Νέα

Πιστωτικές κάρτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αφορά μονο οσους πιανουν τα κριτηρια των παθοντων της ανθρωπιστικης κρισης του τελευταιου νομου.
Δηλαδη καποιους που ουτως ή αλλως οι τραπεζες δεν ειχαν τροπο να βρουν κατι για να εισπραξουν.

Τσαμπα "φιλανθρωπια".

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Αφορά μονο οσους πιανουν τα κριτηρια των παθοντων της ανθρωπιστικης κρισης του τελευταιου νομου.
Δηλαδη καποιους που ουτως ή αλλως οι τραπεζες δεν ειχαν τροπο να βρουν κατι για να εισπραξουν.

Τσαμπα "φιλανθρωπια".

Εν τάξει ρε Άλεξ, τι περίμενες δηλαδή? Να χαρίσουν και το χρέος της κ. Αγγελοπούλου επειδή το λογιστήριο της ξέχασε να της πληρώσει την κάρτα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εν τάξει ρε Άλεξ, τι περίμενες δηλαδή? Να χαρίσουν και το χρέος της κ. Αγγελοπούλου επειδή το λογιστήριο της ξέχασε να της πληρώσει την κάρτα?
Χαριζουν κατι μη εισπραξιμο, αρα ΔΕΝ χαριζουν.
Για δικο τους καλο το κανουν, ωστε να μην εμφανιζονται επισφαλειες.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Για δικο τους καλο το κανουν, ωστε να μην εμφανιζονται επισφαλειες.
Δεν τα λες καλά, ή μάλλον δεν τα ξέρεις καλά.

Χάνονται οι επισφάλειες, αλλά χάνονται και στοιχεία του ενεργητικού.
Οι επισφάλειες είναι πάντα μικρότερες από τα αντίστοιχα στοιχεία του ενεργητικού που χάνονται μαζί.
Αλλιώς δεν θα λεγόντουσαν "επισφάλειες". Θα λεγόντουσαν "ζημίες".

Δε λέω ότι χαρίζουν κάτι σπουδαίο, αλλά να μην διαστρεβλώνουμε την πραγματικότητα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756

Οι επισφάλειες είναι πάντα μικρότερες από τα αντίστοιχα στοιχεία του ενεργητικού που χάνονται μαζί.

Δε λέω ότι χαρίζουν κάτι σπουδαίο, αλλά να μην διαστρεβλώνουμε την πραγματικότητα.

:thumbsup:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.881
Πόντοι
2.606
Ο αλεξ θα πρεπει να ηταν ο μόνος που  θα χρεωναν  τόκους σε προπληρωμένη κάρτα  :2funny:

manaras

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
50
Πόντοι
1
Χρησιμοποιώ την Alpha Dynamic , είναι American Express και σε μερικά καταστήματα δεν την δέχονται αλλά σε όλα τα souper market, αλυσίδες , paypal (δηλ το 70%) σχεδόν των αγορών μου δεν υπάρχει πρόβλημα. Δίνει επιστροφή 1% (1.5% ήταν πέρσι) σε όλες τις αγορες και 3% σε όλα τα σουπερ μάρκετ ,την χρησιμοποιώ παντού αν και έχω μετρητά η πρώτη κίνηση ακόμη και για μικρά ποσά δίνω την κάρτα. Η επιστροφή είναι σε δωροεπιταγή Μαρινόπουλο,ΑΒ,Hondos που είναι καταστήματα που ψωνίζω.
Είναι η τρίτη χρονιά ,έχω πληρώσει μια φορά τόκο περίπου 3ευρω αν θυμάμαι καλά, έλειπα και είχα αφήσει ένα  λογαριασμό, την πρώτη είχα ετήσιο όφελος 240ευρω, την δεύτερη 260 και φέτος ίσως λίγο πιο κάτω. Δεν ξέρω τι όφελος έχει η τράπεζα αλλά εγώ το βλέπω σαν να τοκίζω αγορές του έτους , περίπου 10.000 με ένα μέσο επιτόκια λίγο πάνω απο 2% (ούτε προθεσμιακή να ήταν) προς όφελός μου φυσικά.
Βέβαια υπάρχει καβάτζα μετρητα ώστε να καλύπτουν τα έκτακτα έξοδα που μπορούν να προκύψουν αλλοιώς θα χαθεί η μπάλα.

Υ.Γ. ξέχασα, χωρίς συνδρομή φυσικά για πάντα ,όταν την έβγαλα τουλάχιστον

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο αλεξ θα πρεπει να ηταν ο μόνος που  θα χρεωναν  τόκους σε προπληρωμένη κάρτα  :2funny:

:2funny: :2funny:

θα τον ειδε ο τραπεζικος οτι αγχώνεται ευκολα και σου λεει εδω ειμαστε. Θα πηγε και με κανα σημαιακι

ειμαι καπιταλιστης φιλελευθερος ζητω οι τράπεζες  :2funny: αυτος και η τραμοπαρέα απο το αλλο θρεντ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

φάουλ... οι επισφάλειες σβήνουν πάντα με αντικινούμενο τον λογαριασμό προβλέψεων που είναι λογαριασμός παθητικού... ο λογαριασμός προβλέψεων γεμίζει με ανάλογη αφαίρεση από τα κέρδη κάθε χρόνο (κουμπαράς για τις δύσκολες ώρες)...

εφόσον έχουν γίνει οι απαραίτητες προβλέψεις διαχρονικά η επίπτωση στον ισολογισμό είναι μηδενική διότι ότι σβήνεις από το Ενεργητικό (επισφάλειες) σβήνεις και από το Παθητικό (προβλέψεις επισφαλειών)

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Καλησπέρα παιδιά,

χθες πήγα στο mall για κάτι ψώνια και με πλησίασε μια κοπελίτσα και με ενημέρωσε για μια πιστωτική(τη yes συγκεκριμένα). Δεν έχω ανάγκη απο "πίστωση" χρημάτων αλλά με δελέασε το γεγονός τα οφέλη απο πόντους που μπορώ να έχω (εκπτώσεις κ.λ.π.). Απ την άλλη τις φοβάμαι λίγο με πιστωτικές έχω ακούσει διάφορα. τι γνώμη έχετε; Τι πιστωτική μου προτείνετε;
DINERS CLUB ή AMERICAN EXPRESS.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Ποιο ποσο? δεν σηκωνεις εσυ κανενα ποσο. Το τραβάει αναλογα τις δοσεις.
Βρε συ Boldemort εγω θέλω να πάρω ένα PC πχ των 800 ευρώ.Το κατάστημα το δίνει σε 36 δόσεις ,βγάζω την πιστωτική κάρτα υπογράφω καί φευγω με το PC παραμάσχαλα. Τον μήνα  τι  θα  δίνω στην τράπεζα της κάρτας?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Βρε συ Boldemort εγω θέλω να πάρω ένα PC πχ των 800 ευρώ.Το κατάστημα το δίνει σε 36 δόσεις ,βγάζω την πιστωτική κάρτα υπογράφω καί φευγω με το PC παραμάσχαλα. Τον μήνα  τι  θα  δίνω στην τράπεζα της κάρτας?
Πας σε ενα μαγαζακι που φτιαχνει υπολογιστες,του δινεις μια 500αρα και σου φτιαχνει καλυτερο απο το πισι των 800 με δοσεις.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Πας σε ενα μαγαζακι που φτιαχνει υπολογιστες,του δινεις μια 500αρα και σου φτιαχνει καλυτερο απο το πισι των 800 με δοσεις.
Μιλάμε για επώνυμο υπολογιστή όχι φτιαχτό από .................κομπιουτεράκια "μάστορα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Βρε συ Boldemort εγω θέλω να πάρω ένα PC πχ των 800 ευρώ.Το κατάστημα το δίνει σε 36 δόσεις ,βγάζω την πιστωτική κάρτα υπογράφω καί φευγω με το PC παραμάσχαλα. Τον μήνα  τι  θα  δίνω στην τράπεζα της κάρτας?

800/36 ευρω το μηνα ειναι η ελάχιστη καταβολή τυπε. Αυτο θα δωσεις τιποτα άλλο εφοσον δεν εισαι ληξιπροθεσμος οπως γράψαμε και χθες το βράδυ εγω και ο Ακορεστος και ισως και κάποιος αλλος δεν θυμαμαι.

Αρκει οι δοσεις να ειναι άτοκες. Το δοσεις να μην ειναι σκέτο. Δεν αναφέρεις πουθενα οτι ειναι άτοκες.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
καλημερα... εγώ χρησιμοποιω πιστωτικη καρτα εδω και πολλα χρονια... ο λόγος κυριως ειναι οι αγορες μεσω internet και οι ατοκες δοσεις που βρισκω σε αγαθα και υπηρεσιες...αγορα εισιτηριων σπανια ψωνιζω απο καταστημα με πιστωτικη.. μονο σε περιπτωση που δεν εχω μετρητα και ειναι δυσκολα να σηκωσω σε ατμ. Σχεδον παντα εχω πληρωσει αμεσα το χρεωστικο υπολοιπο ολοκληρο στον τρεχοντα λογαριασμο οποτε δεν τοκιζεται..οποτε σε αυτη την περιπτωση δεν ειμαι χαμενος... σε καθε αλλη περιπτωση οι πιστωτικες ειναι καθαρη κλοπη σε σχεση με το ληστρικο επιτοκιο της ταξης του 16-20%

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.097
Πόντοι
5.006
καλημερα... εγώ χρησιμοποιω πιστωτικη καρτα εδω και πολλα χρονια... ο λόγος κυριως ειναι οι αγορες μεσω internet και οι ατοκες δοσεις που βρισκω σε αγαθα και υπηρεσιες...αγορα εισιτηριων σπανια ψωνιζω απο καταστημα με πιστωτικη.. μονο σε περιπτωση που δεν εχω μετρητα και ειναι δυσκολα να σηκωσω σε ατμ. Σχεδον παντα εχω πληρωσει αμεσα το χρεωστικο υπολοιπο ολοκληρο στον τρεχοντα λογαριασμο οποτε δεν τοκιζεται..οποτε σε αυτη την περιπτωση δεν ειμαι χαμενος... σε καθε αλλη περιπτωση οι πιστωτικες ειναι καθαρη κλοπη σε σχεση με το ληστρικο επιτοκιο της ταξης του 16-20%
ο thessalos τι λεει για ολα αυτα τυπε???? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνω μαζι σου με τη προυποθεση αυτος που εχει πιστωτικη να ειναι συγκρατημενος κ οχι σπαταλος οπως καπου οι μισοι ελληνες βγαλανε πιστωτικη κ χρεωθηκαν παραπανω απ οτι αντεξε η τσεπη τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom