Νέα

«Πόθεν έσχες» για πιστωτικές κάρτες και καταθέσεις; Τί λέτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οπουδηποτε στον Κοσμο οποιος μπορει να φοροδιαφυγει,φοροδιαφευγει.

α δεν είναι δλδ στο DNA του Ελληνα......
ας πούμε ο Γερμανός ενώ μπορεί δεν το κάνει και όχι επειδή ξέρει ότι εάν το κάνει με μαθηματική ακρίβεια θα του κόψουν τον κώλο.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
απλα στον α' κόσμο αν σε πιάσουν σε γαμήσανε!!!

παρολά αυτά όλοι αυτοί οι λαοί (Σκανδιναβοι, Γερμανοι, Γαλλοι) έχουν σαν κρυφό αποθημένο
να μπορύσαν να κλέψουν την εφορία τους απλός δεν έχουν την ευκαιρία να το κάνουν στο ίδιο βαθμό που μπορούμε να το κανουν οι Ελληνες σε ενα κράτος παλαιολιθηκο σαν την Ελλαδα. 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
απλα στον α' κόσμο αν σε πιάσουν σε γαμήσανε!!!

παρολά αυτά όλοι αυτοί οι λαοί (Σκανδιναβοι, Γερμανοι, Γαλλοι) έχουν σαν κρυφό αποθημένο
να μπορύσαν να κλέψουν την εφορία τους απλός δεν έχουν την ευκαιρία να το κάνουν στο ίδιο βαθμό που μπορούμε να το κανουν οι Ελληνες σε ενα κράτος παλαιολιθηκο σαν την Ελλαδα. 

Είδατε ρε τι καλά που περνάμε στην Ελλάδα που γκρινιάζετε;

Ήλιο όλο το χρόνο έχουμε, φοροδιαφεύγουμε όσο γουστάρουμε, πίνουμε μισό μπουκάλι ουίσκι και μετά οδηγάμε με 200 στη Συγγρού και είμαστε όλη τη μέρα σε ένα μπουρδελοσάιτ αλλά οι τσέπες μας είναι γεμάτες για να σκάσουμε 250άρια στις Ρωσσίδες και 400άρια στις Ελληνίδες πουτάνες!

Που αλλού στον κόσμο συντελείται αυτό το οικονομικοκοινωνικό θαύμα;

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
δεν ειναι ευκολο για ολους να στειλουν τα λεφτα τους εξω.
Αυτο ειναι δυνατο για τις ελιτ.
Και καλα στελνεις το χρημα εξω,πως θα την βγαζεις εδω μεσα χωρις χρημα αφου αυτο θα ειναι
ας πουμε στην ηρωικη μεγαλονησο cyprus?εκτος αν πας και εσυ εκει!
οποτε η μονη λυση ειναι το μαξιλαρι.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
έλα καραγκιοζάκο.
την ερώτηση για τους Ολλανδούς και τους σηματοδότες δε μας την έδωκες ακόμα.

και βου ερώτηση.
Πες μας ρε καραγκιόζη πένσα το Γονίδιο Φοροδιαφυγής και τον κωδικοποίησή του στο DNA.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Αμόρφωτε δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να σου απαντάω σε κάθε κουίζ που βρήκες στα τυρογαριδάκια?

Όσο για τα παράξενο ελληνικο γονιδίωμα, γιατί απορείς???
Καθρέφτης σπίτι σου δεν υπάρχει???? :2funny:

Πάρε και εσύ ένα κουίζ που δεν υπάρχει στα τυρογαριδάκια και δεν απαιτεί και γνώσεις...
0 = 0 =>
15-10-5 = 9-6-3 =>
5(3-2-1) = 3(3-2-1) =>
5=3 !!!    Γιατί???? :2funny:

Αυτοκτόνα επιτέλους.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γιατι 0/0 δεν βγαινει..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Και καλα στελνεις το χρημα εξω,πως θα την βγαζεις εδω μεσα χωρις χρημα αφου αυτο θα ειναι

Κατ' αρχήν δεν θα στείλεις όλο το χρήμα έξω αλλά μόνο όσο δεν διακαιολογείται από τις προηγούμενες δηλώσεις Φ.Ε.

Και μετά αυτοί έξω τί δουλειά κάνουν λες;
Με μία cashcard παίρνεις όποιο μικροποσό θέλεις από οποιοδήποτε ΑΤΜ στην Ελλάδα. Και με το ίντερνετ ή και με ένα τηλέφωνο και ένα κωδικό που ξέρεις μόνο εσύ σου εμβάζουν σε όποιο λογαριασμό τους ζητήσεις οποιδήποτε μεγαλύτερο!  
Ξυπνάτε ρε!! Η πρώτη παγκοσμιοποίηση που έχει συντελεστεί εδώ και καιρό είναι του χρήματος. Καθημερινά μετακινούνται στον πλανήτη ποσότητες χρήματος σε ποσά που ξεπερνούν το χιλιαπλάσιο του αντιστοίχως παραγομένου! Γιατί γίνεται αυτό νομίζετε; Για να μην εντοπίζεται η προέλευση του χρήματος και για καλλίτερες αποδόσεις με τις νομισματικές ισοτιμίες ανάλογα με την συγκυρία!

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Αμόρφωτε δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να σου απαντάω σε κάθε κουίζ που βρήκες στα τυρογαριδάκια?

Όσο για τα παράξενο ελληνικο γονιδίωμα, γιατί απορείς???
Καθρέφτης σπίτι σου δεν υπάρχει???? :2funny:

Πάρε και εσύ ένα κουίζ που δεν υπάρχει στα τυρογαριδάκια και δεν απαιτεί και γνώσεις...
0 = 0 =>
15-10-5 = 9-6-3 =>
5(3-2-1) = 3(3-2-1) =>
5=3 !!!     Γιατί???? :2funny:

Αυτοκτόνα επιτέλους.....

μεγάλε απο το βιβλίο της β' γυμνασίου το αντέγραψες?

μιλάμε είσαι επιστήμονας  :2funny:

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1

κάλα εκει που ζεις εσυ δεν έχει εφευρεθει ακομά το internet banking και τα ΑΤΜ'ς ?
Σε ποια χώρα ζεις ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κάλα εκει που ζεις εσυ δεν έχει εφευρεθει ακομά το internet banking και τα ΑΤΜ'ς ?
Σε ποια χώρα ζεις ?

πώς ακριβώς σκοπεύεις να ανοίξεις λογαριασμό σε ευρωπαική χώρα χωρίς μόνιμη κατοικία και ασφάλιση;
οι τραπεζικοί λογαριασμοί δεν ανοίγονται με το γεια σας θέλω ένα ακκάουντ.
εκτός εάν πεις γεια σας έχω ένα μύριο ευρώ και θέλω να ανοίξω ακκάουντ.
κι αυτό βέβαια είναι ολίγον ρίσκυ γιατί μπορεί η τράπεζα να καλέσει και γιουροπολ εάν δεν έχεις χαρτιά να δικαιολογήσεις τα φράγκα...

Εντός ΕΕ μιλάμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κατ' αρχήν δεν θα στείλεις όλο το χρήμα έξω αλλά μόνο όσο δεν διακαιολογείται από τις προηγούμενες δηλώσεις Φ.Ε.

Και μετά αυτοί έξω τί δουλειά κάνουν λες;
Με μία cashcard παίρνεις όποιο μικροποσό θέλεις από οποιοδήποτε ΑΤΜ στην Ελλάδα. Και με το ίντερνετ ή και με ένα τηλέφωνο και ένα κωδικό που ξέρεις μόνο εσύ σου εμβάζουν σε όποιο λογαριασμό τους ζητήσεις οποιδήποτε μεγαλύτερο!  
Ξυπνάτε ρε!! Η πρώτη παγκοσμιοποίηση που έχει συντελεστεί εδώ και καιρό είναι του χρήματος. Καθημερινά μετακινούνται στον πλανήτη ποσότητες χρήματος σε ποσά που ξεπερνούν το χιλιαπλάσιο του αντιστοίχως παραγομένου! Γιατί γίνεται αυτό νομίζετε; Για να μην εντοπίζεται η προέλευση του χρήματος και για καλλίτερες αποδόσεις με τις νομισματικές ισοτιμίες ανάλογα με την συγκυρία!

που μένεις ρε παλλίκαρε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατι 0/0 δεν βγαινει..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κάτσε ακόμα κάνει πράξεις να μας πει τον τύπο του γονιδίου της φοροδιαφυγής στο Ελληνικό DNA

Για τέτοιο μαλάκα μιλάμε.
Τον ρωτάς βιολογία και απαντά με μαθηματικά δημοτικού.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
πώς ακριβώς σκοπεύεις να ανοίξεις λογαριασμό σε ευρωπαική χώρα χωρίς μόνιμη κατοικία και ασφάλιση;
κι αυτό βέβαια είναι ολίγον ρίσκυ γιατί μπορεί η τράπεζα να καλέσει και γιουροπολ εάν δεν έχεις χαρτιά να δικαιολογήσεις τα φράγκα...

Εντός ΕΕ μιλάμε.

Δεν θα πας στη Γεμανία προφανώς να κάνεις αυτή τη δουλειά!
Στην Ελβετία όμως ή το Λιχτενστάιν μια χαρά γίνεται, μη σου πω και στη Κύπρο και στη Μάλτα εντος Ε.Ε.!

Α! Στην Ελλάδα μένω προς το παρόν αλλά είμαι οργανωμένος (ρευστότητα!) να την κάνω σε μια εβδομάδα άμα παραστεί ανάγκη.

Λοιπόν τα ξαναλέω και ας γίνομαι κουραστικός. Τα σπίτια τα αυτοκίνητα, τα σκάφη κλπ και συλλαμβάνονται και φορολογούνται! Τα λεφτά όχι (πέραν ενός λογικά αποδεκτού βαθμού) γιατί τα παίρνεις ότι ώρα θέλεις και φεύγεις!

Άμα εγώ έχω το χρόνο δήλωση Φ.Ε. 50.000 και από τόκους βγάζω άλλα 50.000 και σκεφεί αύριο μου πει ο Παπακωνσταντίνου να τα βάλει σε ενιαία κλίμακα φορολόγησης (40%) πόσο μαλάκας λες να είμαι να του κάνω το χατήρι;

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1

Εντός ΕΕ μιλάμε.

και όμως μπορεις να ανοιξεις χώρις να είσαι register στην χώρα με το διαβατηριο σου και διευθυνση κατοικιας στην μονιμη χώρα διαμονης και
να δώσεις το ΑΦΜ τις χώρας που ανήκεις.
Καποιες χώρες π.χ. Γερμανία, Γαλλία είναι πολύ αυστήρες σε αυτο το θέμα και δεν σε αφήνουν να ανοιξεις ειδικά οι μεγάλες τράπεζες.
Καποιες άλλες π.χ. μικρές τράπεζες στην Ισπανία είναι εντελώς χύμα και δεν σου ζητάνε τίποτα για να ανοιξεις λογαριασμο καταθέσεων τα λέφτα θέλουν να πάρουν.
Παντως να είναι να κάνεις τετοιο κόπο θα τα στείλεις στην ελβετία η στην κύπρο που δεν χρειαζόνται τετοιες διατυπώσεις αν είναι να τα στειλεις
σε χώρα της ΕΕ δεν βλέπω τι κερδίζεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στην Ελβετία όμως ή το Λιχτενστάιν μια χαρά γίνεται, μη σου πω και στη Κύπρο και στη Μάλτα εντος Ε.Ε.!

επειδή εγώ έχω έδρα Κύπρο για πες μας εσύ που ξέρεις πώς ακριβώς θα το κάνεις αυτό;
Επίσης επειδή έχω και λογαριασμό στην Ελβετία πες μας εσύ που επίσης ξέρεις πώς θα το κάνεις αυτό;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Όχι πλέον:
www.reuters.com/article/swissMktRpt/idUSWEA032820091111]Liechtenstein says removed from tax haven list[/url]

Η πίεση είναι τόσο μεγάλη που σύντομα όλοι θα ευθυγραμμιστούν. Τα λεφτά είναι πάρα πολλά πλέον για τους κρατικούς κορβανάδες των G20:

An estimated $7 trillion of assets are held offshore and, according to pressure group Tax Justice Network, developed countries lose $180bn a year in evaded taxes.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι πλέον:
www.reuters.com/article/swissMktRpt/idUSWEA032820091111]Liechtenstein says removed from tax haven list[/url]

Η πίεση είναι τόσο μεγάλη που σύντομα όλοι θα ευθυγραμμιστούν. Τα λεφτά είναι πάρα πολλά πλέον για τους κρατικούς κορβανάδες των G20:

An estimated $7 trillion of assets are held offshore and, according to pressure group Tax Justice Network, developed countries lose $180bn a year in evaded taxes.

μην τους τα λες...
άσε να πάνε να ανοίξουν στην κύπρο το Λιχτενσταιν τη Μάλτα και την Ελβετία λογιαριασμό με 3 χιλιάρια στην τσέπη και ελληνικό διαβατήριο.....
αααααχαχαχαχαχαχαχαχα

προς γνώση και συμμόρφωση..
στην Ελβετία εκτός από τους μεγάλους λογαριασμούς, οι μικροί ιδιωτικοί εκτός του ότι έχουν μηδενικό τόκο έχουν και τριμηνιαία safekeeping fees που αντιστοιχούν σε περίπου 150 δολλαριάκια το χρόνο....

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
επειδή εγώ έχω έδρα Κύπρο για πες μας εσύ που ξέρεις πώς ακριβώς θα το κάνεις αυτό;
Επίσης επειδή έχω και λογαριασμό στην Ελβετία πες μας εσύ που επίσης ξέρεις πώς θα το κάνεις αυτό;

επειδη δεν εχω δοκιμάσει ουτε στην ελβετία ούτε στην κύπρο να ανοιξώ δεν ξέρω πως γινεται εκει

Είσαι ομώς σίγουρος ότι όλες οι τράπεζες στην Κύπρο και στην Ελβετία ζητανε να έχεις μονιμη κατοικία για να ανοίξεις?
Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση!!!

Προσωπική εμπειρία στην Ισπανία πήγα  σε 4 τραπέζες δεν δεχτηκαν να ανοιξω και στην πέμπτη ανοιξα κανονικα με το διαβατηριο μου και διευθυνση αθηνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom