Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Μία σχέση είχα όλη και όλη 7 μήνες με μία 16 χρονη Ελληνίδα το 2007 και γω ήμουν 21 τότε.Λοιπόν η γκόμενα ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και είχε ψυχολογικά προβλήματα.Δεν λέω ότι όποιος είναι παιδί χωρισμένων γονιών έχει πρόβλημα ή ψυχολογικά προβλήματα αλλά η συγκεκριμένη ήταν μεγάλη ιστορία...Το καλό είναι ότι στους 7 μήνες έριξα 324 γαμήσια με αυτήν γιατί της άρεσε πολύ το σεξ και δεν χρειάστηκε να πάω μπουρδέλα αλλά μου βγήκε πολυέξοδη και απαιτητική!

alex100

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι τραγικό άνθρωποι να μη έχουν χαρεί τη συντροφικότητα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μία σχέση είχα όλη και όλη 7 μήνες με μία 16 χρονη Ελληνίδα το 2007 και γω ήμουν 21 τότε.Λοιπόν η γκόμενα ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και είχε ψυχολογικά προβλήματα.Δεν λέω ότι όποιος είναι παιδί χωρισμένων γονιών έχει πρόβλημα ή ψυχολογικά προβλήματα αλλά η συγκεκριμένη ήταν μεγάλη ιστορία...Το καλό είναι ότι στους 7 μήνες έριξα 324 γαμήσια με αυτήν γιατί της άρεσε πολύ το σεξ και δεν χρειάστηκε να πάω μπουρδέλα αλλά μου βγήκε πολυέξοδη και απαιτητική!

δλδ τυπε τι ψυχολογικα ειχε?εβγαζε κραυγες οταν κοιμοταν η οταν σου μιλαγε αστραφτε το ματι της?

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
δλδ τυπε τι ψυχολογικα ειχε?εβγαζε κραυγες οταν κοιμοταν η οταν σου μιλαγε αστραφτε το ματι της?
Χαζογελούσε παντού χωρίς λόγο, είχε υπερβολικό νάζι που θύμιζε 7χρονο μωρό, ενώ οδηγούσα μου έσκαγε μπάτσα χωρίς ιδιαίτερο λόγο και έτρεχε ποτάμι το αίμα, ζήλευε και συμπεριφερόταν άπρεπα σε συναδέλφισες μου γιατί νόμιζε ότι θέλανε να τις πηδήξω, βαφόταν σαν ίμο και φορούσε στρασάκια στο πρόσωπο λέγοντας ότι από την μία πλευρά είναι πεταλούδα και από την άλλη ίμο :jerking: και πολλά άλλα.....

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
Μα καλά, τα μετρούσες κι εσύ;

alex100

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σημασία έχει τι γλύτωσες οικονομικά. 324 γαμήσια, τόσα τσιμπούκια, τόσες φορές κόλο, με τιμές 2007 βάλε να δείς τι γίνεται.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χαζογελούσε παντού χωρίς λόγο, είχε υπερβολικό νάζι που θύμιζε 7χρονο μωρό, ενώ οδηγούσα μου έσκαγε μπάτσα χωρίς ιδιαίτερο λόγο και έτρεχε ποτάμι το αίμα, ζήλευε και συμπεριφερόταν άπρεπα σε συναδέλφισες μου γιατί νόμιζε ότι θέλανε να τις πηδήξω, βαφόταν σαν ίμο και φορούσε στρασάκια στο πρόσωπο λέγοντας ότι από την μία πλευρά είναι πεταλούδα και από την άλλη ίμο :jerking: και πολλά άλλα.....
1316524574OGfZ2V.jpg

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Σημασία έχει τι γλύτωσες οικονομικά. 324 γαμήσια, τόσα τσιμπούκια, τόσες φορές κόλο, με τιμές 2007 βάλε να δείς τι γίνεται.
Το μόνο που δεν έδινε με τίποτα ήταν κόλος που δεν τρελένομαι κιόλας αλλά είχε κάτι βυζάρες η πουτανίτσα που έκανε τα καλύτερα ισπανικά! :kissass:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το μόνο που δεν έδινε με τίποτα ήταν κόλος που δεν τρελένομαι κιόλας αλλά είχε κάτι βυζάρες η πουτανίτσα που έκανε τα καλύτερα ισπανικά! :kissass:
τυπε αφου δεν σε καθαρισε στον υπνο καμια μερα καλα την εβγαλες

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
οι ελληνιδες ειναι σαν τις τουαλετες  οι καλες ειναι πιασμενες και οι αλλες  χεσμενες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom