Νέα

Μα τί γίνεται στη showbiz;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τι να κάνει και ο Πλούταρχος; με τόσα παιδιά που έχει κάνει έχει φάει μεγάλο διάστημα αποχής από τη γυναίκα του, οπότε ξεδίνει αλλού!!!

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.775
Πόντοι
456
τι να κάνει και ο Πλούταρχος; με τόσα παιδιά που έχει κάνει έχει φάει μεγάλο διάστημα αποχής από τη γυναίκα του, οπότε ξεδίνει αλλού!!!

συμφωνω και το θεωρω λογικο, αλλωστε αντρας ειναι χωρια που σιγουρα ευκολα θα του την πεσουν πολλες, σχεδον δηλαδη ολες.  αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ο ελεεινος και ξαφτιλισμενος τροπος να πηδηξει παντρεμενη. εβαλε μεσαζοντες, εκανε προτασεις, το επαιξε αρρωστος κλπ.  δεσμευομαι βεβαια και δεν μπορω να πω περισσοτερα σεβομενος το ατομο που με τιμησε με την εμπιστοσυνη του και μου τα ειπε ολα αυτα. (η παντρεμενη φιλη μου δηλαδη)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν της άρεσε ο Πλουάρχος;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Οποιος τον ξερει, ΔΕΝ θα ελεγε αυτα τα λογια  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  !!!

Κατινιες !!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στην Κέρκυρα πρέπει να έγινε το συντροφικό κάρφομα :hmm:

Πάντως ο Λαλιωτ συζούσε για αρκετους μήνες με γνωστο γλυπτη λόυγκρα

υγ. Θεία Νίτσα ο Περτέλης ειναι για τα μπάζα

indeed Στην κερκυρα εγινε ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Στην Κέρκυρα πρέπει να έγινε το συντροφικό κάρφομα :hmm:

Πάντως ο Λαλιωτ συζούσε για αρκετους μήνες με γνωστο γλυπτη λόυγκρα

υγ. Θεία Νίτσα ο Περτέλης ειναι για τα μπάζα
Ακομα και σημερα μενει με εναν συγκατοικο.
Ο ιδιος λεει πως δεν εχει λεφτα για δικο του σπιτι.
Εχει κατι πινακες ομως στο <<σπιτι>> του αξιας πολλων ευρω.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τελικά μόνο ο Λάκης Γαβαλάς είναι στρέιτ.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
για τα τραγοπαπαδαρια δεν εχει ακουστει τιποτα.
εννοω ονομαστικα.
ο αρχιεπισκοπος ταδε..
μου κανει εντυπωση παντως γιατι οπου πανε αυτοι σιγουρα εχουν 2-3 παιδαρελια συνοδεια...

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
πριν 3 χρονια ειχα μια πολυ προσωπικη ιστορια με φιλη παντρεμενη.  το καλο παιδι της σοουμπιζ ο Πλουταρχος χωνεται συνεχεια σε παντρεμενες. οχι σε ελευθερες  γιατι σιγουρα εχει οσες θελει, αποκλειστικα σε παντρεμενες και μαλιστα με ελεεινο τροπο.  η κοπελα μου ειπε τοσες λεπτομερειες που δεν μπορω να την αμφισβητησω.  της την επεσε και της ιδιας πολυ επιμονα, ωστοσο λογω φοβων αποκαλυψης και διαταραχης της οικογενειακης της γαληνης, τον απεφυγε.  και μην πει καποιος οτι καταφερα κατι εγω που δεν μπορεσε κοτζαμ Πλουταρχος, σας βεβαιωνω οτι νιωθω συνετος και ταπεινος ανθρωπος.  απλα σας καταθετω την πολυ προσωπικη εμπειρια μου.
ευχαριστω

Τυπε συγχαρητηρια!

στα 6 χρονια που ειμαι εδω πηρες μια θεση στο ΤΟΠ-10 των μεγαλυτερων ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΩΝ που εχω διαβασει.

μου πε , του πε , ΣΟΥΠΕ η ονειροπαρμενη παντρεμενη βιζιτα φιλεναδα μου !!!και γω την πιστεψα γιατι ειναι Κυρια...

και συ σαν καλος μαλακας πας και σπιλωνεις καποιον που 15 χρονια δεν εχει ακουστει το παραμικρο (ουτε καν) για το ονομα του.

και να ξερεις οτι οσοι ξηγιουνται ετσι δεν κανουν οικογενεια Χωραφα.

ο πεινασμενος καρβελια...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Τυπε συγχαρητηρια!

στα 6 χρονια που ειμαι εδω πηρες μια θεση στο ΤΟΠ-10 των μεγαλυτερων ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΩΝ που εχω διαβασει.

μου πε , του πε , ΣΟΥΠΕ η ονειροπαρμενη παντρεμενη βιζιτα φιλεναδα μου !!!και γω την πιστεψα γιατι ειναι Κυρια...

και συ σαν καλος μαλακας πας και σπιλωνεις καποιον που 15 χρονια δεν εχει ακουστει το παραμικρο (ουτε καν) για το ονομα του.

και να ξερεις οτι οσοι ξηγιουνται ετσι δεν κανουν οικογενεια Χωραφα.

ο πεινασμενος καρβελια...
ρε συ νιο τον ξερεις προσωπικα?
δεν υποστηριζω την απο πανω ιστορια αλλα αν ΔΕΝ τον γνωριζεις προσωπικα γιατι το παιρνεις τοσο τοις μετρητοις?

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ρε συ νιο τον ξερεις προσωπικα?
δεν υποστηριζω την απο πανω ιστορια αλλα αν ΔΕΝ τον γνωριζεις προσωπικα γιατι το παιρνεις τοσο τοις μετρητοις?

με ξερεις χρονια , δεν απανταω κουκουρουκου.
Ναι τον ξερω πολυ προσωπικα για αυτο και τον ανεφερα και παραπανω στο θεμα οικογενεια - Πετρελης.
και ειναι πολλα ατομα εδω μεσα που θα στο επιβεβαιωσουν αν το χεις αναγκη.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
με ξερεις χρονια , δεν απανταω κουκουρουκου.
Ναι τον ξερω πολυ προσωπικα για αυτο και τον ανεφερα και παραπανω στο θεμα οικογενεια - Πετρελης.
και ειναι πολλα ατομα εδω μεσα που θα στο επιβεβαιωσουν αν το χεις αναγκη.
α οκ,πασο.
νομιζα τα πηρες τοσο στην κρανα γιατι τον γουσταρεις σαν τραγουδιστη απλα. :cheesy:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
α οκ,πασο.
νομιζα τα πηρες τοσο στην κρανα γιατι τον γουσταρεις σαν τραγουδιστη απλα. :cheesy:

μπα οχι φιλεναδα και τον Πετρελη τον γουσταρα(λιγο) αλλα τον ΚΡΑΖΩ συνεχεια.
ειναι να τρελενεσαι οταν ακους τετοιες ανακριβειες μεσω της φιλης μου της παντρεμενης.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μπα οχι φιλεναδα και τον Πετρελη τον γουσταρα(λιγο) αλλα τον ΚΡΑΖΩ συνεχεια.
ειναι να τρελενεσαι οταν ακους τετοιες ανακριβειες μεσω της φιλης μου της παντρεμενης.
εγω απλα ψιλοσοκαριστηκα (νταξ δεν εβαλα και τα κλαματα) με τον Πετρελη γιατι μου φαινοταν πολυ ηπιων τονων τυπακι.
αλλα κατα τη γνωμη μου ολοι ειναι ικανοι για ολα.
οσο για τον Πλουταρχο εχεις δικιο ο μπατζανακης του περιπτερα μου που εχει εναν θειο που ο ξαδερφος του δουλευει στο ταδε νυχτερινο κεντρο ειδε αυτο. :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εγω απλα ψιλοσοκαριστηκα (νταξ δεν εβαλα και τα κλαματα) με τον Πετρελη γιατι μου φαινοταν πολυ ηπιων τονων τυπακι.
αλλα κατα τη γνωμη μου ολοι ειναι ικανοι για ολα.
οσο για τον Πλουταρχο εχεις δικιο ο μπατζανακης του περιπτερα μου που εχει εναν θειο που ο ξαδερφος του δουλευει στο ταδε νυχτερινο κεντρο ειδε αυτο. :2funny:
Όταν πριν λιγο καιρο ειπα οτι το 95% των παντρεμενων ανδρων ξενοπηδαει (οι γυναικες κατά λιγο λιγοτερο ποσοστό, επειδη γενικως ξεφευγουν λιγο πιο δυσκολα), βγηκαν κατι Λουκρητιες και μου λεγανε να μην κρινω εξ ιδιων τα αλλοτρια και διαφοροι που λεγανε οτι γενικευω.
Χαιρομαι που μια γυναικα επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου.
Οχι τιποτα αλλο, αλλά ας κατεβουν μερικες απο τα συννεφακια τους, οτι εχουν πετυχει τον πιο πιστο αντρα του κοσμου.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
το οτι ειναι ολοι ειναι ικανοι για ολα δεν σημαινει πως τα κανουν κιολας αλεκ.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Όταν πριν λιγο καιρο ειπα οτι το 95% των παντρεμενων ανδρων ξενοπηδαει (οι γυναικες κατά λιγο λιγοτερο ποσοστό, επειδη γενικως ξεφευγουν λιγο πιο δυσκολα), βγηκαν κατι Λουκρητιες και μου λεγανε να μην κρινω εξ ιδιων τα αλλοτρια και διαφοροι που λεγανε οτι γενικευω.
Χαιρομαι που μια γυναικα επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου.
Εσύ τώρα δηλ διαμορφώνεις άποψη από τις πίπες που γράφει ένα nick σ' ένα κάποιο site? :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom