Νέα

Πιστωτικές κάρτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xplorerxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
6
Πληρωμή με κάρτες ( πιστωτικές, χρεωστικές ) σε μπουρδέλα, στούντιο call girls, ξενοδοχεία, τότε να δείτε φόροι που μαζεύονται από το κατάμαυρο χρήμα.... :happy:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύποι μου σκέφτομαι για πρώτη φορά στη ζωή μου να βγάλω πιστωτική (μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα χρεωστικές). Ο λόγος που θέλω να το κάνω αυτό είναι επειδή δίνω ένα σκασμό λεφτά online και δεν έχω κανένα απολύτως όφελος με τις κάρτες που έχω τώρα. Οπότε θέλω να βγάλω μια κάρτα που να με επιβραβεύει κάπως για αυτές τις αγορές, οι οποίες κατά συντριπτική πλειοψηφία είναι αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία. Μιλάμε για ποσά γύρω στα 2 χιλιάρικα το μήνα, αν υπολογίσει κανείς και κάτι άλλα μικροέξοδα (πχ εστιατόρια, καμία αγορά από Αμαζον, κτλ) πρέπει να μαζεύονται πάνω από 2,5 χιλιάρικα.

Έχετε κάποια κάρτα να μου προτείνετε; Προφανώς δε με χαλάει να έχει συνδρομή άμα είναι να κερδίζω στο σύνολο. Για επιτόκια επίσης δε με χαλάει μιας και σκοπεύω να εξοφλώ τα πάντα άμεσα. Σκεφτόμουν να βγάλω κάποια από τις πιστωτικές που προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρίες και δίνουν μίλια, έχει κάποιος εμπειρία;

Χρησιμοποιώ την Alpha Dynamic , είναι American Express και σε μερικά καταστήματα δεν την δέχονται αλλά σε όλα τα souper market, αλυσίδες , paypal (δηλ το 70%) σχεδόν των αγορών μου δεν υπάρχει πρόβλημα. Δίνει επιστροφή 1% (1.5% ήταν πέρσι) σε όλες τις αγορες και 3% σε όλα τα σουπερ μάρκετ ,την χρησιμοποιώ παντού αν και έχω μετρητά η πρώτη κίνηση ακόμη και για μικρά ποσά δίνω την κάρτα. Η επιστροφή είναι σε δωροεπιταγή Μαρινόπουλο,ΑΒ,Hondos που είναι καταστήματα που ψωνίζω.
Είναι η τρίτη χρονιά ,έχω πληρώσει μια φορά τόκο περίπου 3ευρω αν θυμάμαι καλά, έλειπα και είχα αφήσει ένα  λογαριασμό, την πρώτη είχα ετήσιο όφελος 240ευρω, την δεύτερη 260 και φέτος ίσως λίγο πιο κάτω. Δεν ξέρω τι όφελος έχει η τράπεζα αλλά εγώ το βλέπω σαν να τοκίζω αγορές του έτους , περίπου 10.000 με ένα μέσο επιτόκια λίγο πάνω απο 2% (ούτε προθεσμιακή να ήταν) προς όφελός μου φυσικά.
Βέβαια υπάρχει καβάτζα μετρητα ώστε να καλύπτουν τα έκτακτα έξοδα που μπορούν να προκύψουν αλλοιώς θα χαθεί η μπάλα.

Υ.Γ. ξέχασα, χωρίς συνδρομή φυσικά για πάντα ,όταν την έβγαλα τουλάχιστον

Ισχύει ακόμα αυτή η κάρτα; Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για online αγορές;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom