Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

Επισκέπτης
Κάνω αυτή τη δημοσκόπηση, για να δούμε πόσοι από τους μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα είναι μπακούρια σαν εμένα. Εάν όχι, πείτε μας και πόσο καιρό είστε μόνοι.

URL]]

Επισκέπτης
Αρχισαν τις αμερικανιες ρομαντικες κομεντι και στην τουρκια? Ελεος  :jerking:

εννοείτε ότι πλάκα κάνεις έτσι;
όταν η Τουρκία έβγαζε καψουροταινίες το 80 τύπε το κλάμα πού πεφτε στα σπίτια που είχαν βίντεο τότε πλημμύριζε το Θεσσαλικό και άλλους 10 κάμπους μαζί...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εννοείτε ότι πλάκα κάνεις έτσι;
όταν η Τουρκία έβγαζε καψουροταινίες το 80 τύπε το κλάμα πού πεφτε στα σπίτια που είχαν βίντεο τότε πλημμύριζε το Θεσσαλικό και άλλους 10 κάμπους μαζί...

Αυτο το γνωριζω, αλλα νομιζα οτι ειχαν μεινει μονο στις σαπουνοπερες δεν το ειχαν γυρισει ακομα στην Τζενιφερ Ανιστον με σαρικι...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
τυπε απ τον αλλο μηνα με τον αριστερο αλεξη πρωθυπουργο, οι σχεσεις θα γινουν πιο οικονομικες, οι ελλεηνιδες θα προσαρμοστουν! το απολυτο ραντεβου θα ειναι σπαστο φραπεδακι και τυροπιτα απ τα εβερεστ με 1 ευρω προσφορα και τα 2,  και για βραδακυ στο παρκο με καβατζα μπυρες απ τα λιντλ (40 λεπτα η μια) γιατι απ το περιπτερο ειναι πανακριβες! οτι σου κοστιζουν τα προφυλακτικα τυπε μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πασατέμποοοοοοο!!!

και φυστικάκι Αιγίνης έχω ....

που έλεγαν και παλιά στις ελλ. ταινίες

Επισκέπτης
εσείς έχετε σχέση;

Τι σχέση ρε τύπε, πλάκα μας κάνεις;
εδώ όταν βλέπουμε κάνα ζευγαράκι να κάθεται αμίλητο στο διπλανό τραπεζάκι,
ή κάνα παλικάρι να απολογείται στις κατά ρυπάς βολές της "συντρόφου του"
μας έρχεται να δώσουμε ελεημοσύνη στο παλικάρι λέγοντας του και ένα μεγάλο ευχαριστώ γι αυτό που κάνει.
Σε άλλες περιπτώσεις αυτό που "σου βγάζουν" μερικά ζευγάρια δε διαφέρει και πολύ από αυτό που "σου βγάζουν" άτομα με χολέρα, πανούκλα, AIDS, κλπ

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
μας έρχεται να δώσουμε ελεημοσύνη στο παλικάρι λέγοντας του και ένα μεγάλο ευχαριστώ γι αυτό που κάνει.
Σε άλλες περιπτώσεις αυτό που "σου βγάζουν" μερικά ζευγάρια δε διαφέρει και πολύ από αυτό που "σου βγάζουν" άτομα με χολέρα, πανούκλα, AIDS, κλπ
Τώρα που θα μπει η Λουκριτία θα σε κανονίσει..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

sad but true  :rockon: :rockon: :rockon:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
16
Πόντοι
6
...εμενα δεν με θελει καμια, ειμαι χοντρος, κοντος και τριχωτος.....

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Πολυ σωστά νομιζες !!!!!!!

Αστους να λένε οτι θελουν ....... Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση του πραγματικού έρωτα .

Αυτο δεν το αγοράζεις ποτε γιατι δεν αγοραζεται ......

Αυτο τυχαίνει και ειναι οτι πιο όμορφο στην ζωη σου !!!!!!!
Ειναι το συστατικό που σε κάνει να πετάς όσο κουρασμένος κι αν είσαι
Να σε κάνει να χαμογέλας όσο στενοχωρημένος κι αν είσαι
Να ατενιζεις το ορίζοντα με αισιοδοξία όσο δύσκολα κι αν ειναι τα πραγματα
Ειδικά οταν μπορείς να χάραξεις ένα κοινό μέλλον ολο προσδοκίες και όνειρα απο κοινού.
Όταν ο ένας στηρίζει και βελτιώνει τον άλλον προς το καλύτερο.......

Αυτο ειναι και το νόημα της ζωής.....

Όλα τα αλλα ειναι απλα υποκατάστατα που ουδεμία σχεση έχουν με την πραγματικότητα.

φίλε μου είναι στατιστικά πολύ δύσκολο να βρεθεί κατι τετοιο, να υπάρχει ισορροπία, να τη δουλευει τη σχέση καθε μέρα το ζευγάρι. Για πόσα ζεγαρια ισχύει? Δύο άνθρωποι με άλλα γονίδια και άλλες εμπειρίες,  ...., και όταν θα αρχίσει να ξεβάφει λίγο ο έρωτας και να αδυνατίζουν τα συναισθήματα? Το πιθανότερο να μην μπορεί να νιώσει τα ίδια , στον ίδιο βαθμό κτλ. το καθένα από τα δύο μέλη. Αρα ανισορροπία, άρα πιθανός μετασχηματισμός σε σχεση εξουσιας.

Υπάρχει και κάτι άλλο. Ο έρωτας δεν είναι συναισθημα ρομαντικό, αλλά κάτι που καίει τον άνθρωπο. Ειναι ένας διάβολος. Συνυπάρχει με την αμφιβολία. Κακώς καλλιεργείται η εντύπωση ότι ερωτας είναι μόνο αγάπες και λουλούδια και ότι υπάρχει ευτυχία, για μένα αυτά τα λένε οι μικρούλες συγγενείς μου (10-12χρονα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να καούμε. "Σπάνε κεφάλια".

Εάν μιλάμε για ΕΡΩΤΑ δηλ.

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
...εμενα δεν με θελει καμια, ειμαι χοντρος, κοντος και τριχωτος.....

εδω τρεχανε στο αγροτης μονος ψαχνεται,και βγαζανε βολβους απο τα χωραφια,και ταιζανε τα ζα των βλαχων,και εσυ ανυσηχεις;ενα χωραφι αμα εχεις μονο,ολο και καποια ξυπολιτη,ξεβρακωτη μπαροβια θα ερθει να σου πλυνει τα σωβρακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom