Και αμα το παιξεις και δυσκολος και εισαι συνεπης στις πληρωμες σου, μπορεις να πιεσεις και για δωρεαν ετησια συνδρομη...ε αυτο λέω και εγω. Τεμενάδες σου κάνουνε οχι απλα βγάζεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιστωτικές κάρτες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
αμα ειχες δηλωση πανω απο 12 χιλιαρικα ,δεν εισαι σε κανεναν τειρεσια θα σου βγαλουν λογικα
Αυτα + μια βεβαιωση μισθοδοσιας απο σταθερη δουλεια, για πλακα βγαζεις...
Παιδια, εχετε την παραμικρη επαφη με την πραγματικοτητα?
Πιστωτικη καρτα δεν παιρνει τη σημερον ημερα κανενας.
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
αμα ειχες δηλωση πανω απο 12 χιλιαρικα ,δεν εισαι σε κανεναν τειρεσια θα σου βγαλουν λογικα
Επειδή έχεις κλέισει τα προσωπικά σου μυνήματα ρωτ'αω εδ'ω και συγγνώμη για τυο off topic:Το μαγαζί στην Αχαρνών που έχει το ίδιο όνομα με το nick σου δικό σου είναι;Έχεις καμία σχέση γενικά;
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
σιγα μη βγαλεις και πιστωτικη με συνδρομηΚαι αμα το παιξεις και δυσκολος και εισαι συνεπης στις πληρωμες σου, μπορεις να πιεσεις και για δωρεαν ετησια συνδρομη...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Θεε μου, μηπως ξυπνησα στο 2008????Και αμα το παιξεις και δυσκολος και εισαι συνεπης στις πληρωμες σου, μπορεις να πιεσεις και για δωρεαν ετησια συνδρομη...
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Παιδια, εχετε την παραμικρη επαφη με την πραγματικοτητα?
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Για την ακριβεια εγω πηγα με ενα εκκαθαριστικο με μια ταυτοτητα και έναν λογαριασμο κινητης. Μου ειπε οτι σε δυο εβδομάδες θα με έχει ενημερώσει.
Πες να σου δωσουνε καποια χωρις ετησια συνδρομη.
Εμενα μου την βγαλανε πέρυσι τηλεφωνικός με πιστωτικό οριο 3000, μου στειλανε τα χαρτια με courier υπέγραψα και ηρθε ταχυδρομικός.
Μετα απο 6 μηνες χωρις να προηγηθει αλλη επικοινωνια με την τραπεζα μου ταχυδρομησανε ακομη μια με πιστωτικο οριο 15.000 αλλα δεν την ενεργοποιησα γιατι εχει ετησια συνδρομη .
Σιγα να μην τους δωσω το 30αρι ετσι.
Φιλε συγνωμη αλλά λες μαλακιες...Παιδια, εχετε την παραμικρη επαφη με την πραγματικοτητα?
Δηλαδη καποιος με σταθερο εισοδημα και χωρις μαυρισμα στον τειρεσια δεν βγαζει πιστωτικη?
Πού ζεις ακριβως...
Και για την ακριβεια εγω εχω πιστωτικη εδω και χρονια και δεν εχω πληρωσει τοκο ποτε, απλα μου κανει ευκολη τη ζωη. Τωρα αν εσυ φοβασαι να βγαλεις, δικαιωμα σου
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
οχι απλη συνωνυμιαΕπειδή έχεις κλέισει τα προσωπικά σου μυνήματα ρωτ'αω εδ'ω και συγγνώμη για τυο off topic:Το μαγαζί στην Αχαρνών που έχει το ίδιο όνομα με το nick σου δικό σου είναι;Έχεις καμία σχέση γενικά;
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Πες να σου δωσουνε καποια χωρις ετησια συνδρομη.
Εμενα μου την βγαλανε πέρυσι τηλεφωνικός με πιστωτικό οριο 3000, μου στειλανε τα χαρτια με courier υπέγραψα και ηρθε ταχυδρομικός.
Μετα απο 6 μηνες χωρις να προηγηθει αλλη επικοινωνια με την τραπεζα μου ταχυδρομησανε ακομη μια με πιστωτικο οριο 15.000 αλλα δεν την ενεργοποιησα γιατι εχει ετησια συνδρομη .
Σιγα να μην τους δωσω το 30αρι ετσι.
φιλε μου το κακο με τυπους σαν τον άλεξ ειναι οτι βλέπουν δάνειο και τρελαίνονται ηταν παλιά και ένας ετσι που ειχα βρει στο στρατο έτρεμε τα δάνεια ελεγε οτι οι τράπεζες πλουτιζουν στις πλάτες μας και οτι δεν γουσταρει κτλπ εν μερει ειχε δικιο αλλα αν το πάμε ετσι ναι ενταξει πιο πανω απο την τράπεζα δεν θα βγεις ποτε το έχουν φτιαξει έτσι το συστημα να κερδιζουν πάντα αυτοι. Εσυ απλα θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου και να φυγεις. Αν εισαι συνειδητοποιημένος και ξέρεις τι κάνεις και μέχρι που μπορεις να φτάσεις με τα χρηματα που κουβαλάς τοτε εντάξει αλλιως ναι θα την πάθεις οπως λεει και ο άλεξ.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Φιλε συγνωμη αλλά λες μαλακιες...
Δηλαδη καποιος με σταθερο εισοδημα και χωρις μαυρισμα στον τειρεσια δεν βγαζει πιστωτικη?
Πού ζεις ακριβως...
Και για την ακριβεια εγω εχω πιστωτικη εδω και χρονια και δεν εχω πληρωσει τοκο ποτε, απλα μου κανει ευκολη τη ζωη. Τωρα αν εσυ φοβασαι να βγαλεις, δικαιωμα σου
ζει στο θρέντ των πολιτικων στο μπου τυπε
καλα εκανες και του ζητησες συγγνωμη μη παρεξηγηθει κιολας.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Οχι ρε Μπολ, που να εχω σχεση εγω. Την εχετε ολη εσεις. Μιλαω εγω μηπως με τραπεζικους? Μιλαω με οφειλετες? Μιλαω με κανεναν? Τιποτα.
Ολα εσεις τα ξερετε.
Αντε γεια ρε παιδια. Δεν εχει καν πλακα πλεον.
φιλε περα απο τη πλάκα αμα μιλάς με οφειλέτες και τους λές τέτοια εσυ θα τους καταστρέψεις οχι οι κάρτες
Εγω εξηγησα στο πρωτο ποστ μου πως λειτουργει η πιστωτικη καρτα. Αλλά υπαρχει ενδιαφερον μονο για το τρολαρισμα εδω περα.ζει στο θρέντ των πολιτικων στο μπου τυπε
καλα εκανες και του ζητησες συγγνωμη μη παρεξηγηθει κιολας.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εγω εξηγησα στο πρωτο ποστ μου πως λειτουργει η πιστωτικη καρτα. Αλλά υπαρχει ενδιαφερον μονο για το τρολαρισμα εδω περα.
Έτσι ειναι. Την έχεις για να σου κανει τη ζωη εύκολη , οι δοσεις ειναι άτοκες αμα δεν εισαι ληξιπροθεσμος και αμα έχεις σταθερή δουλειά σου βγάζουν για πλακα ακριβως επειδη η τράπεζα καταλαβαινει οτι δεν θα χάσει ποτε απο σένα. Που ειναι και η αληθεια δηλαδη.
Επισκέπτης
Θεε μου, μηπως ξυπνησα στο 2008????
εγω εχω πιστωτικη καρτα χωρις συνδρομη και με οριο 1500€ βεβαια μου την ειχαν εγκρινει το 2009 που εργαζομουν και εβγαζα και 800€ το μηνα μισθο
εκανα μικροαγορες π.χ μια τηλεοραση ενα λαπτοπ κατι τετοιο και την πληρωνα παντα στην ωρα της της δοσεις τωρα πληρωνω μια ηλεκτρικη συσκευη ειχα βαλει 60 ατοκες δοσεις απο μια προσφορα που ειχαν βγαλει 9€ το μηνα η δοση παω και την εξοφλαω
φυσικα το χρεος της καρτας ειναι στο μηδεν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 294