Επισκέπτης
Ναι!
αγαπουλινακι μου ομορφο!!!!!!!!!!!!
πω πω μαζι σου θα το σπασω τελειως το κεφαλι μου....
οποτε θες....
προσεχε τα λογια σου....αγαπουλινακι μου ομορφο!!!!!!!!!!!!
καθολου δεν θα φταρνιζεσαι γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να γινει.....Δεν με κατάλαβες... εγώ δεν θέλω να μου το πεις, αλλά θα θυμηθείς τον παπάρα τον Μπαρμπαπήδουλα από το bourdela.com που σου έλεγε αυτές τις μαλακίες Ελπίζω να μη φταρνίζομαι πολύ!
καθολου δεν θα φταρνιζεσαι γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να γινει.....
τον φαγανε τα αλογα που τον πετακσε ο ιρακλισπροσεχε τα λογια σου....
Εγω ειμαι ταγμενη στον Διομηδη.....
Για να στο λεω κατι θα ξερω παραπανω ;)Ό,τι πεις! Χαλάω εγώ χατήρι?
εγκικλοπεδια μου εσιΓια να στο λεω κατι θα ξερω παραπανω ;)
Πρέπει όμως και η άλλη να είναι απελευθερωμένη και ανοικτόμυαλη για να συμβιβαστεί με κάτι τέτοιο. Βρίσκεις συχνά εσύ τέτοιες;Φυσικά!!! Αλλά ΕΛΕΥΘΕΡΗ σχέση! Μόνο έτσι παίζει το σενάριο. Βγαίνουμε, πάμε για καφέ/φαγητό/ποτό/σινεμά και ότι άλλο είναι, αλλά ΠΟΤΕ δέσμευση 100%. Γι' αυτό και μετά από κάνα δίμηνο χωρίζω! Ή την βαριέμαι και την στέλνω ή πηγαίνει να βρει τον σπόνσορα και με γράφει στην μουνάρα της! Όπως και να 'χει στην πούτσα μου! Εξάλλου, έχω δεν έχω σχέση, πάω και σε πουτάνες! Κάθε μέρα παστίτσιο δεν γίνεται!
ουυυυυυ τιγκα ειναι η Ελλαδα
σαν την μαριαννα-μαριλιτα δηλαδη τυπεΠρέπει όμως και η άλλη να είναι απελευθερωμένη και ανοικτόμυαλη για να συμβιβαστεί με κάτι τέτοιο.
στο κοσμοπολιτανΣοβαρολογείτε τώρα; Πού συχνάζουν;
ελα σου φεξε!!!! Φετος εχουμε 2012 Ολυμπιακους στο Λονδινο!!!!!!!!τυπε σχεση εχω να κανω απο την ολυμπιαδα του 2004 στην αθηνα
βαλε ψηφοφοριαΚάνω αυτή τη δημοσκόπηση, για να δούμε πόσοι από τους μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα είναι μπακούρια σαν εμένα. Εάν όχι, πείτε μας και πόσο καιρό είστε μόνοι.
Τυπε τον κοβω να εχει ερθει απο κει και να κατασκοπευει!στο κοσμοπολιταν