Νέα

Μα τί γίνεται στη showbiz;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καλησπερα...και ποιος τις οριζει αυτες τις ηθικες αξιες δηλαδη? εσυ?
Οχι φυσικα ....

Ειναι αναμεσα στα θελω και τα πρεπει .... και τις οριζει η καρδια και οχι το μυαλο  ;)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
...μα που είναι οι άλλες ???? :rolleyes: δεν μπορώ έτσι με τόσο περιορισμένες επιλογές! :rockon: :S :2funny: :2funny: :2funny:

d@rk elf

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
χαμος,τι να πιστεψει κ τι οχι κανεις.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Kάποια από αυτά ακούγονται εδω κ χρόνια Τία...
g ολους ακουγονται....και οπως βλεπεις γ τους "δηλωμενους"δεν λενε ποτε τπτ.θελουν να δημιουργησουν κατι εκει που δεν υπαρχει νομιζω.ισως καποια να ισχυουν δεν αντιλεγω απλα ....

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Θα θεωρήσω απλώς ότι θα θέλει να με βάλει στο σωστό δρόμο.

Τη λέξη "μπρουμητα" γιατί την εσβησες; Τέλος πάντων, εγώ θα μπορούσα να σε βάλω στον ίσιο δρόμο ακόμα κι αν ήσουν στα τέσσερα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μα τι γίνεται στη showbiz?
Μα της πουτανας!!!!!!!!!!!!!!!!
Και μάλιστα στο σωστο φορουμ!!!!!!!!
Καλούνται τα αγωνιστικά μέλη να βρουν ποια πουτάνα είναι αυτη!!!!!!!
:2funny: :2funny:

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μερικά μου φαίνονται παράξενα για να συμβαίνουν αλλά με την τόση ανωμαλία να μου πεις τίποτα δεν είναι και απίθανο.Στο φινάλε πολλούς απο αυτούς τους βολεύει να ακούγονται αυτά διότι πιστεύω πως βασίζοντε στο ότι είναι <<φήμες>> που έχουν σκοπό να προσβάλουν την προσωπική τους ζωή! ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για τον Μπεγνη μπορω να επιβεβαιωσω οτι τα ειχε με φιλο του κολλητου μου και μαλιστα ειχαμε βγει και ολοι μαζι σε μπαρακι στο Γκαζι....σε γκει και λεσβιομπαρα εχω πετυχει κι αλλους ηθοποιους-τραγουδιστες (και μαλιστα σοκαριστηκα που μπαινανε ανετα :think: ) αλλα δε λεω ονοματα :grin:
Επισης για το Λαλιωτη γνωριζω οτι ο Παγκαλος σε μαζωξη της τοπικης του Πασοκ σε νησι του Ιονιου το οποιο δεν αποκαλυπτω σε ταβερνακι εχοντας καταναλωσει κρασακια τον αποκαλεσε μωρη λουγκρα....εαν αυτο λεει κατι :P
για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη....

(μα σας αρεσει ο πετρελης?????????)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
..γνωριζω οτι ο Παγκαλος σε μαζωξη της τοπικης του Πασοκ σε νησι του Ιονιου το οποιο δεν αποκαλυπτω σε ταβερνακι εχοντας καταναλωσει κρασακια τον αποκαλεσε μωρη λουγκρα....
Με γνωστή τη χρήση της γλώσσας που κάνει σε κάθε ευκαιρία ο κ. αντιπρόεδρος, το ότι αποκαλεσε κάποιον "λούγκρα", δε σημαίνει ότι ο αποκληθείς έτσι είναι επιβεβαιωμένα αδερφή.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Με γνωστή τη χρήση της γλώσσας που κάνει σε κάθε ευκαιρία ο κ. αντιπρόεδρος, το ότι αποκαλεσε κάποιον "λούγκρα", δε σημαίνει ότι ο αποκληθείς έτσι είναι επιβεβαιωμένα αδερφή.
Τα πειραγματα μεταξυ αντρων δεν πρεπει να τα παιρνουμε στα σοβαρα  :tooth: :tooth:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Για τον Μπεγνη μπορω να επιβεβαιωσω οτι τα ειχε με φιλο του κολλητου μου και μαλιστα ειχαμε βγει και ολοι μαζι σε μπαρακι στο Γκαζι....σε γκει και λεσβιομπαρα εχω πετυχει κι αλλους ηθοποιους-τραγουδιστες (και μαλιστα σοκαριστηκα που μπαινανε ανετα :think: ) αλλα δε λεω ονοματα :grin:
Επισης για το Λαλιωτη γνωριζω οτι ο Παγκαλος σε μαζωξη της τοπικης του Πασοκ σε νησι του Ιονιου το οποιο δεν αποκαλυπτω σε ταβερνακι εχοντας καταναλωσει κρασακια τον αποκαλεσε μωρη λουγκρα....εαν αυτο λεει κατι :P

σιγά μωρή, εσύ ξέρεις όλο το blue oyster απ' έξω

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Στην Κέρκυρα πρέπει να έγινε το συντροφικό κάρφομα :hmm:

Πάντως ο Λαλιωτ συζούσε για αρκετους μήνες με γνωστο γλυπτη λόυγκρα

υγ. Θεία Νίτσα ο Περτέλης ειναι για τα μπάζα

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.775
Πόντοι
456
πριν 3 χρονια ειχα μια πολυ προσωπικη ιστορια με φιλη παντρεμενη.  το καλο παιδι της σοουμπιζ ο Πλουταρχος χωνεται συνεχεια σε παντρεμενες. οχι σε ελευθερες  γιατι σιγουρα εχει οσες θελει, αποκλειστικα σε παντρεμενες και μαλιστα με ελεεινο τροπο.  η κοπελα μου ειπε τοσες λεπτομερειες που δεν μπορω να την αμφισβητησω.  της την επεσε και της ιδιας πολυ επιμονα, ωστοσο λογω φοβων αποκαλυψης και διαταραχης της οικογενειακης της γαληνης, τον απεφυγε.  και μην πει καποιος οτι καταφερα κατι εγω που δεν μπορεσε κοτζαμ Πλουταρχος, σας βεβαιωνω οτι νιωθω συνετος και ταπεινος ανθρωπος.  απλα σας καταθετω την πολυ προσωπικη εμπειρια μου.
ευχαριστω

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
πριν 3 χρονια ειχα μια πολυ προσωπικη ιστορια με φιλη παντρεμενη.  το καλο παιδι της σοουμπιζ ο Πλουταρχος χωνεται συνεχεια σε παντρεμενες. οχι σε ελευθερες  γιατι σιγουρα εχει οσες θελει, αποκλειστικα σε παντρεμενες και μαλιστα με ελεεινο τροπο.  η κοπελα μου ειπε τοσες λεπτομερειες που δεν μπορω να την αμφισβητησω.  της την επεσε και της ιδιας πολυ επιμονα, ωστοσο λογω φοβων αποκαλυψης και διαταραχης της οικογενειακης της γαληνης, τον απεφυγε.  και μην πει καποιος οτι καταφερα κατι εγω που δεν μπορεσε κοτζαμ Πλουταρχος, σας βεβαιωνω οτι νιωθω συνετος και ταπεινος ανθρωπος.  απλα σας καταθετω την πολυ προσωπικη εμπειρια μου.
ευχαριστω
εσυ αδελφε το πιθανοτερο ειναι να εισαι πιο μαγκας απο το πλουταρχο.
κ καλα ξηγιεσαι..
(σιγα το βλαχαντερο τον πλουταρχο που το παιζει κ γοης)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom