Επισκέπτης
Κάνω αυτή τη δημοσκόπηση, για να δούμε πόσοι από τους μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα είναι μπακούρια σαν εμένα. Εάν όχι, πείτε μας και πόσο καιρό είστε μόνοι.
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.moviereviews.gr/posters/issiz-adam.jpg[/img[/URL]])
Κάνω αυτή τη δημοσκόπηση, για να δούμε πόσοι από τους μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα είναι μπακούρια σαν εμένα. Εάν όχι, πείτε μας και πόσο καιρό είστε μόνοι.
http://[URL unfurl="true"]www.moviereviews.gr/posters/issiz-adam.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αρχισαν τις αμερικανιες ρομαντικες κομεντι και στην τουρκια? Ελεος :jerking:
Αρχισαν τις αμερικανιες ρομαντικες κομεντι και στην τουρκια? Ελεος![]()
εννοείτε ότι πλάκα κάνεις έτσι;
όταν η Τουρκία έβγαζε καψουροταινίες το 80 τύπε το κλάμα πού πεφτε στα σπίτια που είχαν βίντεο τότε πλημμύριζε το Θεσσαλικό και άλλους 10 κάμπους μαζί...
τυπε απ τον αλλο μηνα με τον αριστερο αλεξη πρωθυπουργο, οι σχεσεις θα γινουν πιο οικονομικες, οι ελλεηνιδες θα προσαρμοστουν! το απολυτο ραντεβου θα ειναι σπαστο φραπεδακι και τυροπιτα απ τα εβερεστ με 1 ευρω προσφορα και τα 2, και για βραδακυ στο παρκο με καβατζα μπυρες απ τα λιντλ (40 λεπτα η μια) γιατι απ το περιπτερο ειναι πανακριβες! οτι σου κοστιζουν τα προφυλακτικα τυπε μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε ας ειναι καλα τα μπουρδελα...μην στεναχωριεσαι... ;)
εσείς έχετε σχέση;
Τώρα που θα μπει η Λουκριτία θα σε κανονίσει..Τι σχέση ρε τύπε, πλάκα μας κάνεις;
εδώ όταν βλέπουμε κάνα ζευγαράκι να κάθεται αμίλητο στο διπλανό τραπεζάκι,
ή κάνα παλικάρι να απολογείται στις κατά ρυπάς βολές της "συντρόφου του"
μας έρχεται να δώσουμε ελεημοσύνη στο παλικάρι λέγοντας του και ένα μεγάλο ευχαριστώ γι αυτό που κάνει.
Σε άλλες περιπτώσεις αυτό που "σου βγάζουν" μερικά ζευγάρια δε διαφέρει και πολύ από αυτό που "σου βγάζουν" άτομα με χολέρα, πανούκλα, AIDS, κλπ
Τώρα που θα μπει η Λουκριτία θα σε κανονίσει..
Τι σχέση ρε τύπε, πλάκα μας κάνεις;
εδώ όταν βλέπουμε κάνα ζευγαράκι να κάθεται αμίλητο στο διπλανό τραπεζάκι,
ή κάνα παλικάρι να απολογείται στις κατά ρυπάς βολές της "συντρόφου του"
μας έρχεται να δώσουμε ελεημοσύνη στο παλικάρι λέγοντας του και ένα μεγάλο ευχαριστώ γι αυτό που κάνει.
Σε άλλες περιπτώσεις αυτό που "σου βγάζουν" μερικά ζευγάρια δε διαφέρει και πολύ από αυτό που "σου βγάζουν" άτομα με χολέρα, πανούκλα, AIDS, κλπ
τι να κανονισω καλε?χιουστηκα.Τώρα που θα μπει η Λουκριτία θα σε κανονίσει..
λουκ εχεις σχεση?τι να κανονισω καλε?χιουστηκα.![]()
ετσι μου ειπανε.λουκ εχεις σχεση?![]()
λουκ εχεις σχεση?![]()
ετσι μου ειπανε.
3 στα 5...καλα ειναι...εγώ πιστεύω η λουκ είναι εντάξει στη σχέση της
δεν του ζητάει πολλά
δεν τον πρήζει
δεν του τα τρώει
και δεν αφήνει τη μάνα της να ανακατευτεί
![]()
Πολυ σωστά νομιζες !!!!!!!
Αστους να λένε οτι θελουν ....... Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση του πραγματικού έρωτα .
Αυτο δεν το αγοράζεις ποτε γιατι δεν αγοραζεται ......
Αυτο τυχαίνει και ειναι οτι πιο όμορφο στην ζωη σου !!!!!!!
Ειναι το συστατικό που σε κάνει να πετάς όσο κουρασμένος κι αν είσαι
Να σε κάνει να χαμογέλας όσο στενοχωρημένος κι αν είσαι
Να ατενιζεις το ορίζοντα με αισιοδοξία όσο δύσκολα κι αν ειναι τα πραγματα
Ειδικά οταν μπορείς να χάραξεις ένα κοινό μέλλον ολο προσδοκίες και όνειρα απο κοινού.
Όταν ο ένας στηρίζει και βελτιώνει τον άλλον προς το καλύτερο.......
Αυτο ειναι και το νόημα της ζωής.....
Όλα τα αλλα ειναι απλα υποκατάστατα που ουδεμία σχεση έχουν με την πραγματικότητα.
...εμενα δεν με θελει καμια, ειμαι χοντρος, κοντος και τριχωτος.....