You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μα τί γίνεται στη showbiz;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 163
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 456
τι να κάνει και ο Πλούταρχος; με τόσα παιδιά που έχει κάνει έχει φάει μεγάλο διάστημα αποχής από τη γυναίκα του, οπότε ξεδίνει αλλού!!!
συμφωνω και το θεωρω λογικο, αλλωστε αντρας ειναι χωρια που σιγουρα ευκολα θα του την πεσουν πολλες, σχεδον δηλαδη ολες. αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ο ελεεινος και ξαφτιλισμενος τροπος να πηδηξει παντρεμενη. εβαλε μεσαζοντες, εκανε προτασεις, το επαιξε αρρωστος κλπ. δεσμευομαι βεβαια και δεν μπορω να πω περισσοτερα σεβομενος το ατομο που με τιμησε με την εμπιστοσυνη του και μου τα ειπε ολα αυτα. (η παντρεμενη φιλη μου δηλαδη)
τρομερη επιτυχια.25 στα 25 πιπες.
Μην εισαι και τοσο σιγουρη για καποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ απο αυτα! ;)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Στην Κέρκυρα πρέπει να έγινε το συντροφικό κάρφομα
Πάντως ο Λαλιωτ συζούσε για αρκετους μήνες με γνωστο γλυπτη λόυγκρα
υγ. Θεία Νίτσα ο Περτέλης ειναι για τα μπάζα
indeed Στην κερκυρα εγινε ;)
Ακομα και σημερα μενει με εναν συγκατοικο.Στην Κέρκυρα πρέπει να έγινε το συντροφικό κάρφομα
Πάντως ο Λαλιωτ συζούσε για αρκετους μήνες με γνωστο γλυπτη λόυγκρα
υγ. Θεία Νίτσα ο Περτέλης ειναι για τα μπάζα
Ο ιδιος λεει πως δεν εχει λεφτα για δικο του σπιτι.
Εχει κατι πινακες ομως στο <<σπιτι>> του αξιας πολλων ευρω.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Τελικά μόνο ο Λάκης Γαβαλάς είναι στρέιτ.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τελικά μόνο ο Λάκης Γαβαλάς είναι στρέιτ.
Ευτυχωs που υπαρχει κι αυτοs
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
πριν 3 χρονια ειχα μια πολυ προσωπικη ιστορια με φιλη παντρεμενη. το καλο παιδι της σοουμπιζ ο Πλουταρχος χωνεται συνεχεια σε παντρεμενες. οχι σε ελευθερες γιατι σιγουρα εχει οσες θελει, αποκλειστικα σε παντρεμενες και μαλιστα με ελεεινο τροπο. η κοπελα μου ειπε τοσες λεπτομερειες που δεν μπορω να την αμφισβητησω. της την επεσε και της ιδιας πολυ επιμονα, ωστοσο λογω φοβων αποκαλυψης και διαταραχης της οικογενειακης της γαληνης, τον απεφυγε. και μην πει καποιος οτι καταφερα κατι εγω που δεν μπορεσε κοτζαμ Πλουταρχος, σας βεβαιωνω οτι νιωθω συνετος και ταπεινος ανθρωπος. απλα σας καταθετω την πολυ προσωπικη εμπειρια μου.
ευχαριστω
Τυπε συγχαρητηρια!
στα 6 χρονια που ειμαι εδω πηρες μια θεση στο ΤΟΠ-10 των μεγαλυτερων ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΩΝ που εχω διαβασει.
μου πε , του πε , ΣΟΥΠΕ η ονειροπαρμενη παντρεμενη βιζιτα φιλεναδα μου !!!και γω την πιστεψα γιατι ειναι Κυρια...
και συ σαν καλος μαλακας πας και σπιλωνεις καποιον που 15 χρονια δεν εχει ακουστει το παραμικρο (ουτε καν) για το ονομα του.
και να ξερεις οτι οσοι ξηγιουνται ετσι δεν κανουν οικογενεια Χωραφα.
ο πεινασμενος καρβελια...
ρε συ νιο τον ξερεις προσωπικα?Τυπε συγχαρητηρια!
στα 6 χρονια που ειμαι εδω πηρες μια θεση στο ΤΟΠ-10 των μεγαλυτερων ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΩΝ που εχω διαβασει.
μου πε , του πε , ΣΟΥΠΕ η ονειροπαρμενη παντρεμενη βιζιτα φιλεναδα μου !!!και γω την πιστεψα γιατι ειναι Κυρια...
και συ σαν καλος μαλακας πας και σπιλωνεις καποιον που 15 χρονια δεν εχει ακουστει το παραμικρο (ουτε καν) για το ονομα του.
και να ξερεις οτι οσοι ξηγιουνται ετσι δεν κανουν οικογενεια Χωραφα.
ο πεινασμενος καρβελια...
δεν υποστηριζω την απο πανω ιστορια αλλα αν ΔΕΝ τον γνωριζεις προσωπικα γιατι το παιρνεις τοσο τοις μετρητοις?
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ρε συ νιο τον ξερεις προσωπικα?
δεν υποστηριζω την απο πανω ιστορια αλλα αν ΔΕΝ τον γνωριζεις προσωπικα γιατι το παιρνεις τοσο τοις μετρητοις?
με ξερεις χρονια , δεν απανταω κουκουρουκου.
Ναι τον ξερω πολυ προσωπικα για αυτο και τον ανεφερα και παραπανω στο θεμα οικογενεια - Πετρελης.
και ειναι πολλα ατομα εδω μεσα που θα στο επιβεβαιωσουν αν το χεις αναγκη.
α οκ,πασο.με ξερεις χρονια , δεν απανταω κουκουρουκου.
Ναι τον ξερω πολυ προσωπικα για αυτο και τον ανεφερα και παραπανω στο θεμα οικογενεια - Πετρελης.
και ειναι πολλα ατομα εδω μεσα που θα στο επιβεβαιωσουν αν το χεις αναγκη.
νομιζα τα πηρες τοσο στην κρανα γιατι τον γουσταρεις σαν τραγουδιστη απλα.
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
α οκ,πασο.
νομιζα τα πηρες τοσο στην κρανα γιατι τον γουσταρεις σαν τραγουδιστη απλα.
μπα οχι φιλεναδα και τον Πετρελη τον γουσταρα(λιγο) αλλα τον ΚΡΑΖΩ συνεχεια.
ειναι να τρελενεσαι οταν ακους τετοιες ανακριβειες μεσω της φιλης μου της παντρεμενης.
εγω απλα ψιλοσοκαριστηκα (νταξ δεν εβαλα και τα κλαματα) με τον Πετρελη γιατι μου φαινοταν πολυ ηπιων τονων τυπακι.μπα οχι φιλεναδα και τον Πετρελη τον γουσταρα(λιγο) αλλα τον ΚΡΑΖΩ συνεχεια.
ειναι να τρελενεσαι οταν ακους τετοιες ανακριβειες μεσω της φιλης μου της παντρεμενης.
αλλα κατα τη γνωμη μου ολοι ειναι ικανοι για ολα.
οσο για τον Πλουταρχο εχεις δικιο ο μπατζανακης του περιπτερα μου που εχει εναν θειο που ο ξαδερφος του δουλευει στο ταδε νυχτερινο κεντρο ειδε αυτο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Όταν πριν λιγο καιρο ειπα οτι το 95% των παντρεμενων ανδρων ξενοπηδαει (οι γυναικες κατά λιγο λιγοτερο ποσοστό, επειδη γενικως ξεφευγουν λιγο πιο δυσκολα), βγηκαν κατι Λουκρητιες και μου λεγανε να μην κρινω εξ ιδιων τα αλλοτρια και διαφοροι που λεγανε οτι γενικευω.εγω απλα ψιλοσοκαριστηκα (νταξ δεν εβαλα και τα κλαματα) με τον Πετρελη γιατι μου φαινοταν πολυ ηπιων τονων τυπακι.
αλλα κατα τη γνωμη μου ολοι ειναι ικανοι για ολα.
οσο για τον Πλουταρχο εχεις δικιο ο μπατζανακης του περιπτερα μου που εχει εναν θειο που ο ξαδερφος του δουλευει στο ταδε νυχτερινο κεντρο ειδε αυτο.
Χαιρομαι που μια γυναικα επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου.
Οχι τιποτα αλλο, αλλά ας κατεβουν μερικες απο τα συννεφακια τους, οτι εχουν πετυχει τον πιο πιστο αντρα του κοσμου.
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Εσύ τώρα δηλ διαμορφώνεις άποψη από τις πίπες που γράφει ένα nick σ' ένα κάποιο site?Όταν πριν λιγο καιρο ειπα οτι το 95% των παντρεμενων ανδρων ξενοπηδαει (οι γυναικες κατά λιγο λιγοτερο ποσοστό, επειδη γενικως ξεφευγουν λιγο πιο δυσκολα), βγηκαν κατι Λουκρητιες και μου λεγανε να μην κρινω εξ ιδιων τα αλλοτρια και διαφοροι που λεγανε οτι γενικευω.
Χαιρομαι που μια γυναικα επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις