Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 173
- Πόντοι
- 376
Κάπως έτσι με κοντό μαλλί και σκουλαρίκια σε μύτη!Τώρα δεν ξέρω πως είναι αλλά άμα την δω παίζει να πάθω εγκεφαλικό επεισόδιο!καμια τετοια ειναι τυπε?
![]()
Κάπως έτσι με κοντό μαλλί και σκουλαρίκια σε μύτη!Τώρα δεν ξέρω πως είναι αλλά άμα την δω παίζει να πάθω εγκεφαλικό επεισόδιο!καμια τετοια ειναι τυπε?
![]()
σαν το κοριτσι με το τατουαζ τυπε?Κάπως έτσι με κοντό μαλλί και σκουλαρίκια σε μύτη!Τώρα δεν ξέρω πως είναι αλλά άμα την δω παίζει να πάθω εγκεφαλικό επεισόδιο!![]()
Το πέτυχες μεγάλε!Πρόσθεσε και μια γαμψή μύτη και είσαι μέσα απόλυτα! ;)σαν το κοριτσι με το τατουαζ τυπε?
![]()
ειχε και μυτη μπουγατσομαχαιρο τυπε?Το πέτυχες μεγάλε!Πρόσθεσε και μια γαμψή μύτη και είσαι μέσα απόλυτα! ;)
Ο δράκος τι ωρα βγαίνει?Έχω αλλάξει και τηλέφωνο τύπε μόλις χωρίσαμε γιατί με απειλούσε με την μάνα της ότι θα μου κάνει μήνυση επειδή την αποπλάνησα και καλά!Ποιος αποπλάνησε ποιον δεν ξέρω....Δεν σου είπα και το καλύτερο ότι ασχολιόταν με μάγια και τέτοια σατανιστικά που έμαθε από μια γριά γειτόνισσα...
Ναι έχει την μύτη του γύπα!ειχε και μυτη μπουγατσομαχαιρο τυπε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μετα τα φιδια τυπεΟ δράκος τι ωρα βγαίνει?
![]()
δηλαδη στην μουρη ηταν καπως ετσι τυπε?Ναι έχει την μύτη του γύπα!Και μεγάλα μάτια!Πας φυρή φυρή να με καυλώσεις και να θυμηθώ τα παλιά γαμήσια!
![]()
Υπαρχουν και οι μαλακες φιλοι μας η καποιος φιλος κολλητος με το που βρει καμια γκομενα σ εχει γραψει στα αρχιδια του.Αλλα αμα κατι συμβει σου ζηταει συμβουλες αντε και γαμησου μαλακα.Τους λες θα βγουμε ρε μαλακα οχι δεν μπορω και τετοια αλλα στην ουσια δεν τον αφηνει η αλλη και δεν στο λεει γιατι ντρεπεται.Να χεσω τετοιους αντρες εχεις γκομενα ωραια θα κανεις οτι γουσταρεις εσυ και οχι οτι γουσταρει αυτη γιατι?γιατι εισαι ανωτερο φυλο αυτο ειναι δεδομενο τελος.Δεν γινει του μουνι να σαι κανει κουμαντο αν σαι κανει δεν εισαι αντρας δεν αξιζει να λεγεσαι αντρας αν ειναι να χωρισεις ναι να χωρισεις θα το πας στα ακρα αλλα οι περισσοτεροι βρισκουν μια γκομενα και φοβουνται μην χωρισουν γιατι σου λεει πως θα βρω αλλη αφου και αυτη με το ζορι τη βρηκα.Τοσο μαλακες ειναι καποιοι και ζουν τριγυρω μας.
Είσαι υπερβολικός μην την κάνουμε λουμίδη παπαγάλο!δηλαδη στην μουρη ηταν καπως ετσι τυπε?
Ο δράκος τι ωρα βγαίνει?
![]()
εχω ακουσει κ εγω για ελλεεινιδες που μπλεκονται με μαγια κ μαλακιες απο την καριολα την μανα τους για να δεσουν γαμπρο κ τετοια.Λιωμενα κερια μαυρες κουρτινες σπιτι γυρισμενες κορνιζες τριχες αιμα κ σπερμα![]()
![]()
![]()
και χωρους στα δαση γυμνη τυπε??
Υπαρχουν και οι μαλακες φιλοι μας η καποιος φιλος κολλητος με το που βρει καμια γκομενα σ εχει γραψει στα αρχιδια του.Αλλα αμα κατι συμβει σου ζηταει συμβουλες αντε και γαμησου μαλακα.Τους λες θα βγουμε ρε μαλακα οχι δεν μπορω και τετοια αλλα στην ουσια δεν τον αφηνει η αλλη και δεν στο λεει γιατι ντρεπεται.Να χεσω τετοιους αντρες εχεις γκομενα ωραια θα κανεις οτι γουσταρεις εσυ και οχι οτι γουσταρει αυτη γιατι?γιατι εισαι ανωτερο φυλο αυτο ειναι δεδομενο τελος.Δεν γινει του μουνι να σαι κανει κουμαντο αν σαι κανει δεν εισαι αντρας δεν αξιζει να λεγεσαι αντρας αν ειναι να χωρισεις ναι να χωρισεις θα το πας στα ακρα αλλα οι περισσοτεροι βρισκουν μια γκομενα και φοβουνται μην χωρισουν γιατι σου λεει πως θα βρω αλλη αφου και αυτη με το ζορι τη βρηκα.Τοσο μαλακες ειναι καποιοι και ζουν τριγυρω μας.
αυτό είναι το πιο σωστό ποστ ;)Οσο γελοιο και αν ακουγεται, το κανουν πιο πολυ για να αισθανονται ενταγμενοι στην κοινωνια και "φυσιολογικοι" και να μην φαινονται "περιθωριο" και "παραξενοι" στους γυρω τους![]()
+1....όσο για τους μπουρδελιάρηδες πιστεύω ότι ώς επι το πλείστον είμαστε εθισμένοι στο σέξ το οποίο συνεπάγεται : γρήγορη πρόσβαση σ'έναν σπερματοδέκτη και γρήγορη αποδέσμευση απο αυτόν μετά το πέρας της εκσπερμάτωσης , ενώ στη "σχέση" δεσμεύεσαι συναισθηματικά με τον άλλο, δεν είναι ένα τρίψιμο κρέατος που τελειώνει με μια έκκριση...
Πες μου τέτοια να χαρω!!!!!εχω ακουσει κ εγω για ελλεεινιδες που μπλεκονται με μαγια κ μαλακιες απο την καριολα την μανα τους για να δεσουν γαμπρο κ τετοια.Λιωμενα κερια μαυρες κουρτινες σπιτι γυρισμενες κορνιζες τριχες αιμα κ σπερμα![]()
![]()
![]()