τελειώνει με μια έκκριση...
+1....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
εχω ακουσει κ εγω για ελλεεινιδες που μπλεκονται με μαγια κ μαλακιες απο την καριολα την μανα τους για να δεσουν γαμπρο κ τετοια.Λιωμενα κερια μαυρες κουρτινες σπιτι γυρισμενες κορνιζες τριχες αιμα κ σπερμα    :2funny: :2funny: :2funny:
Πες μου τέτοια να χαρω!!!!!
Υπερθεαμα λεμε!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom