Εξαρτάται για τι είδους ''σχέση'' μιλάμε, για το αν συνεχίζει να εργάζεται και για το χώρο στον οποίο εργαζόταν.
Εάν μία γυναίκα εργάζεται σε μπουρδέλο και τσιμπουκώνει ακάποτα 30 άντρες τη μέρα και κάποιος δεν έχει πρόβλημα το βράδυ ώστε ανεπηρέαστος να ''κάνει έρωτα'' μαζί της, εγώ πάω πάσο. Εάν είναι call girl με λιγότερα ραντεβού ίσως να του είναι διαφορετικό, αλλά και πάλι πιθανότατα 5-6 την γλωσσοφίλιαζαν και εκείνη τους πίπωνε μέχρι να τη χύσουν στο στόμα της και την ξεκώλιαζαν αλύπητα. Και τότε πάλι πάω πάσο αν κάποιος είναι οκ το βράδυ να ερωτοτροπεί και να νιώθει πλήρης.
Εάν τώρα ως ''σχέση'' μιλάμε για κάτι ''χαλαρό'', πιθανότατα κάποιος να φτιάχνεται με όλο αυτό: την τσιμπουκώνει και τη γαμάει τζάμπα όταν όλοι οι άλλοι πληρώνουν όλη τη μέρα για το ίδιο αποτέλεσμα.
Αν τώρα κάποιος κάνει σοβαρή σχέση και η άλλη ξεκόψει από τη δουλειά, πάντα μέσα του θα έχει το ''φόβο'' ότι μπορεί να τον δούνε κάπου μαζί της κάποιοι πελάτες της, αν τώρα κάποιοι πρώην πελάτες είναι και γνωστοί του, εκεί θα γίνει αντικείμενο κάποιας σχετικής χλεύης. Αν δεν τον νοιάζει καθόλου η γνώμη των άλλων, όλα καλά, αν όμως τον νοιάζει, την έκατσε.
Έχει τύχει να δω στο δρόμο με πανευτυχείς αγαπούληδες κάποια call girls που έχω συναντήσει, απλά εκείνοι δε με γνώριζαν και ίσως να μη γνώριζαν και το παρελθόν της αγάπης τους. Ποτέ επίσης δε θα ξεχάσω σε μικρό μέρος όταν ζούσα ένα φίλο που είχε γκόμενα μία γνωστή εργάτρια σε σεξομάγαζο (την είχα τιμήσει και εγώ) και όταν έβγαιναν έξω όλοι ήταν πρώην πελάτες της!