Νέα

Μα τί γίνεται στη showbiz;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
φίλε ο πατέρας σου πιστεύεις οτί ξενογαμεί ή ξενογαμούσε (όταν μπορούσε, αν τώρα είναι μεγάλος ή εάν πλέον δεν είναι μαζί μας)!
Δεν εχω αποδειξεις, αλλά ειμαι βέβαιος οτι το εχει κανει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Εσύ τώρα δηλ διαμορφώνεις άποψη από τις πίπες που γράφει ένα nick σ' ένα κάποιο site? :rolleyes:
Πρώτον δεν ειναι πιπες.
Δευτερον δεν ειναι απλως ενα νικ, ειναι υπαρκτο προσωπο.
Και τριτον από ολα διαμορφωνω αποψη.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
κάτι που ακούγεται για κάστινγκ στις λουλουδούδες απ'το καλύτερο παιδί κ απ'τον άρχοντα της νύχτας, παίζει ;

:think:

o σειρηνακης κανει κατι καστινγκ παιχτη.
ρωτα τον θοδωρακη καλυτερα.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Όλα σχετικά είναι ρε τύπε - πάντως η μαλακία είναι ιδανική περίπτωση για τους εγωϊστές και τους μονόχνωτους. :2funny:

Το κακό βέβαια είναι ότι δε γνωρίζεις κόσμο. :grin:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
μιλάμε και σε διάφορα φόρουμ αλλά συμμετέχω ενεργά και σε chat-shows που υπάρχουν.
Πρόσεξε μόνο μην μείνεις ταπί όμως, γιατί μετά θα λες γιατί δεν τα 'τρωγα στα στούντιο.

Καταραμένη ζωή :tickedoff: - μπέρδεμα δικέ μου. :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για τον Μπεγνη μπορω να επιβεβαιωσω οτι τα ειχε με φιλο του κολλητου μου και μαλιστα ειχαμε βγει και ολοι μαζι σε μπαρακι στο Γκαζι....σε γκει και λεσβιομπαρα εχω πετυχει κι αλλους ηθοποιους-τραγουδιστες (και μαλιστα σοκαριστηκα που μπαινανε ανετα :think: ) αλλα δε λεω ονοματα :grin:
Επισης για το Λαλιωτη γνωριζω οτι ο Παγκαλος σε μαζωξη της τοπικης του Πασοκ σε νησι του Ιονιου το οποιο δεν αποκαλυπτω σε ταβερνακι εχοντας καταναλωσει κρασακια τον αποκαλεσε μωρη λουγκρα....εαν αυτο λεει κατι :P
για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη....

(μα σας αρεσει ο πετρελης?????????)

εσύ τι δουλειά έχεις εκεί? :rolleyes:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:2funny: Μην ακούσω κανά πούστη να πεί κάτι για τον Ρέμβη, ....τον ..άμησα :rockon: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και αφήστε ήσυχο το γειτονάκι μου τον Πλούταρχο , συντηρεί όλα τα πιτσιρίκια της γειτονιάς με τα λεφτά που δίνει στα κάλαντα μέρες που 'ρχωνται :rockon:

για τον Μέμο να συμφωνήσω με την Σίλβα, έχουν γίνει διάφορα στο παρελθόν σε διάφορα μαγαζιά της παραλίας μην λέμε ονόματα .
που η πηγή μου είναι τόσο αξιόπιστη που είναι σαν να ήμουν παρών ;) :2funny:

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
«Συνάδελφοι πληρώνουν για να δείχνουν ζευγαρωμένοι»
www.pixhost.org/show/800/11211962_image-ashx.jpg] [/url]

Για την υποκρισία που υπάρχει στον χώρο του τραγουδιού και της showbiz γενικότερα μίλησε -μεταξύ άλλων- στο περιοδικό «ΕΓΩ» ο Βασίλης Καρράς.

Ο λαϊκός τραγουδιστής, που φαίνεται πως δεν «μασάει» τα λόγια του, παραδέχεται πως «δυστυχώς πέσαμε όλοι σε αυτή την παγίδα. Άλλοι από περιέργεια και άλλοι κατ’ ανάγκη. Όπως σε όλους τους χώρους, έτσι και στον δικό μας υπάρχουν πολλές… φούσκες!».

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που ο Βασίλης Καρράς κάνει ανάλογες δηλώσεις, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν αίσθηση είχε κάνει η συνέντευξή του, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε ότι «στη showbiz υπάρχουν συνάδελφοί του που πληρώνουν γυναίκες για να είναι ζευγάρι…». :think:

Πηγή: ΕΓΩ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom