εγω και η σχεση μου, οικονομικα, ειμαστε πλεον καλυτερα απο ποτε. εγω κανω 5 δουλειες. 1ον. δικα μου χωραφια, εισοδηματα, αναλογα τη παραγωγη. μεσος ορος με τα στρεμματα που εχω (λιγα βαζω) 6 χιλιαρικα. συν τις αποζημειωσεις, ΑΝ υπαρχουν καταστροφες απο φυσικα φαινομενα. 2ον. εποχικη δουλεια στο τοπικο αγροτικο συνεταιρισμο. διαρκεια δουλειας, αναλογα τη παραγωγη των αγροτων της περιοχης, απο 4 εως 6-7 μηνες. μισθος 900 ευρω συν ενσημα. 3ον. βοηθος σε κτηνοτροφικη μοναδα. διαρκεια εργασιας, 1-2 ωρες. μισθος 300 το μηνα. 4ον. φροντιστης κυνηγοσκυλων τους χειμερινους μηνες. διαρκεια εργασιας, ενα τεταρτο. 2 ευρω η μερα. 5ον. οδηγος εκχιονιστηκου-αλατιερας ΜΟΝΟ οταν οι καιρικες συνθηκες εχουν αγριεψει και οι βασικοι οδηγοι δε προλαβαινουν. 10 ευρω η ωρα. με τα χιονια ομως να γινοντε ολοενα και πιο σπανια φαινομενα, ακομα και για τη περιοχη μου, θα κανω να πιασω τιμονι αρκετο καιρο. η σχεση μου. 1ον. καφε-μπαρ-αναψυκτηριο, στο μερος που μενουμε. εισοδημα. αναλογα τη πελατεια. 2ον. καθαρηστρια και τοπικα κτηρια. μισθος 500 ευρω